ja sam studentica, i baaaabo mi neće dat para za to, ali što imam svoje, daću i ja. na razglas se vrlo lijepo može i reći okupljenima da se obeshrabruje svaki pokušaj vandalskog ponašanja i da se svi mole da protest bude miran i dostojanstven. isto tako se može reći u dva da se igramo razlaza. sve može biti puno kontrolisanije ako imamo razglas.suncica24 wrote:.jolia wrote:nisi prolupala al fixer me opomenuo da cu onda biti pod posmatranjem policije, ne znam, ja mogu pitat momka koji to iznajmljuje, ali ne garantujem nista sigurno, sviju je prpa uhvatila poslije srijede, ko eto nesto ce im bit opremi
Ja stavljam novac ako bude nesto razglasu! Ko jos? Dosta vise straha!!!
Dogovori za protest 13. 2.
-
nesvjesna
- suncica24
I ja sam studentica, ali garantujem stekom za crne dane.nesvjesna wrote:ja sam studentica, i baaaabo mi neće dat para za to, ali što imam svoje, daću i ja. na razglas se vrlo lijepo može i reći okupljenima da se obeshrabruje svaki pokušaj vandalskog ponašanja i da se svi mole da protest bude miran i dostojanstven. isto tako se može reći u dva da se igramo razlaza. sve može biti puno kontrolisanije ako imamo razglas.suncica24 wrote:.jolia wrote:nisi prolupala al fixer me opomenuo da cu onda biti pod posmatranjem policije, ne znam, ja mogu pitat momka koji to iznajmljuje, ali ne garantujem nista sigurno, sviju je prpa uhvatila poslije srijede, ko eto nesto ce im bit opremi
Ja stavljam novac ako bude nesto razglasu! Ko jos? Dosta vise straha!!!
-
Vertex_bh
[quote="stochar"][url]http://youtube.com/watch?v=ANg8J9pvZfA[/url][/quote]
Meni je nekako bas prirasla srcu ona od Pusenja - "Otpor, stoko!"
Bas mi nekako ... pashe
Meni je nekako bas prirasla srcu ona od Pusenja - "Otpor, stoko!"
Bas mi nekako ... pashe
-
jolia
Kako pogodi, ako cujete tatatatttata mamamammama znajte da je od njega iznajmljenoVertex_bh wrote:Ma nije valjda Omar?jolia wrote:Garantujem i ja, al fazon je sto mora moj momak premuntat momka koji to iznajmljuje a e sad je pitanje hoce li on to, iako se radi o relativno hm poznatoj licnosti
- suncica24
Pa, izmolio je neko prosli put? Zasto bi sad to bio problem?
PS: STO SE TICE NASILJA NA PROTESTU, MORAMO BITI SVJESNI ODGOVORNOSTI DA, UKOLIKO SAD DODJE DO EKSCESA, MI SMO ODGOVORNI ZA TO STO U BIH I NAREDNIH 15 GOD NIKO NECE HTJETI, SMJETI DEMONSTRIRATI!
Ako nismo sigurni i necemo dati sve od sebe da sprijecimo "belaj" boljeda se povucemo!
PS: STO SE TICE NASILJA NA PROTESTU, MORAMO BITI SVJESNI ODGOVORNOSTI DA, UKOLIKO SAD DODJE DO EKSCESA, MI SMO ODGOVORNI ZA TO STO U BIH I NAREDNIH 15 GOD NIKO NECE HTJETI, SMJETI DEMONSTRIRATI!
Ako nismo sigurni i necemo dati sve od sebe da sprijecimo "belaj" boljeda se povucemo!
-
damirm
Suncice u pravu si. Medjutim, to je idealan scenario. Ako bude razglasa, neko ce se lijepo zahvaliti i pozdraviti ljude do sljedece subote. Ako ne bude razglasa, nasa unutarnja disciplina mora doci do izrazaja. Ljudi se moraju razici u 14h, da ne bi bilo kao sto kazes onih koji ce praviti belaj poslije nas.suncica24 wrote:damirm, to sto cemo se mi razici ne znaci da ce se svi razici! Mogu ostati da prave belaj poslije nas?!damirm wrote:Napravicemo fajront tako sto cemo vidjeti da je 14h i razici se. Od sustinske vaznosti je ostati disciplinovan i nakon silnog pistanja postovati dogovor i svako na svoju stranu! Moramo pokazati koliko smo zreli i za.ebani! Trebamo biti krajnje svjesni da je ovo od esencijalne vaznosti za uspjeh ovog i svih onih protesta koji trebaju doci!
![]()
Mislim da se neko mora zahvaliti ljudima sto su dosli i pozvati ih da dodju i 1. Marta, ukoliko vlada Kantona ne pocne raditi svoj posao, ne samo u domenu sigurnosti, vec i u svim ostalim domenima.
I treba najaviti da, ako bude slijedeceg puta nece ostati samo na vladi Kantona, vec idemo i dalje, do Federalne i drzavne vlade, da i njih opametimo.
Sto se tice Kantona, mislim da smo sinoc itekako presli sa kantonalnog na entitetski nivo
- suncica24
Zavisi, koliko nas je spremno na to? Koliko ko moze, da kazemo da polazemo nekih 500KM (slobodno me ispravite ako lupam) ak se sta desi? Ne vjerujem da ce bas tek proci preko njega pa da se radi o ogromnim parama, a ovako pokazujemo covjeku da ozbiljno mislimo i da smo ozbiljna grupa. A i samim tim je svima u cilju sprijeciti bilo kakve nerede i ostecenja.
- suncica24
Zox, pitam opet, a pitala sam i danas: Je li prosli skup bio najavljen? Ako nije...i sad su ista pravila.
Ako jeste...pravila su nesto drugacija
PS: Mi dovodimo 1000-de ljudi koji nisu najavljeni, i to nas ne brine, a razglas nas brine ako nije najavljen?! Suludo
PS: Mi dovodimo 1000-de ljudi koji nisu najavljeni, i to nas ne brine, a razglas nas brine ako nije najavljen?! Suludo
-
jolia
Pa zavisi šta će ostat od njega, komadići ili .....Možda i zatreba novisuncica24 wrote:Ovo mi malo lici na onu Denaninu procjenu stete na zgradi Kantonajolia wrote:steta se procjenjuje na par hiljada KM![]()
PS: Nekoliko hiljada je nov razglas? A nov i popravljen nije isto