BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zalizani
#1026 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dzeko protiv Kaladzea
- zimzelen
#1027 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta!Edin H. wrote:Pa je li iko od Bosanaca glasabijelo_dugme wrote:Glasajte za Ibisevica na http://www.fifa.com/
Which of the following players has been the biggest revelation this season?
Na prvoj stranici
Ibisevic treci![]()
Koja prevara covjece
- mire - ložač
#1028 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Meni sad samo pokaže rezultate, a jednom sam glasao , da li mogu više puta
Možda je do IP adrese ili nečega ????
Ili sam ja smotan

Možda je do IP adrese ili nečega ????
Ili sam ja smotan
- zimzelen
#1029 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Naravno, da mozes samo jednom glasati. Ima 'caka', ako imas i explorer i mozilla-u, onda mozes dva puta tipkati na Vedada!mire - ložač wrote:Meni sad samo pokaže rezultate, a jednom sam glasao , da li mogu više puta
Možda je do IP adrese ili nečega ????![]()
![]()
Ili sam ja smotan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- shalla
#1030 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
zimzelen wrote:Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta!Edin H. wrote:Pa je li iko od Bosanaca glasabijelo_dugme wrote:Glasajte za Ibisevica na http://www.fifa.com/
Which of the following players has been the biggest revelation this season?
Na prvoj stranici
Ibisevic treci![]()
Koja prevara covjece
Zaky igra u Wiganu a mislim da je to engleska a ne egipatska liga...
- zimzelen
#1031 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ibisevic treci
Koja prevara covjece
[/quote]
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta!
[/quote]
Zaky igra u Wiganu a mislim da je to engleska a ne egipatska liga...[/quote]
Provjerio sam tek posto sam poslao, dakle u pravu si, no, to ne mijenja mnogo u izrecenoj opaski jer decko je postigao tek osam golova u ligi koja ima isti koeficijent kao i njemacka!
Koja prevara covjece
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta!
Zaky igra u Wiganu a mislim da je to engleska a ne egipatska liga...[/quote]
Provjerio sam tek posto sam poslao, dakle u pravu si, no, to ne mijenja mnogo u izrecenoj opaski jer decko je postigao tek osam golova u ligi koja ima isti koeficijent kao i njemacka!
-
papacja
#1032 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ognjen Vranješ, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru će nastaviti u beogradskoj Crvenoj zvezdi.
On je juče u Beogradu postigao dogovor sa timom sa „Marakane“, a prvotimac Borca ugovor sa nekadašnjim prvakom Evrope i svijeta potpisaće početkom januara naredne godine.
Do tada, Uprave Borca i Zvezde dogovoriće detalje oko obeštečenja za ovog igrača, koji će za klub iz Beograda potpisati trogodišnji ugovor, navode beogradski i banjalučki mediji.
On je juče u Beogradu postigao dogovor sa timom sa „Marakane“, a prvotimac Borca ugovor sa nekadašnjim prvakom Evrope i svijeta potpisaće početkom januara naredne godine.
Do tada, Uprave Borca i Zvezde dogovoriće detalje oko obeštečenja za ovog igrača, koji će za klub iz Beograda potpisati trogodišnji ugovor, navode beogradski i banjalučki mediji.
-
papacja
#1033 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
-
klixober
#1034 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
- Zwanziger
#1035 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Gdje si ovo procitao? Ako moze link, ja ne procitah nigdje da je presao u Bochum.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
- vee-jay
#1036 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ja loooooooodjakaaaaaakomeba wrote:Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
we want more
edit:
ne znam svedski ali izgleda da je papacja u pravu
Novi Zlatanhttp://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4033822.ab
Svensk jättetalang klar för Bochum
Armin Pasagic, 17, blir ungdomsproffs i Bundesliga
![]()
-
hali gali halid
#1037 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Gdje je Mirzet Krupinac 
-
papacja
#1038 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Gdje ga nađe?hali gali halid wrote:Gdje je Mirzet Krupinac
- Zwanziger
#1039 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
vee-jay wrote:ja loooooooodjakaaaaaakomeba wrote:Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
![]()
![]()
![]()
we want more
![]()
![]()
![]()
edit:
ne znam svedski ali izgleda da je papacja u pravuNovi Zlatanhttp://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4033822.ab
Svensk jättetalang klar för Bochum
Armin Pasagic, 17, blir ungdomsproffs i Bundesliga
![]()
![]()
Sudeci po ovom dresu sto drzi ovo je ekipa U-23, nije prvi tim. Evo ja sve moguce njemacke stranice pregledah nigdje nista, cak ni na bochumovoj oficijelnoj stranici. Ovo je U-23 sigurno.
-
sajosarajlija
#1040 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zdenko Baotić se vraća u reprezentaciju na velika vrata!
- rado_vidjen
#1041 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
komeba wrote:Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
iako dobar zongler ne mora nista da znaci, ali s onim carolijama bi i davidsa postidio
pratit, zvati, i ovjerit sto prije. nemamo sta izgubit( osim cijene avionske karte) a mozemo puno dobiti...
- jeza u ledja
- bijelo_dugme
#1043 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Izgleda da su sredili papire, ode pedercic.Obrambeni nogometaš dortmundske Borussie Neven Subotić odlučio je kako će u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije, odbacivši tako mogućnost da igra za reprezentaciju Sjedinjenih Država, čije državljanstvo ima. Srbijanski izbornik Radomir Antić je danas izjavio kako će Subotić igrati za Srbiju, iako je ranije igrao za mlađe kategorije Sjedinjenih Država.
Antić planira 20-godišnjeg Subotića koristiti kao partnera Nemanji Vidiću u centru obrane u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Očekuje se da za reprezentaciju Srbije debitira u prijateljskoj utakmici protiv Cipra u veljači sljedeće godine.
Za Subotića, koji je ove sezone postigao čak pet golova u dresu Borussie, se govori kako bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao preći u redove talijanskog prvoligaša Napolija.
- zimzelen
#1044 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
A jeste li culi za ovo:bijelo_dugme wrote:Izgleda da su sredili papire, ode pedercic.Obrambeni nogometaš dortmundske Borussie Neven Subotić odlučio je kako će u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije, odbacivši tako mogućnost da igra za reprezentaciju Sjedinjenih Država, čije državljanstvo ima. Srbijanski izbornik Radomir Antić je danas izjavio kako će Subotić igrati za Srbiju, iako je ranije igrao za mlađe kategorije Sjedinjenih Država.
Antić planira 20-godišnjeg Subotića koristiti kao partnera Nemanji Vidiću u centru obrane u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Očekuje se da za reprezentaciju Srbije debitira u prijateljskoj utakmici protiv Cipra u veljači sljedeće godine.
Za Subotića, koji je ove sezone postigao čak pet golova u dresu Borussie, se govori kako bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao preći u redove talijanskog prvoligaša Napolija.
Inter has already begun to look at the market and would have identified Vedado Ibisevic, 24 years old center forward of Hoffenheim, a look-alike of Zlatan Ibrahimovic.
He has scored 18 goals in 17 matches in the Bundesliga (there are people in Germany who are willing to bet that he will beat the record of 40 goals scored by Gerd Müller in the championship in 1971-72). For this reason, Massimo Moratti, would have already made an offer of 7 million euros. The transaction would be part of the plan to rebuild the team for next year and will also explain the visit to see Jean Makoun, the Lyon midfielder as a successor to Patrick Vieira
-
dr.dangerdoom
#1045 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
http://www.reviersport.de/69604---vfl-b ... weden.htmlkomeba wrote:Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
Ja prvi put čujem za njega, svaka čast na otkriću!
Uglavnom, doveli su ga iz Malmea, kao napadačkog talenta...i za sada će nastupati za U19 Bochum-a. U njegovoj domovini (s time misle na Švedsku
Trener Dariusz Wosz nakon prvih utisaka veli ,ovaj nam mali može pomoći.
Dalje u tekstu kažu: "Pašagić, čiji su roditelji iz Bosne
- Topla voda
#1046 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
daj nam spiceva i poluspiceva,svakako smo u deficitu
ovaj dok ne dodje u liverpool,nece imat mjesta pored dzeke i ibisevica.kolko smo jaki
al neka ga ,dobar je...hitno zvati u a repku,sad je uteko iz svedske,ne mogu ga ucjenjivat ni zezat...odmah poziv
ovaj dok ne dodje u liverpool,nece imat mjesta pored dzeke i ibisevica.kolko smo jaki
al neka ga ,dobar je...hitno zvati u a repku,sad je uteko iz svedske,ne mogu ga ucjenjivat ni zezat...odmah poziv
- bijelo_dugme
#1047 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sada nesta kontam, pa pametni su oni iz saveza. Mjesto da djeca sjede na klupi drzavne reprezentacije Munib ih izvoziTopla voda wrote:daj nam spiceva i poluspiceva,svakako smo u deficitu![]()
![]()
ovaj dok ne dodje u liverpool,nece imat mjesta pored dzeke i ibisevica.kolko smo jaki![]()
Win-win situation
-
Abacija
#1048 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Samo da podsjetim sta sam bio obecao...bijelo_dugme wrote:Izgleda da su sredili papire, ode pedercic.Obrambeni nogometaš dortmundske Borussie Neven Subotić odlučio je kako će u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije, odbacivši tako mogućnost da igra za reprezentaciju Sjedinjenih Država, čije državljanstvo ima. Srbijanski izbornik Radomir Antić je danas izjavio kako će Subotić igrati za Srbiju, iako je ranije igrao za mlađe kategorije Sjedinjenih Država.
Subject: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pocecu sa odsluzenjem kazne od onog dana kada Subotic zaigra svoju prvu utakmicu za Srbiju. Necete me vidjeti 3 sedmice. @pape me komotno moze dozivotno banirati ako u tom periodu napisem ijedan post.Abacija wrote:Nemoze to tako. Moras zaokruziti na okrugli broj, ili 7 ili 14.bijelo_dugme wrote:Abacija wrote:
Kladim se u 7 dana bana da Subotic nece zaigrati za Srbiju. Znaci ostaje izmedju nas i Amerikanaca posto je Njemacka vec otpala (pogledajte moj prethodni post na ovoj temi u vezi Njemacke). Razloge necu navoditi - posudio kasike od @zavrzlame.![]()
Evo i ja 10 da nece zaigrat za nas! Vec sam dobio 7 dana bana zbog Nevena![]()
![]()
Eto ja prihvatam opkladu na 14 dana da ce izabrati BiH ispred USA. Znaci ako izabere Srbiju onda necete cuti od mene cijelih 21 dan.
P.S. Moracu promijeniti escajg.
-
klixober
#1049 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sad je samo pitanje da li ce ovaj momak biti novi Ibrahimovic pa igrati za Svedsku,ili novi Pjanic pa igrati za nas.Ako ne izvrsimo ogroman pritisak na savez,Branimira Tulica pa i Ciru,bojim se da ce momak biti izgubljen.komeba wrote:Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
- pirmin
#1050 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Svaka cast smekerima poput ovog malog ali nama treba najmanje 10 radnika, sto u rezervi, sto u prvom timu, manje spektakularnih ali onih koji ce vodu nosati i izgarati kad treba a ne kao one pi*kice koji lagano pustise Turke da nas dobiju trecom ekipom.
Od ovih finti i fintica se ne zivi - nije ni Ibrahim sam svedska repka.
Od ovih finti i fintica se ne zivi - nije ni Ibrahim sam svedska repka.