Niste vi jedini (mislim ovi nabrojani) ima još citava lista pacenika...nadocice sami oni,ne briniThe 51st State wrote:ok, kontam posljednja linija odbrane, ovo ono
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#1026 Re: FK Zeljeznicar
-
elSaik
#1027 Re: FK Zeljeznicar
Ako je Željo već krepao onda je nemoguće sad ostaviti trag. Ne možeš ubiti čovjeka koji je već mrtav.Baltazar_khan wrote:Omiljena nam je ova tema iz razloga što je Željo krepo, pa želimo da ostavimo neizbrisiv trag u vašoj propastiLSD wrote:Evo još dva kandidata...Baltazar i The 51st State (doduše,oni su sa nešto manjim procentom ali jasno je koja im je tema omiljena...što li Bože....nije Sarajevo sigurno...uostalom evo i dokazi)
-
elSaik
#1028 Re: FK Zeljeznicar
Ako nemaš šta za reći udri po čovjeku. Koristiš li ti ikad išta osim argumenata ad hominem?dzipalo_junuz wrote:Saiku rekli zavrsi sine skolu, uci, nemoj biti ko mi, pa satro sada ovdje demagogiju prosipa hehe i to na navijackoj temi.
p.s Saice dzaba ucis skolu, opet ces biti vozac trolejbusa kako god okrenes![]()
IZDRZI TICA
I da ovom prilikom priupitam 51. državu, jel' ovo ono što ti reče "samo zezanje", "navijačko prepucavanje"?
- dzipalo_junuz
#1030 Re: FK Zeljeznicar
hehe, upravu si, sad ce LSD bolesnik da izgubi 12 sati brojeci komentare samo da bi napiso kako su pitari kompleksasi...ćiro wrote:@LSD Prebroj koliko ima ukupno komentara na ovoj temi, a da se odnose na nk zeljezničar.
LSD mozes pocet brojat.......Tri, cetri, sad.......
-
The 51st State
#1031 Re: FK Zeljeznicar
nije, ali ne znam sto mene pitas?elSaik wrote:Ako nemaš šta za reći udri po čovjeku. Koristiš li ti ikad išta osim argumenata ad hominem?dzipalo_junuz wrote:Saiku rekli zavrsi sine skolu, uci, nemoj biti ko mi, pa satro sada ovdje demagogiju prosipa hehe i to na navijackoj temi.
p.s Saice dzaba ucis skolu, opet ces biti vozac trolejbusa kako god okrenes![]()
IZDRZI TICA
I da ovom prilikom priupitam 51. državu, jel' ovo ono što ti reče "samo zezanje", "navijačko prepucavanje"?
-
elSaik
#1032 Re: FK Zeljeznicar
Zato što si me ti kritikovao da na "normalno prepucavanje" dajem "dubokoumne odgovore"... Nema veze, nije bitno.The 51st State wrote: nije, ali ne znam sto mene pitas?
-
The 51st State
#1033 Re: FK Zeljeznicar
ja, i? ne znam sto referiras dzipalov post na mene...elSaik wrote:Zato što si me ti kritikovao da na "normalno prepucavanje" dajem "dubokoumne odgovore"... Nema veze, nije bitno.The 51st State wrote: nije, ali ne znam sto mene pitas?
-
LSD
#1034 Re: FK Zeljeznicar
Nemam ja šta brojati...sami dolazite i ofirate se...niko vas ne tjera puškom da dolazite ovdje...ustvari neka necastiva sila vas tjera da dolazite na ovu temu i da se zezate,šalite i zbijate šale na racun Želje,a najviše na racun forumaša ovdje i to na licnoj bazi...šega,šala,pošalica,krilatica,dosjetka,neki seoski oblik šukanja i tome slicno...meni nije frka,ja vas mogu citati (ovo najozbiljnije sad)...ali nemojte se sad vi nešto naci uvrijedjenim što ja samo analiziram (uz dokaze,naravno) kakvih sve pacijenata ima medju vama.dzipalo_junuz wrote:hehe, upravu si, sad ce LSD bolesnik da izgubi 12 sati brojeci komentare samo da bi napiso kako su pitari kompleksasi...ćiro wrote:@LSD Prebroj koliko ima ukupno komentara na ovoj temi, a da se odnose na nk zeljezničar.![]()
LSD mozes pocet brojat.......Tri, cetri, sad.......
- weed
#1035 Re: FK Zeljeznicar
LSD, to su jajare pitarske koje svoju velicinu jedino preko tastature smiju i mogu pokazati (dok im starci ne ulete u sobu i ne ugase racunar)... ne znam koji moj se palis na ovakve debilne komentare... smijem se kladiti da su im godista od '90 pa na ovamo... u prilog tome idu i komentari koje postaju ovdje...
Zato brate, opusteno... nek' kenjaju ovdje, kad vec ne smiju i ne mogu drugdje... nisu bezveze u prvobitnom nazivu bili fk torpedo...

Zato brate, opusteno... nek' kenjaju ovdje, kad vec ne smiju i ne mogu drugdje... nisu bezveze u prvobitnom nazivu bili fk torpedo...
- Šibicar
#1036 Re: FK Zeljeznicar
Meni uopšte nije krivo što dolaze i truju nam temu svojim debilizmima,baš se ono lijepo ismijem čitajući komentare napaćenih i likova opsjednutih Željom,kod kojih iz svakog napisanog slova izbijaju kompleksi,i to ne samo na ovoj temi,nego i na ostalim koji su ne vezani za Želju.A ovo,što vam je LSD šukn'o za najposjećeniju temu,je očit dokaz da vam je draži naš ne uspjeh nego vaš sopstveni uspijeh,možete vi sad pričati da nije tako ali činjenice su tu maleni.Vi se sad vadite da dolazite da nas prozivate kao da ste,u najmanju ruku,prvi na tabeli sa 10 bodova ispred drugog i cvjetaju vam ruže u klubu...
Sve to meni i nije čudno uzmemo li u obzir koliko ste imali ne prespavanih noći zbog Želje i koliko smo vas godina redovno kvasili...
Samo vi nastavite pisati,jer se vašim bljuvotinama čovjek samo može nasmijati,kao što to uvijek i radim... 
- odvijac
#1037 Re: FK Zeljeznicar
mi smo u banani,ali oni ne prestaju sanjati o nama 
-
Cape
#1038 Re: FK Zeljeznicar
@LSD evo još jedan od mene
@šibicar riječ neuspjeh se piše zajedno
šmrc...mama...pape....
@šibicar riječ neuspjeh se piše zajedno
šmrc...mama...pape....
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#1039 Re: FK Zeljeznicar
inteligencija im nije jaca strana
- rumenige_brajtner
#1040 Re: FK Zeljeznicar
samo polako, svi ce oni na kraju pocet navijat za zelju. isto kao onaj stokholmski sindrom, kad oteti pocnu da se zaljubljuju u otmicare 
- strong69
#1041 Re: FK Zeljeznicar
Fino se igrajte
Ts ts ts...
- dzipalo_junuz
#1042 Re: FK Zeljeznicar
"Kratko i jasno vise ni na Grbavici nismo sigurni... ostaje da se furamo na bakljade i koreografije"
salalalalalalalalalalala
salalalalalalalalalalala
- Lakat Jebić
#1043 Re: FK Zeljeznicar
kad već imaš običaj da glumiš lektora na ovoj temi, kaže se imponira, a ne inponiraCape wrote:LSD wrote: Što najbolje govori ko je ovdje kompleksaš.
Ma kakav elSaik...ti si naš idolu to budi siguran
![]()
Imati takvu privilegiju da ti posjecuješ ovaj topic je NEPROCJENJIVO!!![]()
Vama znači inponira što većina dolazi ovdje da vam se smije i šprda sa vama...![]()
Čudna ste vi sorta...kako ide ona: Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
- Peppers
#1044 Re: FK Zeljeznicar
Ozrenka, daj nam dvije pive i reci Boga ti muzici malo tise...
-
vjecnobordo
#1045 Re: FK Zeljeznicar
Majko draga, šta je ovo?
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon? Koeficijent inteligencije manji od broja cipela
Koji je dazon podjebavati navijače Želje, kad smo u istom qrcu? Apsolutno istom. I papetu je dosadilo čistiti ovo, treba samo redom slati u Banoviće, i to na malo duži period. Imal iko od ovih gore da je napisao ijednu pametnu informaciju za svog boravka na forumu?
i LSD, zar ti nije mrsko prepirati se s il je toliko dosadno? Baš se na ovoj temi može vidjeti ko ima nešto u glavi. nema Neelixa, vanBastena i drugih navijača bordo boje, koji za razliku od ovih imaju nešto u glavi. Isto važi i za Manijake.
Jel akd otvarana tema FKS-FKŽ, samo da se ovako pljujete? da se ne kvari ovo ovdje.
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon? Koeficijent inteligencije manji od broja cipela
i LSD, zar ti nije mrsko prepirati se s il je toliko dosadno? Baš se na ovoj temi može vidjeti ko ima nešto u glavi. nema Neelixa, vanBastena i drugih navijača bordo boje, koji za razliku od ovih imaju nešto u glavi. Isto važi i za Manijake.
Jel akd otvarana tema FKS-FKŽ, samo da se ovako pljujete? da se ne kvari ovo ovdje.
-
LSD
#1046 Re: FK Zeljeznicar
A šta da ti kažemvjecnobordo wrote:Majko draga, šta je ovo?
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon? Koeficijent inteligencije manji od broja cipelaKoji je dazon podjebavati navijače Želje, kad smo u istom qrcu? Apsolutno istom. I papetu je dosadilo čistiti ovo, treba samo redom slati u Banoviće, i to na malo duži period. Imal iko od ovih gore da je napisao ijednu pametnu informaciju za svog boravka na forumu?
Kažu momci sami "mi smo se aktivirali na ovom forumu,dakle SA-x,samo da bi vas provocirali jer je to nešto neprocjenjivo"...ne zanimaju ih ostale teme (cak ni kluba za kojeg se deklarišu kao navijaci) samo ova tema i samo neki šukovi,zezancija,utipkavanje smijeha hahahahha i sl....a pa šta da se radi sa takvim forumašima
- rado_vidjen
#1047 Re: FK Zeljeznicar
XXXXvjecnobordo wrote:Majko draga, šta je ovo?
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon? Koeficijent inteligencije manji od broja cipelaKoji je dazon podjebavati navijače Želje, kad smo u istom qrcu? Apsolutno istom. I papetu je dosadilo čistiti ovo, treba samo redom slati u Banoviće, i to na malo duži period. Imal iko od ovih gore da je napisao ijednu pametnu informaciju za svog boravka na forumu?
pape, opleti slobodno. izgleda svi kontaju da si dobricina pa te maximalno iskoristavaju.
ovo treba zakljucat do marta, ili izvrsit dezinfekciju
- Baltazar_khan
#1048 Re: FK Zeljeznicar
Prodana dušovjecnobordo wrote:Majko draga, šta je ovo?
Pa dođem na ovu temu da vidim jel se šta kod komšija dešava, jel njima ko dolazi, kako oni kubure sa Upravom i naiđem na debilizam teški. Fkt ne kontam baltazara, 51. državu, ćiru, capea, slucajnog, djipala, koji im je fazon?
- Neelix
#1049 Re: FK Zeljeznicar
a mislim da malo pretjerujete
nije to SVADJA, bar ne s moje strane, ne mrzim nijednog od navijaca zelje, daleko od toga, imam hrpu prijatelja medju njima. kako znam za sebe jedni druge smo "podbadali", "bocali", "shukali" kad pricamo o domacem fudbalu, bez nekakve svadje. Pojedini manijaci se ovdje zbog toga pale ko hepo kockice
a treba vratiti film samo nekoliko godina unazad, kada je zeljo dominirao u gradskim derbijima - situacija je bila dijametralno suprotna. Ima li koji forumas da se sjeca (davna su to vremena doduse
) "prcanja"
manijaka1, horns&drumsa i slicnih, po temama o Sarajevu? Tad vam to naravno nije smetalo 
"Njanje", "Seljo" i sl, meni je to sve zdrava zajebancija u kojoj ne vidim nista lose, tako je bilo otkad nam je klubova i bice i dalje. Sve dok to ne prerasta u otvoreno vrijedjanje, psovanje, prijetnje i slicne maloumnosti, ja sam za to. Necemo se sad u torove dijeliti i po tome
Treba biti dostojanstven i trpiti prcanje kad gubis, isto kao sto si dostojanstveno prcao kad dobijas
"Njanje", "Seljo" i sl, meni je to sve zdrava zajebancija u kojoj ne vidim nista lose, tako je bilo otkad nam je klubova i bice i dalje. Sve dok to ne prerasta u otvoreno vrijedjanje, psovanje, prijetnje i slicne maloumnosti, ja sam za to. Necemo se sad u torove dijeliti i po tome
Treba biti dostojanstven i trpiti prcanje kad gubis, isto kao sto si dostojanstveno prcao kad dobijas
-
b_stulic
#1050 Re: FK Zeljeznicar
Pogledajte dobro broj otvorenih stranic ana forumu- 16 (njanja):44(zeljo). Mislim da je ovim sve receno. I ko je jaci i koje bolji i ko je popularniji...