Na osnovu cega (osim imena) Mesiju ova ocjenaBobi wrote:
Rakitic kod hrvata najbolji, slazem se...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na osnovu cega (osim imena) Mesiju ova ocjenaBobi wrote:
Haha. Messi bolje ocijenjen od Brozovica...Labirint wrote:Na osnovu cega (osim imena) Mesiju ova ocjenaBobi wrote:![]()
Rakitic kod hrvata najbolji, slazem se...
Da se Hrvati ne vrate prije njih kućicyprus wrote:Joj na facebooku su već smorili sa ovim Messi se vraća kući![]()
Pa nije Argentina još ispala... Šanse su im čak i prilično realne
Oj al nas satraše KRUŠE!!! ... Ubi nas Hrvatska ko led Slovenijudječak sa šibicama wrote:
Jedino ako Island sutra remizira, a Dalić izvede rezervni sastav u trećem kolu protiv njih, pa ih Island dobije, a Hrvati ostanu prvi. Vrlo moguć scenario. Argentini sutra odgovara bilo čija pobjeda, a posebno Nigerijina. U utakmicama FIFA-inih takmičenja, na prvom mjestu je gol razlika, pa broj postignutih golova, pa međusobni duel. Gol razlika Argentine u ovom momentu je 1-4. Tanko.. I mrka kapa, bez obzira na rezultat sutra. Al eto, od svih kombinacija im je najbolje da Nigerija dobije Island, pa da ovise samo o sebi u zadnjem kolu.cyprus wrote:Joj na facebooku su već smorili sa ovim Messi se vraća kući![]()
Pa nije Argentina još ispala... Šanse su im čak i prilično realne
Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brate[/quote]luckylaka wrote:danas.
Argentina i Urugvaj. Sindrom malih razlikaKorovjev wrote:Čudno je to sa navijanjem na svjetskom na kojem ne igra tvoja reprezentacija. Tradicionalno navijam za Argentinu i gotivim Mesija, ali nekako se na ovom svjetskom ne ložim na njih. Malo na ovoj tekmi na početku kad sam čuo navijanje, ali mi se onda igrom zgadiše.
Što se tiče susjeda pokušavam ih gledati objektivno kao sve druge reprezentacije pa bi ih trebao pomalo gotiviti, ali onda vidim sirovine tipa Mandžukić ili Mitrović i odmah mi ispušu i jedni i drugi. A nije da drugi timovi nemaju sirovina, i većih tipa Diego Costa, ali me valjda ova dvojica suviše podsjećaju na džibere iz životnog okruženja.
Počeo sam na par zadnjih prvenstava gotiviti Švabe jer iza njihovih konstantnih uspjeha stoji znanje, organizacija, mentalitet. A i igraju dobro.
Za Urugvaj isto tradicionalno navijam i njih i sad gotivim. Jesu i prljavi i pogani, ali da nisu ne bi to bilo to.
Pusti tu šuplju kaže se ne kaže se ..... ekavica nije ništa manje pogrešna od ijekavice .... tako da bezze ti je toincognito071 wrote:Obzirom da pises sam mislio.
Kaze se sljedeci a ne sledeci...
Zao mi Maradone i kad kazu Messi je najbolji igrac ikada kojeg je Argentina imala, bojim se da ljudi nisu svjesni sta govore...edo_79 wrote:Oj al nas satraše KRUŠE!!! ... Ubi nas Hrvatska ko led Slovenijudječak sa šibicama wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Messi ne može Maradoni ni lopte donosit a kamoli biti bolji igrač od njeg .... pogotovo kad uzmeš kakav se fudbal igrao u vrijeme Diega a kakav s igra sad u vrijeme Mijau Messijakiligonzales wrote:Zao mi Maradone i kad kazu Messi je najbolji igrac ikada kojeg je Argentina imala, bojim se da ljudi nisu svjesni sta govore...edo_79 wrote:Oj al nas satraše KRUŠE!!! ... Ubi nas Hrvatska ko led Slovenijudječak sa šibicama wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bobi wrote:Glavni krivac
Zamisli Leonela na kokainu. Subota 21:00. Igraju protiv Reala.kiligonzales wrote:Zao mi Maradone i kad kazu Messi je najbolji igrac ikada kojeg je Argentina imala, bojim se da ljudi nisu svjesni sta govore...
Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.[/quote]incognito071 wrote:Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:danas.

Kada smo ono ja i ti pricali pa ti primjetio moju ekavicu.[/quote]incognito071 wrote:Obzirom da pricas na ekavici navijaj za Srbiju brateluckylaka wrote:danas.
Bilo je tu i srece, velike utakmice lome detalji. Jedna greska Lovrena je Hrvate mogla slomiti, kao sto je Kabalerova greska slomila previdivu Argentinu.dječak sa šibicama wrote:Potopila ih je Hrvatska igrom zalaganjem zeljom i znanjem.
Argentina ima jos sanse za proci dalje, sutra ce sve biti jasnije, jedino sam prilicno uvjeren da Hrvatska nece pustati Islandu sve i da budu sigurno prvi nakon sutrasnje utakmice. Mogli su Spancima nastimati 2:2 na EP 2012. i oba bi isli dalje a da Italija izvisi. Ali nisu.
Recimo, sjecamo se kako su preposteni skandinavci iste te talijane izbacili namjestenom utakmicom u zadnjem kolu.
Sa ovom igrom, gaucosi ce tesko i sa Nigerijom, nije da nema igre ali sve je to nekako na horuk. Takticki su nepostojeci.
Island je vise zasluzio, pa i Nigerija ako sutra izbori pobjedu.
Ma dzaba mu, kombinacija dopinga i koke, kad nema volju koju je imao ovaj.pussysmoke wrote:Zamisli Leonela na kokainu. Subota 21:00. Igraju protiv Reala.kiligonzales wrote:Zao mi Maradone i kad kazu Messi je najbolji igrac ikada kojeg je Argentina imala, bojim se da ljudi nisu svjesni sta govore...