Ko je smjestio Deda Mrazu
-
istocnjak
#1026 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Voditeljica emisije je poznata po svojoj neutralnosti i nepristrasnosti pa se je tako i obukla u neutralnu boju. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1027 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
jah, strasno relevantno, ko boja mog nicka...
- shuriken
#1028 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
jako propulzivno
-
istocnjak
#1029 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Da nisi cool Nana (mraz).mIRCerka wrote:jah, strasno relevantno, ko boja mog nicka...
- travar
#1030 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Ma nemoj tako, vidiš da se žena satra od muke da bude neutralnaistocnjak wrote:Voditeljica emisije je poznata po svojoj neutralnosti i nepristrasnosti pa se je tako i obukla u neutralnu boju.
-
mIRCerka
#1031 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
sve ostalo je supljak...
-
istocnjak
#1032 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Aha dobra je pravo a i Troka je pravo obućen "IN".travar wrote:Ma nemoj tako, vidiš da se žena satra od muke da bude neutralnaistocnjak wrote:Voditeljica emisije je poznata po svojoj neutralnosti i nepristrasnosti pa se je tako i obukla u neutralnu boju.
- cyprus
#1033 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Aj kad sam čuo raspravu o ovome prije koji dan, ja mislio neka zajebancija
Stvarno ne mogu da vjerujem

-
istocnjak
#1034 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Tišu ba ne čujem ništa od tebe, plivaj dalje ...mIRCerka wrote:kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
-
mIRCerka
#1035 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
jesu li te tako ucili da razgovaras sa zenama?istocnjak wrote:Tišu ba ne čujem ništa od tebe, plivaj dalje ...mIRCerka wrote:kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
-
istocnjak
#1036 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Vidi se da je ovaj Franjo gospodin i baš lijepo priča.
-
istocnjak
#1037 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Pričam sa avatarom.mIRCerka wrote:jesu li te tako ucili da razgovaras sa zenama?istocnjak wrote:Tišu ba ne čujem ništa od tebe, plivaj dalje ...mIRCerka wrote:kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
- shuriken
#1038 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
fantazmagoricno
-
mIRCerka
#1039 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
pricaj i dalje...istocnjak wrote:
Pričam sa avatarom.
- JThomas
#1040 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
pa očigledno je, jedan je aršin za vjeronauku, a drugi za deda mraza.mIRCerka wrote:kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
za deda mraza trebaju roditelji sami podnijeti inicijativu i sami se organizovati, a za vjeronauku je uredno sama sprovela anketu i uredno uvela vjeroučitelje na račun poreskih obveznika.
- beautyfool
#1041 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
To dvoje se nemoze porediti, vjeronauka je zakonom dozvoljena a jeli mozda deda mraz svrstan u zakon?? ili je to samo priredbaJThomas wrote:pa očigledno je, jedan je aršin za vjeronauku, a drugi za deda mraza.mIRCerka wrote:kaze Mahmutovic da niko roditeljima ne brani...gospodja sa odjseka za psihologiju je dala super prijedlog: Anketiraj ko od roditelja zeli, organizuj zajednicku priredbu za Sarajevo i gotova prica...
sve ostalo je supljak...
za deda mraza trebaju roditelji sami podnijeti inicijativu i sami se organizovati, a za vjeronauku je uredno sama sprovela anketu i uredno uvela vjeroučitelje na račun poreskih obveznika.
-
istocnjak
#1042 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Arzija je stvarno dama za ovu voditeljicu a kada joj je spomenula Vinka, ostala je bez šejtana na jeziku.
Last edited by istocnjak on 06/12/2008 13:45, edited 1 time in total.
-
harka
#1043 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
samo se vi svadjajte Djeda Mraz uziva na Miami

- JThomas
#1044 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
tačno, dozvoljena je zakonom.beautyfool wrote: To dvoje se nemoze porediti, vjeronauka je zakonom dozvoljena a jeli mozda deda mraz svrstan u zakon?? ili je to samo priredbadakle neuporedivo je !
a je li deda mraz dozvoljen zakonom?
ako nije zabranjen, a nije, onda jeste. sve što nije izričito zabranjeno, smatra se dozvoljenim. što se tiče DOZVOLJENOSTI, u istom su košu.
- Compact
#1045 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Inicirana općom atmosferom u studiju, sjedi Duška tužna i ponižena, pa pita još tužnije:"Nekako mi sve ovo tužno izgleda, hoćemo li to sahraniti večeras Djeda Mraza"
Kaže joj gosp. Mahmutović ma nećemo,
Ispade od svih učesnika gosp. Mahmutović već fan Djeda Mraza od svih ostalih! Ovako ti je kad novinari (koji se tako zovu jer se brišu novinama poslije nužde) izmisle priču da bi mogli hljeb zarađivati, a mi prepirati. Fuj!!!
Kaže joj gosp. Mahmutović ma nećemo,
Ispade od svih učesnika gosp. Mahmutović već fan Djeda Mraza od svih ostalih! Ovako ti je kad novinari (koji se tako zovu jer se brišu novinama poslije nužde) izmisle priču da bi mogli hljeb zarađivati, a mi prepirati. Fuj!!!
- Air Ramiz
#1046 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
I sta sam ja na pocetku teme rekao? Da je Vecernji list zbog huskanja izmislio "zabranu Djeda Bozicnjacka (whatever that means) u Sarajevu", da bi se onda diskusija preformulisala u zabranu Deda Mraza u Vrticima, a evo ni to nije tacno. Uz to nam jos ovaj ciko iz RS-a kaze, mi imamo Svetog Nikolu koji donosi paketice u Vrticima RS-a 19 decembra, a katolici imaju 6. Ko koga ovdje zajebaje?
-
mIRCerka
#1047 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
deda mraz donosi poklone svoj djeci bez obzira na vjeroispovjest poklone za novu godinu...ne bozice ne svece ne bajrame...Air Ramiz wrote:I sta sam ja na pocetku teme rekao? Da je Vecernji list zbog huskanja izmislio "zabranu Djeda Bozicnjacka (whatever that means) u Sarajevu", da bi se onda diskusija preformulisala u zabranu Deda Mraza u Vrticima, a evo ni to nije tacno. Uz to nam jos ovaj ciko iz RS-a kaze, mi imamo Svetog Nikolu koji donosi paketice u Vrticima RS-a 19 decembra, a katolici imaju 6. Ko koga ovdje zajebaje?
-
harka
#1048 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
JThomas wrote:tačno, dozvoljena je zakonom.beautyfool wrote: To dvoje se nemoze porediti, vjeronauka je zakonom dozvoljena a jeli mozda deda mraz svrstan u zakon?? ili je to samo priredbadakle neuporedivo je !
a je li deda mraz dozvoljen zakonom?
ako nije zabranjen, a nije, onda jeste. sve što nije izričito zabranjeno, smatra se dozvoljenim. što se tiče DOZVOLJENOSTI, u istom su košu.
koliko ja primjetih iz svih ovih postova niko nije da se Djeda Mraz zabrani
nego su neki se izjasnili da nezele da se njihovoj djeci namece Djeda Mraz.
-
istocnjak
#1049 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
Baš izgleda nastrano muškarac u crvenom ...harka wrote:samo se vi svadjajte Djeda Mraz uziva na Miami
![]()
-
harka
#1050 Re: Ko je smjestio Deda Mrazu
...
Last edited by harka on 04/12/2008 21:36, edited 1 time in total.