Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
11sumirp

#1026 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

fixer wrote:
11sumirp wrote:Mada i ovakav bolji real,a onakva slabija barsa ne mogu se poredit,... :D :skoljka:
Jest vala, dominantni ste u pm. Pa kako tebi objasniti da ste se provukli kroz iglene usi? I to na Camp Nou?
Ja sam samo navijac barse,ne igram ja za njih pa da sam bio dominantan,... :wink: :evil:
Men ne moras nista objasnjavat,jednostavno je 1:0 za barsu,a bilion dolar mašin,ispuhala ko prdekana... :)
A brat bratu,posteno trebalo je biti bar 3:1 za barsu,al haj,kako ti kazes...
Pade šaptom xerez- i sada je koliko ono 5 bodova :)
A kaka 10 cener dana laganini na masazu prepona,a real lovi bodove :)
Better Man

#1027 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

11sumirp wrote:
fixer wrote:
11sumirp wrote:Mada i ovakav bolji real,a onakva slabija barsa ne mogu se poredit,... :D :skoljka:
Jest vala, dominantni ste u pm. Pa kako tebi objasniti da ste se provukli kroz iglene usi? I to na Camp Nou?
Ja sam samo navijac barse,ne igram ja za njih pa da sam bio dominantan,... :wink: :evil:
Men ne moras nista objasnjavat,jednostavno je 1:0 za barsu,a bilion dolar mašin,ispuhala ko prdekana... :)
A brat bratu,posteno trebalo je biti bar 3:1 za barsu,al haj,kako ti kazes...
Pade šaptom xerez- i sada je koliko ono 5 bodova :)
A kaka 10 cener dana laganini na masazu prepona,a real lovi bodove :)
Momak očito si bio u bunilu kad si gledao utakmicu, pa tvrdiš da je trebalo biti 3:1 za Barcu. A razlog 5 bodova viška je to što je Barca odigrala svoju tekmu ranije. jer na stupaju na klupskom svjetskom prvenstvu.
11sumirp

#1028 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

Za bunilo,mozemo do preksutra al na pdfu zdravlje I ORL .Imam par savjeta :wink: :D
Kako 3:1 prvo ovaj realov gol,luzeri imaju prednost :d pa onaj pokusaj gejnaldine iz prvog poluvremena,mogaO i trebaO je biti gol... :)
Onda ona sansa Messija cist zicer, i naravno sansa abidala ,daj bio bilo ko drugi zabio bih ga,a ne onako bekovski....
Da ponekad zaigras lopte,osim sto ju gledas priko plazme,znao bih,o cemu ja... :D djecace :)
Onda je li razlika na tabeli fatamorgana il je 5 bodova?Nisam nikad ni rekao da barca nema tekmu vise...Staces sampioni idu na klupsko svjetsko,pa ih nece biti neko vrijeme :mrgreen: 8-) :bih:
ultima_palabra

#1029 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

11sumirp wrote:Staces sampioni idu na klupsko svjetsko,pa ih nece biti neko vrijeme
još kad bi i tebe poveli :-D naravno da nemaš pristupa internetu :P
Fordas

#1030 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

fixer wrote:
Fordas wrote:
fixer wrote: Fordas, nekoc sam mislio da nesto znas o fudbalu. Da si imalo objektivan vidio bi da je poprilicno razocarenje za ekipu koja se dici napadackom igrom cinjenica da im je najbolji bio Puyol :)
Pa ne znam ima li potrebe komentarisati ovakav post :? :? da, ja ne znam nista o fudbalu i barca inace ne igra napadacki fudbal... :zjev:

sta li tek onda igra real :?
Sad vidim da imas problema da razumijes. Barcelona igra napadacki fudbal, ali ga ovu utakmicu nije demonstrirala, stoga ne mozemo govoriti o nekoj dominaciji, nekom nadigravanju.
:lol: :lol: :lol: :lol: da oni koji su imali loptu preko 60% nisu demonstrirali nista. Ok, zanimljivo razmisljanje :-D

hajde mi onda odgovori sta je real demonstrirao pa cemo zavrsiti raspravu? 8-)
slucajan

#1031 Re: Real Madrid C.F.

Post by slucajan »

Sama očekivanja većine ljudi koji prate fudbal da Barsa odere Reala baš svaki put kada se sastanu dovoljno govore o trenutnom rejtingu ova dva kluba.

Međusobni duel je bio dosta ujednačen, realno, sa izglednijim šansama Reala. Barsa je iskoristila jednu od svojih šansi, Real nije ni jednu od svojih i to je to, sasvim dovoljno za 3 već odavno upisana boda. I ja sam očekivao da će ih Barsa poderati i mnogo lakše doći do bodova, ali eto, rezervisani Xavi i Keita, nedovoljno oporavljeni Messi i Zlatan, indolentni Henry nam to nisu priuštili, ali nema brige, deranje će biti na Bernabeu, tamo je i slađe :thumbup:
fixer

#1032 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Fordas wrote:
fixer wrote:
Fordas wrote: Pa ne znam ima li potrebe komentarisati ovakav post :? :? da, ja ne znam nista o fudbalu i barca inace ne igra napadacki fudbal... :zjev:

sta li tek onda igra real :?
Sad vidim da imas problema da razumijes. Barcelona igra napadacki fudbal, ali ga ovu utakmicu nije demonstrirala, stoga ne mozemo govoriti o nekoj dominaciji, nekom nadigravanju.
:lol: :lol: :lol: :lol: da oni koji su imali loptu preko 60% nisu demonstrirali nista. Ok, zanimljivo razmisljanje :-D

hajde mi onda odgovori sta je real demonstrirao pa cemo zavrsiti raspravu? 8-)
Prije par godina za Real su igrali mnogo veliki igraci, redovno bi imali velik posjed, ali ako bi zabili gol to bi bilo zahvaljujuci Ronaldu, a cak i pored 60 i vise posto lopte u nogama utakmice bi gubili ( Guti bio defanzivni vezni :D )
Posjed je jedno veliko nista. Prilike su vazne, jer svi igraju da njih stvore i zabiju gol. A s posjedom se mozes slikat
abondanzieri

#1033 Re: Real Madrid C.F.

Post by abondanzieri »

fixer wrote: Posjed je jedno veliko nista. Prilike su vazne, jer svi igraju da njih stvore i zabiju gol. A s posjedom se mozes slikat
...što se naravno jasno vidi na primjeru Barcelone :dance:
fixer

#1034 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

abondanzieri wrote:
fixer wrote: Posjed je jedno veliko nista. Prilike su vazne, jer svi igraju da njih stvore i zabiju gol. A s posjedom se mozes slikat
U utakmici sa Rubinom :)
Charuga
Globalni moderator

#1035 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

fixer wrote:
abondanzieri wrote:
U utakmici sa Rubinom :)
Jedna od pedeset .. ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1036 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Vidim ovjde se pokusava dokazati da je mlijeko crno. 8-)
Cuj Barselona superiorna u odnosu na Real :lol: aaaaaaaaaahhhhaa, malo sutra
We will see it...location: Bernabeu Stadium :dance:
11sumirp

#1037 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

Tomahawk11 wrote:Vidim ovjde se pokusava dokazati da je mlijeko crno. 8-)
Cuj Barselona superiorna u odnosu na Real :lol: aaaaaaaaaahhhhaa, malo sutra
We will see it...location: Bernabeu Stadium :dance:
real nije losa ekipa,ali im treba vremena da se uigraju,a plus trener koji se nista ne pita,a dupli plus Barsa :)...tako da do bernabea bice jos svega u primeri,a CL da i ne spominjem...

#1038 Re: Real Madrid C.F.

Post by profil »

abondanzieri wrote:
Upravo.
adcor

#1039 Re: Real Madrid C.F.

Post by adcor »

kakvi ste vi jadovi. zadovoljavate se sa porazom od 1-0 i najavljujete iste stvari kao i na pocetku sezone...

Image
ultima_palabra

#1040 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

adcor wrote:kakvi ste vi jadovi. zadovoljavate se sa porazom od 1-0 i najavljujete iste stvari kao i na pocetku sezone..
Guardiola ti je jad, i to dopingovani :lol:
Niko nije zadovoljan porazom od mnogo manjeg kluba, ali desi se i to, zato je fudbal i zanimljiv što ne pobijedi uvijek jači i bolji :dance:
e haj lagano, vidi se da imaš oko 15 godina, i da za farcu navijaš oko 2-3 :run:
btw, ovi gifovi ti ne funkcionišu baš
Charuga
Globalni moderator

#1041 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

74' Real Madrid [2 - 2] Almeria
31' [1 - 0] S. Ramos
45' M. M´Bami
58' [1 - 1] F. Soriano
62' [1 - 2] K. Uche
73' [2 - 2] G. Higuain

Ocekivao sam da ce ovo Real puno lakse dobiti! U narednih 10 minuta ce Real garant povesti ..
Charuga
Globalni moderator

#1042 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:74' Real Madrid [2 - 2] Almeria
31' [1 - 0] S. Ramos
45' M. M´Bami
58' [1 - 1] F. Soriano
62' [1 - 2] K. Uche
73' [2 - 2] G. Higuain

Ocekivao sam da ce ovo Real puno lakse dobiti! U narednih 10 minuta ce Real garant povesti ..
Kao sto rekoh .. :mrgreen:

81' Real Madrid [3 - 2] Almeria
31' [1 - 0] S. Ramos
58' [1 - 1] F. Soriano
62' [1 - 2] K. Uche
73' [2 - 2] G. Higuain
83' [3 - 2] K. Benzema
Charuga
Globalni moderator

#1043 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

83' Real Madrid [4 - 2] Almeria
31' [1 - 0] S. Ramos
58' [1 - 1] F. Soriano
62' [1 - 2] K. Uche
73' [2 - 2] G. Higuain
83' [3 - 2] K. Benzema
84' [4 - 2] C. Ronaldo
fixer

#1044 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tri boda :) Svaka cast :)
Blade

#1045 Re: Real Madrid C.F.

Post by Blade »

Jest da su nekako na guzove došli do 3 boda al se pišu na tabeli 3 :D
fixer

#1046 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Blade wrote:Jest da su nekako na guzove došli do 3 boda al se pišu na tabeli 3 :D
Ako je ovo na guzove, onda je i Barsa na guzove dobila Deportivo.
Blade

#1047 Re: Real Madrid C.F.

Post by Blade »

Nije na guzove dobit u 84 i 85' ?! Vodili 1 i primiti 2 gola od Almerie ?! Pa odbrana Reala je u totalnom...da ne govorim šta... Da se razumijemo, navijam za Arsenal al više volim Real od Barce...
ultima_palabra

#1048 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

CR ga usra skroz, dobit crveni kad je utakmica odlučena :roll: sad će propustit valenciu, valjda će kaka biti spreman dotad.
čudi me da niko ne pominje penal :D
kory

#1049 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

joj ronalda jeboga patak,sta mu bi,sad ga nema protiv valensije,kake nema protiv marseja joj nikako da s esastave svi u punoj formi...

#1050 Re: Real Madrid C.F.

Post by profil »

kory wrote:joj ronalda jeboga patak,sta mu bi,sad ga nema protiv valensije,kake nema protiv marseja joj nikako da s esastave svi u punoj formi...
Nit' volim Real, nit' volim Ronalda, al' nek je onom papku vratio.
Post Reply