Ljubav kad predjes tridesetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1026 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Velkoski »

anaksunamun wrote:ovim dezurnim pljuvacima po zenama koje same docekaju (i, avaj- predju) tridesetu,rekla bi samo da se zapitaju sta da je njima izmakla ta osoba s kojom su se skrasili? mogla se predomislit, umrijet, odselit, jednostavno onako puc veza- hej zivot je to, svasta se desava...i jel stvarno misle da bi onda odmah uspjeli nac nekog--eto za pet minuta odma' drugu safatat da se vjencaju dok nije strasna trideseta nastupila. Vidjela bih vas sve da vam se dese takve stvari,, a te su stvari najcesce razlozi zasto neko ostane sam poslije 30-te. Dosta sto su ljudi propatili, treba ih sad ponizavat i ismijavat sto su sami???? Po vasoj prici sve mi slobodne poslije tridesete se trebamo il' udat nako samo (famozna izlizana recenica "spusti kriterije"-nema veze sto te covjek grama ne privlaci, sto nemate nista zajednicko, sto ste dva svijeta po svemu itd.) ili se trebamo haman ubit jer pobogu vama je samacki zivot toliko strasan???
imam drugarica koje istinski mrze svoje muzeve (jedna zato sto je "malo i ponekad" tuce??),, ili ih ne cijene, varaju, medjusobno se ponizavaju, i kad god prisustvujem njihovim scenama ja se uvijek u sebi bogu zahvalim sto nisam dozivjela takve stvari.
Naravno da je zivot ljepsi u dvoje,, ali dvoje koje se vole i zele, a ne hajd nako da se udam radi statusa u drustvu (sto su mnoge uradile koje licno znam--jedna je znala rec: "nikad necu napredovat na poslu dok ne vide da sam porodicna"???) Meni je to razmisljanje stvarno cudno i ne mogu da shvatim kako neko tako nema nimalo takta i razumijevanja,, nego samo mlati onu priprostu pricu: "ma bira on/ona puno?,,ispade da treba nac bilo koga,, pa kako bude...mislim da je zivot mnogo komplikovaniji od takve logike,, al hajd eto...
Aj houp this helps you sleep at night. :thumbup: :mrgreen:
JThomas

#1027 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by JThomas »

znate koliko je muškarcima koje ne interesujete u "tom" smislu bitno jeste l' vi udate ili neudate, same ili zauzete? bitno je samo onom muškarcu koji poželi biti vaš frajer ili muž, što je normalno i razumjivo. a onim ostalim je bitno ne k'o lanjski, nego k'o preklanjski snijeg.

ali s druge strane, dobronamjernim prijateljicama, rodicama, komšinicama, kolegicama... :D e one vam te šuhe vežu, tj. vežete ih same sebi, kad se jednog dana i vi udomite isto ćete tako olajavati neudate :D
anaksunamun

#1028 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by anaksunamun »

Velkoski wrote:
Jel ovo neka ironija, sugestija, ne kontam? Ti si vjerovatno jedan od ovih sretnika sto je uspio pronaci srodnu dusu pa mislis da ti to daje za pravo da ismijavas one sto nisu?? E, Balkane moj....
dječak sa šibicama

#1029 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dječak sa šibicama »

Ma loze vas ovi forumski mangupi...

A sto se tice problema usamljenih zena, recimo faktor tegle ajvara.. kako je otvoriti bez muske ruke, teme i dileme :oops: :D
supercali

#1030 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

prog321 wrote:
supercali wrote:Pa ne znam hoce li imati al ne vih se kladio da nece imati ako ostane sama do tada
Pa ona sada izgleda bolje nego pola tinejdzerki i malo starijih u gradu sarajevu

Ovo su vec zablude.
Ne kazem da nema zgodnih seksica i preko 30,. ali kada maca od 20g prodje pored njih, vidi se razlika. ;-)
Ovo uopste nije zabluda
Volio bih da je vidis pa da sam kazes jel zabluda ili nije
Al mogu ruku dati da je bolja od pola djevojaka 17-25 recimo
Big Ang

#1031 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

anaksunamun wrote:
Velkoski wrote:
Jel ovo neka ironija, sugestija, ne kontam? Ti si vjerovatno jedan od ovih sretnika sto je uspio pronaci srodnu dusu pa mislis da ti to daje za pravo da ismijavas one sto nisu?? E, Balkane moj....
Ma kakav on i srodna dusa. :lol:
Tek je srednju zavrsio. Imo jednu simpatiju a i ona ga zezaka nesta.
Velika vecina ovih pljuvaca neeeeeemaaaaaaaa nikoga.
A ja se potpuno slazem s tobom.
Ja kad bih ispricala svoju zivotnu pricu vjerovatno bih promjenila misljenje mnogih hejtera ovdhe. Ali necu. :D :D
anaksunamun

#1032 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by anaksunamun »

JThomas wrote: kad se jednog dana i vi udomite isto ćete tako olajavati neudate :D
Thomas, sto bi olajavala nekog ko zivi svoj zivot najbolje kako zna i umije? i sto bi me bilo briga jel neko sam, udat,razveden--po meni se takvim olajavanjem i pricama bave samo teski primitivci..valjda bi normalno bilo da zelis ljudima sve najbolje,a ne da sjedis i pricas kako se npr. neki momak od 38. godina nije jos ozenio, a mogo je mozda-neka ga htjela, al sigurno je puno birao glupan pa sad meni treba bit drago sto ce ostat sam u zivotu??? kome je takva prica izvor naslade (a procitaj komentare na temi pa ces vidjet da nekim jest)- nemam rijeci, al eto ako ih to cini srecnim tj. "helps them sleep at night",, neka ih...
JThomas

#1033 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by JThomas »

nisam žensko, pa ne bih znao :D
edo_79

#1034 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by edo_79 »

sherbett wrote:pronašla sam riješenje...

http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/ud ... ge+statusi
ja rješenja i govana :lol:
Henry Chinaski

#1035 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Henry Chinaski »

edo_79 wrote:
sherbett wrote:pronašla sam riješenje...

http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/ud ... ge+statusi
ja rješenja i govana :lol:
Realno, i čopor mačaka je bolji od ovog rješenja.
Big Ang

#1036 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

Henry Chinaski

#1037 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Henry Chinaski »

Izgleda da ja nisam tipični uzorak. Meni više pašu ove u tridesetim.
edo_79

#1038 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by edo_79 »

Henry Chinaski wrote:Izgleda da ja nisam tipični uzorak. Meni više pašu ove u tridesetim.
+1 :mrgreen:
bang and blame

#1039 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

Cuj, "asociraju na plodnost".. Bas!!! Kako samo kulturno "odraze" :D
dječak sa šibicama

#1040 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Ja samo zelim da izjavim za dnevnik, muskarci zele one od 20, nema frke, ove od 30+ mogu da se obrate meni na adresu. Imam dovoljno ljubavi za sve... vjetar se vezat` ne moze...
eluna

#1041 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by eluna »

dječak sa šibicama wrote:Ja samo zelim da izjavim za dnevnik, muskarci zele one od 20, nema frke, ove od 30+ mogu da se obrate meni na adresu. Imam dovoljno ljubavi za sve... vjetar se vezat` ne moze...
znači nisi muško??? :D
kockica_kockica

#1042 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by kockica_kockica »

Mislim da ljubav nema nikakve veze sa onim koliko imas godina i kako izgledas... Ljubav moze biti lijepa i sa 10, 20, 30 i 70 godina... sve je do osobe koja voli i koju volis...

O tome kako ko izgleda i jeli neko lijep ili ruzan ili zgodan, debeo, premrsav, je stvar ukusa... i nema veze sa ljubavlju..

Da li je neko ostao sam u smislu da nije ozenjen ili udata je stvar te osobe... nije niko nikome dao dopustenje da mahala o njenom/njegovom zivot kao samca... Stvar je izbora... Da li se neko krije iza mantre meni ne treba niko ili bolje mi je samoj/samom to znaju samo oni koji to izgovore glasno... Da li bi neko volio/voljela biti sa nekim a ne mogu naci pravu osobu nije tema o kojoj trebaju siroke narodne mase raspredati... Zivot nam donosi i odnosi mnogo dobrih i losih stvari... Nekad ne znamo zasto nesto lose dobro i obratno...

Ne treba nikog osudjivati radi njegovog izgleda, bracnog statusa... nije lijepo... pustite ljude da zive svoj zivot... a vi zivite svoj... ne namecite svoja pravila u zivotu drugima...
vryzas

#1043 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by vryzas »

kockica_kockica wrote:Mislim da ljubav nema nikakve veze sa onim koliko imas godina i kako izgledas... Ljubav moze biti lijepa i sa 10, 20, 30 i 70 godina... sve je do osobe koja voli i koju volis...

O tome kako ko izgleda i jeli neko lijep ili ruzan ili zgodan, debeo, premrsav, je stvar ukusa... i nema veze sa ljubavlju..

Da li je neko ostao sam u smislu da nije ozenjen ili udata je stvar te osobe... nije niko nikome dao dopustenje da mahala o njenom/njegovom zivot kao samca... Stvar je izbora... Da li se neko krije iza mantre meni ne treba niko ili bolje mi je samoj/samom to znaju samo oni koji to izgovore glasno... Da li bi neko volio/voljela biti sa nekim a ne mogu naci pravu osobu nije tema o kojoj trebaju siroke narodne mase raspredati... Zivot nam donosi i odnosi mnogo dobrih i losih stvari... Nekad ne znamo zasto nesto lose dobro i obratno...

Ne treba nikog osudjivati radi njegovog izgleda, bracnog statusa... nije lijepo... pustite ljude da zive svoj zivot... a vi zivite svoj... ne namecite svoja pravila u zivotu drugima...

:thumbup:
dječak sa šibicama

#1044 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

eluna wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja samo zelim da izjavim za dnevnik, muskarci zele one od 20, nema frke, ove od 30+ mogu da se obrate meni na adresu. Imam dovoljno ljubavi za sve... vjetar se vezat` ne moze...
znači nisi muško??? :D
"Ostali muskarci zele..."

Sad sam musko :oops:
eluna

#1045 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by eluna »

vryzas wrote:
kockica_kockica wrote:Mislim da ljubav nema nikakve veze sa onim koliko imas godina i kako izgledas... Ljubav moze biti lijepa i sa 10, 20, 30 i 70 godina... sve je do osobe koja voli i koju volis...

eeeeee, kad bi nas više razmišljalo ovako :eh:

bang and blame

#1046 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by bang and blame »

@djecak sa sibicama
Da nisi ti 50+ ?
:shock:
Sokiras me, majke mi :P
frx

#1047 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by frx »

Big Ang wrote:Ima zena.koje dobro izgledaju i sa 40. I sa 50. Ima onih koje klincu ne valjaju ni sa sesnest. Jeste coravi vi?
Bloo
Globalna šefica

#1048 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bloo »

JThomas wrote:znate koliko je muškarcima koje ne interesujete u "tom" smislu bitno jeste l' vi udate ili neudate, same ili zauzete? bitno je samo onom muškarcu koji poželi biti vaš frajer ili muž, što je normalno i razumjivo. a onim ostalim je bitno ne k'o lanjski, nego k'o preklanjski snijeg.

ali s druge strane, dobronamjernim prijateljicama, rodicama, komšinicama, kolegicama... :D e one vam te šuhe vežu, tj. vežete ih same sebi, kad se jednog dana i vi udomite isto ćete tako olajavati neudate :D
istina, bona moja ti :D
Seoskivaralica

#1049 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Seoskivaralica »

Stalno na kušnji.....

Recmo mlada mi je u dubokom snu , soba zatvorena a grah bio ručku.....nju još stomak zajjj.... Pa ima da otvorim da je snijeg vani.....i eto ti instant svadja.....
Zato se kanim prihajati u spavaću još.......ali haj što se mora mora se..... :(
ho oponopono

#1050 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by ho oponopono »

skorpija75 wrote:Postoji li uopste? Gdje nestane onaj osjecaj klecanja koljenja :-?

...e moj Gospode...pruži ruku, pomiluj nas...Image
Post Reply