Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravda je pobijedila!
Volim ovog Spahu.Prvo hvali Casillasa pola sata,onda ovaj primi dva gola kojih se ni Nurkovic ne bi postidio...zatim mlati kako bi Milanu bio dosta i bod protiv velikog Reala.
Neelix wrote:Jel' neko skontao sto je ponisten go Milanu?
Samo sudija zna, izgleda fauliro Casillasa njegov igrac, a u Madridu je to faul za Real. Bolje je ovako pošteno da ne bi poslije bilo prigovora od ovih kraljica.
Samo sudija zna, izgleda fauliro Casillasa njegov igrac, a u Madridu je to faul za Real. Bolje je ovako pošteno da ne bi poslije bilo prigovora od ovih kraljica.
ma jest, rekoh ja da ne tugujem previse, jer je ono bio cist penal. ali eto, volio bih da cujem sudijino objasnjenje
Cist gol poništen...nemam pojma zašto ga je poništio.
Što se tice Milana,ovo nije ni sjena one mašinerije koja harala prije 5-6 godina,ali opet ima nešto u ovom Milanu...i ovakvi kakvi danas jesu mogu svakoga pobjediti kada imaju motiv i kad se zainate.
Seedorf je pokazao opet kakva je to igracina,on ce igrati kvalitetno i u 40-toj...Ronaldinho se udebljao ko prase,ali još uvijek ima poteze kojima može izbaciti po dva igraca iz igre ili neki ubitacan pas dati....AC Milan duboki naklon
Strašne Galacticose presluša dom penzionera ko djecu malu u sred Madrida
Last edited by LSD on 21/10/2009 23:02, edited 1 time in total.
Joj kako mi je drago što ih je Milan skvasio,samo zato što su im poništili čist gol,ne znam stvarno zašto ,doduše i onaj penal nad Benzemom je bio 100% čist,al' hajde.E konačno sam našao golmana Supićevih kvaliteta u nekom evropskom velikanu,a to je Dida .Mada Dida zna odbraniti ono što bi Supi kroz uši proletilo....
nije sto ih volim , ali stvarno su genijalni , samo da ronaldinho bude bar 70% onaj prijasnji i ravna im ne bi bilo
i samo jos odbranu da pohvalim odlicna utakmica
p.s da li se samo meni cini , ili Kaka u nekim situacijama jednostavno "nije htio"
Last edited by fatality on 21/10/2009 23:15, edited 1 time in total.