Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pretpostavljao sam da na ovo mislis. to su svi igraci koji su u ovoj sedmici zaradjivali poene za mene. ako pogledas na one koji su mi TRENUTNO na rosteru, ovdje
Ne znam sad odakle izvuce tu listu...znam samo da ti je Randolph bio na rosteru (tj.15-ti igrac) što sam i dokazao ovim linkom.
Ma nebitno sad...mislio sam dali postoji neka opcija da i ja dodam nekog igraca na roster.
karanana wrote:aha. pa ja. to zavisi koliko si trejdova pravio. ne gladeaju se rosteri tu. klikni na ime tima pa izbroji.
Pa nije niko pravio trejdove osim Neelixa (ne sjecam se kome je uvalio Williamsa za Howarda)...ja koliko znam nije bilo više trejdova ...neka me neko ispravi ako je drugacije.
ovdje klikni na ime bilo kojeg tima i vidjet ces po 14 igraca kod svakoga
ta lista koju si ti izvadio je lista svih igraca koji su u toku sedmice zaradjivali poene za tim
znaci, ako meni u ponedjeljak randolph odigra utakmicu, u utorak ga otpustim a uzmem rafera alstona, nakon utakmice u utorak otpustim alstona a uzmem forda, u četvrtak otpustim forda uzmem rudija fernandeza....SVI oni ce se pojaviti na toj listi koju si ti pokazao. ali ja niujednom trenutku necu imati vise od 14 igraca u isto vrijeme na svom rosteru. valjda shvatas
karanana wrote:aha. pa ja. to zavisi koliko si trejdova pravio. ne gladeaju se rosteri tu. klikni na ime tima pa izbroji.
Pa nije niko pravio trejdove osim Neelixa (ne sjecam se kome je uvalio Williamsa za Howarda)...ja koliko znam nije bilo više trejdova ...neka me neko ispravi ako je drugacije.
ma ne samo trejdove, nego govorimo o svim roster potezima. znaci i kad pokupis free agenta on ti se pise kao da je dio tima te sedmice kao i igrac kojeg si ispustio kupeci tog free agenta.
ovdje klikni na ime bilo kojeg tima i vidjet ces po 14 igraca kod svakoga
ta lista koju si ti izvadio je lista svih igraca koji su u toku sedmice zaradjivali poene za tim
znaci, ako meni u ponedjeljak randolph odigra utakmicu, u utorak ga otpustim a uzmem rafera alstona, nakon utakmice u utorak otpustim alstona a uzmem forda, u četvrtak otpustim forda uzmem rudija fernandeza....SVI oni ce se pojaviti na toj listi koju si ti pokazao. ali ja niujednom trenutku necu imati vise od 14 igraca u isto vrijeme na svom rosteru. valjda shvatas
aaaaa...a upališ evo me ko fadil sjekac...pa tako reci,jer ja danas gledam liste naših rostera sa onog linka i kontam Odakle mu 15 igraca
Porazen je i dosadasnji lider alphonse sa 6-4, protivnik od pocetka nije imao nikakvih sansi i moji momci su rutinski utakmicu priveli kraju.
Ocito je da mojoj ekipi nedostaje motivacije protiv slabijih protivnika, jer ipak imam pobjede protiv top 3 ekipe lige, a i dalje sam tek 5. , tako da se moramo ozbiljno pozababaviti ovim segmentom.
Evo poce i playoff, ja nisam nesto optimistican, imao sam dosta povreda posljednjih dana, pa sam morao neke od bitnijih igraca izbaciti, al' jebesh ga...
Playoff time, zavrsih 3., ali najavljujem borbu za sampionsku titulu. Zadovoljan sam formom igraca, samo da ne bude nekih iznenadnih povreda u ovoj zavrsnici i prsten ce biti osvojen