Prateći malo izborne procese, rekao bih da ti što pamte drugi svjetski uglavnom ne glasaju za Mileta.O'zone wrote:Kad neko hoće da napravi belaj pa ga traži sv(ij)ećom
http://www.klix.ba/vijesti/bih/uprkos-m ... /160929121
Kad nahrle zaštitnici milog nam Precednika a svi u najboljoj snazi godišta od '33 do 45' ima da se saseru oni u sudu i tužilaštvu...
Dan (i) nakon referenduma u RS
- ze kalanga
#1026 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
-
Qoom
#1027 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Meni nešto žao Dodika
Al' u kurcu
BUHAHAHAHAHAHAHA
Al' u kurcu
BUHAHAHAHAHAHAHA
- bh.tornjak
#1028 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ako je vjerovati naslovu....onda je tacna moja pretpostavkka da iza svega stoje Ruje....koji su preko Srbije pustili Dodika s lanca.155_mm wrote:ako je vjerovati ovom naslovu, nista se nije ovdje promijenilo jos od 1878. nego vidi li jos ko te svabe po bosni kako dizu tenzije ili je neko lavrovu turio drogu u heroin pa malkice bunca.Moskva -- Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je šefu nemačke diplomatije Frank Valteru Štajnmajeru da nema potrebe za raspirivanjem tenzija u vezi sa RS.
sad kad gandijevci skoce na onog svabu. jebat ce mu ime i prezime.
a o tome sam pisao na zakljucanoj temi o referendumu
gledajuci malo sire da se vidjeti da ce sve ovo osjetiti CG.....jer Ruje sve cine da sprijece CG pristup NATO paktu...cinit ce sve(tj.to vec cine preko Dodika i Srbije) da BiH zakoci i zaustavi isti taj proces...
s druge strane Rujama treba novo "zariste"...jer se u Ukrajini uskoro sprema veliki belaj
-
razuman_covjek
#1029 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
http://www.rtvbn.com/3835125/kupuju-li- ... o-sarajevo
Joj sta im Bake pocini
Vec je u toku hapsenje preCjednika a sada i arapi...
Joj sta im Bake pocini
Vec je u toku hapsenje preCjednika a sada i arapi...
-
dezurni_ucenik
#1030 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
pici wrote:desetak lavova spremno za početak...samo da se ne prejedu mace moje maledobojlija81 wrote:"U slučaju prisile na njegovo odazivanje Unija studenata je spremna da organizuje 1.000 studenata koji će pred bivšim i sadašnjim logorom za Srbe, Viktor Bubanj u Sarajevu, braniti našu slobodu, Republiku Srpsku", ističe se u saopštenju Unije studenata RS-a.
sta reci onad za one sa 4 razreda osnovne
mozda su i bolji od ovih![]()
- Alfons Kauders
#1031 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Meni ce ga biti zao, valjao nam je ko malo ko. Nadajmo se da ce barem opstati do 2018... Insallah i do 2022.
Doduse, sad je manje-vise nebitno koga ce izabrati. Mile ih je jebo za sva vremena. Samo za sanaciju ekonomije ce im trebati decenija i kusur, i to da vec sutra pocnu kresati troskove i konsolidovati dug. Ali ono... Ako ga mozemo spasiti jos koju godinu, i pomoci mu da ih jos dublje uvali, zasto propustiti takvu priliku?
Doduse, sad je manje-vise nebitno koga ce izabrati. Mile ih je jebo za sva vremena. Samo za sanaciju ekonomije ce im trebati decenija i kusur, i to da vec sutra pocnu kresati troskove i konsolidovati dug. Ali ono... Ako ga mozemo spasiti jos koju godinu, i pomoci mu da ih jos dublje uvali, zasto propustiti takvu priliku?
-
dezurni_ucenik
#1032 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Cetniculjci ce malo da cetuju pred sudom i sutra kad zavrse fakultet sa prvim konkursom ce da dolempare u Sarajevu po onoj staroj dobroj paroli - trbuhom za kruhom. Nabijem ih na kurac i njih i vozda im 
- Acid25
#1033 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Vidiš li da su se i studenti digli da ga brane. Neće on niđe!Alfons Kauders wrote:Meni ce ga biti zao, valjao nam je ko malo ko. Nadajmo se da ce barem opstati do 2018... Insallah i do 2022.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1034 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
mjest krsta palim erojima svanu araBski diznilendSve ove firme uredno su registrovane u sudu u Istočnom Sarajevu, kao i firma "Sanilend" koja, bar tako piše, ima sjedište na adresi Miljevići BB Istočno Novo Sarajevo, a čiji su osnivači vlasnik već registrovane firme "Emirates" Šeik Alkasemi i vlasnik firme Top one" Rašid Murad Abaloši. Ta firma nedavno je otvorila zabavni park na Zlatištu i za to je dobila neophodne građevinske i urbanističke dozvole od opštine Istočno Novo Sarajevo i MInistarstva za prostorno uređenje Vlade Republike Srpske.
-
statixx
#1035 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Sprema se udruzena akcija tzv. SIPA-e, koja ce na terenu uz podrsku Al-Kaide, Al-Nusre, ISIL-a, Bakirovih mudzahedina i NATO-a izvrsiti hapsenje jedinog covjeka koji se brine za integritet srpskog naroda. Sve ce biti medijski popraceno, a posebnu zabrinutost za mir i sabilnost u regionu izrazit ce kvislinski rezim Vucica. 
-
razuman_covjek
#1036 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
SIPA je vec davno preimenovana u Al-SIPAstatixx wrote:Sprema se udruzena akcija tzv. SIPA-e, koja ce na terenu uz podrsku Al-Kaide, Al-Nusre, ISIL-a, Bakirovih mudzahedina i NATO-a izvrsiti hapsenje jedinog covjeka koji se brine za integritet srpskog naroda. Sve ce biti medijski popraceno, a posebnu zabrinutost za mir i sabilnost u regionu izrazit ce kvislinski rezim Vucica.
- bh.tornjak
#1037 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
iako je OFF...al da priupitam....
jel Srbija pustila onog Kosovskog policajca ili je jos pritvoren....???
- Danguba
#1038 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Miso (Vidovic), haubicom ga sada.

- dobojlija81
#1039 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
još kad u begešu osvane najveca dzamija u Evropi...
- Danguba
#1041 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Jos je u KPZ Nis.bh.tornjak wrote:iako je OFF...al da priupitam....
Sada cemo vidjeti koliko ce njih Kosovari nahvatati.
Mislim da nece tu biti puno diplomatije(pravne) kao u slucaju Jurisic, Divjak, Ganic, Oric.
- nixon69
#1042 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Pa nije ni DoDICK lud da bez necije podrske pravi referendum. Ne razumijem sto se Bosna kurci oko tog referenduma,kad taj referendum nije ugrozio teritorijalni integritet.bh.tornjak wrote:ako je vjerovati naslovu....onda je tacna moja pretpostavkka da iza svega stoje Ruje....koji su preko Srbije pustili Dodika s lanca.155_mm wrote:ako je vjerovati ovom naslovu, nista se nije ovdje promijenilo jos od 1878. nego vidi li jos ko te svabe po bosni kako dizu tenzije ili je neko lavrovu turio drogu u heroin pa malkice bunca.Moskva -- Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je šefu nemačke diplomatije Frank Valteru Štajnmajeru da nema potrebe za raspirivanjem tenzija u vezi sa RS.
sad kad gandijevci skoce na onog svabu. jebat ce mu ime i prezime.
a o tome sam pisao na zakljucanoj temi o referendumu
gledajuci malo sire da se vidjeti da ce sve ovo osjetiti CG.....jer Ruje sve cine da sprijece CG pristup NATO paktu...cinit ce sve(tj.to vec cine preko Dodika i Srbije) da BiH zakoci i zaustavi isti taj proces...
s druge strane Rujama treba novo "zariste"...jer se u Ukrajini uskoro sprema veliki belaj
Samo raspirivanje vatre za mentalno zaostale osobe,
Rusi ce i onako sprziti citavu Evropu,boli njih neka stvar za RS,Bosnom,Srbijom i ostalim.
-
palermo
#1043 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Neće nijednog.......nemoj da pravimo mitove od Kosovara......Danguba wrote:Jos je u KPZ Nis.bh.tornjak wrote:iako je OFF...al da priupitam....
Mislim da nece tu biti puno diplomatije(pravne) kao u slucaju Jurisic, Divjak, Ganic, Oric.
jedino ako amerika ne kaže, hvatajte
- Danguba
#1044 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ne pravimo mi nikakve mitove ali ljudi se drze reciprotiteta pa makar na svoju stetu.palermo wrote:Neće nijednog.......nemoj da pravimo mitove od Kosovara......Danguba wrote:Jos je u KPZ Nis.bh.tornjak wrote:iako je OFF...al da priupitam....
jedino ako amerika ne kaže, hvatajte
Mislim da se Amerika nece tu puno mijesati.
- biske
#1045 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Meni je pravo nelagodno sto Mile dolazi na sud u Sarajevo. Osjecam se ko ISIL u Teheranu. 
-
palermo
#1046 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
imamo tendenciju....nisam jednom pročitao na forumu o tome da bi se na kosovare trebali ugledatiDanguba wrote:
Ne pravimo mi nikakve mitove ali ljudi se drze reciprotiteta pa makar na svoju stetu.
postoji mogućnost da je čovjek žrtveno janje......darovan Vučiću da bi smirio Srbe
- p206
#1047 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Najslobodarskijeg predsjednika i miljenika studentske napredne omladine tjeraju u tamnicu na nekakvo saslušanje.
Inače nova himna, usvojena na zadnjoj sjednici Narodne slobodarske skupštine.
Inače nova himna, usvojena na zadnjoj sjednici Narodne slobodarske skupštine.
- Danguba
#1048 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
I to sto kazes. Profitirat ce svi.palermo wrote:imamo tendenciju....nisam jednom pročitao na forumu o tome da bi se na kosovare trebali ugledatiDanguba wrote:
Ne pravimo mi nikakve mitove ali ljudi se drze reciprotiteta pa makar na svoju stetu.
postoji mogućnost da je čovjek žrtveno janje......darovan Vučiću da bi smirio Srbe
necemo vise off.
- p206
#1049 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Kad smo već kod Kosova, nakon sastanka Vučića i Nikolića sa Švabama, Bidenom i čini mi se nekim britanskim diplomatama, krenula je sva ova hajka iz Beograda...godinama unazad su po medijima napadali Albance, onda su se prebacili na nas. Mislim da su im otvoreno rekli da na Kosovu nemaju šta tražiti, pa su se okrenuli nama, jer se i nemaju skim više zavađati. S Hrvatima pomalo ali oni nikakavih dodirnih tačaka nemaju više.
-
razuman_covjek
#1050 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Neće oni nikada odustati od Kosova a kada bi okolnosti dozvoljavale napali bi oni i Hrvatsku. Naravno krenuli bi u oslobađanje RSK-a iz Banja Luke.p206 wrote:Kad smo već kod Kosova, nakon sastanka Vučića i Nikolića sa Švabama, Bidenom i čini mi se nekim britanskim diplomatama, krenula je sva ova hajka iz Beograda...godinama unazad su po medijima napadali Albance, onda su se prebacili na nas. Mislim da su im otvoreno rekli da na Kosovu nemaju šta tražiti, pa su se okrenuli nama, jer se i nemaju skim više zavađati. S Hrvatima pomalo ali oni nikakavih dodirnih tačaka nemaju više.
Super je imati ovakve komšije, svakih 50 godina se razbije monotonija te se malo ratuje.