Ako nije bitna, čemu pisati postove u kojima se potencira da nije bitna?Alfons Kauders wrote:Tako nekako. Jednostavno nije bitna i cao.Nadzorna_ploca wrote:Kakvu je to istinu izmedju redova Lejla napisala?
Sta briga ikoga, prosjecnog covjeka a kamoli vjernika sta tamo neka kvazi novinarka pise o njihovim uvjerenjima. Na stranu sto je napisala takve gadosti da ti se zeldac prevrne. Koji je to Lejla faktor, cime je ona zaduzila javnost da se osvrce na nju?
Sta je pravdate koji klinac vi pojedinci, sta pokusavate. Istjerati neku pravdu ovdje, ili biti kontrasi pa da se prica o vama. Bas krasno, evo popularni ste na ovoj temi i imate svoj stav. Divim se.
Riba je ispala govno od pocetka do kraja. Podlo, ruzno i nezrelo. I dalje nastavlja u istom tonu, a mislim da su uglavnom svi procitali njene podmukle ciljeve.
P.S. Nisam nigdje osim u medijima vidio da se potencira ova prica oko nje. I to na ovom forumu. Gdje god sjednem niko ni mukajeta o Lejli, ni u dzamiji gdje sam dzematlija niko je ne spominje. Ocito osim ovih par debila sto su pisali na njen zid nije privukla niciju paznju. Da anketiras drzavu cijelu ne bi 200 ljudi znalo za nju, a svi bi bili kliksovi forumasi.
A sto se tice pisanja izmedju redova i neke njene istine... Cak je i taj status bio plagijat... A ko sto rece Seln - na Balkanu nemas 5 kvalitetnih novinara koji su u stanju napisati kvalitetan tekst u kom ima nesto "izmedju redova". O tome koliko je kvalitetna Lejla najbolje govori cinjenica da prosi i prodaje obraz desnicarima za par stoja dolara.
To se desi kada se ne mozes dokazati na profesionalnom planu, a ocajnicki zelis da privuces paznju - mada nemas sta reci.
Sloboda govora
-
Hakiz
#1026 Re: Sloboda govora
-
Hakiz
#1027 Re: Sloboda govora
A ovo je apsolutno tačno.Alfons Kauders wrote:
Ne radi se ovdje ni o stilu ni o sustini njenih skrabotina, vec o njenim postupcima nakon sto je napravila pizdariju. Tu je pokazala ko je i sta je, i tu je izgubila i ono malo podrske sto je imala.
-
Hakiz
#1028 Re: Sloboda govora
Prešućivanjem onoga šta može uvrijediti, naročito ako je istina, kosi se sa prvim stavom da je na novinarima da pišu istinu i samo istinu.Black swan wrote:na novinarima je u našem društvu najveća odgovornost da pišu istinu i samo istinu
i da prešute ono što može uvrijediti
ko to ne razumije ne shvata koncept slobode od odgovornosti
Dakle, dilema novinara je da li da piše samo istinu ili ne? A ne da li da piše samo onu istinu koja nikoga neće povrijediti.
- Alfons Kauders
#1029 Re: Sloboda govora
Zato da ostane tako. Kada neko progugla njeno ime, da odmah zna s kim ima posla.Hakiz wrote:Ako nije bitna, čemu pisati postove u kojima se potencira da nije bitna?Alfons Kauders wrote:Tako nekako. Jednostavno nije bitna i cao.Nadzorna_ploca wrote:Kakvu je to istinu izmedju redova Lejla napisala?
Sta briga ikoga, prosjecnog covjeka a kamoli vjernika sta tamo neka kvazi novinarka pise o njihovim uvjerenjima. Na stranu sto je napisala takve gadosti da ti se zeldac prevrne. Koji je to Lejla faktor, cime je ona zaduzila javnost da se osvrce na nju?
Sta je pravdate koji klinac vi pojedinci, sta pokusavate. Istjerati neku pravdu ovdje, ili biti kontrasi pa da se prica o vama. Bas krasno, evo popularni ste na ovoj temi i imate svoj stav. Divim se.
Riba je ispala govno od pocetka do kraja. Podlo, ruzno i nezrelo. I dalje nastavlja u istom tonu, a mislim da su uglavnom svi procitali njene podmukle ciljeve.
P.S. Nisam nigdje osim u medijima vidio da se potencira ova prica oko nje. I to na ovom forumu. Gdje god sjednem niko ni mukajeta o Lejli, ni u dzamiji gdje sam dzematlija niko je ne spominje. Ocito osim ovih par debila sto su pisali na njen zid nije privukla niciju paznju. Da anketiras drzavu cijelu ne bi 200 ljudi znalo za nju, a svi bi bili kliksovi forumasi.
A sto se tice pisanja izmedju redova i neke njene istine... Cak je i taj status bio plagijat... A ko sto rece Seln - na Balkanu nemas 5 kvalitetnih novinara koji su u stanju napisati kvalitetan tekst u kom ima nesto "izmedju redova". O tome koliko je kvalitetna Lejla najbolje govori cinjenica da prosi i prodaje obraz desnicarima za par stoja dolara.
To se desi kada se ne mozes dokazati na profesionalnom planu, a ocajnicki zelis da privuces paznju - mada nemas sta reci.
-
Hakiz
#1030 Re: Sloboda govora
To po principu kao u onom filmu Slavna - neslavna Florence?Alfons Kauders wrote:Zato da ostane tako. Kada neko progugla njeno ime, da odmah zna s kim ima posla.Hakiz wrote: Ako nije bitna, čemu pisati postove u kojima se potencira da nije bitna?
Toliko je nebitna da je bitna
- seln
#1031 Re: Sloboda govora
Posto me neki jadnik stavio na foe iz samo njemu znanih razloga, necu ga citirati, vec samo komentarisati njegove...hm...misli:
-ako novinar pise istinu i samo istinu, onda mora biti siguran da je to sto pise istina. Dakle, ako danas pada kisa i novinar napise "pada kisa", onda je napisao istinu.
-ko novinar pak napise "Trump je bolji kandidat", onda je napisao svoje vlastito misljenje, a ne istinu. Naravno, on moze svoje misljenje potkrijepiti argumentima, ali to ipak ostaje samo misljenje i ne moze se uzeti kao apsolutna istina.
-ako neka mahalusa, koja ima previsoko misljenje o sebi (cesta osobina mediokriteta), napise da je nositi hidzab kao nositi dildo na glavi, onda to nije ni istina ni misljenje, vec glupost... nazalost, opasna glupost, pogotovo u jednom heterogenom drustvu kao sto je nase. U principu, efemerno misljenje efemerne osobe, ali potencijalno opasno, jer nije lejla jedina budala u BiH, sto je zorno pokazao krezubi debil koji joj je prijetio.
Situacija postaje jos opasnija kad se glupaca pretvori u sponzorusu, pa za saku dolara proglasi BiH serijatskom drzavom u kojoj je ona proskribirana i svako je po volji moze silovati i ubiti, bez zakonskih sankcija. Takve budalastine su pogubne za ionako jadan ugled nase drzave, jer ce se neki potencijalni investor ili turist zapitati treba li ostavljati svoj novac u takvoj drzavi.
Conclusio: ne mijesajmo novinare koji po svaku cijenu pisu istinu i samo istinu. Takvi su obicno u investigativnom novinarstvu, kao npr. svojevremeno momci iz Viva Ludez. lejla je izdanak nove skole zurnalizma, koje naucava plemenite discipline copy-paste, google translate i slicno.
-ako novinar pise istinu i samo istinu, onda mora biti siguran da je to sto pise istina. Dakle, ako danas pada kisa i novinar napise "pada kisa", onda je napisao istinu.
-ko novinar pak napise "Trump je bolji kandidat", onda je napisao svoje vlastito misljenje, a ne istinu. Naravno, on moze svoje misljenje potkrijepiti argumentima, ali to ipak ostaje samo misljenje i ne moze se uzeti kao apsolutna istina.
-ako neka mahalusa, koja ima previsoko misljenje o sebi (cesta osobina mediokriteta), napise da je nositi hidzab kao nositi dildo na glavi, onda to nije ni istina ni misljenje, vec glupost... nazalost, opasna glupost, pogotovo u jednom heterogenom drustvu kao sto je nase. U principu, efemerno misljenje efemerne osobe, ali potencijalno opasno, jer nije lejla jedina budala u BiH, sto je zorno pokazao krezubi debil koji joj je prijetio.
Situacija postaje jos opasnija kad se glupaca pretvori u sponzorusu, pa za saku dolara proglasi BiH serijatskom drzavom u kojoj je ona proskribirana i svako je po volji moze silovati i ubiti, bez zakonskih sankcija. Takve budalastine su pogubne za ionako jadan ugled nase drzave, jer ce se neki potencijalni investor ili turist zapitati treba li ostavljati svoj novac u takvoj drzavi.
Conclusio: ne mijesajmo novinare koji po svaku cijenu pisu istinu i samo istinu. Takvi su obicno u investigativnom novinarstvu, kao npr. svojevremeno momci iz Viva Ludez. lejla je izdanak nove skole zurnalizma, koje naucava plemenite discipline copy-paste, google translate i slicno.
- maraccana
#1032 Re: Sloboda govora
seln wrote:Tebi je medjer jako tesko priznati da nisi u pravu, pa tjeras diskusiju ad absurdum, izvrces argumente i cak preuzimas argumente sagovornika. To je znak malo ozbiljnije neuroze.maraccana wrote:Ne može država određivati religijske propise i ko je vjernik, a ko ne, sve veće i veće gluposti pišete po forumu, ovo je nakon pršute i vina izvala br.2 .omar little wrote:
em sto nisi u stanju shvatiti vrlo jednostavne koncepte, ti, ocito, ni citati ne znas.
Teško je za povjerovati kakve gluposti valjate i šta sve poredite, komedija. I čak i dalje ne odustajete.Nadzorna_ploca wrote:Sapleo se covjek jos u prvom postu, borac na prvoj liniji!seln wrote: Tebi je medjer jako tesko priznati da nisi u pravu, pa tjeras diskusiju ad absurdum, izvrces argumente i cak preuzimas argumnte sagovornika. To je znak malo ozbiljnije neuroze.
Čuj država da određuje ko je vjernik i koji će vjerski propisi biti.
- seln
#1033 Re: Sloboda govora
maraccana wrote:
Teško je za povjerovati kakve gluposti valjate i šta sve poredite, komedija. I čak i dalje ne odustajete.![]()
![]()
Čuj država da određuje ko je vjernik i koji će vjerski propisi biti.
Tebi fakat nije dobro...
argumentiras protiv necega sto niko nije rekao, a samo ti si ga uopste uveo u diskusiju: ko je musliman, a ko nije.
- Connaisseur Karlin
#1034 Re: Sloboda govora
nje fb status je plagijat !? od koga je ukrala idejuAlfons Kauders wrote:Naravno da ne zasluzuje, i nije mi jasno zasto uopste postavljas to pitanje?Connaisseur Karlin wrote:
Njeno pisanje nije ni priblizno opasno i zobiljno kao prijetnja silovanjem![]()
Danas se svasta pise,ali ja mislim da je Lejla mnogim zasmetala jer je napisala dosta isitine "izmedju bez redova" o stanju i zbivanju BiH drustva,dopalo se to vama ili ne,iako sa karikaturlanim i jefitnim stilom pisanja. Za takva pisanje nije normalno da se opravadava njegova prijetnja silovanjem. Da li zaista takvo pisanje zasluzuje prijetnju silovanjem?
Ne radi se ovdje ni o stilu ni o sustini njenih skrabotina, vec o njenim postupcima nakon sto je napravila pizdariju. Tu je pokazala ko je i sta je, i tu je izgubila i ono malo podrske sto je imala.
Lejla, kao i ostali Klix novinari, jednostavno nisu u stanju napisati "istinu izmedju redova", a zapravo je cak i status zbog koje je najebala najobicniji plagijat. Zato i nema posla, zato je nece zaposliti cak ni ti desnicarski mediji koji je okolo vodaju ko mecku, zato mora da prosi i pravi cirkus od sebe - jer ne zna svoj jebeni posao i ne zna posteno zaraditi pare.
- Connaisseur Karlin
#1035 Re: Sloboda govora
pa prijavila je prijetnjeseln wrote:Tako je. Nakon sto je sjela golom guzicom u koprive, mogla se fino prisutjeti i cekati da se stvar slegne, a poslije nastaviti pisati platitude za kix.ba (nikakve stvari "izmedju redova", cijeli ex-yu prostor nema pet novinara koji su u stanju pisati "izmedju redova").Alfons Kauders wrote:Naravno da ne zasluzuje, i nije mi jasno zasto uopste postavljas to pitanje?Connaisseur Karlin wrote:
Njeno pisanje nije ni priblizno opasno i zobiljno kao prijetnja silovanjem![]()
Danas se svasta pise,ali ja mislim da je Lejla mnogim zasmetala jer je napisala dosta isitine "izmedju bez redova" o stanju i zbivanju BiH drustva,dopalo se to vama ili ne,iako sa karikaturlanim i jefitnim stilom pisanja. Za takva pisanje nije normalno da se opravadava njegova prijetnja silovanjem. Da li zaista takvo pisanje zasluzuje prijetnju silovanjem?
Lejla, kao i ostali Klix novinari, jednostavno nisu u stanju napisati "istinu izmedju redova", a zapravo je cak i status zbog koje je najebala najobicniji plagijat. Zato i nema posla, zato je nece zaposliti cak ni ti desnicarski mediji koji je okolo vodaju ko mecku, zato mora da prosi i pravi cirkus od sebe - jer ne zna svoj jebeni posao i ne zna posteno zaraditi pare.
Takodje, mogla je fino prijaviti prijetnje, pa neka krezubi debil jal plati kaznu jal odrobija.
Ali, neeee... u njenoj tupavoj glavi je sinulo kako je ona prevelika i previse dobra za karinu od drzave kao sto je BiH... London, Pariz, Amsterdam i Rim samo cekaju na nju...
a ne razumijem,kako se treba osoba osjecati,da odluci otici iz BiH ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1036 Re: Sloboda govora
opet ne kontaš... ne vidim kakva je istina u frljićevoj priredbi ili lejninim stavovima da ne idemo daljeHakiz wrote:Prešućivanjem onoga šta može uvrijediti, naročito ako je istina, kosi se sa prvim stavom da je na novinarima da pišu istinu i samo istinu.Black swan wrote:na novinarima je u našem društvu najveća odgovornost da pišu istinu i samo istinu
Dakle, dilema novinara je da li da piše samo istinu ili ne? A ne da li da piše samo onu istinu koja nikoga neće povrijediti.
ako pišeš o utakmici željo sarajevo nećeš napisati kako su naši izašli prije željinih na teren nego ćeš pokušati zauzeti i objektivan stav i u pitanju penala u posljednjoj minuti
- Connaisseur Karlin
#1037 Re: Sloboda govora
nisi jedini koji imas doticni problemBlack swan wrote:opet ne kontaš... ne vidim kakva je istina u frljićevoj priredbi ili lejninim stavovima da ne idemo daljeHakiz wrote:Prešućivanjem onoga šta može uvrijediti, naročito ako je istina, kosi se sa prvim stavom da je na novinarima da pišu istinu i samo istinu.Black swan wrote:na novinarima je u našem društvu najveća odgovornost da pišu istinu i samo istinu
ako pišeš o utakmici željo sarajevo nećeš napisati kako su naši izašli prije željinih na teren nego ćeš pokušati zauzeti i objektivan stav i u pitanju penala u posljednjoj minuti
- seln
#1038 Re: Sloboda govora
OK, prijavila je prijetnje, krezubi degen je postao upola manji nego sto je inace bio, trebala je sacekati sudjenje i onda mu legalno jebati familiju.Connaisseur Karlin wrote:pa prijavila je prijetnjeseln wrote:
Tako je. Nakon sto je sjela golom guzicom u koprive, mogla se fino prisutjeti i cekati da se stvar slegne, a poslije nastaviti pisati platitude za kix.ba (nikakve stvari "izmedju redova", cijeli ex-yu prostor nema pet novinara koji su u stanju pisati "izmedju redova").
Takodje, mogla je fino prijaviti prijetnje, pa neka krezubi debil jal plati kaznu jal odrobija.
Ali, neeee... u njenoj tupavoj glavi je sinulo kako je ona prevelika i previse dobra za karinu od drzave kao sto je BiH... London, Pariz, Amsterdam i Rim samo cekaju na nju...![]()
Ja znam kako se osjeca vecina osoba koje napustaju BiH, jer sam se i ja tako osjecao: nezaposleni. Pa neki imaju kao adut fizicku snagu, a neki znanje.
Sta od toga ima lejla? Jos jedan apsolvent neke beshljebne obrazovne ustanove, kakvih je puna BiH. Dakle, morala je se osjecati kao "victim of islam" da bi otisla iz BiH.
- Connaisseur Karlin
#1039 Re: Sloboda govora
ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postojiseln wrote:OK, prijavila je prijetnje, krezubi degen je postao upola manji nego sto je inace bio, trebala je sacekati sudjenje i onda mu legalno jebati familiju.Connaisseur Karlin wrote:pa prijavila je prijetnjeseln wrote:
Tako je. Nakon sto je sjela golom guzicom u koprive, mogla se fino prisutjeti i cekati da se stvar slegne, a poslije nastaviti pisati platitude za kix.ba (nikakve stvari "izmedju redova", cijeli ex-yu prostor nema pet novinara koji su u stanju pisati "izmedju redova").
Ali, neeee... u njenoj tupavoj glavi je sinulo kako je ona prevelika i previse dobra za karinu od drzave kao sto je BiH... London, Pariz, Amsterdam i Rim samo cekaju na nju...![]()
Ja znam kako se osjeca vecina osoba koje napustaju BiH, jer sam se i ja tako osjecao: nezaposleni. Pa neki imaju kao adut fizicku snagu, a neki znanje.
Sta od toga ima lejla? Jos jedan apsolvent neke beshljebne obrazovne ustanove, kakvih je puna BiH. Dakle, morala je se osjecati kao "victim of islam" da bi otisla iz BiH.
ona je otisla jer je dobila prijetnju silovanjem,a ja koa zena,ne bih nikad voljela dozvijeti da mi se uskarac cak i tokom seksi igrice kaze da me zeli silovati,ne,cak,ni u sali
- Alfons Kauders
#1040 Re: Sloboda govora
Ni ti u ovo ne vjerujes, al haj...Connaisseur Karlin wrote: ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
ona je otisla jer je dobila prijetnju silovanjem,a ja koa zena,ne bih nikad voljela dozvijeti da mi se uskarac cak i tokom seksi igrice kaze da me zeli silovati,ne,cak,ni u sali
-
Hakiz
#1041 Re: Sloboda govora
Pa, recimo da to što je ti ne vidiš ne znači da je nema.Black swan wrote:opet ne kontaš... ne vidim kakva je istina u frljićevoj priredbi ili lejninim stavovima da ne idemo daljeHakiz wrote:Prešućivanjem onoga šta može uvrijediti, naročito ako je istina, kosi se sa prvim stavom da je na novinarima da pišu istinu i samo istinu.Black swan wrote:na novinarima je u našem društvu najveća odgovornost da pišu istinu i samo istinu
I to bi bio problem kada se lični stav pokuša nametnuti kao princip koji bi trebao vrijediti za sve..
- Connaisseur Karlin
#1042 Re: Sloboda govora
vjerujem,jer sam zenaAlfons Kauders wrote:Ni ti u ovo ne vjerujes, al haj...Connaisseur Karlin wrote: ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
mozda je tebi normaano da nekome zaprijetis da ces silovati,jer ti ne se ne dopada necije misljenje
- Alfons Kauders
#1043 Re: Sloboda govora
Ma vjerujes al u kurcu.Connaisseur Karlin wrote:vjerujem,jer sam zenaAlfons Kauders wrote:Ni ti u ovo ne vjerujes, al haj...Connaisseur Karlin wrote: ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
ona je otisla jer je dobila prijetnju silovanjem,a ja koa zena,ne bih nikad voljela dozvijeti da mi se uskarac cak i tokom seksi igrice kaze da me zeli silovati,ne,cak,ni u salito nije jedan i jeidni razlog njenog odlaska,to je bila kulminacija,ali je njen odlazak vezan i za nezdravo BiH drustvo
![]()
mozda je tebi normaano da nekome zaprijetis da ces silovati,jer ti ne se ne dopada necije misljenje
Ako su naivni evropski i americki alt-right idioti koji su joj uplacivali donacije, to ne znaci da smo i mi naivni.
Nikako ti se ne cini, ono, da je ishitreno reagovala i da je sasvim slucajno u roku od par dana osvanula na odredjenim desnicarskim stranicama poznatim po slicnim pizdarijama?
Nope. Ne vjerujes ni ti, samo eto imas pravo koristiti argument tipa "ja sam zensko pa kontam kako joj je" ... Mada svi znamo o cemu se ovdje radi...
- pirpa
#1044 Re: Sloboda govora
pojasni mi molim te kako je ona zrtva IZ i SDAConnaisseur Karlin wrote:
ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
-
Nadzorna_ploca
#1045 Re: Sloboda govora
Reče da postoji osoba koja je stotinama kilometara daleko odavde. Hajde solite nam pamet još kako nam je. 
- maraccana
#1046 Re: Sloboda govora
Ti veze nemaš o čemu se uopšte diskutovalo, upao si kao indijanac na moj postseln wrote:maraccana wrote:
Teško je za povjerovati kakve gluposti valjate i šta sve poredite, komedija. I čak i dalje ne odustajete.![]()
![]()
Čuj država da određuje ko je vjernik i koji će vjerski propisi biti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi fakat nije dobro...
argumentiras protiv necega sto niko nije rekao, a samo ti si ga uopste uveo u diskusiju: ko je musliman, a ko nije.
Lik sa kojim sam diskutovao izvalio je priču o sekularizmu i državnim zakonima u vezi sa religijom, vjerskim propisima na osnovu kojih se određuje ko je vjernik - http://forum.klix.ba/sloboda-govora-t14 ... #p12997588
I još nekome govoriš da mu nije dobro, dođi sebi već jednom...
Također da te podsjetim na prijašnji post koji si u širokom luku preskočio - http://forum.klix.ba/sloboda-govora-p12 ... #p12993905 , to ćeš valjda odgovoriti kad dođes sebi, nadam se..
- Connaisseur Karlin
#1047 Re: Sloboda govora
ne kuzis: nije isto ako mi neko prijeti u SAD u EU iliu BiH,jer u BiH ,kao zena kojoj neko priejti silovanjem sma najmanje zasticenaAlfons Kauders wrote:Ma vjerujes al u kurcu.Connaisseur Karlin wrote:
vjerujem,jer sam zenato nije jedan i jeidni razlog njenog odlaska,to je bila kulminacija,ali je njen odlazak vezan i za nezdravo BiH drustvo
![]()
Ako su naivni evropski i americki alt-right idioti koji su joj uplacivali donacije, to ne znaci da smo i mi naivni.
Nikako ti se ne cini, ono, da je ishitreno reagovala i da je sasvim slucajno u roku od par dana osvanula na odredjenim desnicarskim stranicama poznatim po slicnim pizdarijama?
Nope. Ne vjerujes ni ti, samo eto imas pravo koristiti argument tipa "ja sam zensko pa kontam kako joj je" ... Mada svi znamo o cemu se ovdje radi...
Nije normlano da vecina osoba tako burno reaguje na necije pisanje na fb
ona je samo pornasla nacin da izadje,a redikalno desne orijentirani mediji nisu narocito novost,ima ih svugdje
- Connaisseur Karlin
#1048 Re: Sloboda govora
pa odes na pdf politika,i vidjet cespirpa wrote:pojasni mi molim te kako je ona zrtva IZ i SDAConnaisseur Karlin wrote:
ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
- arzuhal
#1049 Re: Sloboda govora
určić si, určić tam'
uuurce skupljam jaaaa
kad ih skupim dovoljno:
adios, goodbye!
uuurce skupljam jaaaa
kad ih skupim dovoljno:
adios, goodbye!
- Matzan
#1050 Re: Sloboda govora
Connaisseur Karlin wrote: ma ona je blesavo napsiala da je zrtva Islama,ali je sigurno mislila na sebe kao zrtvu IZ i SDA i radilaknih promjena u BiH drustvu,a to defitnivno,kao problem ,u BiH postoji![]()
A igraš seksualne igrice?