Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1026 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

scheph wrote:Malo je falilo da i danas kiksamo, igrali smo 80 minuta sa igracem manje. Uvijek neki cirkus kad igra Roma, danas smo imali nekoliko super sansi i penal al ni to nije dovoljno da utakmicu zatvorimo prije vremena. Toni je BULDOZER, ne znam kako on nije mogao u Bayernu da igra.
Joj sta je samo bilo faula Tonija i faula na Toniju. Isto ono u vaterpolu kad se igra na centra, pa il je faul u napadu il u odbrani :D :D Kako ona dva levata baci kad izbori penal :thumbup: :thumbup:

Ja ne znam sto ne prodaju onog Baptistu, pa taj na kraju sezone nece ni po miliona vrijedit. Lik je ocajan. Ovo je jedna od rijetkih utakmica Rome gdje im protivnik ciste sanse nije napravio (ako se ne gleda ona situacija kod penala).

Protiv Genove ce trebati bolja napadacka igra i zato Tadei i Perota nikako vishe ne smiju igrati

Koji je onaj firuan Murinho nafakas :x :x
scheph

#1027 Re: Serie A

Post by scheph »

Admir_1984 wrote:
scheph wrote:Malo je falilo da i danas kiksamo, igrali smo 80 minuta sa igracem manje. Uvijek neki cirkus kad igra Roma, danas smo imali nekoliko super sansi i penal al ni to nije dovoljno da utakmicu zatvorimo prije vremena. Toni je BULDOZER, ne znam kako on nije mogao u Bayernu da igra.
Joj sta je samo bilo faula Tonija i faula na Toniju. Isto ono u vaterpolu kad se igra na centra, pa il je faul u napadu il u odbrani :D :D Kako ona dva levata baci kad izbori penal :thumbup: :thumbup:

Ja ne znam sto ne prodaju onog Baptistu, pa taj na kraju sezone nece ni po miliona vrijedit. Lik je ocajan. Ovo je jedna od rijetkih utakmica Rome gdje im protivnik ciste sanse nije napravio (ako se ne gleda ona situacija kod penala).

Protiv Genove ce trebati bolja napadacka igra i zato Tadei i Perota nikako vishe ne smiju igrati

sto se tice Baptiste tu si u pravu, treba ga nekome uvaliti ali i zaraditi, isto tako i onog levata Donija (simpanza) treba prodati u paketu sa Cicinhom,

mene je Toni cak i iznenadio kako covjek se bori i stvarno se trudi, nad njemu je bio penal, i sa 10 igraca smo imali kontrolu znaci odbrana igra toplo-hladno ali najgore to sto nemamo tu konstantu da dobijamo iz vikenda u vikend, Taddei je stvarno smjesan igrac ali ga izvlaci sto trci ko konj svo vrijeme ali Perrotta ipak je vazan igrac i igra vec dugo u Romi, nije on los pokriva dosta slobodnog prostora i puno je bolji ove sezone nego zadnje dvije.
Admir_1984

#1028 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

scheph wrote:
Admir_1984 wrote:

Pa et moze Perota igrati, al Tadei definitvno ne smije. Ev kak ja zamisljam napad, Toni, a iza njega Mirko i Totti. U vezi Perota-Pizari i DDR. Mada bi ja kuci protiv slabijih ekipa igrao i sa Menezom umjesto Perote

sto se tice Baptiste tu si u pravu, treba ga nekome uvaliti ali i zaraditi, isto tako i onog levata Donija (simpanza) treba prodati u paketu sa Cicinhom,

mene je Toni cak i iznenadio kako covjek se bori i stvarno se trudi, nad njemu je bio penal, i sa 10 igraca smo imali kontrolu znaci odbrana igra toplo-hladno ali najgore to sto nemamo tu konstantu da dobijamo iz vikenda u vikend, Taddei je stvarno smjesan igrac ali ga izvlaci sto trci ko konj svo vrijeme ali Perrotta ipak je vazan igrac i igra vec dugo u Romi, nije on los pokriva dosta slobodnog prostora i puno je bolji ove sezone nego zadnje dvije.
2407

#1029 Re: Serie A

Post by 2407 »

Veceras derbi nad derbijima. Juventusu fale David Trezeguet, Sebastian Giovinco, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Vincenzo Iaquinta, Momo Sissoko i Martin Caceres zbog kartona a Milanu Pato, Zambrotta i Seeddorf. Milan ulazi u mec kao favorit sto zbog forme u kojoj su sto zbog igraca koji fale Juvetu. Samo da ne bude egal, jer onda oni sinteri odose na 10 odnosno 11 bodova i utrka za titulu je vrlo vjerovatno gotova.

Ko zeli gledati preko neta evo linkova:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Moja preporuka je sopcast :wink:
Pozdrav

#1030 Re: Serie A

Post by profil »

2407 wrote:Veceras derbi nad derbijima. Juventusu fale David Trezeguet, Sebastian Giovinco, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Vincenzo Iaquinta, Momo Sissoko i Martin Caceres zbog kartona a Milanu Pato, Zambrotta i Seeddorf. Milan ulazi u mec kao favorit sto zbog forme u kojoj su sto zbog igraca koji fale Juvetu. Samo da ne bude egal, jer onda oni sinteri :D odose na 10 odnosno 11 bodova i utrka za titulu je vrlo vjerovatno gotova.

Pozdrav
Vise bi volio da vam Milan ode na 4 uz utakmicu manje?
scheph

#1031 Re: Serie A

Post by scheph »

2407 wrote:Veceras derbi nad derbijima. Juventusu fale David Trezeguet, Sebastian Giovinco, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Vincenzo Iaquinta, Momo Sissoko i Martin Caceres zbog kartona a Milanu Pato, Zambrotta i Seeddorf. Milan ulazi u mec kao favorit sto zbog forme u kojoj su sto zbog igraca koji fale Juvetu. Samo da ne bude egal, jer onda oni sinteri odose na 10 odnosno 11 bodova i utrka za titulu je vrlo vjerovatno gotova.

Pozdrav

e ovaj ciganluk sigurno ne gledam...ima bolja veceras...Angola - Mali :-)
2407

#1032 Re: Serie A

Post by 2407 »

profil wrote:
2407 wrote:Veceras derbi nad derbijima. Juventusu fale David Trezeguet, Sebastian Giovinco, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Vincenzo Iaquinta, Momo Sissoko i Martin Caceres zbog kartona a Milanu Pato, Zambrotta i Seeddorf. Milan ulazi u mec kao favorit sto zbog forme u kojoj su sto zbog igraca koji fale Juvetu. Samo da ne bude egal, jer onda oni sinteri :D odose na 10 odnosno 11 bodova i utrka za titulu je vrlo vjerovatno gotova.

Pozdrav
Vise bi volio da vam Milan ode na 4 uz utakmicu manje?
Uhhh.... majku mu ja zaboravio da Milan ima utakmicu manje. Onda njima uz dvije pobjede Inter i nije tako daleko. Ako ce poraz od Milana znaciti da ce Ciro odstupiti s klupe i prepustiti to mjesto Gusanom Hiddinku onda sam ja za poraz Juventusa. Ne zvuci bas pametno ali me je Ciro i Juventus s njim pravo razocarao.
2407

#1033 Re: Serie A

Post by 2407 »

scheph wrote:
2407 wrote:Veceras derbi nad derbijima. Juventusu fale David Trezeguet, Sebastian Giovinco, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, Vincenzo Iaquinta, Momo Sissoko i Martin Caceres zbog kartona a Milanu Pato, Zambrotta i Seeddorf. Milan ulazi u mec kao favorit sto zbog forme u kojoj su sto zbog igraca koji fale Juvetu. Samo da ne bude egal, jer onda oni sinteri odose na 10 odnosno 11 bodova i utrka za titulu je vrlo vjerovatno gotova.

Pozdrav

Naravno kada si navikao navijati za male i simpaticne timove ;-)
Petit_Beurre

#1034 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

scheph wrote:

Pozdrav

:lol: :lol: :lol: :sax:

Večeras je imperativ pobjediti, ne smijemo dozvoliti da nam se Inter odmakne. Sa 6 bodova iz ove + zaostale sa Fiorentinom idemo na 5 bodova od Intera.

Prognoza : 1-3 (Ronaldinho, Borriello, Huntelaar) :thumbup: :bih:
odvijac

#1035 Re: Serie A

Post by odvijac »

sta vam je ba,pokazacemo sto smo za cijelu italiju institucija,kad je najteze,pobjeda protiv fashion ekipe iz milana :D
mada sto neko rece volio bih da izgubimo,ako je to cijena dolaska hidinka i odlazak cire!!
bosanski_jesenjin

#1036 Re: Serie A

Post by bosanski_jesenjin »

Idemo Rossoneri, dobit torinsku gamad :mrgreen:
Le Lis d'Or

#1037 Re: Serie A

Post by Le Lis d'Or »

goooooooooool,Nesta 0:1
ibizza

#1038 Re: Serie A

Post by ibizza »

0-3 :thumbup: :thumbup:
Petit_Beurre

#1039 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

rutinski :oops: :oops: :oops:

Samba Brasiliano - Magia Milano
Oi

#1040 Re: Serie A

Post by Oi »

vruce pivo

#1041 Re: Serie A

Post by vruce pivo »

JUVE-MILAN na HRT-u2

Zaboravili levati iz HS-a da zatamne sliku :oops: :D
Admir_1984

#1042 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Opet porcije juve dijeli :D
2407

#1043 Re: Serie A

Post by 2407 »

Uzas!
Cestitke Milanu na odlicnoj pratiji.
bio vani bilo dobro

#1044 Re: Serie A

Post by bio vani bilo dobro »

Sta reci za Milan? :D
kako su iskusno i mudro odigrali protiv Juveta ... Ronaldinho se lagano vraca u staru formu :D
dingdong066

#1045 Re: Serie A

Post by dingdong066 »

bio vani bilo dobro wrote:Sta reci za Milan? :D
kako su iskusno i mudro odigrali protiv Juveta ... Ronaldinho se lagano vraca u staru formu :D
Sta reci za Milan? Pa mozda je dovoljno reci zero tituli :D
Petit_Beurre

#1046 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

Image

il club piu titolato al mondo :skoljka: :skoljka: :skoljka:
dingdong066

#1047 Re: Serie A

Post by dingdong066 »

Petit_Beurre wrote:Image

il club piu titolato al mondo :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Sve je to lijepo i krasno, al kupi prasinu u nekoj historijskoj arhivi :D
ultima_palabra

#1048 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Petit_Beurre wrote:il club piu titolato al mondo
Hmm... pa ne bih baš rekao ;-)
Neelix

#1049 Re: Serie A

Post by Neelix »

ultima_palabra wrote:
Petit_Beurre wrote:il club piu titolato al mondo
Hmm... pa ne bih baš rekao ;-)
a ja bih ;) prebroj malo sve medjunarodne titule svog kluba.
ultima_palabra

#1050 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Sad treba brojati superkupove, interkonti i ostale vaze :D Broji prave titule - prvenstva i Lige Prvaka :-D
Post Reply