Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda,
Ako bi se žabari i mačkari masovno pobili u toj njima odlučujućoj utakmici te im suspendovali svih 12 igrača, zajedno sa stručnim štabom i doktorima.Pa im se rezervni sastav otrovao onim kineskim mlijekom a treći sastav dernečio cijelu noć sa kurvama i bijelim noć pred utakmicu, mislim da bi imali šanse
Dalje, stanovništvo BiH, zajedno sa dijasporom treba da se utali da kupimo centra
Izborni košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mesur Bajramović, mišljenja je da će njegovi izabranici biti iskusniji u baražu za EP koji se igra sljedeće godine.
Za jedno mjesto koje vodi u Poljsku borit će se Italija, Finska, Portugal, Francuska, Belgija i naša reprezentacija.
Biti ćemo godinu dana zreliji i iskusniji. Bilo je ovo vrijedno iskustvo za ovu mladu reprezentaciju koja ima ogroman potencijal i koja će u narednim godinama biti jača i moćnija. Nisam nezadovoljan nastupima i biće vremena za detaljne analize kako bi se što bolje pripremili za nastup u dodatnim kvalifikacijama, rekao je Bajramović.
eyesburn wrote:eno objavljeni su nam komentari u današnjem sportskom dodatku "oslobođenja"
Nadam se da se ne ljutite
ja apsolutno ne , čak naprotiv, drago mi je da ste to objavili ... i volio bih da i mensur to pročita, mada znam da ga se ne bi nimalo doticalo, jer tip misli da je odličan trener ...
Badžo mi radi u Oslobođenju i ja mu pričao da ovdje ima fakat dobrih komentara, od ljudi koji se stvarno kuže u košarku i kaže on "e baš ću pogledati i napisati u prilogu" i eto...
shaqqa wrote:Badžo mi radi u Oslobođenju i ja mu pričao da ovdje ima fakat dobrih komentara, od ljudi koji se stvarno kuže u košarku i kaže on "e baš ću pogledati i napisati u prilogu" i eto...
Reci badzi da stave na Internet izdanje ili ako neko moze skenirati da vidimo kako nam oblatise selektora
shaqqa wrote:Badžo mi radi u Oslobođenju i ja mu pričao da ovdje ima fakat dobrih komentara, od ljudi koji se stvarno kuže u košarku i kaže on "e baš ću pogledati i napisati u prilogu" i eto...
Reci badzi da stave na Internet izdanje ili ako neko moze skenirati da vidimo kako nam oblatise selektora
Evo kazu na sportsport, ipak smo nosioci, tako da francuze ne mozemo dobiti. Znam da je suludo nadati se, pogotovo s ovim bilmezom od selektora, al stvarno volim kosarku i volio bi nas gledat na evropskom pa nek izgubimo svaku po 20 razlike nije me briga. Ipak to je jedino znacajno takmicenje gdje sam do proslog eura mogao gledati BiH, pa kako god igrali.
Znaci nosioci Francuska i BiH, 2 grupa Italija i Portugal i 3. grupa Belgija i Finska. Pocetkom novembra je izvlacenje pa cemo znati na cemu smo sto se tice sastava grupa, nadam se da cemo uspjeti izbjeci talijane.
sesalmir wrote:Evo kazu na sportsport, ipak smo nosioci, tako da francuze ne mozemo dobiti. Znam da je suludo nadati se, pogotovo s ovim bilmezom od selektora, al stvarno volim kosarku i volio bi nas gledat na evropskom pa nek izgubimo svaku po 20 razlike nije me briga. Ipak to je jedino znacajno takmicenje gdje sam do proslog eura mogao gledati BiH, pa kako god igrali.
Znaci nosioci Francuska i BiH, 2 grupa Italija i Portugal i 3. grupa Belgija i Finska. Pocetkom novembra je izvlacenje pa cemo znati na cemu smo sto se tice sastava grupa, nadam se da cemo uspjeti izbjeci talijane.
Na žalost samo jedna repka ide na EP, tako da nam ne gine igrati protiv Francuza kad-tad.
prvo treba "zaslužiti" igrati protiv Francuza, tj treba biti prvi u svojoj grupi kakva god da bude. A to će nam , iskreno, biti jako teško. Mislim da nam je ubjedljivo lakši put bio kroz grupu nego kroz ovaj baraž, tj bojim se da smo mi svoju šansu za EP prokockali
Nadajmo se da nećemo igrati sa Italijom, Francuskom i Portugalom.Prolazimo garant
Doduše, Finci i Belgijanci su yebeni
PS Menso kad bi vodio Bulse sa Jordanom borili bi se za play of Kad bi im počeo objašnjavati kako moraju postići "lake poene" pola minute a drugih pola objašnjavati šta je htio da kaže, shvatili bi da je Fil jedna neznalica i da im je borba za play of domet
Prijedlog za naslov knjige M.B. "Kako od solidne ekipe napraviti rekreativce i biti time zadovoljan"
kakve smo mi sreće dobit čemo prije Talijane nego Portugal. ja mislim da su ove godine Talijani talašika jer su ih Srbi dobili 20+ razlike jedino koga se trebamo bojati su Francuzi.
El_comadante wrote:kakve smo mi sreće dobit čemo prije Talijane nego Portugal. ja mislim da su ove godine Talijani talašika jer su ih Srbi dobili 20+ razlike jedino koga se trebamo bojati su Francuzi.
Pa kakve veze ima sto su ih Srbi dobili toliko, nas bi odrali 40 razlike...pa Cesi nas dobili ejjj, Cesi i mi cemo se svrstavati u rang sa Srbima... Nego cekat taj baraz, ako budemo imali srece budemo, medjutim bice veoma tesko...
El_comadante wrote:kakve smo mi sreće dobit čemo prije Talijane nego Portugal. ja mislim da su ove godine Talijani talašika jer su ih Srbi dobili 20+ razlike jedino koga se trebamo bojati su Francuzi.
Pa kakve veze ima sto su ih Srbi dobili toliko, nas bi odrali 40 razlike...pa Cesi nas dobili ejjj, Cesi i mi cemo se svrstavati u rang sa Srbima... Nego cekat taj baraz, ako budemo imali srece budemo, medjutim bice veoma tesko...
pa ima iz dva razloga prvo rezultat Srbije na zadnjem EP je bio katastrofalan imali su 0-3 koliko se ja sječam a drugo svaka ekipa koja izkubi 20+ razlike nemožebiti toliko jaka ipak je to previše. bar po mom mišljenju
Tacno je da su talijani bili losi u ovim kvalifikacijama, ali to je ponajvise iz razloga sto im 3 najbolja igraca iz nba nisu igrala. A ko nam moze garantovati da sljedece godine bargnani, bellineli ili gallinari nece igrati. Niko. Tako da bi ih najbolje bilo izbjeci, jer ako budu u punom sastavu, ne ginu nam porazi od po 20 razlike i u Italiji i u BiH.
sesalmir wrote:Tacno je da su talijani bili losi u ovim kvalifikacijama, ali to je ponajvise iz razloga sto im 3 najbolja igraca iz nba nisu igrala. A ko nam moze garantovati da sljedece godine bargnani, bellineli ili gallinari nece igrati. Niko. Tako da bi ih najbolje bilo izbjeci, jer ako budu u punom sastavu, ne ginu nam porazi od po 20 razlike i u Italiji i u BiH.
Pa ne mozemo ih izbjeci, moracemo sa njima igrati makar u finalu
sesalmir wrote:Tacno je da su talijani bili losi u ovim kvalifikacijama, ali to je ponajvise iz razloga sto im 3 najbolja igraca iz nba nisu igrala. A ko nam moze garantovati da sljedece godine bargnani, bellineli ili gallinari nece igrati. Niko. Tako da bi ih najbolje bilo izbjeci, jer ako budu u punom sastavu, ne ginu nam porazi od po 20 razlike i u Italiji i u BiH.
Pa ne mozemo ih izbjeci, moracemo sa njima igrati makar u finalu
a zar se igraju revanši, nije ko prošle godine turnir?