8-1, nije loše, odnosno super je, pogotovo jer ovu što sam izgubio, windows mi izašao kod 1-1 i jebiga.
Svašta sam pokušavao, Richarlison se ok snalazi na ST, nekako sam najviše Neymara zapostavio i njegovih 5 WF ne dam ni za šta, ali šta ću kad Kaka na ovom 'krilu' se ni ne vidi.
Sad posljednju sam gubio 2-0 i promjenim u 4-4-2 sa Blancom i Kakom na centralnim pozicijama, njemu instrukcije da ide uvijek naprijed...3-2 dobijem. Messi obožava situacije oko šesnaesterca gdje ako je namjesti na lijevu, the end. Desna mu je isto ko da ima 2* wF a ne 4.
Da je 5*wf koštao bi ko Baby Ronaldo barem.
Što se tiče Blanca, pa sigurno da ima boljih igrača što se tiče defanzivnih statsa, ali Blancova visina sa vrlo solidnim balanceom ,strengthom driblingom...jedno 5x bolji nego što mu statsi govore i zato drži tu cijenu, za njegov rating najveću na FIFI.
Vidjet ću koga ću dobit iz Mid Icone, ali VIdal bi trebao baš biti taj pravi CDM i njih dvojica će praviti dar-mar.
Richarlison... dobar ali..hoću Dalglisha, mid Butraguena, Prime Henrya, Shapeshifter Messia, nešto...najmrskije će mi bit stavit Richarlisona nekad na klpu a vrijedi preko milion, a u igri nešto kao Raul...dobar, solidan,, ali ne osjetiš da je ono game changer kao što osjetiš kod nekih ikona, ili kao kod Messija kad ne puca desnom
Čuvam Prime Keana za posljednjih 19 tekmi, pa vidjet ćemo koliko će doprinijeti. 19 zato što ću čuvat tu jednu ako nekad usfali da mi treba jedna pobjeda.