Bit će belajakijameta wrote:sta ce se desiti ako recimo bude nerijeseno ???
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#1026 Re: FK Sarajevo
-
Fordas
#1027 Re: FK Sarajevo
Pa mislim da bi to definitivno bio kraj za Calu, sto se ni u kojem slucaju ne smije dogoditi. A belaji trebaju biti bez obzira na sve, niko od 'upozorenih' nije napravio nista od onoga sto se od njih trazilo... Danas nam vjerovatno nece igrati ni Muminovic tako da stvarno ne kontam ko bi nam uopste mogao sjediti na klupi, obzirom da ce svi igraci koje imamo morati igrati u prvoj postavi.kijameta wrote:Da li cemo danas uspijeti pobijediti protiv 'slinavih cevapa' i sta ce se desiti ako recimo bude nerijeseno ???
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1028 Re: FK Sarajevo
Nemojte biti smjesni . Dobit cemo ih barem dva razlike.
Eto ,zivi bili pa vidjeli

Eto ,zivi bili pa vidjeli
-
Fordas
#1029 Re: FK Sarajevo
jedino cemu se radujem je povratk Skore, mislim da cemo gledati tandem 2 Alena na terenu...nakon dugo, dugo godina 
-
Bordo-
#1030 Re: FK Sarajevo
sta reci tuga jad sramota
dok ne ode alaim i ihtijarevic ja vise na utakmicu necu
dok ne ode alaim i ihtijarevic ja vise na utakmicu necu
-
elSaik
#1032 Re: FK Sarajevo
Đe ba zapelo? 
-
Elvo
#1033 Re: FK Sarajevo
Neznam,igrali smo neku tekmu u cetvrtak,pa nam noge jos malo teske..ali nemogu ja stobom o tim tekmama koje se igraju cetvrtkom,jer ti to nepoznajes vec niz godina...elSaik wrote:Đe ba zapelo?
-
boris_tz
#1035 Re: FK Sarajevo
stvarnoo 2:1 ???? ja gledam livescore.com 1:1
-
Bordo-
-
Elvo
#1038 Re: FK Sarajevo
2 : 1 Maksumic u 80´min. evro gol...hebi ga kod nas se izgleda samo takvi pikaju

- strong69
#1039 Re: FK Sarajevo
Katastrofa! Opet po stoti put ponavljam, HZ su jedina svijetla tacka.
-
Cafe Camargue
#1040 Re: FK Sarajevo
Očito imamo problema u utakmicama u kojima nosimo breme favorita.
Mislim, nema šanse da se čitavu sezonu provlačimo na max.borbenost, i to sa 12-13 igrača. A i glupo je razmišljat o tituli ili jednom od prva 3 mjesta, ako mi ekipe poput Travnika ne možemo dobit sa pola snage.
Da ne govorim koliko postaje frustrirajuće ovo primanje gola u prvih 15 minuta utakmice. Do kad više?!
Al hajd, 3 boda su najbitnija. Sad slijedi pauza, a onda sa Škorom krenut ka vrhu.
Mislim, nema šanse da se čitavu sezonu provlačimo na max.borbenost, i to sa 12-13 igrača. A i glupo je razmišljat o tituli ili jednom od prva 3 mjesta, ako mi ekipe poput Travnika ne možemo dobit sa pola snage.
Da ne govorim koliko postaje frustrirajuće ovo primanje gola u prvih 15 minuta utakmice. Do kad više?!
Al hajd, 3 boda su najbitnija. Sad slijedi pauza, a onda sa Škorom krenut ka vrhu.
- Van Halen
#1041 Re: FK Sarajevo
Nemojte zajebavat ba, pa šta hoćete više od njih. Ljudi su preumorni igrali su u kontinuitetu itakmica više nego ikad. Pobjeda, pauza, pa kad sve fino legne na svoje, naravno opet pobjeda. 
- Baltazar_khan
#1043 Re: FK Sarajevo
Sad sa tekme.
Travnik je odlična ekipa, koja je došla po bod na hasetu, i orijentisali su se na odbranu. Nismo mogli nikako da probijemo njihov bunker, ali došla je jedna lopta do Maksumića, koji je raspalio i plasirao je sa preko 20 metara u same rašlje Nurkovića
Rezultatom sam zadovoljan, ali ne i igrom, očekujem da će Čala dati ostavku, i da će na njegovo mjesto doći Husref Musemić. Bilo je oko 4000 - 5000 hiljada ljudi.
Sad dok je ova pauza, treba konsolidovati redove, i naredno kolo pobijediti Laktaše.
Travnik je odlična ekipa, koja je došla po bod na hasetu, i orijentisali su se na odbranu. Nismo mogli nikako da probijemo njihov bunker, ali došla je jedna lopta do Maksumića, koji je raspalio i plasirao je sa preko 20 metara u same rašlje Nurkovića
Sad dok je ova pauza, treba konsolidovati redove, i naredno kolo pobijediti Laktaše.
- 1941.
#1044 Re: FK Sarajevo
To je najvjerovatniji scenario,iako nisam za to jer je Husref više defanzivac.Baltazar_khan wrote:očekujem da će Čala dati ostavku, i da će na njegovo mjesto doći Husref Musemić. Bilo je oko 4000 - 5000 hiljada ljudi.
Mislim da je bilo nešto manje publike,ali posjeta u svakom slučaju odlična s obzirom na sve okolnosti.Nurković je za razliku od reprezentativne epizode odlično branio.
- Rauber
#1045 Re: FK Sarajevo
Polako narode, umor se osjetio, na igracima vidis da su im noge teske, a Travnicani su bili dosta svjeziji, takodjer se primjetilo da se jos psihicki nisu oporavili od ispadanja iz evrope...
Ide sad pauza, treba igracima dati 2 dana slobodno,onda ih poslat u Fojnicu, neka se malo banjaju,pa malo masaze...
Treba im fakat odmora.
Travnik dobar, jest da su se kod vodstva vise fokusirali na cuvanje vlastitog gola sto je i normalno, ali bar su IGRALI, sto se ne moze reci za slobodu i velez.
SJEVER ME FASCINIRAO
majke mi nemam rijeci, sta je ono onako dobro
ISTOK KATASTROFA, vec u 10 minuti si mogao cuti razne Rehhagele kako pametuju, vriste,psuju Ihtijarevicu,Alaimu,Torlaku, Maksumicu... Strasno
Majke mi, doslo mi je u pocetku da se bijem s 3 sabana ( joooj da im samo vidite faca, pa to su papci za nepovjerovat, kladim se da ih kuci zene tuku pa onda dodju na istok i izbacuju svoj bijes ) ali ubrzo vidim da bi u stvari imao posla s citavom tribinom jer je citav istok mahnit, dno dna svega mi !
Ide sad pauza, treba igracima dati 2 dana slobodno,onda ih poslat u Fojnicu, neka se malo banjaju,pa malo masaze...
Travnik dobar, jest da su se kod vodstva vise fokusirali na cuvanje vlastitog gola sto je i normalno, ali bar su IGRALI, sto se ne moze reci za slobodu i velez.
SJEVER ME FASCINIRAO
ISTOK KATASTROFA, vec u 10 minuti si mogao cuti razne Rehhagele kako pametuju, vriste,psuju Ihtijarevicu,Alaimu,Torlaku, Maksumicu... Strasno
- Baltazar_khan
#1046 Re: FK Sarajevo
Rauber, slažem se s tobom. Bio sam i ja na istoku, fakat ima ljudi koji te dovode do sloma živaca 
-
Fordas
#1047 Re: FK Sarajevo
Igra jako, jako losa a sto je najgore i totalno debilna sa toliko gresaka da se to tesko moze opsiati. Uprskali su jako lijepu noc i ambijent od 5.000 gledalaca. Ihtijarevic, Pliska, Hamzagic, Avdic, Jahovic i Razivanovic veceras ocajni da je to za nepovjerovati. I Torlak je sa njima bio u pet deka. Valjda je umor u pitanju, sta ja znam.... ipak, ulazi rizvanovic sam u peterac i - pazi ovo - CENTRIRA loptu na drugi kraj peterca gdje se naravno Jahovic ne snalazi najbolje jer ga lopta pogadja u PETU! I tako milion nekih budalastina, pa onda sudija pa jaoooo... Bilo proslo, ne popnovilo se... Sad se dobro odmoriti i pokusati dobiti Olimpik sljedece sedmice. Upravu treba izmasakrirati a Calu ne treba dirati, tog covjeka treba malo nasavjetovati sta da se redi u ovakvim situacijama i da, KONACNO je Maksu stavio malo u vezu i odmah je to dalo rezultat.
Hz kao i uvjek, vrh vrhova
Hz kao i uvjek, vrh vrhova
Last edited by Fordas on 31/08/2009 23:15, edited 1 time in total.
-
lolo_lolo
#1048 Re: FK Sarajevo
hajde sad necemo pretjerivati sa ciframa,bilo je 3,500 ljudi,isto ko manijaka protiv slavije
igra losa,umorili smo se mnogo,ali bitna je pobjeda i tri boda
travnik jako dobar,bolji i od trnave i slobode i veleza
fin nam go zabili,jedan su ponistili,ofsajd je ko bio,ali se nije moglo vidjeti sa moje pozicije
alaim je bio jakooo los,kako je glupo go primio,ali đaba,otjerati ga se ne moze
sjever odlican
poslije tekme,stotinjak ljudi mahalo cali nekim bijelim maramicama(papirima) za ostavku
igra losa,umorili smo se mnogo,ali bitna je pobjeda i tri boda
travnik jako dobar,bolji i od trnave i slobode i veleza
fin nam go zabili,jedan su ponistili,ofsajd je ko bio,ali se nije moglo vidjeti sa moje pozicije
alaim je bio jakooo los,kako je glupo go primio,ali đaba,otjerati ga se ne moze
sjever odlican
poslije tekme,stotinjak ljudi mahalo cali nekim bijelim maramicama(papirima) za ostavku
- cyprus
#1049 Re: FK Sarajevo
Ma kako u ovakom tempu i sa ovolišno igrača postić nešto

-
Cafe Camargue
#1050 Re: FK Sarajevo
Meni je nekad istok bio drugi dom. Nekad, a bilo je to prije 5,6 godina, kada je to bila prava show tribina. Stomak me znao bolit od provala, knjige su se mogle pisat kakvih je tu likova bilo.Baltazar_khan wrote:Rauber, slažem se s tobom. Bio sam i ja na istoku, fakat ima ljudi koji te dovode do sloma živaca
Danas je to mjesto gdje ćeš naći najviše frustriranih fudbalskih stručnjaka. Nije ni čudo što je ona najviše izgubila na posjećenosti. Nekad je samo na njoj znalo bit po 3,4 hiljade ljudi, danas jedva hiljada. I tačno kad ti neko kaže na koju tribinu ide, znaš i kako razmišlja, i kakav mu je stav. Zato se čudim normalnoj raji, koja su alergična na takve stvar, da još uvijek idu na istok. Zapad je prava buržoazija za onaj sastav sa istoka.