Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zoomba

#1026 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

sheilak wrote:@gradskadjeca

podsjecas me na al-dina. ostavljas dojam da si taj tip muskarca, pasivno-agresivan. i pekmez. :D a to je najgore sto muskarac moze biti. jer onda nije musko. ;)

ili si trol. naravno, to je isto jedna od vrlo realnih mogucnosti.
A da ju je sastavio sa zemljom , bio bi seliacina i papak..
Mozda je malo mazohista :D al ima sabura , na sav njen bezobrazluk i hirove da prica preko telefona sa svojim jebacem u njegovom prisustvu, davno bi ona letila iz kuce..
sheilak

#1027 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sheilak »

dobar osjecaj wrote:
sheilak wrote: mislim da ce cak i neki muskarci ovdje koji pomazu gradskojdjeci u kuknjavi, jer su se u njegovoj sudbini i sami prepoznali, a koji, iako su u braku bez ljubavi i “samo formalno”, nastoje ipak povaliti nesto usput, moci dodati koji razlog zasto se neko u takvim brakovima ne razvodi. a zeli nekog drugog. ili redovno povaljuje.

ali fakat je pateticno slusati hor kuknjave napustenih muskaraca. ne bi se to propitalo jesu li oni doprinijeli raspadu braka i kako se te zene osjecaju s njima u braku.
Da. Kakva patetika.

I ne kontam zasto ljudi ocekuju da im se podizu spomenici jer su se samovoljno odlucili za isprazan zivot ili zivot u kojem ce fol trpiti nekoga prema kome ne osjecaju nista. I opis kako su se ljudi u firmi zacudili zasto bas njemu da se to desava - kakav je to nivo i kome to uopste moze nesto da znaci?
pa jer su ti ljudi uvjereni u neku svoju vlastitu super vrijednost. ali iz gradskedjece govori (place) i ego i egoizam. mislim, ko je ta zena uopce da se usudi skrnaviti i prekidati zrtvu u koju se on tako rado uzivio. imamo ovdje sad, umjesto onog zena, majka, kraljica, patnica (sto jako puno zena isto tako vrlo rado zive i u cemu uzivaju), kompleks muskarac, otac, mucenik, isus krist.
zipoo

#1028 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zipoo »

Ja tebe ne kontam sta hoces. Da ti drugi rijese problem ? Rijeci podrske ?
sheilak

#1029 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sheilak »

Paco wrote:@gradskadjeca
Evo zumbul ti je objasnio. On je inace docent forumologije i drustvenih mreza. Sve covjek zna: Zbog cega je koja tema pokrenuta, sta joj je cilj i svrha, a kad je vec tema tu onda on daje svoj doprinos. Bez obzira sto u 99% slucajeva lupa ciste gluposti i zbog njegovih postova je gotovo pa nemoguce razviti smislenu i konstruktivnu raspravu, on ne odustaje. Uporan je, a prema vlastitom priznanju posjecuje brojne forume (cini se da se njegov zivot sastoji od toga) i poucen raznim iskustvima forumasa diljem svijeta on gradi svoju licnost i planira buducnost. Prema tome, bez zeze, obrati mu se kao veoma edukovanoj osobi kompetentnoj da ti da pravi savjet. Mozda je negdje, na jednom od silnih foruma koje posjecuje, nabasao na slicnu temu pa ti moze ponuditi kvalitetno rjesenje za problem u koji si zapao. Sretno, drug.
:D
zoomba

#1030 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Evo zumbul ti je objasnio. On je inace docent forumologije i drustvenih mreza. Sve covjek zna: Zbog cega je koja tema pokrenuta, sta joj je cilj i svrha, a kad je vec tema tu onda on daje svoj doprinos. Bez obzira sto u 99% slucajeva lupa ciste gluposti i zbog njegovih postova je gotovo pa nemoguce razviti smislenu i konstruktivnu raspravu, on ne odustaje. Uporan je, a prema vlastitom priznanju posjecuje brojne forume (cini se da se njegov zivot sastoji od toga) i poucen raznim iskustvima forumasa diljem svijeta on gradi svoju licnost i planira buducnost. Prema tome, bez zeze, obrati mu se kao veoma edukovanoj osobi kompetentnoj da ti da pravi savjet. Mozda je negdje, na jednom od silnih foruma koje posjecuje, nabasao na slicnu temu pa ti moze ponuditi kvalitetno rjesenje za problem u koji si zapao. Sretno, drug.
Jest ja lupam gluposti , a ti jedino sto imas reci je da posjeti neki talk show.. :-) Ne naskaci glupane i ljeci svoje komplexe negdje drugo.. jedino si pokazao koliko is iskomplexiran.. :D
Euridika
Globalna šefica

#1031 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

zoomba wrote:
Jest ja lupam gluposti , a ti jedino sto imas reci je da posjeti neki talk show.. :-) Ne naskaci glupane i ljeci svoje komplexe negdje drugo.. jedino si pokazao koliko is iskomplexiran.. :D
Hej, hej, hej vas dvojica... nećemo tako pričati. De to malo tolerantnije, imao je Zumba nedavno, čini mi se baš na ovoj temi, i zanimljiv upis sa mnogo rečenica. Nije baš da uvijek zafrkava. Ali mu je brate kratak fitilj, brzo se pali. :wink:

Vidite kako ja - samo zen furam. :oops:
gradskadjeca

#1032 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by gradskadjeca »

Da u pravu ste, ova tema je odavno postala ono sto ne treba. LOCK svakako i idemo dalje, nisam jedini sigurno, cekamo nove clanove.
Paco

#1033 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Euridika wrote: Vidite kako ja - samo zen furam. :oops:
Dje kupujes taj zen? :D

@zumbul
treba imati IQ malo veci od 14.4 pa da se shvati sta se mislilo pod talk-show. Onaj kome je post namijenjen je shvatio, dok recimo portiri i ne treba da shvataju o cemu se radi. Portir je tu da vodi evidenciju i ne cacka nista drugo :thumbup:
sheilak

#1034 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by sheilak »

zoomba wrote:
isuse :D jel ti fakat iq toliki da si ovo sa talk showom bukvalno shvatio? :D

i ides li na kakvu terapiju zbog sklonosti ka agresivnosti? mislim, znam da za manjak inteligencije nema terapije :D, ali za ovo ima.
zoomba

#1035 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Euridika wrote:
zoomba wrote:
Hej, hej, hej vas dvojica... nećemo tako pričati. De to malo tolerantnije, imao je Zumba nedavno, čini mi se baš na ovoj temi, i zanimljiv upis sa mnogo rečenica. Nije baš da uvijek zafrkava. Ali mu je brate kratak fitilj, brzo se pali. :wink:

Vidite kako ja - samo zen furam. :oops:
Sta ja radim mino foruma i gdje vrijeme provodim i na kojim jos forumima to je moja licna stvar valjda , cemu to spominjanje sa njegove strane , valjda pacenik tjesi svoji bijedu trazeci drugima mane i ulazeci u licne stvari, drzimo se tema kome se ne svidja necije razmisljanje nek preskoci, a za sve ostalo tu si ti.. :D
zipoo

#1036 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zipoo »

:meza:
MarlboroGold

#1037 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

:fight:
zoomba

#1038 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Paco wrote:
Euridika wrote: Vidite kako ja - samo zen furam. :oops:
Dje kupujes taj zen? :D

@zumbul
treba imati IQ malo veci od 14.4 pa da se shvati sta se mislilo pod talk-show. Onaj kome je post namijenjen je shvatio, dok recimo portiri i ne treba da shvataju o cemu se radi. Portir je tu da vodi evidenciju i ne cacka nista drugo :thumbup:
Ne znam ko ti je portir i odakle ta prica sa vase strane jer ja nisam , a sta fali biti i portir , znam ih koji su izgradili svoj zivot bolje od nekih pametnjakovica , sto je jos jedna predrasuda sa tvoje strane i pokazujes koliko si plitak..
Euridika
Globalna šefica

#1039 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Evo ih opet. Ja rekla nećemo tako, oni nastavili. Što da bezveze glumim policajca, kad se može normalno pričati, čak i ako se ne slažemo svi sa svima?

@Paco
Čime se Zumba bavi mimo ovog foruma nije ničiji posao da zna, osim njega samog. Pravit ću se da ovo "portir" predstavlja njegovo aktivno učešće na mnogim temama na ovom PF i da nema nikakve veze s njegovim zanimanjem. Taman i da jeste portir u životu (ne zna je li i ne zanima me čime se bavi), to je pošteno zanimanje, nije razlog da to bude prozivka na forumu. Čak nije korektno ni da se s tim šali. A ti si trezven forumaš i mislim da ćeš se složiti s tim.

@Zumba
Ok, nije korektno da te drugi prozivaju, ali moraš i ti smanjiti tenzije. Ako i ja tebi gledam kroz prste za trolanje na dosta tema, budi i ti fer i pokušaj stvari gledati kroz zezu, ili još bolje, pokušaj se na više tema uozbiljiti. Mislim da možeš i kvalitetnije doprinijeti diskusiji na temama kad se potrudiš.
zoomba

#1040 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Euridika wrote:Evo ih opet. Ja rekla nećemo tako, oni nastavili. Što da bezveze glumim policajca, kad se može normalno pričati, čak i ako se ne slažemo svi sa svima?

@Paco
Čime se Zumba bavi mimo ovog foruma nije ničiji posao da zna, osim njega samog. Pravit ću se da ovo "portir" predstavlja njegovo aktivno učešće na mnogim temama na ovom PF i da nema nikakve veze s njegovim zanimanjem. Taman i da jeste portir u životu (ne zna je li i ne zanima me čime se bavi), to je pošteno zanimanje, nije razlog da to bude prozivka na forumu. Čak nije korektno ni da se s tim šali. A ti si trezven forumaš i mislim da ćeš se složiti s tim.

@Zumba
Ok, nije korektno da te drugi prozivaju, ali moraš i ti smanjiti tenzije. Ako i ja tebi gledam kroz prste za trolanje na dosta tema, budi i ti fer i pokušaj stvari gledati kroz zezu, ili još bolje, pokušaj se na više tema uozbiljiti. Mislim da možeš i kvalitetnije doprinijeti diskusiji na temama kad se potrudiš.

:thumbup:
Paco

#1041 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Zumbule,
Sta radis privatno to mene, a vjerujem ni ostale ne interesuje. Nemas ti dovoljno aktivnih sivih celija u mozdanoj supljini pa da shvatis da sve sto sam napisao je vezano za tvoje postove i pisane izjave na forumu.
Davno ti napisah, ti si forumski portir, u koje god doba dana, noci, mjeseca, godine, stoljeca ovdje covjek da dodje ne moze od tebe neku konstruktivnu temu pokrenuti. Svojim nesuvislim, djecijim, neprikladnim i komentarima izuzetne gramaticke neispravnosti i nekorektnosti, ubijas volju i zelju svima za vodjenjem diskusije. Kasnije se zalis kako je ovdje nemoguce razviti konstruktinu raspravu, a upravo zbog tebe je to tako. Dok si bio u RMU Banovici sve je bilo lako i jednostavno. Treba li spomenuti da si zbog psovki, bezobrazluka i iskazivanja nedostatka osnovne kulture te nepostivanja sugovornika u diskusiji i dobio ban na 15 dana?

I da, ovo sto ti se obracam na ovaj nacin, tj. sto se spustam na nivo petogodisnjaka je zbog tvog prvog posta na ovoj temi, kada si napisao jednu, slobodno mogu reci glupost nevidjenih razmjera i uvredu za sve one koji su se do tada javili na temi. Zbog toga ne zasluzujes tretman drugaciji od onog kakvim te vecina ovdje dozivljava i tretira.

Sa sada placi opet, cmizdri i vrijedjaj. Navikli smo. :thumbup:
Paco

#1042 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Evo @Euridika, ja upravo opisao sve u kratkim crtama :)
SaraFina

#1043 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by SaraFina »

Euridika wrote:Evo ih opet. Ja rekla nećemo tako, oni nastavili. Što da bezveze glumim policajca, kad se može normalno pričati, čak i ako se ne slažemo svi sa svima?

@Paco

@Zumba

Svaka čast za diplomatiju. Zumbul nije stvarno loš lik, a ni Paco. Otkud izmedju njih netrepeljivost ne znam. Vjerovatno što je Zumbul pretjerano zafrkanski i trolerski nastrojen na temi, a ljudi pišu ozbiljno.
Zumbule imaš more drugih tema za zafrkanciju, ne pristaj nikome na muke ako pomoći možeš.
dobar osjecaj

#1044 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dobar osjecaj »

Paco wrote:Evo @Euridika, ja upravo opisao sve u kratkim crtama :)
Manje-više. Samo da izbaciš eksplicitne opise o količini aktivnih sivih ćelija :)
Euridika
Globalna šefica

#1045 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

dobar osjecaj wrote:
Paco wrote:Evo @Euridika, ja upravo opisao sve u kratkim crtama :)
Manje-više. Samo da izbaciš eksplicitne opise o količini aktivnih sivih ćelija :)
Da. Neka im ovo bude kraj diskusije. Odsad samo lijepa komunikacija ili svako u svoj ćošak, dok se ne ohlade. Ne bih zaista da idu u Banoviće zbog ovakvih sitnica.
Paco

#1046 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Ja vas pozdravljam :kakoste:

(da ne bude zabune, sto se ovog pdf tice). Uvreda je ipak za mene da me neko poredi ili u isto vrijeme opominje sa likom karakteristika kao sto je doticni.

Obzirom da on ne zalazi na druge pdf, odoh se vratiti na politiku i citati okrsaje Sare i Hecima :D
zoomba

#1047 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Paco wrote:Zumbule,
Sta radis privatno to mene, a vjerujem ni ostale ne interesuje. Nemas ti dovoljno aktivnih sivih celija u mozdanoj supljini pa da shvatis da sve sto sam napisao je vezano za tvoje postove i pisane izjave na forumu.
Davno ti napisah, ti si forumski portir, u koje god doba dana, noci, mjeseca, godine, stoljeca ovdje covjek da dodje ne moze od tebe neku konstruktivnu temu pokrenuti. Svojim nesuvislim, djecijim, neprikladnim i komentarima izuzetne gramaticke neispravnosti i nekorektnosti, ubijas volju i zelju svima za vodjenjem diskusije. Kasnije se zalis kako je ovdje nemoguce razviti konstruktinu raspravu, a upravo zbog tebe je to tako. Dok si bio u RMU Banovici sve je bilo lako i jednostavno. Treba li spomenuti da si zbog psovki, bezobrazluka i iskazivanja nedostatka osnovne kulture te nepostivanja sugovornika u diskusiji i dobio ban na 15 dana?

I da, ovo sto ti se obracam na ovaj nacin, tj. sto se spustam na nivo petogodisnjaka je zbog tvog prvog posta na ovoj temi, kada si napisao jednu, slobodno mogu reci glupost nevidjenih razmjera i uvredu za sve one koji su se do tada javili na temi. Zbog toga ne zasluzujes tretman drugaciji od onog kakvim te vecina ovdje dozivljava i tretira.

Sa sada placi opet, cmizdri i vrijedjaj. Navikli smo. :thumbup:
Stvarno ne kontam kakve veze ima jel neko forumski portir, kolko ima dosad postova napisano, jel spava na forumu itd.. to je jarane osudjivanje! Ja ljude gledam koliko je ko napravio za svoga zivota i izgradio se u stvarnosti i kakv je ko covjek , a forum ko forum nije nicije vlasnistvo od nas da bi nekome sudili i govorili mu kako treba da se ponasa( za to postoje moderatori) i razmislja , na kraju ko smo mi da nekome sudimo? I svako je covjek za sebe i razmislja drugacije, necemo praviti jednoumlje,a ni svako sa svakim se ne mora slagati sto je normalno, ima postova koji i meni smetaju ovde pa ih zaobidjem.. jer niko na kraju nije savrsen..

I ne zelim se vise raspravljati o ovome radi eurodike.. radi sto mislis da trebas raditi i pusti isto tako duge , dok tebe licno ne vrijedjaju..
Euridika
Globalna šefica

#1048 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Paco wrote:Ja vas pozdravljam :kakoste:

(da ne bude zabune, sto se ovog pdf tice). Uvreda je ipak za mene da me neko poredi ili u isto vrijeme opominje sa likom karakteristika kao sto je doticni.

Obzirom da on ne zalazi na druge pdf, odoh se vratiti na politiku i citati okrsaje Sare i Hecima :D
Nema potrebe da se nađeš tako uvrijeđen, niti je meni to cilj. Šteta bi bilo da odustaneš od PF zbog ovoga. Ako imaš vlastiti razlog, tipa ne sviđa ti se tematika ili ti je postalo dosadno, OK to poštujem. Ali, napuštati PF zbog nekog forumaša, to zaista niko ne treba da radi, nikada.

Morala sam vas obojicu opomenuti, jer ste se uzajamno "častili" epitetima. I to sam činila isključivo na osnovu zadnjih nekoliko upisa. Da sam uradila bilo šta drugo, bila bih nepravedna. A onda uopće ne zaslužujem ni pomisliti da sam adekvatna osoba za moderatorsku funkciju (mada, to nisam sigurna i onako). Nadam se da ćeš to shvatiti na ovaj način. Reagirala sam kako jesam da bih vas zadržala, a ne otjerala s PF. Najlakše je podijeliti banove. I ja onda mirna. Ali tad sam samo sudija, a nisam i advokat. Moja funkcija je prevashodno da usmjeravam komunikaciju i diskusiju tako da ne bude konflikata, a da konflikte otklanjam odstranjivanjem forumaša samo ako je to krajnje nužno. Mislim da me shvataš. I da ova tvoja odluka bude samo privremena. Najdalje do sutra. Onda ću doći i lično te dovući s Politike ovamo. :oops: :thumbup:
zoomba

#1049 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by zoomba »

Euridika wrote:
Paco wrote:Ja vas pozdravljam :kakoste:

Nema potrebe da se nađeš tako uvrijeđen, niti je meni to cilj. Šteta bi bilo da odustaneš od PF zbog ovoga. Ako imaš vlastiti razlog, tipa ne sviđa ti se tematika ili ti je postalo dosadno, OK to poštujem. Ali, napuštati PF zbog nekog forumaša, to zaista niko ne treba da radi, nikada.

Morala sam vas obojicu opomenuti, jer ste se uzajamno "častili" epitetima. I to sam činila isključivo na osnovu zadnjih nekoliko upisa. Da sam uradila bilo šta drugo, bila bih nepravedna. A onda uopće ne zaslužujem ni pomisliti da sam adekvatna osoba za moderatorsku funkciju (mada, to nisam sigurna i onako). Nadam se da ćeš to shvatiti na ovaj način. Reagirala sam kako jesam da bih vas zadržala, a ne otjerala s PF. Najlakše je podijeliti banove. I ja onda mirna. Ali tad sam samo sudija, a nisam i advokat. Moja funkcija je prevashodno da usmjeravam komunikaciju i diskusiju tako da ne bude konflikata, a da konflikte otklanjam odstranjivanjem forumaša samo ako je to krajnje nužno. Mislim da me shvataš. I da ova tvoja odluka bude samo privremena. Najdalje do sutra. Onda ću doći i lično te dovući s Politike ovamo. :oops: :thumbup:
Korektno sa tvoje strane :thumbup:
Zejnep

#1050 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zejnep »

Zna li ovaj Paco za foe listu? :mrgreen:
Post Reply