Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1026 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Tomahawk11 »

Dino34 wrote:Tobejarabi šta on gleda. A ja se koncentriso na telefon pa ne vidim šta je na slici :oops:
Vjerovatno je bila noga, samo loše uslikano
:lol: :lol:
Dino34 wrote:Uglavnom, si vidio jorgana jbt. Bomba!
Dobio od jedne hamše iz turske 8)
Ih, mora da je svileni :thumbup:

Ništa, večeras u gluho doba s jorganom na atribute, kad se hanume skupe.
Euridika
Globalna šefica

#1027 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euridika »

insomnia78 wrote:
beni-bu-man wrote:
Euridika wrote: O peršunu. Čuj o čemu? :-)
Izruguješ se ljudima na svaki mogući način, nadmeno se postavljaš "kao ti neki vrhunski znalac, autoritet, svi su ispod tebe", i onda se nađeš u čudu kad ti neko (ili više osoba) skrene pažnju da si krajnje nekorektan u komunikaciji. Nije bitno znaš li ti ko je Cendlerbing i kakve su joj pite, cura se našalila bi li probao njenu (vjerovatno ni ne računajući da si vidio sliku njene pite), a tvoj odgovor je bio da je degradiraš kao sagovornicu.

Poradi na svojoj verbalnoj i pisanoj komunikaciji.
Kompleks nize vrijednosti
‘ajde?
Beni, nije ni to OK reći. Nećemo se psihoanalizirati, već samo da uspostavimo normalan, kulturološki dijalog, sa uvažavanjem sagovornika i bez provokacija.
beni-bu-man

#1028 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by beni-bu-man »

Euridika wrote: Beni, nije ni to OK reći. Nećemo se psihoanalizirati, već samo da uspostavimo normalan, kulturološki dijalog, sa uvažavanjem sagovornika i bez provokacija.
Nije mi namjera nekog povocirati, to je samo moj zakljucak iz tvog posta :mrgreen:
pustopoljina

#1029 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Pa eto, imamo mjesec dana da vidimo tu kulturu dijaloga bez insomnije.
Uvijek sam za politicku korektnost, ali pitam se kako neki u stvarnom zivotu rjesavaju kolege i poznanike, koji im nisu po ukusu.
Euridika
Globalna šefica

#1030 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euridika »

beni-bu-man wrote:
Euridika wrote: Beni, nije ni to OK reći. Nećemo se psihoanalizirati, već samo da uspostavimo normalan, kulturološki dijalog, sa uvažavanjem sagovornika i bez provokacija.
Nije mi namjera nekog povocirati, to je samo moj zakljucak iz tvog posta :mrgreen:
Znam, ali ne želim da ispadne da ja korim Insomniju za jedno, a tebi toleriram slično nešto. Zato i reagujem ovako. ;-)
Euridika
Globalna šefica

#1031 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euridika »

pustopoljina wrote:Pa eto, imamo mjesec dana da vidimo tu kulturu dijaloga bez insomnije.
Uvijek sam za politicku korektnost, ali pitam se kako neki u stvarnom zivotu rjesavaju kolege i poznanike, koji im nisu po ukusu.
Šta bi ovo trebalo da znači? Insomniu nisam ja banovala, niti je ban dobio na ovom PF, dobio je za sasvim drugu stvar. Ja sam ga samo upozorila da promijeni način komunikacije, ništa više.

Na ovaj prikriveni šuk oko preferencija i odnosa prema ljudima u RL neću da odgovaram.
beni-bu-man

#1032 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by beni-bu-man »

Euridika wrote:
beni-bu-man wrote:
Znam, ali ne želim da ispadne da ja korim Insomniju za jedno, a tebi toleriram slično nešto. Zato i reagujem ovako. ;-)
Sad bas nesto kontam, nebitno za insomniju mene tebe ili neko desti, sto nije OK to reci, jel generalno na forumu ili inace

da ponovim ne zelim nikog povrocirati ili vrijedjati samo nako pitam, po prirodi sam direktna osoba pa me zato to interesuje
pustopoljina

#1033 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Euridika wrote:
pustopoljina wrote:Pa eto, imamo mjesec dana da vidimo tu kulturu dijaloga bez insomnije.
Šta bi ovo trebalo da znači? Insomniu nisam ja banovala, niti je ban dobio na ovom PF, dobio je za sasvim drugu stvar. Ja sam ga samo upozorila da promijeni način komunikacije, ništa više.

Na ovaj prikriveni šuk oko preferencija i odnosa prema ljudima u RL neću da odgovaram.
Ma ne govorim tebi, pa pise ko ga je banovao :-)
Nije prikriveni suk, nego me nervira sto u zadnjih desetak dana vise ljudi banovase ko da smo u ..ne znam...sjevernoj koreji.
Onaj mali forum mi nije prirastao srcu jer smo svi isto mislili, barica...
Ovaj forum ima i da te neko izuje iz cipela i da nekom dijelis thumbs up...
Tako kontam da i treba biti.
A prikriveni suk...vise ovim muskarcima kad pocnu ko jeleni lopatari...
Euridika
Globalna šefica

#1034 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euridika »

beni-bu-man wrote:Sad bas nesto kontam, nebitno za insomniju mene tebe ili neko desti, sto nije OK to reci, jel generalno na forumu ili inace

da ponovim ne zelim nikog povrocirati ili vrijedjati samo nako pitam, po prirodi sam direktna osoba pa me zato to interesuje
Pa, vidi, izjava da neko (koga ne poznaješ) ima kompleks jeste uvreda. Ne bi bila uvreda da nekog lično dobro poznaješ i da znaš da stvarno ima neki kompleks. Ali to izjaviti za nekog kog znaš samo po forumskom pisanju (koje može biti čisto izmišljeni virtuelni identitet, ni nalik stvarnoj osobi) nikako se ne može shvatiti kao usputna opaska. A ja ne volim da se forumaši tako ophode jedni prema drugima. Možemo sasvim normalno komunicirati bez ikakvih ružnih riječi ili insinuacija koje navode na uvrede, čak i kad se ne slažemo u mišljenjima. Barem ja to želim vjerovati i tako nastupam prema svima.
Euridika
Globalna šefica

#1035 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Euridika »

pustopoljina wrote:
Euridika wrote:

Ma ne govorim tebi, pa pise ko ga je banovao :-)
Nije prikriveni suk, nego me nervira sto u zadnjih desetak dana vise ljudi banovase ko da smo u ..ne znam...sjevernoj koreji.
Onaj mali forum mi nije prirastao srcu jer smo svi isto mislili, barica...
Ovaj forum ima i da te neko izuje iz cipela i da nekom dijelis thumbs up...
Tako kontam da i treba biti.
A prikriveni suk...vise ovim muskarcima kad pocnu ko jeleni lopatari...
Šta da ti kažem - iz lične perspektive, ban mi je zadnja opcija. Zato često upozoravam. Ne mogu reći da mi je drago što je bilo puno banova u zadnje vrijeme, ali s druge strane, radi se o forumašima koji su toliko dugo tu da su apsolutno poznavali pravila, većini njih ovo nije prvi ban i upozoravani su puno puta da vode računa kako komentarišu. I opet se ponove isti ili slični scenariji... :cry:
pustopoljina

#1036 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Razumijem...da ja banujem...bilo bi mozda i gore :P
Ne moze niko iz svoje koze, zato uvijek isto ponasanje.
beni-bu-man

#1037 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by beni-bu-man »

i kako iz ovog naci zenu vrijdnu braka :-?
MarlboroGold

#1038 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Red pite, red Dine i Tome, red priče o banovima :D

Xavi na aparatima.
sumirprimus

#1039 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by sumirprimus »

vrijednu braka, lako, al zivaca nikako
MarlboroGold

#1040 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Euridika wrote:
beni-bu-man wrote:
Po svim mogućim parametrima insomnia je davno zaslužio trajni ban, ali sve to ide na ono ma pusti to je insomnia, šta ćeš takav je, navikli smo itd.
On i još par njih su sahranili 90% korisnih tema na kojima su se javljali i to samo od kako sam ja aktivan ovdje, a gdje je tek ono od prije. Eto vam jedan od razloga zašto više nema kvalitetnih diskusija.
Da je klix forum 4chan i slično onda bi sve naprijed navedeno bilo ok.
sumirprimus

#1041 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by sumirprimus »

e ako je insomnija problem jos na temi na forumu kako nac djevojku vrijednu braka

naravno da je smijesno, djes na forumu trazit savjete za to :lol:
MarlboroGold

#1042 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Ma ne mislim konkretno na ovu temu, već na njegov "doprinos" svugdje na forumu.
animals

#1043 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by animals »

Ne znam.. meni je ok..
ima svoj stav..
nikome se ne ulizuje..
I zato ga cjenim..
vise mi idu na zivce ovi cinkarosi koji su samo tu da prijavljuju postove..
poznata mi je takva sorta i u RZ..
allem_77

#1044 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by allem_77 »

HAVANA wrote:
insomnia78 wrote:Cuj kako. Pa na instagramu
Image
Ako ti ova rodi tp petero djece,vodim vas na sampite sve skupa. :D
Još se puši iz nje. :D
allem_77

#1045 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by allem_77 »

Ops, ja htio pitu postaviti. :lol:
moonca

#1046 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Jel' to insomnia banovan?
Niemand

#1047 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Niemand »

Pdf na kojem ne smijes sukati, provocirati, moras znati sve clanove i biti fin i kulturan. Sama cu se ispratiti. :spavalica:
DonPizdon

#1048 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by DonPizdon »

Ja kukanja bogte :lol:
Marlboro :thumbup:
Guadalajara

#1049 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Niemand wrote:Pdf na kojem ne smijes sukati, provocirati, moras znati sve clanove i biti fin i kulturan. Sama cu se ispratiti. :spavalica:
:thumbup:

Ma pusti Euridiku...prenosi je...ova joj vrucina u glavu udarila :oops:
strucnjakdemagog

#1050 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by strucnjakdemagog »

Euridika wrote:
beni-bu-man wrote:Sad bas nesto kontam, nebitno za insomniju mene tebe ili neko desti, sto nije OK to reci, jel generalno na forumu ili inace

Pa, vidi, izjava da neko (koga ne poznaješ) ima kompleks jeste uvreda. Ne bi bila uvreda da nekog lično dobro poznaješ i da znaš da stvarno ima neki kompleks. Ali to izjaviti za nekog kog znaš samo po forumskom pisanju (koje može biti čisto izmišljeni virtuelni identitet, ni nalik stvarnoj osobi) nikako se ne može shvatiti kao usputna opaska. A ja ne volim da se forumaši tako ophode jedni prema drugima. Možemo sasvim normalno komunicirati bez ikakvih ružnih riječi ili insinuacija koje navode na uvrede, čak i kad se ne slažemo u mišljenjima. Barem ja to želim vjerovati i tako nastupam prema svima.

sebe pronalazim u ovim redovima. mozda na ovom forumu nekome djelujem poput insomnije, ali u RL sam zapravo kao pticica. :D
Post Reply