Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
travar wrote:Ma djecu samo napenališ na nogu, onako sa pedale
Taman uFatim neki ritam pedalanja a ono jal djete jal grupica "šetača" se proširila cijelom širinom ceste
Sjetih se sad onih čika što sa konja šćapom udaraju loptu , trebalo bi ono nabaviti
ja sam jednom proletio bajkom izmedju dvije trebe na rolama, koje su isle jedna prema drugoj, i od mene se nisu vidjele.. al je bilo loma
prije 3-4 godine ..
Hocu da kupim biciklo, u Merkuru na Stupu sam nasla ovo, kaze mi tamo momak da se ta bicikla proizvode u Srbiji, i da su jako kvalitetna. Kosta 200km.
E sad, da li je ovo biciklo ista kvalitetnije od onih kineskih iz Robota recimo, koja kostaju 100 km? Ako su podjednako (ne)kvalitetna, onda da kupim neko od 100km?
Sta mislite o UNIS-ovim biciklima? O skupim biciklima mogu samo da sanjam...
Mogu li ja kupiti ovaj neki bezveze bic, i kupiti kvalitetne kočnice i nabaciti neku dobru opremu? Postoje li tu neki "uslovi kompatibilnosti " ?
To je taj bajk koji bih kupila: http://bike.capriolo.com/bicikle/manhattan-26-lady
Da, i kad kazete da s nekim biciklima mozete ici po tezim stazama itd, od cega to zavisi?
Sta cu ja moci sa ovim biciklom koji planiram kupiti? Ili sve samo zavisi bicikliste i njegove forme?
Iskreno vasa,
Linija početnica
Linija wrote:Hocu da kupim biciklo, u Merkuru na Stupu sam nasla ovo, kaze mi tamo momak da se ta bicikla proizvode u Srbiji, i da su jako kvalitetna. Kosta 200km.
E sad, da li je ovo biciklo ista kvalitetnije od onih kineskih iz Robota recimo, koja kostaju 100 km? Ako su podjednako (ne)kvalitetna, onda da kupim neko od 100km?
Mogu li ja kupiti ovaj neki bezveze bic, i kupiti kvalitetne kočnice i nabaciti neku dobru opremu? Postoje li tu neki "uslovi kompatibilnosti " ?
To je taj bajk koji bih kupila: http://bike.capriolo.com/bicikle/manhattan-26-lady
ovo bi trebalo da ti bude dovoljno za vilsa i tako po ravnim rutama..
bez trotoara, makadama i uspona velikih..
Linija wrote:Hocu da kupim biciklo, u Merkuru na Stupu sam nasla ovo, kaze mi tamo momak da se ta bicikla proizvode u Srbiji, i da su jako kvalitetna. Kosta 200km.
ovo bi trebalo da ti bude dovoljno za vilsa i tako po ravnim rutama.. bez trotoara, makadama i uspona velikih..
Bez trotoara? Znaci po Sarajevu ga neću moć uopšte vozati?
ovo bi trebalo da ti bude dovoljno za vilsa i tako po ravnim rutama.. bez trotoara, makadama i uspona velikih..
Bez trotoara? Znaci po Sarajevu ga neću moć uopšte vozati?
tako nesto
morala bi ili da se skroz zaustavis pred trotoar, ili da sidjes sa njega pa onda...
Umalo ne nastradah pod autobusom u onoj sporednoj kod centrala .....jos otvorio vrata sofer ,a revizor se dere za mnom da sam maloumna toliko sam se istraumirala da mi se nije vise jelo slatko (a umirala sam za necim slatkim prije toga )......
bez_ideje wrote:Meni je Visonovo u nekom "udarnom"terminu igra nerava ,ruke na kocnicama i samo gledam kad ce djete kakvo izletit,kad dodjem dole u onaj dio kod trece gimnazije (manje prometan) ....odahnem ko da sam planinu prepedalala
i meni se vils cini wow... cini mi se da ima svega cak i da se zene poradjaju tamo..... uzrast od 0,07 sec do 77
ma sha ti je ba. ko vils prodje taj moze gdje hoce
saga wrote:is, fina cesta za zaginuti... ja tuda vala ne bih smjela (kad kazem 'tuda', mislim na jedini put koji ja znam i kojim prolazim... ono konjic-jablanica ha hu )
a ja kupih prije 7 dana zvooonce za bicikl... i tokom svake voznje mi zatreba 15 puta, al nikad ne pozvonih
ne znam se ja koristit onim... mislim, znam pozvonit, al nikad kad zatreba
predugo si bila bez zvonceta e sad ne znam ima li tome lijeka
moguce i da nema, jos ga ne iskoristih... kad sam kuci blizu bicikla samo zvonim al vani jok :s
a ja Vils izbjegavam kad su one guzve... istraumiram se svaki put, neka hvala
Sta vam je ba,vatreno krstenje je petak navece kroz Ferhadiju (najguravije dionice kod Vatre, i Mišela )
Ah,koliko mi e puta samo mama na pazar otisla TO je bilo prije nego me umal pokupio autobus ....nakon toga......nista vise ne pamtim,nista nije kao prije
Ne znam jeli ovo Trimi već postavio, zaboravih..ali uglavnom evo jako korisne i jednostavno postavljene stranice sa video klipovima o sitnim podešavanjima i popravcima bicikala:
kupi nešto sa prednjim amortizerom,možda naletiš na makadam ,ma i ja vozim capriolo 2 godine,odpedalo dosta tura(vrh trebevića,skakavac,igman ,bjelašnica, i još se drži, i još vozim ,vozim i vozim,znači prednja suspenzija,ram aluminijum
kupi nešto sa prednjim amortizerom,možda naletiš na makadam ,ma i ja vozim capriolo 2 godine,odpedalo dosta tura(vrh trebevića,skakavac,igman ,bjelašnica, i još se drži, i još vozim ,vozim i vozim,znači prednja suspenzija,ram aluminijum
Nemam bas novac za ram od aluminija!
Odlucila sam se za ovaj Capriolo, nadam se da necu pozaliti.
Nemam bas novac za ram od aluminija!
Odlucila sam se za ovaj Capriolo, nadam se da necu pozaliti.
Pozdrav ljudi, može li mi neko dati pouzdanu informaciju da li je obavezna kaciga za bicikl? I ako jeste kolika je kazna ?
U ovoj temi nađoh samo jedan post u vezi toga i neko je napisao da nije obavezna, ali na sajtu ministarstvu komunikacija i prometa sam našao neki zakon u kome piše da jeste...
Iz Srbije sam pa ne znam kakva je situacija kod vas, a planiram uskoro jedan put biciklom do mora, uz Drinu sa vaše strane pa me zanima kakva je praksa, jel policija sankcioniše to. Ako je obavezna, da li se možda pravi neka razlika između otvorenog puta i manjih lokalnih (seoskih) puteva? I sam živim na selu, još uvek ne nose svi kacige ni ovi na motorima i skuterima, a ne mogu da zamislim situaciju gde svi meštani kad idu po hleb i mleko biciklom, nosaju kacige. Glupost...
Hvala unapred.
Gadjan wrote:Pozdrav ljudi, može li mi neko dati pouzdanu informaciju da li je obavezna kaciga za bicikl? I ako jeste kolika je kazna ?
U ovoj temi nađoh samo jedan post u vezi toga i neko je napisao da nije obavezna, ali na sajtu ministarstvu komunikacija i prometa sam našao neki zakon u kome piše da jeste...
Iz Srbije sam pa ne znam kakva je situacija kod vas, a planiram uskoro jedan put biciklom do mora, uz Drinu sa vaše strane pa me zanima kakva je praksa, jel policija sankcioniše to. Ako je obavezna, da li se možda pravi neka razlika između otvorenog puta i manjih lokalnih (seoskih) puteva? I sam živim na selu, još uvek ne nose svi kacige ni ovi na motorima i skuterima, a ne mogu da zamislim situaciju gde svi meštani kad idu po hleb i mleko biciklom, nosaju kacige. Glupost...
Hvala unapred.
Dijelom kojim ti ideš kacige su obavezne, a i zakonom su propisane, i policija entitetu RS taj zakon sprovodi. Mislim da je kazna bila 30 maraka, a najlošiju kacigu možeš kupiti za 5 KM tako da je bolje imati kacigu.
Sretno i postavi koju sliku kad se vratiš?
Hvala,
znači maler .
Ma nikad nisam nosio kacigu pa mislim da će me to jako iritirati i smetati + dodatni teret i trošak. Ima i kod nas nekih jeftinih kineskih kaciga, po 1000 din, ali ih niko ne preporučuje, ni prodavci, a vidim ni po forumima. Bez dve-tri hiljade ništa.
Pozdrav.
Gadjan wrote:Hvala,
znači maler .
Ma nikad nisam nosio kacigu pa mislim da će me to jako iritirati i smetati + dodatni teret i trošak. Ima i kod nas nekih jeftinih kineskih kaciga, po 1000 din, ali ih niko ne preporučuje, ni prodavci, a vidim ni po forumima. Bez dve-tri hiljade ništa.
Pozdrav.
zamisli tek kakvih bi troskova bilo da ljudi ne nose kacige?!
u svakoj iole ozbiljnoj radnji gdje kupis bajk,prvo od opreme sto ti preporuce je-kaciga! nije ona ni teret,a ni trosak...nadam se da ces shvatiti to prije nego udaris glavom negdje(ne daj Boze)