Hvala na savjetu, medjutim pitanja su bila vise opsteg karaktera i ocekivao sam kakav takav odgovor.
@ Forest gump
Da, hodl a ne hold.
Moderator: anex
opcije su derivati. Neka vrste specijalne ponude u kladionici.slyrip wrote:normalnim trgovanjima i trgovanje bitcoin opcijama
ima dosta pitanje već odgovorenih.Duality_78 wrote:@ Victom
Hvala na savjetu, medjutim pitanja su bila vise opsteg karaktera i ocekivao sam kakav takav odgovor.![]()
@ Forest gump
Da, hodl a ne hold.
ja svakom detaljno odgovorim.Duality_78 wrote:@ Victom
Hvala na savjetu, medjutim pitanja su bila vise opsteg karaktera i ocekivao sam kakav takav odgovor.![]()
Kako ti nisam odgovorio..,. Jesam ba..... Ali sadvidimda sam propustio odgovoriti i za ovo. Sorry. Evo sad.zippoo87 wrote: jesi li ti povlacio novac na wallet sa ove stranice ?
probao sam ovo i napravio sam desktop wallet,ukucao adresu i pocelo je majnati ali sam prekinuo nakon nekog vremena
zanima me,mora li se napraviti account,da bi pamtilo koliko si izrudario ? (logicno dodje da treba)
jos nesto,probao sam na desktopu,onda sam probao preko android emulatora da "prevarim" miner ali ne moze,samo se nastavlja
hoce li mi moci odvojeno rudariti sa laptopa i sa desktopa i eventualno sa jos nekih uredjaja,ako su na istom internetu ili ovo nema veze
probao sam i na mobitelu i tu je pocelo od nule da broji...sto znaci da bi mogao i sa mobitela rudariti
jer ti rece da se oko 70 dolara moze izrudariti za 7-8 dana..to nije ni losa zarada...ako ovo funkcionise
btw.ja sam te pitao na PM za ovo prije 7-8 dana ,nisi odgovorio
Ja se ne bih bas ovako olako sic'o ovakvim obecanjimavictom wrote:ja svakom detaljno odgovorim.Duality_78 wrote:@ Victom
Međutim u tvom slučaju, pošto želiš investirati 20K, kad bi ti objasnio kako kupiti, ja bih bio saučesnik u zločinu.
Pričekaj, i poslije nove godine ću ti sve reći.
Moćeš kupiti duplo više za iste pare.
Ako ne bude tako, ja ću u youtube live streamu zapaliti svoju diplomu.
Pa rekoh zasto to radim. Nije poenta da naberem 100 BTC, nego da vidim fercera li to uopste.KAMI666 wrote:Zajebavas ili ?![]()
Majnas BTC sa tabletom i sa mobilnim, wtf? Pa osjedit ces dok naguras na 10 dolara
1) potvrda od 10 minuta je super prolazno vrijeme. To je kad platiš oko 5-10 € za fee.sinuhe wrote:Kazu 40% bitcoina u vlasnistvu oko 1000 ljudi a tek 400 000 transakcija dnevno dok potvrda da si uspjesno kupio moze trajati i do 10 minuta.
https://blockchain.info/charts/avg-confirmation-time
rekoh ja njemu nekidan da "mnogo kubirimo s njega"forest gump wrote:Dozer je kralj majke mi.
Lik je meme
Pa nema veze ako i ne bude 100 BTC.Dozer wrote:Pa rekoh zasto to radim. Nije poenta da naberem 100 BTC, nego da vidim fercera li to uopste.KAMI666 wrote:Zajebavas ili ?![]()
Majnas BTC sa tabletom i sa mobilnim, wtf? Pa osjedit ces dok naguras na 10 dolara
Ja mislim da će sletiti do Nove godine ispod 7500 $.phillie wrote:kazu mogao bi btc u kratkom roku sletiti na 9-10 hiljada $
hahaha. trostruka prevaraBajramBarecula wrote:taj btcminer je prevara, ne mozes povuci novac na svoj wallet, niti je moguce apgrejdovat brzinu kopanja
ma nikad se ne znavictom wrote:Ja mislim da će sletiti do Nove godine ispod 7500 $.phillie wrote:kazu mogao bi btc u kratkom roku sletiti na 9-10 hiljada $
Neki misle da će porasti, pa kupuju.
Vrijeme će pokazati.

samo ako prodaju sadST11 wrote:Pratim ovu zanimljivu temu skoro od pocetka, pa me sada zanima jedno. Gledajuci ovaj graf, zar su ljudi, koji su recimo prije dva dana kupili BitCoin, do danas vec izgubili oko 25% novca?