Dan (i) nakon referenduma u RS

Post Reply
ze kalanga

#1026 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by ze kalanga »

O'zone wrote:Kad neko hoće da napravi belaj pa ga traži sv(ij)ećom

http://www.klix.ba/vijesti/bih/uprkos-m ... /160929121

Kad nahrle zaštitnici milog nam Precednika a svi u najboljoj snazi godišta od '33 do 45' ima da se saseru oni u sudu i tužilaštvu...
Prateći malo izborne procese, rekao bih da ti što pamte drugi svjetski uglavnom ne glasaju za Mileta. :D
Qoom

#1027 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Qoom »

Meni nešto žao Dodika :roll:

Al' u kurcu
BUHAHAHAHAHAHAHA :izet:
bh.tornjak

#1028 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:
Moskva -- Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je šefu nemačke diplomatije Frank Valteru Štajnmajeru da nema potrebe za raspirivanjem tenzija u vezi sa RS.
ako je vjerovati ovom naslovu, nista se nije ovdje promijenilo jos od 1878. nego vidi li jos ko te svabe po bosni kako dizu tenzije ili je neko lavrovu turio drogu u heroin pa malkice bunca.
:lol:

sad kad gandijevci skoce na onog svabu. jebat ce mu ime i prezime.

ako je vjerovati naslovu....onda je tacna moja pretpostavkka da iza svega stoje Ruje....koji su preko Srbije pustili Dodika s lanca.
a o tome sam pisao na zakljucanoj temi o referendumu
gledajuci malo sire da se vidjeti da ce sve ovo osjetiti CG.....jer Ruje sve cine da sprijece CG pristup NATO paktu...cinit ce sve(tj.to vec cine preko Dodika i Srbije) da BiH zakoci i zaustavi isti taj proces...
s druge strane Rujama treba novo "zariste"...jer se u Ukrajini uskoro sprema veliki belaj
razuman_covjek

#1029 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by razuman_covjek »

http://www.rtvbn.com/3835125/kupuju-li- ... o-sarajevo

Joj sta im Bake pocini :izet:

Vec je u toku hapsenje preCjednika a sada i arapi...
dezurni_ucenik

#1030 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by dezurni_ucenik »

pici wrote:
dobojlija81 wrote:"U slučaju prisile na njegovo odazivanje Unija studenata je spremna da organizuje 1.000 studenata koji će pred bivšim i sadašnjim logorom za Srbe, Viktor Bubanj u Sarajevu, braniti našu slobodu, Republiku Srpsku", ističe se u saopštenju Unije studenata RS-a.

sta reci onad za one sa 4 razreda osnovne
mozda su i bolji od ovih
desetak lavova spremno za početak...samo da se ne prejedu mace moje male :maca:

Image

:lol: :lol:
Alfons Kauders

#1031 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Alfons Kauders »

Meni ce ga biti zao, valjao nam je ko malo ko. Nadajmo se da ce barem opstati do 2018... Insallah i do 2022.

Doduse, sad je manje-vise nebitno koga ce izabrati. Mile ih je jebo za sva vremena. Samo za sanaciju ekonomije ce im trebati decenija i kusur, i to da vec sutra pocnu kresati troskove i konsolidovati dug. Ali ono... Ako ga mozemo spasiti jos koju godinu, i pomoci mu da ih jos dublje uvali, zasto propustiti takvu priliku?
dezurni_ucenik

#1032 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by dezurni_ucenik »

Cetniculjci ce malo da cetuju pred sudom i sutra kad zavrse fakultet sa prvim konkursom ce da dolempare u Sarajevu po onoj staroj dobroj paroli - trbuhom za kruhom. Nabijem ih na kurac i njih i vozda im :thumbup:
Acid25

#1033 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Acid25 »

Alfons Kauders wrote:Meni ce ga biti zao, valjao nam je ko malo ko. Nadajmo se da ce barem opstati do 2018... Insallah i do 2022.

Doduse, sad je manje-vise nebitno koga ce izabrati. Mile ih je jebo za sva vremena. Samo za sanaciju ekonomije ce im trebati decenija i kusur, i to da vec sutra pocnu kresati troskove i konsolidovati dug. Ali ono... Ako ga mozemo spasiti jos koju godinu, i pomoci mu da ih jos dublje uvali, zasto propustiti takvu priliku?
Vidiš li da su se i studenti digli da ga brane. Neće on niđe! :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1034 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by pici »

Sve ove firme uredno su registrovane u sudu u Istočnom Sarajevu, kao i firma "Sanilend" koja, bar tako piše, ima sjedište na adresi Miljevići BB Istočno Novo Sarajevo, a čiji su osnivači vlasnik već registrovane firme "Emirates" Šeik Alkasemi i vlasnik firme Top one" Rašid Murad Abaloši. Ta firma nedavno je otvorila zabavni park na Zlatištu i za to je dobila neophodne građevinske i urbanističke dozvole od opštine Istočno Novo Sarajevo i MInistarstva za prostorno uređenje Vlade Republike Srpske.
mjest krsta palim erojima svanu araBski diznilend :evil: pa ovo je udar na sve sveto... IDEMO PRED SUD KOJI JE BIVŠI I SADAŠNJI LOGOR SRBA!!! IDEEEMOOOOOOO PRDCENIČE NEDAMO TEEEEEE
statixx

#1035 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by statixx »

Sprema se udruzena akcija tzv. SIPA-e, koja ce na terenu uz podrsku Al-Kaide, Al-Nusre, ISIL-a, Bakirovih mudzahedina i NATO-a izvrsiti hapsenje jedinog covjeka koji se brine za integritet srpskog naroda. Sve ce biti medijski popraceno, a posebnu zabrinutost za mir i sabilnost u regionu izrazit ce kvislinski rezim Vucica. :D
razuman_covjek

#1036 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by razuman_covjek »

statixx wrote:Sprema se udruzena akcija tzv. SIPA-e, koja ce na terenu uz podrsku Al-Kaide, Al-Nusre, ISIL-a, Bakirovih mudzahedina i NATO-a izvrsiti hapsenje jedinog covjeka koji se brine za integritet srpskog naroda. Sve ce biti medijski popraceno, a posebnu zabrinutost za mir i sabilnost u regionu izrazit ce kvislinski rezim Vucica. :D
SIPA je vec davno preimenovana u Al-SIPA :D
bh.tornjak

#1037 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by bh.tornjak »

iako je OFF...al da priupitam....
jel Srbija pustila onog Kosovskog policajca ili je jos pritvoren....???
Danguba

#1038 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Danguba »

Miso (Vidovic), haubicom ga sada.

Image

:D
dobojlija81

#1039 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by dobojlija81 »

još kad u begešu osvane najveca dzamija u Evropi...
Acid25

#1040 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Acid25 »

Image
Danguba

#1041 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Danguba »

bh.tornjak wrote:iako je OFF...al da priupitam....
Jos je u KPZ Nis.

Sada cemo vidjeti koliko ce njih Kosovari nahvatati.

Mislim da nece tu biti puno diplomatije(pravne) kao u slucaju Jurisic, Divjak, Ganic, Oric. :izet:
nixon69

#1042 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by nixon69 »

bh.tornjak wrote:
155_mm wrote:
Moskva -- Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je šefu nemačke diplomatije Frank Valteru Štajnmajeru da nema potrebe za raspirivanjem tenzija u vezi sa RS.
ako je vjerovati ovom naslovu, nista se nije ovdje promijenilo jos od 1878. nego vidi li jos ko te svabe po bosni kako dizu tenzije ili je neko lavrovu turio drogu u heroin pa malkice bunca.

sad kad gandijevci skoce na onog svabu. jebat ce mu ime i prezime.

ako je vjerovati naslovu....onda je tacna moja pretpostavkka da iza svega stoje Ruje....koji su preko Srbije pustili Dodika s lanca.
a o tome sam pisao na zakljucanoj temi o referendumu
gledajuci malo sire da se vidjeti da ce sve ovo osjetiti CG.....jer Ruje sve cine da sprijece CG pristup NATO paktu...cinit ce sve(tj.to vec cine preko Dodika i Srbije) da BiH zakoci i zaustavi isti taj proces...
s druge strane Rujama treba novo "zariste"...jer se u Ukrajini uskoro sprema veliki belaj
Pa nije ni DoDICK lud da bez necije podrske pravi referendum. Ne razumijem sto se Bosna kurci oko tog referenduma,kad taj referendum nije ugrozio teritorijalni integritet.
Samo raspirivanje vatre za mentalno zaostale osobe,
Rusi ce i onako sprziti citavu Evropu,boli njih neka stvar za RS,Bosnom,Srbijom i ostalim.
palermo

#1043 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

Danguba wrote:
Jos je u KPZ Nis.

Mislim da nece tu biti puno diplomatije(pravne) kao u slucaju Jurisic, Divjak, Ganic, Oric. :izet:
Neće nijednog.......nemoj da pravimo mitove od Kosovara......

jedino ako amerika ne kaže, hvatajte
Danguba

#1044 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Danguba »

palermo wrote:
Danguba wrote:
Jos je u KPZ Nis.

Neće nijednog.......nemoj da pravimo mitove od Kosovara......

jedino ako amerika ne kaže, hvatajte
Ne pravimo mi nikakve mitove ali ljudi se drze reciprotiteta pa makar na svoju stetu.

Mislim da se Amerika nece tu puno mijesati.
biske

#1045 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by biske »

Meni je pravo nelagodno sto Mile dolazi na sud u Sarajevo. Osjecam se ko ISIL u Teheranu. :D
palermo

#1046 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

Danguba wrote:
Ne pravimo mi nikakve mitove ali ljudi se drze reciprotiteta pa makar na svoju stetu.

imamo tendenciju....nisam jednom pročitao na forumu o tome da bi se na kosovare trebali ugledati

postoji mogućnost da je čovjek žrtveno janje......darovan Vučiću da bi smirio Srbe
p206

#1047 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by p206 »

Najslobodarskijeg predsjednika i miljenika studentske napredne omladine tjeraju u tamnicu na nekakvo saslušanje.

Inače nova himna, usvojena na zadnjoj sjednici Narodne slobodarske skupštine.

Danguba

#1048 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Danguba »

palermo wrote:
Danguba wrote:

imamo tendenciju....nisam jednom pročitao na forumu o tome da bi se na kosovare trebali ugledati

postoji mogućnost da je čovjek žrtveno janje......darovan Vučiću da bi smirio Srbe
I to sto kazes. Profitirat ce svi.

necemo vise off.
p206

#1049 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by p206 »

Kad smo već kod Kosova, nakon sastanka Vučića i Nikolića sa Švabama, Bidenom i čini mi se nekim britanskim diplomatama, krenula je sva ova hajka iz Beograda...godinama unazad su po medijima napadali Albance, onda su se prebacili na nas. Mislim da su im otvoreno rekli da na Kosovu nemaju šta tražiti, pa su se okrenuli nama, jer se i nemaju skim više zavađati. S Hrvatima pomalo ali oni nikakavih dodirnih tačaka nemaju više.
razuman_covjek

#1050 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by razuman_covjek »

p206 wrote:Kad smo već kod Kosova, nakon sastanka Vučića i Nikolića sa Švabama, Bidenom i čini mi se nekim britanskim diplomatama, krenula je sva ova hajka iz Beograda...godinama unazad su po medijima napadali Albance, onda su se prebacili na nas. Mislim da su im otvoreno rekli da na Kosovu nemaju šta tražiti, pa su se okrenuli nama, jer se i nemaju skim više zavađati. S Hrvatima pomalo ali oni nikakavih dodirnih tačaka nemaju više.
Neće oni nikada odustati od Kosova a kada bi okolnosti dozvoljavale napali bi oni i Hrvatsku. Naravno krenuli bi u oslobađanje RSK-a iz Banja Luke.

Super je imati ovakve komšije, svakih 50 godina se razbije monotonija te se malo ratuje.
Post Reply