English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#1026 Re: English Premier League

Post by rado_vidjen »

FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
Image

nemoj vise, 'leba ti
Better Man

#1027 Re: English Premier League

Post by Better Man »

FrancescoTotti wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno

upravo zato što je premier league tako slaba u zadnje dvije sezone lige prvaka u polufinalu su tek 3 kluba iz ove slabe premier league.
Ma i corava koka nadje zrno . Al dobra ona provala cuj Hull bi pobjedio Bayerna . Ne bi ni MU mozda bi u bocanju :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako možeš spominjati tarabe zvane Bayern Munchen. Trebali nabrojati sva poniženja koja je ove sezone doživio taj klub.
belafonte

#1028 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Cestitke ManU, najbolja fudbalska ekipa koja je ikad igrala na ostrvu sa velikim, velikim, the great Sir Alex Ferguson :D

Niko nije spomenuo izbor najboljeg igraca premiershipa, jedan Gerrard da bude izabran za najboljeg igraca lige pored fenomenalnog Vidica je sramota za najbolju ligu svijeta, jos jedna urota protiv Srba :D :D

Pa eno i Dzevad je glaso za Vidica, al mi je smijesan Dzevadov komentar kao Vidic nije osvojio titulu najboljeg zbog onih kikseva protiv Liverpoola haahahaahah

Oo kloca Dzevada, pa sta je vece 4 trofeja i 5. se smijesi ili sto je lose odigro jednu tekmu, oo drame, oglupljo je u onom Liverpoolu definitivno
johntra

#1029 Re: English Premier League

Post by johntra »

samo, koliko vam je ono skor protiv Liverpoola ove sezone? ili bolje rečeno, gol razlika :D
čestitamo na tituli, ali džaba vam sve, nikad nećete biti veći od Liverpoola, al ono fakat, nikad!
p.s. jedino ako se Premier League preseli u Hong Kong, tada ćete možda biti veći :lol:
belafonte

#1030 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Hahhahhahah, kako bolan nece biti veci, pa vec su sad veci hahahhahhah pa niste dzabe looserpool, looserske komentare samo ostavljate ccc

Jedino ako se vi preselite u Hong Kong mozda titulu osvojite haahahahahahah joo kako nalijecete hahhahhah
johntra

#1031 Re: English Premier League

Post by johntra »

čuj Nemanja Vidić igrač lige, hahahahahaha...možda, ako potpiše za Slaviju...
znam što sam napisao Hong Kong, jer prema posljednjim podacima, tamo imate najviše navijača....hahahahahahaha....
belafonte

#1032 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Nisam ba ja navijac ManU-a, bezze mi se tako obracas ;-)
Kakvi ste looseri govori i podatak da se vas precijenjeni manager nije udostojio da cestita najvecem treneru svih vremena na novoj tituli, nemate ni trunke postovanja prema najvecim, a busate se kako ste najveci, velika sramota za klub...
I znam i ja sto sam reko Hong Kong, pristaje vam ko budali samar :D :skoljka:

A Nemanja je gigant, stavlja frajer glavu gdje neko nece nogu, pogledaj samo koliko je pobjeda imao ManU od 1-0 ove godine, pogledaj Van der Sarov rekord i koliko je udaraca prema golu upuceno prilikom tog rekorda, pa razmisli jos jednom cija je to sve zasluga, frajer je pokraden i to je cinjenica.
Last edited by belafonte on 18/05/2009 10:49, edited 1 time in total.
johntra

#1033 Re: English Premier League

Post by johntra »

nema veze što nisi navijač dotičnog kluba, bezze ti je logika, kako god....
Rafa će čovjeku čestitati nakon posljednjeg kola :D
evo čestitao sam titulu i nek je sa srećom, ali samo podvlačim, džaba sve, još dugo će svi šutjeti dok ide najbolja himna na svijetu...haj sa srećom i hairli :D
Neelix

#1034 Re: English Premier League

Post by Neelix »

mislim da se pojedinci malo previse uzivljavaju u uloge klubova koje nisu nikad niti ce ikad gledati uzivo :-)
johntra

#1035 Re: English Premier League

Post by johntra »

kakve to veze ima? otkud znaš da nisam, otkud znaš da neću? :D
ovo nam dođe kao odmor od sumorne bh. realnosti...
cikcanga

#1036 Re: English Premier League

Post by cikcanga »

U Engleskoj trenutno postoje samo dva velikana.
To su Arsenal i ,mada mi je to tesko priznati, Utd.-a.(Bez obzira sto su seoski klub.To ne utice na kvalitetu.)
Naravno da su Chelski i Looserpool veliki u odnosu na ostale evropske i svjetske klubove,ali Arsenalu i
Utd.-u nisu ni do koljena.
Neelix

#1037 Re: English Premier League

Post by Neelix »

evo kao nekome relativno neutralnom

liverpul ne mogu ocima
za arsenal mi je svejedno

nikako mi nije jasno kako to arsenal moze biti veci klub od crvenih govana

to samo u cik cak svijetu moze :D
Charuga
Globalni moderator

#1038 Re: English Premier League

Post by Charuga »

cikcanga wrote:U Engleskoj trenutno postoje samo dva velikana.
To su Arsenal i ,mada mi je to tesko priznati, Utd.-a.(Bez obzira sto su seoski klub.To ne utice na kvalitetu.)
Naravno da su Chelski i Looserpool veliki u odnosu na ostale evropske i svjetske klubove,ali Arsenalu i
Utd.-u nisu ni do koljena
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muz66

#1039 Re: English Premier League

Post by muz66 »

Image

Liverpool treba da bude ponosan sto imaju istu boju dresova kao Man UTD, bar u necemu lice... :D Jos LP oev godine i score 4/5. Fantasticno :dance:
belafonte

#1040 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Evo sad nesto kontam onaj Geri Nevil iz ManU, pa taj je sretan nevjerovatno, da pocne trenirat u tako velikom klubu, onakav panj od igraca se rijetko vidja, isti slucaj i onaj Wes Brown :lol:
Hocu da kazem, kakvi sve panjevi su osvajali trofeje a kakvi velemajstori nisu, to je da se najezis, pa nesto mi na um padne da napravim ekipu najvecih panjeva premier lige, pa eto pokusajte i vi :D :D

Paul Robinson
G. Nevile W. Brown T. Bramble A. Dossena

D. Kuyt M. Balack L. Leiva Diaby

Adebayor Bendtner
insajder 078

#1041 Re: English Premier League

Post by insajder 078 »

belafonte wrote:Evo sad nesto kontam onaj Geri Nevil iz ManU, pa taj je sretan nevjerovatno, da pocne trenirat u tako velikom klubu, onakav panj od igraca se rijetko vidja, isti slucaj i onaj Wes Brown :lol:
Hocu da kazem, kakvi sve panjevi su osvajali trofeje a kakvi velemajstori nisu, to je da se najezis, pa nesto mi na um padne da napravim ekipu najvecih panjeva premier lige, pa eto pokusajte i vi :D :D

Paul Robinson
G. Nevile W. Brown T. Bramble A. Dossena

D. Kuyt M. Balack L. Leiva Diaby

Adebayor Bendtner
Nevil je kapiten Man Utd vec godinama a i standardan u reprezentaciji cak mislim da je bio i kapiten Albiona!Ova osporavanja su teska glupost,tebi se on moze ne svidjati al sigurno ima kvalitet jer u protivnom igrao bi u Evertonu k'o bato!Wes Brown igra solidno kad treba i moze se racunati na njega,onaj centarsut iz Moskve za C.Ronalda me je kupio....tako da Go Man Utd :-D :-D :-D
_dojava

#1042 Re: English Premier League

Post by _dojava »

arsenal je najveci engleski klub a thierry henry najbolji igrac svih vremena!
LongDong

#1043 Re: English Premier League

Post by LongDong »

_dojava wrote:arsenal je najveci engleski klub a thierry henry najbolji igrac svih vremena!
Ko god ti je to dojavio, zajebo se u startu :-)
johntra

#1044 Re: English Premier League

Post by johntra »

titulu nismo uzeli, ali nema veze, ovo je ipak neprocjenjivo...borimo se za titulu sljedeće sezone ;-)

Image
_dojava

#1045 Re: English Premier League

Post by _dojava »

dje je sad onaj bato usutio se...
burek_in_space

#1046 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

_dojava wrote:dje je sad onaj bato usutio se...
Samo da pozhelim dobrodoshlicu Paji,ovaj forum nije isti bez tebe. :mrgreen:
_dojava

#1047 Re: English Premier League

Post by _dojava »

nadam se da na podvale i lazi koje podmetaju neki mediji da ce wenger otici u real nece nasjesti igraci te da cemo uspjeti zadrzati Fabregasa i uz nekoliko dobrih pojacanja slijedece sezone poharati evropu i epl!
abondanzieri

#1048 Re: English Premier League

Post by abondanzieri »

burek_in_space wrote:
Samo da pozhelim dobrodoshlicu Paji,ovaj forum nije isti bez tebe. :mrgreen:
Paja Papak je ikona ovog foruma.Wellcome back :dance:
belafonte

#1049 Re: English Premier League

Post by belafonte »

sisa cuclu izgleda :lol: :lol:
cikcanga

#1050 Re: English Premier League

Post by cikcanga »

Arsenal Youngsters Thrash Liverpool
The Young Gunners took a significant step towards landing the FA Youth Cup by beating Liverpool 4-1 in the first leg of the final at the Emirates...

Steve Bould's Arsenal youngsters secured an emphatic 4-1 victory over Liverpool in tonight's first leg of the FA Youth Cup final at Emirates Stadium.

Jack Wilshere, a 17-year-old midfielder who has already played for Arsene Wenger's first team, set up Gilles Sunu for the opening goal after 20 minutes.

Then the England Under-19 star doubled the Gunners' advantage when he scored from the penalty spot after half-an-hour.

The 33,000 crowd at Ashburton Grove saw Liverpool pull a goal back through Alex Kacaniklic before half-time.

But Arsenal were not to be denied, and they asserted themselves convincingly after the break.

Playmaker Wilshere schemed another goal when he played in substitute Sanchez Watt to make it 3-1 on 57 minutes.

Then Emmanuel Thomas headed in from a corner to make it 4-1and give the young Reds a huge challenge in the second leg at Anfield next week.

Omladina Arsenala ce ciniti okosnicu engleske nacionalne vrste u skoroj buducnosti.
Jack Wilshere je jedan od najvecih talenata u historiji fudbala,tako da cete,najvjerovatnije,biti u mogucnosti
gledati jednog od najboljih igraca svih vremena.
Post Reply