BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zalizani

#1026 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

Dzeko protiv Kaladzea
zimzelen

#1027 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zimzelen »

Edin H. wrote:
bijelo_dugme wrote:Glasajte za Ibisevica na http://www.fifa.com/

Which of the following players has been the biggest revelation this season?
Na prvoj stranici
Pa je li iko od Bosanaca glasa

Ibisevic treci :shock:

Koja prevara covjece :D
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta! :bih:
mire - ložač

#1028 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by mire - ložač »

Meni sad samo pokaže rezultate, a jednom sam glasao , da li mogu više puta

Možda je do IP adrese ili nečega ???? :shock: :shock:

Ili sam ja smotan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zimzelen

#1029 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zimzelen »

mire - ložač wrote:Meni sad samo pokaže rezultate, a jednom sam glasao , da li mogu više puta

Možda je do IP adrese ili nečega ???? :shock: :shock:

Ili sam ja smotan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naravno, da mozes samo jednom glasati. Ima 'caka', ako imas i explorer i mozilla-u, onda mozes dva puta tipkati na Vedada! :lol:
shalla

#1030 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by shalla »

zimzelen wrote:
Edin H. wrote:
bijelo_dugme wrote:Glasajte za Ibisevica na http://www.fifa.com/

Which of the following players has been the biggest revelation this season?
Na prvoj stranici
Pa je li iko od Bosanaca glasa

Koja prevara covjece :D
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta! :bih:
:lol: :lol: :lol:
Zaky igra u Wiganu a mislim da je to engleska a ne egipatska liga...
zimzelen

#1031 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zimzelen »

Koja prevara covjece :D[/quote]
Mama draga, neki Zaky vodi na listi!? Pa, egipatska je liga za pet kopalja ispod njemacke, a eto covjek ce izgleda i pobijediti. hajmo proslijediti ovaj link da nasi ljudi glasaju, kad supci ne znaju napraviti razliku izmedju Njemacke i Egipta! :bih:[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Zaky igra u Wiganu a mislim da je to engleska a ne egipatska liga...[/quote]
Provjerio sam tek posto sam poslao, dakle u pravu si, no, to ne mijenja mnogo u izrecenoj opaski jer decko je postigao tek osam golova u ligi koja ima isti koeficijent kao i njemacka!
papacja

#1032 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

Ognjen Vranješ, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru će nastaviti u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

On je juče u Beogradu postigao dogovor sa timom sa „Marakane“, a prvotimac Borca ugovor sa nekadašnjim prvakom Evrope i svijeta potpisaće početkom januara naredne godine.

Do tada, Uprave Borca i Zvezde dogovoriće detalje oko obeštečenja za ovog igrača, koji će za klub iz Beograda potpisati trogodišnji ugovor, navode beogradski i banjalučki mediji.
papacja

#1033 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
klixober

#1034 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.

Zwanziger

#1035 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Zwanziger »

papacja wrote:Komeba, imaš li kakve informacije o Arminu Pašagiću, momak potpisao za Bohum i zadužio dres sa brojem 10.
Gdje si ovo procitao? Ako moze link, ja ne procitah nigdje da je presao u Bochum.
vee-jay

#1036 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by vee-jay »

komeba wrote:
Veliki talenat! Koliko znam,zivi(o) u Svedskoj,ne znam je li igrao za njihovu reprezentaciju.Treba ga sto prije pozvati u bh repezentaciju.

ja loooooooodjakaaaaaa :D :D :D

we want more

:bih: :bih: :bih:
:thumbup:

edit:

ne znam svedski ali izgleda da je papacja u pravu
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4033822.ab

Svensk jättetalang klar för Bochum
Armin Pasagic, 17, blir ungdomsproffs i Bundesliga

Image
Novi Zlatan :D :D
hali gali halid

#1037 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by hali gali halid »

Gdje je Mirzet Krupinac :mrgreen:
papacja

#1038 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

hali gali halid wrote:Gdje je Mirzet Krupinac :mrgreen:
Gdje ga nađe? :oops: Mislim da je negdje u Hrvatskoj ligi (drugoj). Nisam 100% siguran
Zwanziger

#1039 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Zwanziger »

vee-jay wrote:
komeba wrote:

ja loooooooodjakaaaaaa :D :D :D

we want more

:bih: :bih: :bih:
:thumbup:

edit:

ne znam svedski ali izgleda da je papacja u pravu
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4033822.ab

Svensk jättetalang klar för Bochum
Armin Pasagic, 17, blir ungdomsproffs i Bundesliga

Image
Novi Zlatan :D :D

Sudeci po ovom dresu sto drzi ovo je ekipa U-23, nije prvi tim. Evo ja sve moguce njemacke stranice pregledah nigdje nista, cak ni na bochumovoj oficijelnoj stranici. Ovo je U-23 sigurno.
sajosarajlija

#1040 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by sajosarajlija »

Zdenko Baotić se vraća u reprezentaciju na velika vrata!
rado_vidjen

#1041 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by rado_vidjen »

komeba wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: looOodilo

iako dobar zongler ne mora nista da znaci, ali s onim carolijama bi i davidsa postidio :-)

pratit, zvati, i ovjerit sto prije. nemamo sta izgubit( osim cijene avionske karte) a mozemo puno dobiti...
bijelo_dugme

#1043 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Obrambeni nogometaš dortmundske Borussie Neven Subotić odlučio je kako će u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije, odbacivši tako mogućnost da igra za reprezentaciju Sjedinjenih Država, čije državljanstvo ima. Srbijanski izbornik Radomir Antić je danas izjavio kako će Subotić igrati za Srbiju, iako je ranije igrao za mlađe kategorije Sjedinjenih Država.

Antić planira 20-godišnjeg Subotića koristiti kao partnera Nemanji Vidiću u centru obrane u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Očekuje se da za reprezentaciju Srbije debitira u prijateljskoj utakmici protiv Cipra u veljači sljedeće godine.

Za Subotića, koji je ove sezone postigao čak pet golova u dresu Borussie, se govori kako bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao preći u redove talijanskog prvoligaša Napolija.
Izgleda da su sredili papire, ode pedercic.
zimzelen

#1044 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zimzelen »

bijelo_dugme wrote:
Obrambeni nogometaš dortmundske Borussie Neven Subotić odlučio je kako će u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije, odbacivši tako mogućnost da igra za reprezentaciju Sjedinjenih Država, čije državljanstvo ima. Srbijanski izbornik Radomir Antić je danas izjavio kako će Subotić igrati za Srbiju, iako je ranije igrao za mlađe kategorije Sjedinjenih Država.

Antić planira 20-godišnjeg Subotića koristiti kao partnera Nemanji Vidiću u centru obrane u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Očekuje se da za reprezentaciju Srbije debitira u prijateljskoj utakmici protiv Cipra u veljači sljedeće godine.

Za Subotića, koji je ove sezone postigao čak pet golova u dresu Borussie, se govori kako bi u siječanjskom prijelaznom roku mogao preći u redove talijanskog prvoligaša Napolija.
A jeste li culi za ovo:
Inter has already begun to look at the market and would have identified Vedado Ibisevic, 24 years old center forward of Hoffenheim, a look-alike of Zlatan Ibrahimovic.

He has scored 18 goals in 17 matches in the Bundesliga (there are people in Germany who are willing to bet that he will beat the record of 40 goals scored by Gerd Müller in the championship in 1971-72). For this reason, Massimo Moratti, would have already made an offer of 7 million euros. The transaction would be part of the plan to rebuild the team for next year and will also explain the visit to see Jean Makoun, the Lyon midfielder as a successor to Patrick Vieira
dr.dangerdoom

#1045 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by dr.dangerdoom »

komeba wrote:

http://www.reviersport.de/69604---vfl-b ... weden.html

Ja prvi put čujem za njega, svaka čast na otkriću!
Uglavnom, doveli su ga iz Malmea, kao napadačkog talenta...i za sada će nastupati za U19 Bochum-a. U njegovoj domovini (s time misle na Švedsku :lol: ) ga već smatraju novim Ibrahimovićem.
Trener Dariusz Wosz nakon prvih utisaka veli ,ovaj nam mali može pomoći. :D
Dalje u tekstu kažu: "Pašagić, čiji su roditelji iz Bosne 8-) , može igrati 10-ku ili polušpica."
Topla voda

#1046 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Topla voda »

daj nam spiceva i poluspiceva,svakako smo u deficitu :-) :D
ovaj dok ne dodje u liverpool,nece imat mjesta pored dzeke i ibisevica.kolko smo jaki :D
al neka ga ,dobar je...hitno zvati u a repku,sad je uteko iz svedske,ne mogu ga ucjenjivat ni zezat...odmah poziv :bih:
bijelo_dugme

#1047 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Topla voda wrote:daj nam spiceva i poluspiceva,svakako smo u deficitu :-) :D
ovaj dok ne dodje u liverpool,nece imat mjesta pored dzeke i ibisevica.kolko smo jaki :D
al neka ga ,dobar je...hitno zvati u a repku,sad je uteko iz svedske,ne mogu ga ucjenjivat ni zezat...odmah poziv :bih:
Sada nesta kontam, pa pametni su oni iz saveza. Mjesto da djeca sjede na klupi drzavne reprezentacije Munib ih izvozi :-)

Win-win situation :lol:
Abacija

#1048 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Abacija »

bijelo_dugme wrote:

Samo da podsjetim sta sam bio obecao...

Subject: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Abacija wrote:
bijelo_dugme wrote:
Abacija wrote:
Kladim se u 7 dana bana da Subotic nece zaigrati za Srbiju. Znaci ostaje izmedju nas i Amerikanaca posto je Njemacka vec otpala (pogledajte moj prethodni post na ovoj temi u vezi Njemacke). Razloge necu navoditi - posudio kasike od @zavrzlame. :D
:lol:

Evo i ja 10 da nece zaigrat za nas! Vec sam dobio 7 dana bana zbog Nevena :run:
Nemoze to tako. Moras zaokruziti na okrugli broj, ili 7 ili 14. :-) :D
Eto ja prihvatam opkladu na 14 dana da ce izabrati BiH ispred USA. Znaci ako izabere Srbiju onda necete cuti od mene cijelih 21 dan.
Pocecu sa odsluzenjem kazne od onog dana kada Subotic zaigra svoju prvu utakmicu za Srbiju. Necete me vidjeti 3 sedmice. @pape me komotno moze dozivotno banirati ako u tom periodu napisem ijedan post.

P.S. Moracu promijeniti escajg. :skoljka:
klixober

#1049 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

komeba wrote:

Sad je samo pitanje da li ce ovaj momak biti novi Ibrahimovic pa igrati za Svedsku,ili novi Pjanic pa igrati za nas.Ako ne izvrsimo ogroman pritisak na savez,Branimira Tulica pa i Ciru,bojim se da ce momak biti izgubljen.
pirmin

#1050 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by pirmin »

Svaka cast smekerima poput ovog malog ali nama treba najmanje 10 radnika, sto u rezervi, sto u prvom timu, manje spektakularnih ali onih koji ce vodu nosati i izgarati kad treba a ne kao one pi*kice koji lagano pustise Turke da nas dobiju trecom ekipom.
Od ovih finti i fintica se ne zivi - nije ni Ibrahim sam svedska repka.
Locked