Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
FrancescoTotti wrote:E jaka liga i sampion . U CL se provukli do finala jer su im uvijek davali najslabije protivnike . Porto se recimo nemoze porediti sa Bayernom a Bayern bi namlatio svakou englesku ekipu bez problema . Kiga u kojoj se unaprijed zna prvak i drugi treci , liga u kojoj West Ham nema sanse nikad da pobijedi prvu trojicu cetvoricu ( Arsenal je ipak samo prosjecna ekipa ) . Dakle imamo dva kluba , tri da valja a ostali tarabe . Ako pogledam Bundes Ligu , Talijansku ili Spansku vidicemo da prosjecna ekipa moze namlatiti Reala , Barcelonu , Valenciu u spaniji , u Italiji Cagliari i Atalanta namlate velike , Chievo igra nerijeseno sa Interom , u Njemackoj Cotbus namlati Wolfsburga i sve im poremeti do kraja prvenstva ali se srecom popravise . Dakle sve ove lige su puno interesantnije a da pogledamo koji igraci igraju u tim ligama shvaticemo da sam totalno u pravu . Mancester city ne napravi n jednu sansu protiv MU . Halo za 90 minuta nijedne sanse . Doduse MU je imao i pomoc sudija zbog para koje navodno ulaze u engleski fudbal . Imali su puno srece dali su jedno 2o golova u zadnjoj minuti , penale da ne racunamo kazu u zadnje dvije godine samo dva penala protiv MU . Smijesno i zalosno
upravo zato što je premier league tako slaba u zadnje dvije sezone lige prvaka u polufinalu su tek 3 kluba iz ove slabe premier league.
Ma i corava koka nadje zrno . Al dobra ona provala cuj Hull bi pobjedio Bayerna . Ne bi ni MU mozda bi u bocanju
Kako možeš spominjati tarabe zvane Bayern Munchen. Trebali nabrojati sva poniženja koja je ove sezone doživio taj klub.
Cestitke ManU, najbolja fudbalska ekipa koja je ikad igrala na ostrvu sa velikim, velikim, the great Sir Alex Ferguson
Niko nije spomenuo izbor najboljeg igraca premiershipa, jedan Gerrard da bude izabran za najboljeg igraca lige pored fenomenalnog Vidica je sramota za najbolju ligu svijeta, jos jedna urota protiv Srba
Pa eno i Dzevad je glaso za Vidica, al mi je smijesan Dzevadov komentar kao Vidic nije osvojio titulu najboljeg zbog onih kikseva protiv Liverpoola haahahaahah
Oo kloca Dzevada, pa sta je vece 4 trofeja i 5. se smijesi ili sto je lose odigro jednu tekmu, oo drame, oglupljo je u onom Liverpoolu definitivno
samo, koliko vam je ono skor protiv Liverpoola ove sezone? ili bolje rečeno, gol razlika
čestitamo na tituli, ali džaba vam sve, nikad nećete biti veći od Liverpoola, al ono fakat, nikad!
p.s. jedino ako se Premier League preseli u Hong Kong, tada ćete možda biti veći
čuj Nemanja Vidić igrač lige, hahahahahaha...možda, ako potpiše za Slaviju...
znam što sam napisao Hong Kong, jer prema posljednjim podacima, tamo imate najviše navijača....hahahahahahaha....
Nisam ba ja navijac ManU-a, bezze mi se tako obracas
Kakvi ste looseri govori i podatak da se vas precijenjeni manager nije udostojio da cestita najvecem treneru svih vremena na novoj tituli, nemate ni trunke postovanja prema najvecim, a busate se kako ste najveci, velika sramota za klub...
I znam i ja sto sam reko Hong Kong, pristaje vam ko budali samar
A Nemanja je gigant, stavlja frajer glavu gdje neko nece nogu, pogledaj samo koliko je pobjeda imao ManU od 1-0 ove godine, pogledaj Van der Sarov rekord i koliko je udaraca prema golu upuceno prilikom tog rekorda, pa razmisli jos jednom cija je to sve zasluga, frajer je pokraden i to je cinjenica.
Last edited by belafonte on 18/05/2009 10:49, edited 1 time in total.
nema veze što nisi navijač dotičnog kluba, bezze ti je logika, kako god....
Rafa će čovjeku čestitati nakon posljednjeg kola
evo čestitao sam titulu i nek je sa srećom, ali samo podvlačim, džaba sve, još dugo će svi šutjeti dok ide najbolja himna na svijetu...haj sa srećom i hairli
U Engleskoj trenutno postoje samo dva velikana.
To su Arsenal i ,mada mi je to tesko priznati, Utd.-a.(Bez obzira sto su seoski klub.To ne utice na kvalitetu.)
Naravno da su Chelski i Looserpool veliki u odnosu na ostale evropske i svjetske klubove,ali Arsenalu i
Utd.-u nisu ni do koljena.
cikcanga wrote:U Engleskoj trenutno postoje samo dva velikana.
To su Arsenal i ,mada mi je to tesko priznati, Utd.-a.(Bez obzira sto su seoski klub.To ne utice na kvalitetu.) Naravno da su Chelski i Looserpool veliki u odnosu na ostale evropske i svjetske klubove,ali Arsenalu i
Utd.-u nisu ni do koljena.
Evo sad nesto kontam onaj Geri Nevil iz ManU, pa taj je sretan nevjerovatno, da pocne trenirat u tako velikom klubu, onakav panj od igraca se rijetko vidja, isti slucaj i onaj Wes Brown
Hocu da kazem, kakvi sve panjevi su osvajali trofeje a kakvi velemajstori nisu, to je da se najezis, pa nesto mi na um padne da napravim ekipu najvecih panjeva premier lige, pa eto pokusajte i vi
Paul Robinson
G. Nevile W. Brown T. Bramble A. Dossena
belafonte wrote:Evo sad nesto kontam onaj Geri Nevil iz ManU, pa taj je sretan nevjerovatno, da pocne trenirat u tako velikom klubu, onakav panj od igraca se rijetko vidja, isti slucaj i onaj Wes Brown
Hocu da kazem, kakvi sve panjevi su osvajali trofeje a kakvi velemajstori nisu, to je da se najezis, pa nesto mi na um padne da napravim ekipu najvecih panjeva premier lige, pa eto pokusajte i vi
Paul Robinson
G. Nevile W. Brown T. Bramble A. Dossena
D. Kuyt M. Balack L. Leiva Diaby
Adebayor Bendtner
Nevil je kapiten Man Utd vec godinama a i standardan u reprezentaciji cak mislim da je bio i kapiten Albiona!Ova osporavanja su teska glupost,tebi se on moze ne svidjati al sigurno ima kvalitet jer u protivnom igrao bi u Evertonu k'o bato!Wes Brown igra solidno kad treba i moze se racunati na njega,onaj centarsut iz Moskve za C.Ronalda me je kupio....tako da Go Man Utd
nadam se da na podvale i lazi koje podmetaju neki mediji da ce wenger otici u real nece nasjesti igraci te da cemo uspjeti zadrzati Fabregasa i uz nekoliko dobrih pojacanja slijedece sezone poharati evropu i epl!
Arsenal Youngsters Thrash Liverpool
The Young Gunners took a significant step towards landing the FA Youth Cup by beating Liverpool 4-1 in the first leg of the final at the Emirates...
Steve Bould's Arsenal youngsters secured an emphatic 4-1 victory over Liverpool in tonight's first leg of the FA Youth Cup final at Emirates Stadium.
Jack Wilshere, a 17-year-old midfielder who has already played for Arsene Wenger's first team, set up Gilles Sunu for the opening goal after 20 minutes.
Then the England Under-19 star doubled the Gunners' advantage when he scored from the penalty spot after half-an-hour.
The 33,000 crowd at Ashburton Grove saw Liverpool pull a goal back through Alex Kacaniklic before half-time.
But Arsenal were not to be denied, and they asserted themselves convincingly after the break.
Playmaker Wilshere schemed another goal when he played in substitute Sanchez Watt to make it 3-1 on 57 minutes.
Then Emmanuel Thomas headed in from a corner to make it 4-1and give the young Reds a huge challenge in the second leg at Anfield next week.
Omladina Arsenala ce ciniti okosnicu engleske nacionalne vrste u skoroj buducnosti.
Jack Wilshere je jedan od najvecih talenata u historiji fudbala,tako da cete,najvjerovatnije,biti u mogucnosti
gledati jednog od najboljih igraca svih vremena.