Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

nego kraljice :D jel znas kakvog dobrog hodzu da mu preporucis :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Pretposljednji Mohikanac wrote:al meni su najsmjesniji kad pricaju o nekakvom POVRATKU na "puteve slave" :lol: :lol: :lol:

sinko, da bih se vratio negdje, moras prvo tamo doc :D :D :D kontas :D :D
mi smo tamo uvjek i bili... tamo u vrhu fudbala..u sfrj smo uvjek bili u vrhu...

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ma ne treba njemu hodza :D njemu treba kakvo zeMsko :D da malo skine mrak sa ociju :D bolje bi vidio surovu realnost :D

PITARKA_SA wrote:ti si meni bog i partija :D
ja sam tebi draga moja CELIK!!!!!

Pretposljednji Mohikanac wrote:nego kraljice :D jel znas kakvog dobrog hodzu da mu preporucis :D
da hodze mogu sta pomoci, pomogle bi vama....
Pretposljednji Mohikanac

PITARKA_SA wrote:ma ne treba njemu hodza :D njemu treba kakvo zeMsko :D da malo skine mrak sa ociju :D bolje bi vidio surovu realnost :D
pa oshamuti ga bona, skini malo ovaj shal :D

Image

:D

CELIK PRVAK!!!!

Image

PITARKA_SA wrote:ma ne treba njemu hodza :D njemu treba kakvo zeMsko :D da malo skine mrak sa ociju :D bolje bi vidio surovu realnost :D
dobro zboris pitarko...dobro zboris...
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Ma salko je stari prorok,iz mira :)

Majke mi meni je prava nebuloza kad vidim da neko tvrdi da ce sarajevo ispasti.
Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
Ja fakat ne znam odakle crpite taj optimizam.
A celik :D celik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jedni su"bili u vrhu stare lige,sfrj" drugi su "harali evropom"
pa ja ne znam gdje vi zivite gdje ja :D

Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira :)

Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
A celik :D celik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
@krigla, celik je iduce sezone prvak...upamti sta ti govorim..upamti... sarajevo ce iduce godine istim putem kao i zeljo...upamti to....prorico sam ja jos 2000 recesiju japanske i americke ekonomije i bio sam u pravu!!!

ja navijam ove sezone za zrinjsk i to svim srcem!!!
Pretposljednji Mohikanac

salko mos li mi rec hocel mi se plata povecat :D sta mi kasike kazu o ljubavi :D
emac

Post by emac »

SVE SMO MI TO JARO VEC VIDJELI>>>> KOMENTARISU MANIJACI KALENDAR SA "KRALJICAMA ZLA" 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Salko sto je u vodu skako wrote:

@krigla, celik je iduce sezone prvak...upamti sta ti govorim..upamti... sarajevo ce iduce godine istim putem kao i zeljo...upamti to....prorico sam ja jos 2000 recesiju japanske i americke ekonomije i bio sam u pravu!!!

Ma kako god ti kazes salko,predlazem klubovima da se sljedece sezone i ne takmice jer bit ce celik sampion zato jer si ti to rekao.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Salko sto je u vodu skako wrote:

A zbog ovoga nasa diskusija ovdje i prestaje,mislio sam da u zenici nema primitivaca ali vi ste ocito puni kompleksa prema svemu sarajevskom.
Primitivci cao i sjeti se mog nick-a kad ti se zelje i prorocanstva ne obestine.
Cak sta vise bit ce sarajevo sampion ove godine,mora zbog dusmana ka sto ste vi.
END

Pretposljednji Mohikanac wrote:salko mos li mi rec hocel mi se plata povecat :D sta mi kasike kazu o ljubavi :D
u ljubavi ti se lose pise...prestaces da volis svoj voljeni klub zbog losih rezultata...plate ce biti ali premalo za zivot na visokoj nozi.... :dance:
emac

Post by emac »

Moderator nije ti fazon sto si mi izbrisao ove postove :x nije uredu
Isabell

Post by Isabell »

mostarac wrote:
Isabell wrote:Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
Pa kada cete se prestati nadati tim laganim bodovima u Zepcu ????
Velez i 2???? Teska partija....
A dodjite slobodno, sto vise ljudi bolja tekma :)

Zao mi Zelje al jbg...... sto vam mozemo kad ne mozete sami :)
Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.
Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

emac wrote:Moderator nije ti fazon sto si mi izbrisao ove postove :x nije uredu
nema veze procitali smo ih :D i slazemo se ,totalno... :D :D
realna utopija

Post by realna utopija »

Prepiru se navijaci Zelje i Slobode oko predstojeceg derbija zacelja na Tusnju izmedju ta dva kluba....

Fukara:poderat cemo vas
TM:jesi smijesan,mi smo bili vise puta prvaci,imamo svoj stadion
F:pa sta mi smo uzeli bod Sarajevu a,vi ste zijanili
TM:mi imamo bolje navijace
F:jest,aha bilo vas je 300 na zadnjoj tekmi
TM:daj ba dosadan si,poredis nas i vas,pa mi smo za vas Sarajevo
:lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]
Santos

Post by Santos »

Hej ba kako cemo proslavit titulu nemamo pojma.Hocemo iznajmit neku kafanu ili prostor.Nemoj zurit imam ja jarana Manijaka on ti je bio na ove zadnje 3 proslave pa cu njega pitat.Ima frajer i snimljeno pa cemo vidjet.Dobro sacekacu.
mostarac

Post by mostarac »

Isabell wrote:
mostarac wrote:
Isabell wrote:Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
Pa kada cete se prestati nadati tim laganim bodovima u Zepcu ????
Velez i 2???? Teska partija....
A dodjite slobodno, sto vise ljudi bolja tekma :)

Zao mi Zelje al jbg...... sto vam mozemo kad ne mozete sami :)
Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.
Zato sto imamo iskusnu ekipu momaka koji znaju igrati lopte, a 3 od njih su igrali za A reprezentaciju. u ekipi imamo i dosta mladih igraca koji su se dokazali u ove 3 godine u prvoj ligi federacije gdje je neuporedivo teze igrati nego u PL, na klupi nam sjedi momak koji treba da dobije poziv u mladu repku, a sjedi jer ima boljih od njega, takodje Velez je svojim igrama pokazao da zna igrati fudbal i sve je iznenadio kako svojom igrom tako i pozicijom na tabeli. zatim Velez je sigurno psiholoski najstabilnija ekipa u PL sto je vise puta dokazao pretvarajuci minus u pobjedu, a i ne podlijeze atmosferi, jer nakon 1. lige federacije i stadion u zepcu je kao da igras na Kosevu, sto u nasoj lig moze imati presudan uticaj. Ja ne kazem da cemo mi 100% dobiti i da ce biti lako, ali uz podrsku nas navijaca, Velez u Zepcu moze sigurno do prva tri gostujuca boda ove sezone.
Isabell

Post by Isabell »

mostarac wrote:
Isabell wrote:
mostarac wrote: Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.
Zato sto imamo iskusnu ekipu momaka koji znaju igrati lopte, a 3 od njih su igrali za A reprezentaciju. u ekipi imamo i dosta mladih igraca koji su se dokazali u ove 3 godine u prvoj ligi federacije gdje je neuporedivo teze igrati nego u PL, na klupi nam sjedi momak koji treba da dobije poziv u mladu repku, a sjedi jer ima boljih od njega, takodje Velez je svojim igrama pokazao da zna igrati fudbal i sve je iznenadio kako svojom igrom tako i pozicijom na tabeli. zatim Velez je sigurno psiholoski najstabilnija ekipa u PL sto je vise puta dokazao pretvarajuci minus u pobjedu, a i ne podlijeze atmosferi, jer nakon 1. lige federacije i stadion u zepcu je kao da igras na Kosevu, sto u nasoj lig moze imati presudan uticaj. Ja ne kazem da cemo mi 100% dobiti i da ce biti lako, ali uz podrsku nas navijaca, Velez u Zepcu moze sigurno do prva tri gostujuca boda ove sezone.
Oprosti ali to i dalje nije OBJEKTIVNO objasnjenje.
Koliko si puta ove sezone gledao Zepce ?
Jesi li vidio nogomet koji mi igramo? Atmosfera i stabilnost momcadi po tom pitanju nije niti bitna, jer kod nas necete imati pritiska :)
Ne brini, to je laganica, nedjeljno popodne, nogomet i sto vas vise dodje to bolje :)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

@mostarac ,chuvaj se ti :D
mostarac

Post by mostarac »

Isabell wrote:
mostarac wrote:
Isabell wrote: Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?
Oprosti ali to i dalje nije OBJEKTIVNO objasnjenje.
Koliko si puta ove sezone gledao Zepce ?
Jesi li vidio nogomet koji mi igramo? Atmosfera i stabilnost momcadi po tom pitanju nije niti bitna, jer kod nas necete imati pritiska :)
Ne brini, to je laganica, nedjeljno popodne, nogomet i sto vas vise dodje to bolje :)
Gledaj, ja Zepce nisam gledao, ali poznajem kvalitete tima za koji navijam, a isto tako znam da Zepce nije najjaca ekipa u PL, cak ni medju 5, a isto znam kako je Velez igrao sa tim najjacim ekipama (3 pobjede, jedan remi i jedan poraz pod sumnjivim okolnostima) i siguran sam da Velez u zepcu moze do 3 boda sto znaci da Velez ulazi u borbu za titulu
Post Reply