Nemoj mi ofirati identitet udarnice.sumirprimus wrote: jebote led.. idi ba semire,pisi knjige![]()
ocu rec haj Ž ba
predji na drugi kanal i sluzi se od sad siframa, neprijatelj slusa
Nemoj mi ofirati identitet udarnice.sumirprimus wrote: jebote led.. idi ba semire,pisi knjige![]()
ocu rec haj Ž ba
ober sturm vodja na inaguiraciji...Acid25 wrote:Samo jedan mali detalj sa današnje inauguracije!![]()

Ja ne znam ništa, tako mi je rečeno. Od sada postupam u skladu sa novim direktivama.madner wrote:
Nacionalizam je naravno preduslov za NVZ.
Ali nismo glupi, da bi se otela logistika od neprijatelja istog treba poraziti. Ako je neprijatelj porazen, onda je logistika vec odradila glavni dio svog posla. Dakle nema fajde od protivnicke logistike niti vojske bez svoje.
Istina je, samo tišu. Neprijatelj prisluškuje.drugi profil wrote:Nemam tacne podatke jer nije moj odsjek, ali mislim da je Mektić NVZ-ov čovjek.
Imamo, ali se bavi grafikom na topovima...Heller wrote:Imamol mi odjeljenje za Topografiju?
Na predstavljanju artiljerije biće izloženi pod natpisom:"Spajamo porodice...na onom svijetu."Alfons Kauders wrote:Imamo, ali se bavi grafikom na topovima...Heller wrote:Imamol mi odjeljenje za Topografiju?
Trenutno su zauzeti jer ispisuju imena na cijevi novih haubica iz BNT-a... Evo prvih sest
- Instant Dzihad
- Belaj Rora
- Ahiret Express
- Amra Čekaj Me!
- Amra Bona?
- Amra Kuuurvooo!!!

Cuj ignorisite?Heller wrote:Imam jedno 20 geoloskih kompasa, jaki i kvalitetni, ignorisite ogledalo