Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma tesko ce oni stici zavrsiti SVE do tog 5. kola.
Realno gledajuci,cak i ako stignu postaviti stolice i travnatu podlogu...cak i tada tu ima jos posla skoro toliko. Od klupa za dvije momcadi,delegate,dovoljno dobrog razglasa,semafora,mreza iza gola da ne odlazi lopta svaki put do "Cekrcica"...onda i ovaj dio preko puta tribine gdje je onaj parking,pa tu treba postaviti neki paravan nesto tako,jer ko ce platiti da udje na tribinu kada sve vidi sa identicne visine sa tog parkinga
Ma ima tu posla bruka,cak i ako stignu ovo osnovno za teren i stolice.
Impavidus wrote:A ne znam šta im je i kako je u planu. Rade uglavnom svaki dan koliko vidim, i njima je u cilju da što brže završe. A ko će dočekati 27. kolo i posjetu Otoci...
BRZO TO IDE................dok izbrojiš do 5..............
........mislio sam na 5.kolo bh premier lige
27.08.11. 17:00 FK Olimpic-FK Željezničar
Znači znaš brojati do 5? Super, haj brzo onda prebroj:
-LIBERO- wrote:Ma tesko ce oni stici zavrsiti SVE do tog 5. kola.
Realno gledajuci,cak i ako stignu postaviti stolice i travnatu podlogu...cak i tada tu ima jos posla skoro toliko. Od klupa za dvije momcadi,delegate,dovoljno dobrog razglasa,semafora,mreza iza gola da ne odlazi lopta svaki put do "Cekrcica"...onda i ovaj dio preko puta tribine gdje je onaj parking,pa tu treba postaviti neki paravan nesto tako,jer ko ce platiti da udje na tribinu kada sve vidi sa identicne visine sa tog parkinga
Ma ima tu posla bruka,cak i ako stignu ovo osnovno za teren i stolice.
Kad budemo igrali mi ili komšije, ovi što ne nađu kartu, uplatiš fino na olimpijskom 3 KM koliko košta karta za 3 sata, odeš gore na onu terasu i gledaš ko hadžija - još i ležaljke imaš .
Dođe ti k'o loža, još se i na poluvremenu okupaš - šta ti je reći moderan stadion, jebo Dubai.