Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Pretposljednji Mohikanac
nego kraljice
jel znas kakvog dobrog hodzu da mu preporucis 
- Salko sto je u vodu skako
mi smo tamo uvjek i bili... tamo u vrhu fudbala..u sfrj smo uvjek bili u vrhu...Pretposljednji Mohikanac wrote:al meni su najsmjesniji kad pricaju o nekakvom POVRATKU na "puteve slave"![]()
![]()
![]()
sinko, da bih se vratio negdje, moras prvo tamo doc![]()
![]()
kontas
![]()
-
PITARKA_SA
ma ne treba njemu hodza
njemu treba kakvo zeMsko
da malo skine mrak sa ociju
bolje bi vidio surovu realnost 
ja sam tebi draga moja CELIK!!!!!PITARKA_SA wrote:ti si meni bog i partija
da hodze mogu sta pomoci, pomogle bi vama....Pretposljednji Mohikanac wrote:nego kraljicejel znas kakvog dobrog hodzu da mu preporucis
-
Pretposljednji Mohikanac
CELIK PRVAK!!!!

dobro zboris pitarko...dobro zboris...PITARKA_SA wrote:ma ne treba njemu hodzanjemu treba kakvo zeMsko
da malo skine mrak sa ociju
bolje bi vidio surovu realnost
- Krigla_Sa
Ma salko je stari prorok,iz mira 
Majke mi meni je prava nebuloza kad vidim da neko tvrdi da ce sarajevo ispasti.
Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
Ja fakat ne znam odakle crpite taj optimizam.
A celik
celik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
A celik
-
PITARKA_SA
jedni su"bili u vrhu stare lige,sfrj" drugi su "harali evropom"
pa ja ne znam gdje vi zivite gdje ja
pa ja ne znam gdje vi zivite gdje ja
@krigla, celik je iduce sezone prvak...upamti sta ti govorim..upamti... sarajevo ce iduce godine istim putem kao i zeljo...upamti to....prorico sam ja jos 2000 recesiju japanske i americke ekonomije i bio sam u pravu!!!Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira
A celikcelik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
ja navijam ove sezone za zrinjsk i to svim srcem!!!
-
Pretposljednji Mohikanac
salko mos li mi rec hocel mi se plata povecat
sta mi kasike kazu o ljubavi 
- Krigla_Sa
Ma kako god ti kazes salko,predlazem klubovima da se sljedece sezone i ne takmice jer bit ce celik sampion zato jer si ti to rekao.Salko sto je u vodu skako wrote:@krigla, celik je iduce sezone prvak...upamti sta ti govorim..upamti... sarajevo ce iduce godine istim putem kao i zeljo...upamti to....prorico sam ja jos 2000 recesiju japanske i americke ekonomije i bio sam u pravu!!!Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira
A celikcelik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
- Krigla_Sa
A zbog ovoga nasa diskusija ovdje i prestaje,mislio sam da u zenici nema primitivaca ali vi ste ocito puni kompleksa prema svemu sarajevskom.Salko sto je u vodu skako wrote:Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira
Primitivci cao i sjeti se mog nick-a kad ti se zelje i prorocanstva ne obestine.
Cak sta vise bit ce sarajevo sampion ove godine,mora zbog dusmana ka sto ste vi.
END
u ljubavi ti se lose pise...prestaces da volis svoj voljeni klub zbog losih rezultata...plate ce biti ali premalo za zivot na visokoj nozi....Pretposljednji Mohikanac wrote:salko mos li mi rec hocel mi se plata povecatsta mi kasike kazu o ljubavi
- Isabell
Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?mostarac wrote:Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.Isabell wrote:Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
Pa kada cete se prestati nadati tim laganim bodovima u Zepcu ????
Velez i 2???? Teska partija....
A dodjite slobodno, sto vise ljudi bolja tekma
Zao mi Zelje al jbg...... sto vam mozemo kad ne mozete sami
-
PITARKA_SA
nema veze procitali smo ihemac wrote:Moderator nije ti fazon sto si mi izbrisao ove postovenije uredu
-
realna utopija
Prepiru se navijaci Zelje i Slobode oko predstojeceg derbija zacelja na Tusnju izmedju ta dva kluba....
Fukara:poderat cemo vas
TM:jesi smijesan,mi smo bili vise puta prvaci,imamo svoj stadion
F:pa sta mi smo uzeli bod Sarajevu a,vi ste zijanili
TM:mi imamo bolje navijace
F:jest,aha bilo vas je 300 na zadnjoj tekmi
TM:daj ba dosadan si,poredis nas i vas,pa mi smo za vas Sarajevo
-
mostarac
Zato sto imamo iskusnu ekipu momaka koji znaju igrati lopte, a 3 od njih su igrali za A reprezentaciju. u ekipi imamo i dosta mladih igraca koji su se dokazali u ove 3 godine u prvoj ligi federacije gdje je neuporedivo teze igrati nego u PL, na klupi nam sjedi momak koji treba da dobije poziv u mladu repku, a sjedi jer ima boljih od njega, takodje Velez je svojim igrama pokazao da zna igrati fudbal i sve je iznenadio kako svojom igrom tako i pozicijom na tabeli. zatim Velez je sigurno psiholoski najstabilnija ekipa u PL sto je vise puta dokazao pretvarajuci minus u pobjedu, a i ne podlijeze atmosferi, jer nakon 1. lige federacije i stadion u zepcu je kao da igras na Kosevu, sto u nasoj lig moze imati presudan uticaj. Ja ne kazem da cemo mi 100% dobiti i da ce biti lako, ali uz podrsku nas navijaca, Velez u Zepcu moze sigurno do prva tri gostujuca boda ove sezone.Isabell wrote:Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?mostarac wrote:Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.Isabell wrote:Jao ljudi hahahhahahahahhahahah.
Pa kada cete se prestati nadati tim laganim bodovima u Zepcu ????
Velez i 2???? Teska partija....
A dodjite slobodno, sto vise ljudi bolja tekma
Zao mi Zelje al jbg...... sto vam mozemo kad ne mozete sami
- Isabell
Oprosti ali to i dalje nije OBJEKTIVNO objasnjenje.mostarac wrote:Zato sto imamo iskusnu ekipu momaka koji znaju igrati lopte, a 3 od njih su igrali za A reprezentaciju. u ekipi imamo i dosta mladih igraca koji su se dokazali u ove 3 godine u prvoj ligi federacije gdje je neuporedivo teze igrati nego u PL, na klupi nam sjedi momak koji treba da dobije poziv u mladu repku, a sjedi jer ima boljih od njega, takodje Velez je svojim igrama pokazao da zna igrati fudbal i sve je iznenadio kako svojom igrom tako i pozicijom na tabeli. zatim Velez je sigurno psiholoski najstabilnija ekipa u PL sto je vise puta dokazao pretvarajuci minus u pobjedu, a i ne podlijeze atmosferi, jer nakon 1. lige federacije i stadion u zepcu je kao da igras na Kosevu, sto u nasoj lig moze imati presudan uticaj. Ja ne kazem da cemo mi 100% dobiti i da ce biti lako, ali uz podrsku nas navijaca, Velez u Zepcu moze sigurno do prva tri gostujuca boda ove sezone.Isabell wrote:Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?mostarac wrote: Daleko od toga da mi mislimo da ce biti lagano, ali velez je dobra ekipa. ne bi bili nezadovoljni ni bodom, ali mislim da mozemo do 3 boda jer objektivno smo kvalitetniji sastav.
Koliko si puta ove sezone gledao Zepce ?
Jesi li vidio nogomet koji mi igramo? Atmosfera i stabilnost momcadi po tom pitanju nije niti bitna, jer kod nas necete imati pritiska
Ne brini, to je laganica, nedjeljno popodne, nogomet i sto vas vise dodje to bolje
-
mostarac
Gledaj, ja Zepce nisam gledao, ali poznajem kvalitete tima za koji navijam, a isto tako znam da Zepce nije najjaca ekipa u PL, cak ni medju 5, a isto znam kako je Velez igrao sa tim najjacim ekipama (3 pobjede, jedan remi i jedan poraz pod sumnjivim okolnostima) i siguran sam da Velez u zepcu moze do 3 boda sto znaci da Velez ulazi u borbu za tituluIsabell wrote:Oprosti ali to i dalje nije OBJEKTIVNO objasnjenje.mostarac wrote:Zato sto imamo iskusnu ekipu momaka koji znaju igrati lopte, a 3 od njih su igrali za A reprezentaciju. u ekipi imamo i dosta mladih igraca koji su se dokazali u ove 3 godine u prvoj ligi federacije gdje je neuporedivo teze igrati nego u PL, na klupi nam sjedi momak koji treba da dobije poziv u mladu repku, a sjedi jer ima boljih od njega, takodje Velez je svojim igrama pokazao da zna igrati fudbal i sve je iznenadio kako svojom igrom tako i pozicijom na tabeli. zatim Velez je sigurno psiholoski najstabilnija ekipa u PL sto je vise puta dokazao pretvarajuci minus u pobjedu, a i ne podlijeze atmosferi, jer nakon 1. lige federacije i stadion u zepcu je kao da igras na Kosevu, sto u nasoj lig moze imati presudan uticaj. Ja ne kazem da cemo mi 100% dobiti i da ce biti lako, ali uz podrsku nas navijaca, Velez u Zepcu moze sigurno do prva tri gostujuca boda ove sezone.Isabell wrote: Moze li molim te pojasnjenje za to : OBJEKTIVNO KVALITETNIJI?
Koliko si puta ove sezone gledao Zepce ?
Jesi li vidio nogomet koji mi igramo? Atmosfera i stabilnost momcadi po tom pitanju nije niti bitna, jer kod nas necete imati pritiska
Ne brini, to je laganica, nedjeljno popodne, nogomet i sto vas vise dodje to bolje