Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima,
ima li neko link nekog korisnog rasporeda treninga, ako se želi trčati na polumaratonu? Željela bih početi u proljeće, ali mi je problem što živim u malom mjestu pa sam prepuštena samoj sebi
Napominjem da sam u dosta dobroj formi, ali sa trčanjem želim početi baš od nule.
petunija wrote:Pozdrav svima,
ima li neko link nekog korisnog rasporeda treninga, ako se želi trčati na polumaratonu? Željela bih početi u proljeće, ali mi je problem što živim u malom mjestu pa sam prepuštena samoj sebi
Napominjem da sam u dosta dobroj formi, ali sa trčanjem želim početi baš od nule.
hvala mousstapha:). pročitao sam ovu temu i vidio da se hvali ovaj feniks 2. koliko sam upratio on može i za bajk, koji više vozim nego što trčim. a svidje mi se, šta ću, šminka.... na ebay je u samo 139 dolara, kao snižen sa 400 dolara.nov, ima kao i garanciju. u čemu je fazon, nemoguće da je to tako povoljno. kinez neki, šta li?
Moguce da je neka rasprodaja ili slicno.
Nema tog kome se ne svidja dvica . Ja sam ponosni vlasnik iste vec po godine, nisam dugo bolje ulozio pare. Topla preporuka za taj sat. Raja ga meće i na bike, reala gdje god da ga proneses plijeniti ces paznju.
Da li neko ide slučajno u Sportsko Rekrativni Centar Safet Zajko na trčanje , mislim radi iskustva , može li se bilo kad otići , da ne trčim po ulici da me psi ne ganjaju?
MAN-lion's coach wrote:Da li neko ide slučajno u Sportsko Rekrativni Centar Safet Zajko na trčanje , mislim radi iskustva , može li se bilo kad otići , da ne trčim po ulici da me psi ne ganjaju?
Trenuto je skoro tako.
Inace nije moguce trenirati ako se igra neka utakmica ili trening na stazi ima neki klub. Mislim da je trenutno pauza u prvenstvu, pa tako jos nema utakmica. Inace, kada se igraju to bude uglavnom vikendom.
Bila sam danas prvi put , prezadovoljna sam , jeste da je malo neobično za trčati radi tartan staze pošto sam dosad se kotrljala na asvaltu , ali nema veze.
Poslužiti će mi za pripreme koje obavljam.