e, je l' ti se javio iko iz Eurosong ekipe?Ridjobrki wrote:
Samo da ovom đuturumu pokažem srednji prst pa nastavljam čitati temu.![]()
![]()
![]()
Toliko iz Osijeka, u Gradskom vrtu bez zgoditaka, vraćamo se na Maksimir. Kolega Sušec?
Leksikon foruma sax i klix
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1026 Re: Leksikon foruma sax i klix
-
quarterback
#1027 Re: Leksikon foruma sax i klix
hiperprodukcija postova, dok otkucas jedan nakuca ih se 10
ko me treba nek me kvota, vozdra
ko me treba nek me kvota, vozdra
- supercali
#1028 Re: Leksikon foruma sax i klix
upravo je to toquarterback wrote:sjebacete temu ovako kako ste krenuli
konto nekih postova od prije 10 strana, gdje se spominjao bivsi respov nick, a s obzirom da se respo sjeca izleta na skakavac, te je rekao da mu je nick bio scooter onda je vjerovatno momak koji je vozio peugeot cini mi se 206 i kojem je obojio instrument tablu u bijelo
cak smo se nedavno sreli, ako je to on, samo ja nisam znao da je on respo a on nije znao da sam ja quarterback
- Ljakan
#1029 Re: Leksikon foruma sax i klix
prvi je otego a drugi natego.supercali wrote:vidi proslo 12 vrijeme za 18+
je li neko cuo pricu kad kad je forumasica bila kod jednog forumasa pa odmah otisla kod drugog na sex
malo mi je to nategnuto al nikad ne reci nikad
- Muhamed Đakmić
#1030 Re: Leksikon foruma sax i klix
Almir mu prijetio da će mu počupat brkoveVelkoski wrote:e, je l' ti se javio iko iz Eurosong ekipe?Ridjobrki wrote:
![]()
![]()
Toliko iz Osijeka, u Gradskom vrtu bez zgoditaka, vraćamo se na Maksimir. Kolega Sušec?
-
Messier
#1031 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja sam na ovom forumu od kako se osnovo.dječak sa šibicama wrote:preko 17.000 pregleda tema ima u 4 dana... in jor fejs, Syria!
i u globalu,otprilke,znam ko je koga jebo
il bar kako su isle price,stotinu njih
pozenilo se ovdje svega,djece se izrodilo,a i razjebalo svega zbog ovakvih veza.
- supercali
#1032 Re: Leksikon foruma sax i klix
cuj susec a uveliko se maze macakRidjobrki wrote:HAVANA wrote:Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se
![]()
![]()
pola sada ovdje jednom rukom tipka
-
Niemand
#1033 Re: Leksikon foruma sax i klix
dale cooper wrote:
Ne znam...ovo sada samo Chmoljo može riješiti.Ja sam pokušao pomoći koliko sam mogao.
a ovaj neruda
- KPNCTNJAH
#1034 Re: Leksikon foruma sax i klix
jao_situacije wrote: s koje si ti teme dobijao notifikacije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1035 Re: Leksikon foruma sax i klix
bat... hu iz ju?Messier wrote:ja sam na ovom forumu od kako se osnovo.dječak sa šibicama wrote:preko 17.000 pregleda tema ima u 4 dana... in jor fejs, Syria!
i u globalu,otprilke,znam ko je koga jebo![]()
il bar kako su isle price,stotinu njih![]()
pozenilo se ovdje svega,djece se izrodilo,a i razjebalo svega zbog ovakvih veza.
- dale cooper
#1036 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zna li iko pravi odgovor na pitanje what the fuck happened to commie? Ne mislim na to koji mu
je sada nick, znam da je labud. Ali šta se desilo momku da se toliko preobrazi u nekoga koga
ne možeš povezati sa starim nickom i stavovima. Znam da je imao gadan prekid, jebemu nije
valjda to razlog da se čovjek toliko promjeni? U zadnje vrijeme sa znao debeo zakuhati sa njim
vezano za te njegove ultra desničarske stavove. Ali poslije mi bude malo i krivo, jer ne znam
pozadino i šta je prošao da postane takav.
je sada nick, znam da je labud. Ali šta se desilo momku da se toliko preobrazi u nekoga koga
ne možeš povezati sa starim nickom i stavovima. Znam da je imao gadan prekid, jebemu nije
valjda to razlog da se čovjek toliko promjeni? U zadnje vrijeme sa znao debeo zakuhati sa njim
vezano za te njegove ultra desničarske stavove. Ali poslije mi bude malo i krivo, jer ne znam
- dječak sa šibicama
#1037 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ko ne skonta ovo sa Gradskim vrtom, jos je mlad 
- Muhamed Đakmić
#1038 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa de majstore, otvori se slobodno i informiši nas, ionako niko ne zna ko siMessier wrote:ja sam na ovom forumu od kako se osnovo.dječak sa šibicama wrote:preko 17.000 pregleda tema ima u 4 dana... in jor fejs, Syria!
i u globalu,otprilke,znam ko je koga jebo![]()
il bar kako su isle price,stotinu njih![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1039 Re: Leksikon foruma sax i klix
eee, što žensko sjebe ni bog ne popravidale cooper wrote:Zna li iko pravi odgovor na pitanje what the fuck happened to commie? Ne mislim na to koji mu
- Ridjobrki
#1040 Re: Leksikon foruma sax i klix
Javlja se puno nekih ljudi, i mene je iznenadilo. Ali sve u najboljem tonu, što me uvijek još više iznenadi.Muhamed Đakmić wrote:Almir mu prijetio da će mu počupat brkoveVelkoski wrote:
e, je l' ti se javio iko iz Eurosong ekipe?
Odoh čitati, pustite me sad sa notifikacijama - smijem se nekim folovima na koje sam i zaboravio, odlična je tema.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1041 Re: Leksikon foruma sax i klix
Rekoh ti da je bolje od Mućki

- KPNCTNJAH
#1042 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kljucevi su najvece zlo, sreca ja sam karakter, shatroCapajebo wrote: Ja sam max. stig'o do 100 eura, i sve pretvorim u kljuceve da otvorim kutije... ne moram ti dalje ni govoriti
- supercali
#1043 Re: Leksikon foruma sax i klix
udarila mu gospa u glavu izgledadale cooper wrote:Zna li iko pravi odgovor na pitanje what the fuck happened to commie? Ne mislim na to koji mu
- dječak sa šibicama
#1044 Re: Leksikon foruma sax i klix
Slozicete se samnom da nama ovdje kronicno nedostaju socni detalji.
Suvise se igra u rukavicama

Suvise se igra u rukavicama
- dale cooper
#1045 Re: Leksikon foruma sax i klix
Velkoski wrote:eee, što žensko sjebe ni bog ne popravidale cooper wrote:Zna li iko pravi odgovor na pitanje what the fuck happened to commie? Ne mislim na to koji mu
Na to se izgleda može svesti njegova priča.
- supercali
#1046 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja u feb napunio 21dječak sa šibicama wrote:Ko ne skonta ovo sa Gradskim vrtom, jos je mlad
- Muhamed Đakmić
#1047 Re: Leksikon foruma sax i klix
Iako se često ne slažem sa dječakom, ne mogu ovo deblje potpisatidječak sa šibicama wrote:Slozicete se samnom da nama ovdje kronicno nedostaju socni detalji.
Suvise se igra u rukavicama![]()
Slobodno ljudi, ovdje ionako ako neko uspije ban zaslužiti, do njeg je a ne do moderacije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1048 Re: Leksikon foruma sax i klix
nek' neko probije leddječak sa šibicama wrote:Slozicete se samnom da nama ovdje kronicno nedostaju socni detalji.
- USAblues
#1049 Re: Leksikon foruma sax i klix
neruda wrote:ja sve kont'o niemand muško
- supercali
#1050 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa svi golmani jbg kad susec nece da se javidječak sa šibicama wrote:Slozicete se samnom da nama ovdje kronicno nedostaju socni detalji.