Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
hizo ramidovic

#1026 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by hizo ramidovic »

Alfons Kauders wrote: Treba to suptilno. Fino trasirati kuda se kreću, pa duž trase postaviti koju promovku. Ako je potrefe, nikom ništa, zaostala iz rata i ćao.
Hebiga, opet ce najebat neki prasinar i jado cija ce djeca ostati sirocad jer ne vjerujem da ulaze samovoljno, bez naredjenja 'odozgo'...
Alfons Kauders

#1027 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

hizo ramidovic wrote:
Alfons Kauders wrote: Treba to suptilno. Fino trasirati kuda se kreću, pa duž trase postaviti koju promovku. Ako je potrefe, nikom ništa, zaostala iz rata i ćao.
Hebiga, opet ce najebat neki prasinar i jado cija ce djeca ostati sirocad jer ne vjerujem da ulaze samovoljno, bez naredjenja 'odozgo'...
Na dušu tog odozgo...
Hafis

#1028 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Čitam ovog finog čovjeka gradonacelnika Bihaća koji kaže ''Šta da kažem 11-godišnjem dečku na smetlištu Vučjak o EU, kad on mi kaže da je dva puta pokušao prijeći u Hrvatsku kako bi zatražio azil'' i nesto kontam što mu ne kaže ''_Neka te sinko u Bosni, uzmi ovdje azil, nije u šoldima sve, jebo EU i njenu socjalu, kako nama tako i tebi'', ha ja.
Jebo te, koje šupljake prosipate. Ovo nigdje nema, a i gdje ima nije ovako :D
Hafis

#1029 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

hizo ramidovic wrote:
Alfons Kauders wrote: Smjeli bi upasti, ali se ne bi vratili.

Srbi bi ih vratili u crnim vrećama, a Slovenci bi im vjerovatno našli kakvog posla, pa se ne bi htjeli vratiti...
Al fakat, ovo je krsenje suverenitete i ter. integriteta jedne drzave, zar ne bi neko trebao glasnije reagovati?
Zamisli obrnutu situaciju, da je bihacka (i jos muslimanska) policija tako upala u hr, pa culo bi se do njujorka, sazivali bi se nacionalni savjeti, dizala vojna b/g, kristali bi napad islamista, terorizam....
Bravo Hizo, u srid sride. To je još jedan dokaz koliko je današnji svijet islamofobičan i to bez ikakvog razloga.
Alfons Kauders

#1030 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Čitam ovog finog čovjeka gradonacelnika Bihaća koji kaže ''Šta da kažem 11-godišnjem dečku na smetlištu Vučjak o EU, kad on mi kaže da je dva puta pokušao prijeći u Hrvatsku kako bi zatražio azil'' i nesto kontam što mu ne kaže ''_Neka te sinko u Bosni, uzmi ovdje azil, nije u šoldima sve, jebo EU i njenu socjalu, kako nama tako i tebi'', ha ja.
Migranti su problem EU, ne BiH. Koliko god kmečali, odoše oni tamo, to je neminovno. Ovo u Bihaću je samo prolazna faza.
Alfons Kauders

#1031 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
hizo ramidovic wrote:

Srbi bi ih vratili u crnim vrećama, a Slovenci bi im vjerovatno našli kakvog posla, pa se ne bi htjeli vratiti...
Al fakat, ovo je krsenje suverenitete i ter. integriteta jedne drzave, zar ne bi neko trebao glasnije reagovati?
Zamisli obrnutu situaciju, da je bihacka (i jos muslimanska) policija tako upala u hr, pa culo bi se do njujorka, sazivali bi se nacionalni savjeti, dizala vojna b/g, kristali bi napad islamista, terorizam....
Bravo Hizo, u srid sride. To je još jedan dokaz koliko je današnji svijet islamofobičan i to bez ikakvog razloga.
Nešto si kurčevit jutros, a sitan datum. Garant legla braniteljska mirovina iz matice? :D
Hafis

#1032 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:Čitam ovog finog čovjeka gradonacelnika Bihaća koji kaže ''Šta da kažem 11-godišnjem dečku na smetlištu Vučjak o EU, kad on mi kaže da je dva puta pokušao prijeći u Hrvatsku kako bi zatražio azil'' i nesto kontam što mu ne kaže ''_Neka te sinko u Bosni, uzmi ovdje azil, nije u šoldima sve, jebo EU i njenu socjalu, kako nama tako i tebi'', ha ja.
Migranti su problem EU, ne BiH. Koliko god kmečali, odoše oni tamo, to je neminovno. Ovo u Bihaću je samo prolazna faza.
E jebat ga. to ti je ono kada hoće kruha mimo pogače, ili što bi rekao naš Želja Komšoglu - malo mačku teleća glava.
Njihovo je da pokušavaju, hrvatsko je da ih vraćaju a naše je da im želimo mnogo sreću u prolasku.
Hafis

#1033 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote: Nešto si kurčevit jutros, a sitan datum. Garant legla braniteljska mirovina iz matice? :D
De sad koju i o Aluminiju, nisi ima 5-6 postova :)
Alfons Kauders

#1034 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
E jebat ga. to ti je ono kada hoće kruha mimo pogače, ili što bi rekao naš Želja Komšoglu - malo mačku teleća glava.
Njihovo je da pokušavaju, hrvatsko je da ih vraćaju a naše je da im želimo mnogo sreću u prolasku.
Ma ja, hrvatsko je da krše zakon i upadaju na teritorij druge zemlje. Sve do jednom, dok se kurčenje ne završi kmečanjem.
Alfons Kauders

#1035 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote: Nešto si kurčevit jutros, a sitan datum. Garant legla braniteljska mirovina iz matice? :D
De sad koju i o Aluminiju, nisi ima 5-6 postova :)
O mrtvima samo najbolje
hAZNADAR

#1036 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by hAZNADAR »

hizo ramidovic wrote:

Pa navikli smo ih godinama na takve arsine i takvu slobodu jer rijetko kad vlasti BiH reaguju. Zato i ovoliko bijesa u Hrvatskoj sto smo ispali bezobrazni poslije izraelskog incidenta. I do nas je.
Ostaje samo zakljuciti da li BiH zvanicnici reaguju sporadicno zato sto izaberu pravi moment za to ili zato sto su nesposobni amateri zabavljeni svojim uskim interesima. Izostala je i svojevremeno i zesca reakcija onom ceskom jarcu Zemanu kada je srao o islamizmu. Izostale su reakcije na hrvatska opanjkavanja u Briselu. Izostalo je i javno pitanje Orbanu koji q ce mu BiH karta na zidu u kabinetu, izostalo je mnogo toga godinama unazad. A i ova sad reakcija na izraelski incident je bila preblaga - Hrvatska je dramom od toga napravila maltene objavu rata sa nase strane.

Taman sam se ponadao da je konacno kraj sutnji i da ce nasi od sada reagovati na svaku prozivku - kad ono vise novinari spominju uruzani upad u drzavu nego politicari. Istina Komso je komentarisao - ali preblago, ko nesto sporedno i usput spomenuto.

Mislim da nasi ipak ne smiju previse prozivati Hrvatsku zbog nasih geopolitickih pozicija i da smo prisiljeni zasututi i otrpiti stosta jer u zaostravanju odnosa mi mnogo vise gubimo nego oni. Do neke granice naravno.
spreca

#1037 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

hizo ramidovic wrote:Citam ovog gradonacelnika Bihaca i nesto kontam, da li bi ova hrvatska hajducija, koja sebe pretenciozno naziva granicna policija, smjela ovako upasti sa dugim cijevima u druge drzave npr srbiju ili sloveniju?
Kako bi se tamo proveli i kako bi te drzave reagovale?
Ima li slicnih primjera jos u evropi, da policija sa dugim cijevima jedne drzave upada bez dozvole u drugu?
kako oni cesto naglasavaju da su clanica EU i NATO,vjerovatno misle da imaju pravo da rade sta hoce....kako kaze Fazlic treba jednom organizovati gradjane( lovce ) i pohapsiti ih za dokaz...pa nek plavusa svira onda kurcu
Hafis

#1038 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ma ja, hrvatsko je da krše zakon i upadaju na teritorij druge zemlje. Sve do jednom, dok se kurčenje ne završi kmečanjem.
Normalna stvar, kada ih ovdje u nas akumuliraju na granici, zatim katapultiraju i još im požele sretan prolazak. A oni bi ih tamo valjda trebali preuzimati i prosljeđivatido Slovenije. Prljava igra zahtijeva prljava pravila.
Za sada mi kmečimo zbog nepravde prema migrantima, ali izgleda to ne pije vode vani.
Bit će dobro sve dotle dok ne postave žicu, a onda je belaj svakome ovdje.
channel10

#1039 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by channel10 »

spreca wrote:
hizo ramidovic wrote:Citam ovog gradonacelnika Bihaca i nesto kontam, da li bi ova hrvatska hajducija, koja sebe pretenciozno naziva granicna policija, smjela ovako upasti sa dugim cijevima u druge drzave npr srbiju ili sloveniju?
Kako bi se tamo proveli i kako bi te drzave reagovale?
Ima li slicnih primjera jos u evropi, da policija sa dugim cijevima jedne drzave upada bez dozvole u drugu?
kako oni cesto naglasavaju da su clanica EU i NATO,vjerovatno misle da imaju pravo da rade sta hoce....kako kaze Fazlic treba jednom organizovati gradjane( lovce ) i pohapsiti ih za dokaz...pa nek plavusa svira onda kurcu
Glupani su to davno trebali uraditi, ali sta znaju ovi idioti...
Alfons Kauders

#1040 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Normalna stvar, kada ih ovdje u nas akumuliraju na granici, zatim katapultiraju i još im požele sretan prolazak. A oni bi ih tamo valjda trebali preuzimati i prosljeđivatido Slovenije. Prljava igra zahtijeva prljava pravila.
Za sada mi kmečimo zbog nepravde prema migrantima, ali izgleda to ne pije vode vani.
Samo ih obući ko turiste i istresti na južnu granicu.

Neka stavljaju žicu, uh baš će me zajebat. :lol:
Hafis

#1041 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Samo ih obući ko turiste i istresti na južnu granicu.

Neka stavljaju žicu, uh baš će me zajebat. :lol:
Neće tebe zajebati, pitaj one u Krajini kako him je.
Hafis

#1042 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Samo ih obući ko turiste i istresti na južnu granicu
Imam ja još bolju ideju. Natakariti im na glave francuzice, smjestiti u avion i uputiti na hadžiluk. Dok se saudijci snađu tko su i od kojih su kuća, oni će ubosti azile. To ima i značajnih kulturoloških prednosti jer SA nije kjafirluk i lakše bi se uklopili.
emirolini

#1043 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by emirolini »

Mi nemamo nikalvog diplomate ili bar nesto boizu toga. Nekoga ko je premazan a opet dovoljan diplomata da to fino upakuje. Kolinda je cijeli svoj zivot provela saginjajuci se za poziciju i sad je tu, oprastat ce joj se sve gluposti a uz to je i napredno sklona fazismu i ustasluku, ali opet to zna sakrit kad treba. Nama treba jedna takva Kolinda, mozda u formi Sanele ali nikako u formi Sebilje. Da imamo diplomatu, premazanog sad bi hodao po Europi i pricao o fasistickim potezima Hrvatskih granicara protiv migranata, sad je Europa osjetlja na te migrante, nece ih ali nikad nece javno reci da ih nece. Necemo ih ni mi, ali ne bi trebali govorit da necemo. Onako diplomatski.
Hafis

#1044 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Pa dobro, još uče. Trenutno je najveći diplomatski doseg davanje patrijotskih poskočica i izjava za domaće petparačke portale, a Mektić je čak i podigao stvar na veći level uključivši se na tviter.
Ide to polako, za 10-15 godina imat ćemo novog Harisa ili barem Zlatka koji su solidno poznavali tu materiju i u praksi.
Alfons Kauders

#1045 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Imam ja još bolju ideju. Natakariti im na glave francuzice, smjestiti u avion i uputiti na hadžiluk. Dok se saudijci snađu tko su i od kojih su kuća, oni će ubosti azile. To ima i značajnih kulturoloških prednosti jer SA nije kjafirluk i lakše bi se uklopili.
Nikad mi neće biti jasna ta katolibanska percepcija ljudi koji bježe od islamsista.

"Pošaljite ih nazad islamistima, nek ih sve potamane!"

Doduše, šta i očekivati od ljudi koji su pravili konc logore za srpsku djecu...
Alfons Kauders

#1046 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: Neće tebe zajebati, pitaj one u Krajini kako him je.
Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žice
Hafis

#1047 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Neće tebe zajebati, pitaj one u Krajini kako him je.
Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žice
Tako je, samo sabura i čekanja, i žica će sama od sebe izrasti.
Hafis

#1048 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Nikad mi neće biti jasna ta katolibanska percepcija ljudi koji bježe od islamsista.

E jebo ga ti, baš si zahrđao. Nisi skontao poantu.
Nemoj mi sad reći da bi se ti lagodnije osjećao recimo u Luksemburgu nego u Turskoj. Nemoj zajebavati.
spreca

#1049 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:

Miasli Dotur da mi neznamo kako se je sirio katolicizam...sve sa cvjeticem u ruci :lol: .....A ovaj kurtoliban sa foruma kad bi presao na islam a nebi me zacudilo da to i uradi a bi bio zeci od bilo kojeg talibana a i ovako kako kurtoliban visoko ktira u idejama "dobrote"
Hafis

#1050 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Jebote, vidim ovaj kalesijski arslan @spreča još uvijek vječno manta po ovim cro temama. Sad nešto vidim, nigdje mi @lustera. Da mu nije štogod bilo? Fali nekako jebat ga...ono, nekako su mi k'o Lolek i Bolek :)
Locked