A ovo neko takmicenje?Hajvan wrote:A OS BiH u Afganistanu, desetih? Kao mirovna misija.
Alija-Tito?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1026 Re: Alija-Tito?
- plain vanilla
#1027 Re: Alija-Tito?
pici wrote:
Ukrcavanje u brod Jugoslavija na putu za Egipat. Kopnena vojska
- Hajvan
#1028 Re: Alija-Tito?
daaaaplain vanilla wrote:A ovo neko takmicenje?Hajvan wrote:A OS BiH u Afganistanu, desetih? Kao mirovna misija.
u trolanju
jer,
Alija je Tito
A Tito je Alija
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1029 Re: Alija-Tito?
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... snu/335684
Josip Broz Tito: Ne dozvolite da vam dolaze iz Beograda i Zagreba, da razbijaju Bosnu
"Ne dozvolite neprijatelju da on rovari među vama. Vaš najveći dobitak u ratu bio je da se spriječi ovdje unutrašnje širenje međunacionalnih sukoba. Ne dozvolite da se to ponovi. Ja sam odmah poslije rata išao iz Splita preko Širokog Brijega. Zaustavili su me i rekli stanite Tito mi nismo više ovdje što smo bili. Ljudi su osjetili da su u prošlosti bili na pogrešnom putu i da trebaju ići novim putem. Ne dozvolite da se vraćaju na stari put", rekao je Tito.
"Imate ovdje više nacionalnosti. Srbi, Muslimani, Hrvati... Ne dozvolite da vam dolaze iz vana, ne iz inostranstva, nego iz naših drugih krajeva. Bilo iz Zagreba, bilo iz Beograda. Pojedinci da ovdje mute i da razbijaju jedinstvo. Potekli su potoci krvi za to bratstvo i jedinstvo. Mi smo došli sa brigadama u Bosnu i sa parolama bratstva i jedinstva. Mi smo tada na dnu Drine vidjeli trupla i leševe poklanog muslimanskog življa. Mi smo spriječili svojim prisustvom da se to dalje dešava", govori između ostalog Tito u videoprilogu koji je nastao 1971. godine.
- Hajvan
#1030 Re: Alija-Tito?
12.06.2019. Ispraćaj u misiju podrške miru u Afganistan

- plain vanilla
#1031 Re: Alija-Tito?
Rekoh ja na pocetku, cak ni Tito nije bio Tito.Hajvan wrote:daaaaplain vanilla wrote:A ovo neko takmicenje?Hajvan wrote:A OS BiH u Afganistanu, desetih? Kao mirovna misija.
u trolanju
jer,
Alija je Tito
A Tito je Alija
A ovo za JNA u Egiptu mi je bas zanimljivo, slabo sta sam cula o tome.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Maraschino
#1033 Re: Alija-Tito?

sada ih i ovakvi gosti zaobilaze
- bunk
#1034 Re: Alija-Tito?
Sve fino upakovano.
Zavrsilo novcanicama od sto milijardi i genocidom.
Nemojte ,hvala vam.
Nikad vise se ne ponovilo..
Nemojte ,hvala vam.
- plain vanilla
#1035 Re: Alija-Tito?
pa ovo ni ne znamo kako ce zavrsitibunk wrote:Sve fino upakovano.
Nemojte ,hvala vam.
- MarshalDodik
#1036 Re: Alija-Tito?
... a koalicioni partnerni, to nista 
- spreca
#1037 Re: Alija-Tito?
pici wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... snu/335684
Josip Broz Tito: Ne dozvolite da vam dolaze iz Beograda i Zagreba, da razbijaju Bosnu
"Ne dozvolite neprijatelju da on rovari među vama. Vaš najveći dobitak u ratu bio je da se spriječi ovdje unutrašnje širenje međunacionalnih sukoba. Ne dozvolite da se to ponovi. Ja sam odmah poslije rata išao iz Splita preko Širokog Brijega. Zaustavili su me i rekli stanite Tito mi nismo više ovdje što smo bili. Ljudi su osjetili da su u prošlosti bili na pogrešnom putu i da trebaju ići novim putem. Ne dozvolite da se vraćaju na stari put", rekao je Tito.
"Imate ovdje više nacionalnosti. Srbi, Muslimani, Hrvati... Ne dozvolite da vam dolaze iz vana, ne iz inostranstva, nego iz naših drugih krajeva. Bilo iz Zagreba, bilo iz Beograda. Pojedinci da ovdje mute i da razbijaju jedinstvo. Potekli su potoci krvi za to bratstvo i jedinstvo. Mi smo došli sa brigadama u Bosnu i sa parolama bratstva i jedinstva. Mi smo tada na dnu Drine vidjeli trupla i leševe poklanog muslimanskog življa. Mi smo spriječili svojim prisustvom da se to dalje dešava", govori između ostalog Tito u videoprilogu koji je nastao 1971. godine.
- spreca
#1038 Re: Alija-Tito?
JNA je tamo bila u mirovnoj misiji 67 godine cini mi se ...na Sinaju su bili izmedju Egipta i Izraela kao tampon zona...ocev amidzic je bio umro je prije 15 godinaplain vanilla wrote: Rekoh ja na pocetku, cak ni Tito nije bio Tito.
- spreca
#1039 Re: Alija-Tito?
Ova dvoica su sigurno Covic i BakirMaraschino wrote:
sada ih i ovakvi gosti zaobilaze
- plain vanilla
#1040 Re: Alija-Tito?
bili su i ranije, pedesetihspreca wrote:JNA je tamo bila u mirovnoj misiji 67 godine cini mi se ...na Sinaju su bili izmedju Egipta i Izraela kao tampon zona...ocev amidzic je bio umro je prije 15 godinaplain vanilla wrote: Rekoh ja na pocetku, cak ni Tito nije bio Tito.
- CPT
#1041 Re: Alija-Tito?
gore od genocida?plain vanilla wrote:pa ovo ni ne znamo kako ce zavrsitibunk wrote:Sve fino upakovano.
Nemojte ,hvala vam.
- plain vanilla
#1042 Re: Alija-Tito?
ko moze tvrditi da ga opet nece biti?CPT wrote:gore od genocida?plain vanilla wrote: pa ovo ni ne znamo kako ce zavrsiti
ko ce nas sacuvati?
- CPT
#1043 Re: Alija-Tito?
Dupli genocid? Genocid na kvadrat? Sta god bude ne moze biti gore od onog sto je bilo. Za vecinu je YU je bila samo sredstvo do konacnog cilja, samo Bosnjacima je to bio ciljplain vanilla wrote:ko moze tvrditi da ga opet nece biti?CPT wrote:gore od genocida?plain vanilla wrote: pa ovo ni ne znamo kako ce zavrsiti
ko ce nas sacuvati?
- spreca
#1044 Re: Alija-Tito?
auu al te neko debelo lazebunk wrote:Sve fino upakovano.
Nemojte ,hvala vam.
- plain vanilla
#1045 Re: Alija-Tito?
kako ne moze gore biti? naravno da mozeCPT wrote:
Dupli genocid? Genocid na kvadrat? Sta god bude ne moze biti gore od onog sto je bilo. Za vecinu je YU je bila samo sredstvo do konacnog cilja, samo Bosnjacima je to bio cilj
osim ako si ti zbrisao u njemacku
- spreca
#1046 Re: Alija-Tito?
nisam znaoplain vanilla wrote:bili su i ranije, pedesetihspreca wrote:JNA je tamo bila u mirovnoj misiji 67 godine cini mi se ...na Sinaju su bili izmedju Egipta i Izraela kao tampon zona...ocev amidzic je bio umro je prije 15 godinaplain vanilla wrote: Rekoh ja na pocetku, cak ni Tito nije bio Tito.
- CPT
#1047 Re: Alija-Tito?
kako tocno boze biti gore od genocida?plain vanilla wrote:kako ne moze gore biti? naravno da mozeCPT wrote:
Dupli genocid? Genocid na kvadrat? Sta god bude ne moze biti gore od onog sto je bilo. Za vecinu je YU je bila samo sredstvo do konacnog cilja, samo Bosnjacima je to bio cilj
- plain vanilla
#1049 Re: Alija-Tito?
veci genocid?CPT wrote:kako tocno boze biti gore od genocida?plain vanilla wrote:kako ne moze gore biti? naravno da mozeCPT wrote:
- CPT
#1050 Re: Alija-Tito?
veci genocid?[/quote]plain vanilla wrote:
kako tocno boze biti gore od genocida?
ne postoji, nema veci ili manji genocid, genocid tj. definicija genocida nije vezana na broj