Lako se kurciti i graditi karizmu preko rezultata reprezentacije,
Trenera ja lako zamijeniti, ima ih nezaposlenih na bacanje, ali nama fale kvalkitetni igraci.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ti mislis da je ovo isto ali nije, Pape je paksu i muljator a Robi je dingospo i cvrsta rukaBazinga1234 wrote:Prije 7 godina.
Piplica: Nije mi žao što nema Begovića
Nije mi nikoga žao. Ko neće da dođe, ne mora, rekao je u utorak Tomislav Piplica, trener golmana reprezentacije BiH, komentarišući slučaj "Begović".
Golman Stouk Sitija nije se odazvao na poziv za prijateljske utakmice sa Slovačkom i Meksikom, te ga selektor Safet Sušić zbog toga nije uvrstio na spisak za Rumuniju. Piplica smatra da bez obzira na Begovićeve golmanske kvalitete, ne treba pridavati preveliku važnost njegovom izostanku.
"Treba da se posvetimo onima koji su spremni da daju sve od sebe kako bi pobijedili u subotu. Svaki kvalitetan igrač nam je dobrodošao, ali nikoga nećemo moliti ako neće da igra. Mi imamo dobrih golmana i neće biti problema što se toga tiče", kazao je Piplica, koji je upravo protiv Rumuna imao posljednji nastup na golu reprezentacije BiH:
"Da, bilo je upravo tako i tada smo izgubili. Rumune nikada nismo pobijedili, ali to je prošlost. U subotu smo mi favoriti", zaključio je Piplica.
Asmir Begović prije nekoliko dana navodno je izjavio da se više neće odazivati u reprezentaciju dok je Safet Sušić selektor. Popularni Pape juče je o tome dao samo kratak komentar.
"Ne bih sada o tome. Ako mi bude trebao, zvaću ga. Međutim, ne znam da li bi iko na mom mjestu zvao Begovića nakon svega što je uradio", istakao je Sušić.
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... vica/83603
Asmiru ovo nije prvi put.
Priča o Hasagicu je prezvakana milion puta. Nije se ni Spaha bas proslavio u toj utakmici...Edin H. wrote:De me malo ti I Piplica podsjetite koliko ono golova nicim izazvan sadasnji trener golmana fasova u Rumuniji?![]()
Lako se kurciti i graditi karizmu preko rezultata reprezentacije,![]()
Trenera ja lako zamijeniti, ima ih nezaposlenih na bacanje, ali nama fale kvalkitetni igraci.
Ne slazem se, ali bih volio da si u pravu.Bazinga1234 wrote:
Najbolji tim nije isto sto i skupina najkvalitetnijih individualaca. Moze se i sa slabijim igračima napraviti dobar uspjeh.
Povrijedjen je, vraća se u septembru valjda.channel10 wrote:Gdje igra onaj nas Vrancic? Znam da je igrao za Norvich, ali ga ove sezone nema ni na klupi. Jel to presao negdje ili je povrijedjen?
Kakav bolan Hajrović?Vitoo wrote:Hajrovic nije dobio poziv a Saric jeste![]()
mi smo glupi a Robuckara je pametan
Tino Lino, pjevac, pa moze i Saric..
A sta kaze Asmir, uvijek sam postovao selektore i on olicenje postenja a Prosinecki lazov.Bazinga1234 wrote:Prije 7 godina.
Piplica: Nije mi žao što nema Begovića
Nije mi nikoga žao. Ko neće da dođe, ne mora, rekao je u utorak Tomislav Piplica, trener golmana reprezentacije BiH, komentarišući slučaj "Begović".
Golman Stouk Sitija nije se odazvao na poziv za prijateljske utakmice sa Slovačkom i Meksikom, te ga selektor Safet Sušić zbog toga nije uvrstio na spisak za Rumuniju. Piplica smatra da bez obzira na Begovićeve golmanske kvalitete, ne treba pridavati preveliku važnost njegovom izostanku.
"Treba da se posvetimo onima koji su spremni da daju sve od sebe kako bi pobijedili u subotu. Svaki kvalitetan igrač nam je dobrodošao, ali nikoga nećemo moliti ako neće da igra. Mi imamo dobrih golmana i neće biti problema što se toga tiče", kazao je Piplica, koji je upravo protiv Rumuna imao posljednji nastup na golu reprezentacije BiH:
"Da, bilo je upravo tako i tada smo izgubili. Rumune nikada nismo pobijedili, ali to je prošlost. U subotu smo mi favoriti", zaključio je Piplica.
Asmir Begović prije nekoliko dana navodno je izjavio da se više neće odazivati u reprezentaciju dok je Safet Sušić selektor. Popularni Pape juče je o tome dao samo kratak komentar.
"Ne bih sada o tome. Ako mi bude trebao, zvaću ga. Međutim, ne znam da li bi iko na mom mjestu zvao Begovića nakon svega što je uradio", istakao je Sušić.
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... vica/83603
Asmiru ovo nije prvi put.
Jesi li ozbiljan?Slo Burner wrote:Bojim se da namjerno ne pozove Menala, da bi ovaj na kraju zaigrao za HRvatsku
Pa neces ga sa cetrdeset prodavati?Vitoo wrote:Otisao mladi Saric (29) u Koreju kaliti se, odbio Fener, Galatu, Besiktas mozda je Real Madrid ga zelio![]()
DaBazinga1234 wrote:Jesi li ozbiljan?Slo Burner wrote:Bojim se da namjerno ne pozove Menala, da bi ovaj na kraju zaigrao za HRvatsku
Momak teška rezerva u Dinamu.Slo Burner wrote: Da
Dobro Ahmo.Vitoo wrote:Stari Menalo nema sanse jer Saric mladi je zvjezda nogometa u Koreju kakav Hong Son.
Djeca Koreje u skolsku godinu krecu sa torbama i sveskama sa likom Saric Ele.
Raigor Stonehoof wrote:koji li je prije nick bio ovom vitu
Jelvo menso propali novinar?luckylaka wrote:Raigor Stonehoof wrote:koji li je prije nick bio ovom vitu![]()
![]()
sta mislis
Ovo je otprilike kako to selektor vidi sudeci po dosadasnjim utakmicama.1. Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor).
2. Ognjen Vranješ (Anderlecht), Darko Todorović (Salzburg),
4. Ermin Bičakčić (Hoffenheim),
5. Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ervin Zukanović (Genoa),
3. Bojan Nastić (Genk), Eldar Čivić (Sparta),
6. Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege),
8. Miralem Pjanić (Juventus), Sanjin Prcić (Levante),
10. Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli),
7. Edin Višća (Basaksehir), Goran Zakarić (Partizan),
11. Kenan Kodro (Kopenhagen), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Deni Milošević (Konyaspor),
9. Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Basaksehir).
Da sinoc je Hajrovic odigrao ono bas odlicno!north wrote:Ono što je Hajrović pružio sinoć, a koliko znam konstantan je u zadnje vrijeme u Dinamu, on bi trebao imati mjesta bar kao rezerva u repki..sad je kasno za ove dvije utakmice, ali za tekme u oktobru bi trebalo da bude pozvan ako nastavi ovako....igra daleko u ozbiljnijem klubu od Duljevića npr. (ne kažem da Dulja ne zaslužuje poziv), a izgleda puno ubojitiji na krilu od Kodre isto tako.....Ovu dvojicu pominjem jer je njihova pozicija, nema smisla poredit isa igračima koji su dobili poziv a igraju drugačije pozicije...