Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#1026 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
ja ljepote otkako HIN bojkotujem jedan cir manje 
- Reuf-Refko
#1027 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Covjek je rekao da se ceka strucno misljenje Susica, za izbor novog trenera.leškarenje wrote:I ja ne kontam ovo guranje Ivice da on daje izjave i da odlucuje o necemu....pa covjek je postao senilan,nepovezano priča, bolest uzela maha ....ali jok,daj guraj njega u prvi saf .Boze sacuvaj.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/osim- ... ook+status
- Reuf-Refko
#1028 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
molim te, kad izgovaras rijec Pape, da se naklonis...hvalavicious wrote:Švabi je definitivno vrijeme da se povuče iz javnosti, jebi ga godine ipak čine svoje. Ne mogu da vjerujem šta sam upravo pročitao.
I ne kontam kakve uopšte veze ima Pape i sa čim, čuj bivši selektor da dođe, da oni sjednu i malo promuhabete o svemu??
- jazzer
#1029 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Fkt ne kontam. Ako nam budu bezze reprezentacije u kvalifikacijama (iako mora bitiLogovan wrote:Previše čovjek lupa u posljednje vrijeme. Ko fol hoće da ispadne pametan.
makar jedna pravo dobra) sta cemo onda? Ostaviti Meshu?
A ako budu Spanija i Portugal, kako rece Svabo, onda cemo dovesti nekog pravo
zajebanog selektora? Je l' to ta logika ili je do mene, ja sam priglup?
Uz duzno postovanje, al' Svabo bi trebao uzivati sa unucima, ostaviti ovaj posao nekome drugom.
-
vernes81
#1030 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
AAA gdje Osmana izvadivryzas wrote:Idealni kandidati![]()
-
vryzas
#1031 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
vernes81 wrote:AAA gdje Osmana izvadivryzas wrote:Idealni kandidati![]()
, ja mislim da bi se on potukao sa pola repke i strucnog staba
- luckylaka
#1032 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tacno ne kontam sto nam skoro sve BiH legende polako od legendi postaju spadala ili ljudi za zajebanciju.Evo i ovaj Ivica Osim.Meni licno najdrazi lik u BiH sportu ali brate povuci se prestani davati poglupe izjave.Spasces na grane Safeta i Meshe.
- vicious
#1033 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja ustanem na noge kad ga spomenem, je li to dovoljno?Reuf-Refko wrote:molim te, kad izgovaras rijec Pape, da se naklonis...hvalavicious wrote:Švabi je definitivno vrijeme da se povuče iz javnosti, jebi ga godine ipak čine svoje. Ne mogu da vjerujem šta sam upravo pročitao.
I ne kontam kakve uopšte veze ima Pape i sa čim, čuj bivši selektor da dođe, da oni sjednu i malo promuhabete o svemu??![]()
- bersK
#1034 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sve mi se čini da pripremaju ostanak Meše, jer im ostali ne leže. Da njima ne leži Meša i da ga žele smijeniti, završeno bi to bilo prije 10 dana. Al čuj Švabenzija, čekaćemo žrijeb. Šta hoće da kaže? Ako dobijemo jakog nekog, novi trener neće znat kako stvari funkcionišu prvih par utakmica u timu pa će pustit bodove niz vodu ili? De ba Osime, povuci se hljeba ti i ne kenjaj pretjerano. Ako si neka fudbalska legenda nisi Allah. Frajer se u sve živo petlja. A veliki krivci zbog toga su i jebeni novinari koji ha malo se nešto desi u bh. fudbalu ili u svijetu odma trče njemu da on nešto kaže "pametno" o tome. Čudi me još nije dao izjavu za ova dva Džekina gola i da ga nije objavilo 20 portala kao ekskluzivu kako to obično Bošnje naderu i nabriju. Jebeš Hanu Hadžiabdagić koliko je počeo u sve živo da se petlja i da bude viđen.
Jedino, al jedino, što se slažem u ovoj izjavi je da novinari počinju da biraju selektora. Dokoni novinari ne znaju šta da rade pa lutaju po transfermarktu i traže neke levate i prave izmišljene članke o potencijalnim kandidatima samo njima znanim.
Jedino, al jedino, što se slažem u ovoj izjavi je da novinari počinju da biraju selektora. Dokoni novinari ne znaju šta da rade pa lutaju po transfermarktu i traže neke levate i prave izmišljene članke o potencijalnim kandidatima samo njima znanim.
-
The 51st State
#1035 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
morz bi bio idealan izbor, iako je premijerligaski muljator ima nos za mlade igrace i ne boji se pruziti im sansu, a i medijima bi svanulo.
- spree
#1036 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prvenstveno zajebancija vidis ovo citirajte meTomahawk11 wrote:To neki info ili tvoja želja?spree wrote:Vaha je novi selektor![]()
.
Citirajte me 2042
Cuj strucno misljenje papeta
- leškarenje
#1037 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
EisssReuf-Refko wrote:Covjek je rekao da se ceka strucno misljenje Susica, za izbor novog trenera.leškarenje wrote:I ja ne kontam ovo guranje Ivice da on daje izjave i da odlucuje o necemu....pa covjek je postao senilan,nepovezano priča, bolest uzela maha ....ali jok,daj guraj njega u prvi saf .Boze sacuvaj.
- Reuf-Refko
#1038 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
sve neki kandidati, a kad novinari pitaju bilo koga od doticnih, kazu niko ih nije kontaktirao...kako onda mogu biti kandidati?? Ili su to medijski kandidati...
(Kodro, Prosinečki, Antić...)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1039 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sjoo...nisam datum upratiospree wrote:Prvenstveno zajebancija vidis ovo citirajte meTomahawk11 wrote:To neki info ili tvoja želja?spree wrote:Vaha je novi selektor![]()
.
Citirajte me 2042. Mada i zelja iako znam da nema nista od toga.
Cuj strucno misljenje papeta. E moj svabo, haj lagano kuci pred tv i malo sa unucima.
- spree
#1040 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sto si se obradov'oTomahawk11 wrote:
Sjoo...nisam datum upratio![]()
Pa nije ova komisija jos objavila imena, pa da novinari krenu sa intervjuima. Mada mehica je vec dosao do klixa i izrazio spremnost. Naravno ako bi doslo da se bira izmedju njega i mese nek onda bude selektor, ali valjda komisija nekoga boljeg nadje. Hajde miske zovi Felixa zivota ti
I refko haj Boga ti promijeni avatar. Covjece ne das se citati. Ne samo ti nego i ovi iznad i ispod tebe.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1041 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
stvarno smo presmiješni likovi
čuj čekati izvlačenje pa birati selektora
normalno bi bilo da imaš već selektora, pa sačekaš sa njim izvlačenje i onda odrediš ciljeve za taj ciklus
meni ovako sve liči na nekakvo lutanje...jebiga gledaš kako smo igrali do sad i povraća ti se od toga....i bez toga da znaš protiv koga igraš već ti je cilj da se ne gubimo na terenu ko do sada
čuj čekati izvlačenje pa birati selektora
normalno bi bilo da imaš već selektora, pa sačekaš sa njim izvlačenje i onda odrediš ciljeve za taj ciklus
meni ovako sve liči na nekakvo lutanje...jebiga gledaš kako smo igrali do sad i povraća ti se od toga....i bez toga da znaš protiv koga igraš već ti je cilj da se ne gubimo na terenu ko do sada
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1042 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tog datuma mi vjerovatno neće ni biti bitnospree wrote:Sto si se obradov'oTomahawk11 wrote:
Sjoo...nisam datum upratio![]()
. Mozda do toga datuma i bIdNe
.
Pa nije ova komisija jos objavila imena, pa da novinari krenu sa intervjuima. Mada mehica je vec dosao do klixa i izrazio spremnost. Naravno ako bi doslo da se bira izmedju njega i mese nek onda bude selektor, ali valjda komisija nekoga boljeg nadje. Hajde miske zovi Felixa zivota ti.
I refko haj Boga ti promijeni avatar. Covjece ne das se citati. Ne samo ti nego i ovi iznad i ispod tebe.
Meša sjaši, Meha uzjaši
Nek postave koga hoće. Nebitno je.
- Point.
#1043 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Definitivno znas da je sve otislo u krasni kurac kad je i Ivica krenuo lupati gluposti i nebuloze. Zalosno.
Last edited by Point. on 20/10/2017 18:08, edited 1 time in total.
- jazzer
#1044 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Uklopio se u radno ukruzenje.Point. wrote:Definitivno znas da je sve otislo u krasni kurac kad je i Ivic krenuo lupati gluposti i nebuloze. Zalosno.
-
markomilanov
#1045 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ludi dajte imena,zašto bi neko trebo biti izbornik,koji su mu kvaliteti,najlakše je pljuvati,ja sam predložio dva kandidata,koji nisu iz prve lige trenera,ali imaju želju da vode repku,imaju iskustvo,rezultate iza sebe,nisu skupi.
- Bosanski_kralj
#1046 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ex-yu legende marš iz BH fudbala.
-
channel10
#1047 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Covjek je najpametnije rekao. Da je samo do njega, on bi sacekao izvlacenje grupa i vidio sta dalje. Na osnovu grupe bi izabrao selektora.Reuf-Refko wrote:Covjek je rekao da se ceka strucno misljenje Susica, za izbor novog trenera.leškarenje wrote:I ja ne kontam ovo guranje Ivice da on daje izjave i da odlucuje o necemu....pa covjek je postao senilan,nepovezano priča, bolest uzela maha ....ali jok,daj guraj njega u prvi saf .Boze sacuvaj.
Nego, kad je izvlacenje grupa?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1048 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Izvlacenje grupa za EP 2dec 2018. Za Ligu Nacija ne znam. Pametni su ovi iz saveza,zasto bi godinu dana placali selektora ako nema utakmica 
- Romanista 101%
#1049 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
nama treba moderan trener koji ide sa vremenom, a ne neki koji je jos u 80-tim, za mene idealno bi bio Slaven Bilic
-
channel10
#1050 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eno West Ham ko preporodjen igra pod njegovom palicom
. Lik ebe i ne vadi (upravu West Ham-a).