Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#1026 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

De me malo ti I Piplica podsjetite koliko ono golova nicim izazvan sadasnji trener golmana fasova u Rumuniji? :D

Lako se kurciti i graditi karizmu preko rezultata reprezentacije, :oops:

Trenera ja lako zamijeniti, ima ih nezaposlenih na bacanje, ali nama fale kvalkitetni igraci. :wink:
il dottore

#1027 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by il dottore »

Bazinga1234 wrote:Prije 7 godina.
Piplica: Nije mi žao što nema Begovića

Nije mi nikoga žao. Ko neće da dođe, ne mora, rekao je u utorak Tomislav Piplica, trener golmana reprezentacije BiH, komentarišući slučaj "Begović".

Golman Stouk Sitija nije se odazvao na poziv za prijateljske utakmice sa Slovačkom i Meksikom, te ga selektor Safet Sušić zbog toga nije uvrstio na spisak za Rumuniju. Piplica smatra da bez obzira na Begovićeve golmanske kvalitete, ne treba pridavati preveliku važnost njegovom izostanku.

"Treba da se posvetimo onima koji su spremni da daju sve od sebe kako bi pobijedili u subotu. Svaki kvalitetan igrač nam je dobrodošao, ali nikoga nećemo moliti ako neće da igra. Mi imamo dobrih golmana i neće biti problema što se toga tiče", kazao je Piplica, koji je upravo protiv Rumuna imao posljednji nastup na golu reprezentacije BiH:

"Da, bilo je upravo tako i tada smo izgubili. Rumune nikada nismo pobijedili, ali to je prošlost. U subotu smo mi favoriti", zaključio je Piplica.

Asmir Begović prije nekoliko dana navodno je izjavio da se više neće odazivati u reprezentaciju dok je Safet Sušić selektor. Popularni Pape juče je o tome dao samo kratak komentar.

"Ne bih sada o tome. Ako mi bude trebao, zvaću ga. Međutim, ne znam da li bi iko na mom mjestu zvao Begovića nakon svega što je uradio", istakao je Sušić.

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... vica/83603
Asmiru ovo nije prvi put.
Ti mislis da je ovo isto ali nije, Pape je paksu i muljator a Robi je dingospo i cvrsta ruka
Jeb'o medjed bukvu =
Bazinga1234

#1028 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Edin H. wrote:De me malo ti I Piplica podsjetite koliko ono golova nicim izazvan sadasnji trener golmana fasova u Rumuniji? :D

Lako se kurciti i graditi karizmu preko rezultata reprezentacije, :oops:

Trenera ja lako zamijeniti, ima ih nezaposlenih na bacanje, ali nama fale kvalkitetni igraci. :wink:
Priča o Hasagicu je prezvakana milion puta. Nije se ni Spaha bas proslavio u toj utakmici...

Istina, Prosinecki rizikuje. Ako napravi uspjeh, argumenti su na njegovoj strani. U suprotnom, biće kritika i pljuvanja. Rezultat diktira atmosferu.

Najbolji tim nije isto sto i skupina najkvalitetnijih individualaca. Moze se i sa slabijim igračima napraviti dobar uspjeh.
Edin H.

#1029 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Bazinga1234 wrote:
Najbolji tim nije isto sto i skupina najkvalitetnijih individualaca. Moze se i sa slabijim igračima napraviti dobar uspjeh.
Ne slazem se, ali bih volio da si u pravu.

U suprotnom kakve su sanse na BiH sudu da tuzim Prosineckog i Savez posto su troskovi odlaska na utakmicu nastali pod pretpostavkom da cemo igrati sa najjacim timom? :o
channel10

#1030 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by channel10 »

Gdje igra onaj nas Vrancic? Znam da je igrao za Norvich, ali ga ove sezone nema ni na klupi. Jel to presao negdje ili je povrijedjen?
Bazinga1234

#1031 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

channel10 wrote:Gdje igra onaj nas Vrancic? Znam da je igrao za Norvich, ali ga ove sezone nema ni na klupi. Jel to presao negdje ili je povrijedjen?
Povrijedjen je, vraća se u septembru valjda.

Edine, probaj pa nam javi :D
Vitoo

#1032 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Hajrovic nije dobio poziv a Saric jeste :thumbup: :lol: mi smo glupi a Robuckara je pametan :zzzz: Tino Lino, pjevac, pa moze i Saric..
Logovan

#1033 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Vitoo wrote:Hajrovic nije dobio poziv a Saric jeste :thumbup: :lol: mi smo glupi a Robuckara je pametan :zzzz: Tino Lino, pjevac, pa moze i Saric..
Kakav bolan Hajrović? :lol: Ne treba niti jednog zvati.
Grean

#1034 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Bazinga1234 wrote:Prije 7 godina.
Piplica: Nije mi žao što nema Begovića

Nije mi nikoga žao. Ko neće da dođe, ne mora, rekao je u utorak Tomislav Piplica, trener golmana reprezentacije BiH, komentarišući slučaj "Begović".

Golman Stouk Sitija nije se odazvao na poziv za prijateljske utakmice sa Slovačkom i Meksikom, te ga selektor Safet Sušić zbog toga nije uvrstio na spisak za Rumuniju. Piplica smatra da bez obzira na Begovićeve golmanske kvalitete, ne treba pridavati preveliku važnost njegovom izostanku.

"Treba da se posvetimo onima koji su spremni da daju sve od sebe kako bi pobijedili u subotu. Svaki kvalitetan igrač nam je dobrodošao, ali nikoga nećemo moliti ako neće da igra. Mi imamo dobrih golmana i neće biti problema što se toga tiče", kazao je Piplica, koji je upravo protiv Rumuna imao posljednji nastup na golu reprezentacije BiH:

"Da, bilo je upravo tako i tada smo izgubili. Rumune nikada nismo pobijedili, ali to je prošlost. U subotu smo mi favoriti", zaključio je Piplica.

Asmir Begović prije nekoliko dana navodno je izjavio da se više neće odazivati u reprezentaciju dok je Safet Sušić selektor. Popularni Pape juče je o tome dao samo kratak komentar.

"Ne bih sada o tome. Ako mi bude trebao, zvaću ga. Međutim, ne znam da li bi iko na mom mjestu zvao Begovića nakon svega što je uradio", istakao je Sušić.

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... vica/83603
Asmiru ovo nije prvi put.
A sta kaze Asmir, uvijek sam postovao selektore i on olicenje postenja a Prosinecki lazov.
Vitoo

#1035 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Otisao mladi Saric (29) u Koreju kaliti se, odbio Fener, Galatu, Besiktas :arrow: :mrgreen: a kazu bio je zelja i Reala iz Madrida ali...Samsung je Samsung
Last edited by Vitoo on 22/08/2018 23:21, edited 1 time in total.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1036 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Bojim se da namjerno ne pozove Menala, da bi ovaj na kraju zaigrao za HRvatsku
Bazinga1234

#1037 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Slo Burner wrote:Bojim se da namjerno ne pozove Menala, da bi ovaj na kraju zaigrao za HRvatsku
Jesi li ozbiljan? :D
Edin H.

#1038 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Vitoo wrote:Otisao mladi Saric (29) u Koreju kaliti se, odbio Fener, Galatu, Besiktas mozda je Real Madrid ga zelio :arrow: :mrgreen:
Pa neces ga sa cetrdeset prodavati? :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1039 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Bazinga1234 wrote:
Slo Burner wrote:Bojim se da namjerno ne pozove Menala, da bi ovaj na kraju zaigrao za HRvatsku
Jesi li ozbiljan? :D
Da
Bazinga1234

#1040 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Slo Burner wrote: Da
Momak teška rezerva u Dinamu.
Vitoo

#1041 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Vitoo »

Stari Menalo nema sanse jer Saric mladi je zvjezda nogometa u Koreju kakav Hong Son.

Djeca Koreje u skolsku godinu krecu sa torbama i sveskama sa likom Saric Ele.
Raigor Stonehoof

#1042 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Raigor Stonehoof »

koji li je prije nick bio ovom vitu :nasolji1:
Bazinga1234

#1043 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Bazinga1234 »

Vitoo wrote:Stari Menalo nema sanse jer Saric mladi je zvjezda nogometa u Koreju kakav Hong Son.

Djeca Koreje u skolsku godinu krecu sa torbama i sveskama sa likom Saric Ele.
Dobro Ahmo.Image :D
luckylaka

#1044 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Raigor Stonehoof wrote:koji li je prije nick bio ovom vitu :nasolji1:
:D :-D :) sta mislis
Raigor Stonehoof

#1045 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Raigor Stonehoof »

luckylaka wrote:
Raigor Stonehoof wrote:koji li je prije nick bio ovom vitu :nasolji1:
:D :-D :) sta mislis
Jelvo menso propali novinar?
Grean

#1046 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Dok je reprezentacije i selektora bit ce ovakvih komentara i likova.

Ono zadas se u pricu sto Saric, centralni vezni koji konkurise za iste pozicije kao Pjanic, Prcic, Krunic pa i Cimirot a sto ne Hajrovic, krilni napadac konkurent sa Viscom, Duljevicem, Zakaricem.

To je valjda neizbjezno.
1. Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor).

2. Ognjen Vranješ (Anderlecht), Darko Todorović (Salzburg),

4. Ermin Bičakčić (Hoffenheim),

5. Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ervin Zukanović (Genoa),

3. Bojan Nastić (Genk), Eldar Čivić (Sparta),

6. Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege),

8. Miralem Pjanić (Juventus), Sanjin Prcić (Levante),

10. Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli),

7. Edin Višća (Basaksehir), Goran Zakarić (Partizan),

11. Kenan Kodro (Kopenhagen), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Deni Milošević (Konyaspor),

9. Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Basaksehir).
Ovo je otprilike kako to selektor vidi sudeci po dosadasnjim utakmicama.

Vranjes jeste stoper ali u reprezentaciji je najcesce igrao beka, Kodro je spic ali ga Prosinecki koristi kao krilnog napadaca, Milosevic je ofanzivni vezni ali ne vjerujem da ce dobiti tu ulogu u formaciji 433 kakvu preferira selektor i zato mislim da ce i on na krilnog napadaca.
cyprus

#1047 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Vratija se Vito :D :oops:

Di je bija ovih godina? :-D
north

#1048 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by north »

Ono što je Hajrović pružio sinoć, a koliko znam konstantan je u zadnje vrijeme u Dinamu, on bi trebao imati mjesta bar kao rezerva u repki..sad je kasno za ove dvije utakmice, ali za tekme u oktobru bi trebalo da bude pozvan ako nastavi ovako....igra daleko u ozbiljnijem klubu od Duljevića npr. (ne kažem da Dulja ne zaslužuje poziv), a izgleda puno ubojitiji na krilu od Kodre isto tako.....Ovu dvojicu pominjem jer je njihova pozicija, nema smisla poredit isa igračima koji su dobili poziv a igraju drugačije pozicije...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1049 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

north wrote:Ono što je Hajrović pružio sinoć, a koliko znam konstantan je u zadnje vrijeme u Dinamu, on bi trebao imati mjesta bar kao rezerva u repki..sad je kasno za ove dvije utakmice, ali za tekme u oktobru bi trebalo da bude pozvan ako nastavi ovako....igra daleko u ozbiljnijem klubu od Duljevića npr. (ne kažem da Dulja ne zaslužuje poziv), a izgleda puno ubojitiji na krilu od Kodre isto tako.....Ovu dvojicu pominjem jer je njihova pozicija, nema smisla poredit isa igračima koji su dobili poziv a igraju drugačije pozicije...
Da sinoc je Hajrovic odigrao ono bas odlicno!
stakasa

#1050 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by stakasa »

Hajrovic je odlicna rezerva. Nesto kao Ivica Olic, Milos Sestic, onaj Jese iz Reala. Glup je i ne igra u kontinuitetu ali moze svojom energijom promjeniti tok utakmice u recimo zadnjih pola sata
Locked