12 sati Francuska - Australija 1
15 sati Argentina - Island
18 sati Peru - Danska 2
21 sat Hrvatska - Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
LongDong wrote:oni su stigli... i naravno prave uvijek najbolju zajebanciju
masovno zauzimanje trgova,pjesma, rijeke alkohola i ludilo zagarantovano ... poenta gostovanja u navijačkom svijetu... a oni livadari nek se jebu sa svojim ferkama
https://www.youtube.com/watch?v=AoSTun8Z6g8
LongDong wrote:oni su stigli... i naravno prave uvijek najbolju zajebanciju
masovno zauzimanje trgova,pjesma, rijeke alkohola i ludilo zagarantovano ... poenta gostovanja u navijačkom svijetu... a oni livadari nek se jebu sa svojim ferkama
Ja od citave BHT garniture jedino koliko toliko mogu Suku slusati mada ni on nije neka radost. Kristis i Spaho su katastrofa svijeta, ljudi su zalutali u komentatorske kabine definitivno.Artest wrote:Zao mi djece koja je stasala da prvi put gleda Svjetsko i prisiljena je slusat gnjecavog imbecila Velida. Ono kad ti djetinjstvo obiljezi ovakav hadum.
Ne znam koje si godiste, ali ogroman broj nas se formirao uz Bahu, Velida, Kemala Ahmetovica, Kemala BalukovicaArtest wrote:Zao mi djece koja je stasala da prvi put gleda Svjetsko i prisiljena je slusat gnjecavog imbecila Velida. Ono kad ti djetinjstvo obiljezi ovakav hadum.
Obrati paznju kako seksi izgovara ono "Leki"Muhamed Đakmić wrote:Didije DešaN.
Spaho nije normalan.
Muhamed Đakmić wrote:Didije DešaN.
Spaho nije normalan.
Šuko je bez zajebancije nas najbolji komentator. Ubjedljivo. Kljucna stvar je biti doziran u svemu. Suko razmije igru; povremeno je lucidan. Jedini je komentator na BHT-u sa smislom za humor. Ne boji se da iznese (uglavnom ispravno) misljenje, cak i pokudu i ismijavanje. Ima prijatan glas. Ne koristi previse frazeologiju i statistiku. Ima osjecaj za desavanja na terenu.AmiĐa_Idriz wrote:Ja od citave BHT garniture jedino koliko toliko mogu Suku slusati mada ni on nije neka radost. Kristis i Spaho su katastrofa svijeta, ljudi su zalutali u komentatorske kabine definitivno.Artest wrote:Zao mi djece koja je stasala da prvi put gleda Svjetsko i prisiljena je slusat gnjecavog imbecila Velida. Ono kad ti djetinjstvo obiljezi ovakav hadum.
Pa kako izgovaraBaltazar_khan wrote:Smijesan je i kad izgovara prezime Jedinaka
Preko leta bas ih dosta dolazi na grčka parti ostrva,bio sam na zurkama stvarno su kraljevi zezanja u svakom smislu.LongDong wrote:oni su stigli... i naravno prave uvijek najbolju zajebanciju
https://www.youtube.com/watch?v=AoSTun8Z6g8
I ja sam to isto cuo od jednog vatrenog navijaca Reala.p206 wrote:kakav Šuko...jučer reče da su se igrači Barcelone pobunili jer je Lopetegui potpisao za Real![]()