tejk bir?aratet wrote:Tekbir.Mohamad Sissoko wrote:![]()
Zato ja ovcama i govorim da je Tuzla infiltrirana od strane kantona davno a Jasko talove pravi a oni o odbrani Tuzle od Banovica ovo ono hahaha. Nakon jednog cobana u vidu bravara sad drugi, vole pastirski stap i odbranu od imaginarnih neprijatelja.
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
sumirprimus
#1026 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
Hamolj
#1027 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Šta sam pogriješio ? Vidim da ne želiš argumentovano diskutovati nego daješ odgovor po direktivi i u stilu Jasmina Imamovića.sumirprimus wrote:cemu vrijedanje?Hamolj wrote:Bravo ! Tvoj intelekt i ne može više od ovoga. Pokušavam pronaći razliku između prosječnog balvan Srbina kojeg Dodik loži pričama o islamizaciji i ukidanju rs-a i ovih nadriineligentnih Tuzlaka koje Džasmin loži sa SDA i Arapima.sumirprimus wrote:sta je ovo zeleni kadar se opet drci?
nema vise humanitarne pomoci za pokrast?
a ni budzeta za poharat?
- dale cooper
#1028 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminaliziraneHamolj wrote: Vama Džasmin maže oči prijeratnim firmama i njihovom propašću jer je nesposoban dovesti investitore. Koja državna firma radi u Tešnju pa je tako razvijen ? Ili koja radi u Goraždu ? Eto ti dva dobra primjera. Kod prvog primjera i općinom i kantonom vlada SDA, a općina najrazvijenija u BiH. U istom kantonu imaš Zavidoviće kojima takođe vlada SDA pa su najveća rupa. Zašto ? Zato što je načelnik Tešnja sposoban čovjek, a Zavidovića nije, sasvim jednostavno. U Goražu vlada Ramović SBiH, SBB i sad nezavisan, a kantonom SDA, pa je li možda zbog opstrukcija kantona Goražde tako razvijeno ? A ni u Goraždu više nemaš nijednog prijeratnog privrednog giganta. Samo vama Džasmin maže oči pričom da se živi od prijeratnih industrijskih pogona.
Vlada vam je u posljednje vrijeme pomogla u tri slučaja. Prvi je aerodrom, drugi tvornica obuće Aida i treći Dita, ali Džasmin to nikad neće priznati. Niko vas ne mrzi, samo vam je načelnik nesposoban.
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratko pamćenje da se ne sjećamo ko je u
ovim svim procesima učestvovao. I da glasamo za zelene? Karina vam.
Last edited by dale cooper on 12/11/2016 20:47, edited 1 time in total.
-
howdy
#1029 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
tejk ei birsumirprimus wrote:tejk bir?aratet wrote:Tekbir.Mohamad Sissoko wrote:![]()
Zato ja ovcama i govorim da je Tuzla infiltrirana od strane kantona davno a Jasko talove pravi a oni o odbrani Tuzle od Banovica ovo ono hahaha. Nakon jednog cobana u vidu bravara sad drugi, vole pastirski stap i odbranu od imaginarnih neprijatelja.
-
sumirprimus
#1030 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Hamolj wrote: Šta sam pogriješio ? Vidim da ne želiš argumentovano diskutovati nego daješ odgovor po direktivi i u stilu Jasmina Imamovića.
pa bolan bolan...
direktivi? stan, da popijem jos koju otices i ti i direktiva...
-
Hamolj
#1031 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Pa daj onda pohvali i projekat SDA oko aerodroma.dale cooper wrote:Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminaliziraneHamolj wrote: Vama Džasmin maže oči prijeratnim firmama i njihovom propašću jer je nesposoban dovesti investitore. Koja državna firma radi u Tešnju pa je tako razvijen ? Ili koja radi u Goraždu ? Eto ti dva dobra primjera. Kod prvog primjera i općinom i kantonom vlada SDA, a općina najrazvijenija u BiH. U istom kantonu imaš Zavidoviće kojima takođe vlada SDA pa su najveća rupa. Zašto ? Zato što je načelnik Tešnja sposoban čovjek, a Zavidovića nije, sasvim jednostavno. U Goražu vlada Ramović SBiH, SBB i sad nezavisan, a kantonom SDA, pa je li možda zbog opstrukcija kantona Goražde tako razvijeno ? A ni u Goraždu više nemaš nijednog prijeratnog privrednog giganta. Samo vama Džasmin maže oči pričom da se živi od prijeratnih industrijskih pogona.
Vlada vam je u posljednje vrijeme pomogla u tri slučaja. Prvi je aerodrom, drugi tvornica obuće Aida i treći Dita, ali Džasmin to nikad neće priznati. Niko vas ne mrzi, samo vam je načelnik nesposoban.
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratku pamet da se ne sjećamo ko je u
ovim svim procesima učestvovao. I da glasamo za zelene? Karina vam.![]()
Ali opet mi nisi odgovorio. Tako i Džasmin kad nema odgovor i rješenje samo spomene SDA i Banoviće i narod se naloži.
-
Hamolj
#1032 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
SDP uhljebisumirprimus wrote:Hamolj wrote: Šta sam pogriješio ? Vidim da ne želiš argumentovano diskutovati nego daješ odgovor po direktivi i u stilu Jasmina Imamovića.![]()
![]()
![]()
pa bolan bolan...
-
howdy
#1033 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
a ti bi SDA uhljebe? ne mere.Hamolj wrote:SDP uhljebisumirprimus wrote:Hamolj wrote: Šta sam pogriješio ? Vidim da ne želiš argumentovano diskutovati nego daješ odgovor po direktivi i u stilu Jasmina Imamovića.![]()
![]()
![]()
pa bolan bolan...
-
Hamolj
#1034 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Mene zaboli ona stvar i za SDA i za SDP-om samo je strašno iritantna priča vas profinjenih Tuzlaka kojima je za vlastitu nesposobnost kriv svako od Drine do Une, a najviše Sarajevo i SDA. Priznajte jedostavno da ste kolektivno nesposobni i olakšajte makar psihi.howdy wrote:
a ti bi SDA uhljebe? ne mere.
-
sumirprimus
#1035 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Hamolj wrote:SDP uhljebisumirprimus wrote:Hamolj wrote: Šta sam pogriješio ? Vidim da ne želiš argumentovano diskutovati nego daješ odgovor po direktivi i u stilu Jasmina Imamovića.![]()
![]()
![]()
pa bolan bolan...
bog te.
NISAM clan nijedne stranke, i nije me stranka uhljebila jak sam prirodno i by meridz
ne moze se ba za sda,a bit tuzlak, NE MOZE!
- dale cooper
#1036 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?Hamolj wrote:Pa daj onda pohvali i projekat SDA oko aerodroma.dale cooper wrote:Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminaliziraneHamolj wrote: Vama Džasmin maže oči prijeratnim firmama i njihovom propašću jer je nesposoban dovesti investitore. Koja državna firma radi u Tešnju pa je tako razvijen ? Ili koja radi u Goraždu ? Eto ti dva dobra primjera. Kod prvog primjera i općinom i kantonom vlada SDA, a općina najrazvijenija u BiH. U istom kantonu imaš Zavidoviće kojima takođe vlada SDA pa su najveća rupa. Zašto ? Zato što je načelnik Tešnja sposoban čovjek, a Zavidovića nije, sasvim jednostavno. U Goražu vlada Ramović SBiH, SBB i sad nezavisan, a kantonom SDA, pa je li možda zbog opstrukcija kantona Goražde tako razvijeno ? A ni u Goraždu više nemaš nijednog prijeratnog privrednog giganta. Samo vama Džasmin maže oči pričom da se živi od prijeratnih industrijskih pogona.
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratku pamet da se ne sjećamo ko je u
ovim svim procesima učestvovao. I da glasamo za zelene? Karina vam.![]()
Ali opet mi nisi odgovorio. Tako i Džasmin kad nema odgovor i rješenje samo spomene SDA i Banoviće i narod se naloži.
Prosječan Tuzlak nema ništa od toga osim pokojeg jeftinog leta, što je zasluga strateškog partnera Wizz Aira
a ne vlade TK. Koliko ljudi mole da se aerodrom malo dovede u red i modernizuje, a ovi ne mrdaju kurcom.
A da ne govorimo što nekima iz Sarajeva ni ne odgovara da uopšte radi, pa je bilo raznih kočenja i podmetanja nogu.
Nisi ni ti meni odgovorio u vezi odgovornosti za kriminaliziranu privatizaciju, tako da ne osjećam potrebu da ti odgovaram.
-
howdy
#1037 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
po 40-ti put, ne zivim u tuzli.Hamolj wrote:Mene zaboli ona stvar i za SDA i za SDP-om samo je strašno iritantna priča vas profinjenih Tuzlaka kojima je za vlastitu nesposobnost kriv svako od Drine do Une, a najviše Sarajevo i SDA. Priznajte jedostavno da ste kolektivno nesposobni i olakšajte makar psihi.howdy wrote:
a ti bi SDA uhljebe? ne mere.
-
Hamolj
#1038 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
Prosječan Tuzlak nema ništa od toga osim pokojeg jeftinog leta, što je zasluga strateškog partnera Wizz Aira
a ne vlade TK. Koliko ljudi mole da se aerodrom malo dovede u red i modernizuje, a ovi ne mrdaju kurcom.
A da ne govorimo što nekima iz Sarajeva ni ne odgovara da uopšte radi, pa je bilo raznih kočenja i podmetanja nogu.
Nisi ni ti meni odgovorio u vezi odgovornosti za kriminaliziranu privatizaciju, tako da ne osjećam potrebu da ti odgovaram.![]()
Ko je doveo Wizz Air, Džasmin Imamović ? Meni odgovara da radi, zašto mi ne bi odgovaralo. Kamo sreće da svaka općina u BiH ima aerodrom. Nije bilo nikakvih kočenja, to je još jedna šuplja od strane Džasmina Imamovića. Sarajevo se svim silama borilo da se omogući izvoz mesa u Tursku preko tuzlanskog aerodroma, a Banja Luka je opstruirala jer se do tada kompletan izvoz vršio preko njih.
Pa šta ću ti reći za privatizaciju kad se već sve zna. SDA i SDP dvije najveće lopovske stranke raskrmčile tuzlanske firme kao što su uradile i sa ostalim firmama u BiH.
-
sumirprimus
#1039 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pa dobro namasu najvise krivi sarajevo i sda... cinjenica 
-
howdy
#1040 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
i sad treba da dodje lopov umjesto lopova?Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
Nisi ni ti meni odgovorio u vezi odgovornosti za kriminaliziranu privatizaciju, tako da ne osjećam potrebu da ti odgovaram.![]()
Ko je doveo Wizz Air, Džasmin Imamović ? Meni odgovara da radi, zašto mi ne bi odgovaralo. Kamo sreće da svaka općina u BiH ima aerodrom. Nije bilo nikakvih kočenja, to je još jedna šuplja od strane Džasmina Imamovića. Sarajevo se svim silama borilo da se omogući izvoz mesa u Tursku preko tuzlanskog aerodroma, a Banja Luka je opstruirala jer se do tada kompletan izvoz vršio preko njih.
Pa šta ću ti reći za privatizaciju kad se već sve zna. SDA i SDP dvije najveće lopovske stranke raskrmčile tuzlanske firme kao što su uradile i sa ostalim firmama u BiH.
- MikroBelaj
#1041 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Prvo idemo u restoran Lovac po upute od Gradonacelnika ,mozda plati i koju turuTyke wrote:Kakav li ces tek tad dim vidjeti. I Imamovic ce nam se ukazati nakon 5 piva.MikroBelaj wrote:Tyke wrote: Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.![]()
Salu na stranu, kad se tek Mellain otvorio pa sam usao dole u parking, po izlasku onaj momak sto radi na parkingu kad je poceo hraljati i zavijati, nisam mogk vjerovati kad prije kelju zaposlise na takvom mjestu (mislim na takav hotel i gradjevinu).
Pa oni sto prate parkinge po gradu i zakljucavaju auta zbog neplacanja, jebo majku kako uketise svi do jednog onako ofirni. Jednostavno nemas vremena ni aplicirati za neki posao a kelja vec i radnog staza ubrao na tom mjestu.![]()
Nego, ko ce sa mnom u obilazak carsije da dokumentujemo ko to lozi plastiku i truje nasa humana pluca? Idemo mojim autom u lov na crni dim.
Iso bi ja stobom,akos gajbu tuzlaka metnut na zadnje sjediste da nam se nadje![]()
Nece @Haman priznati nas trud, optuzice nas da smo pijani pravili inspekciju.
Slika vrijedi 1000 rijeci,slikamo i turimo na internet nek se zgledaju dushmani
-
Hamolj
#1042 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Opterećenost utiče na iskrenost.sumirprimus wrote:pa dobro namasu najvise krivi sarajevo i sda... cinjenica
-
Hamolj
#1043 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja stvarno ni u jednom svom postu nisam aludirao na to da na čelo općine mora doći SDA. Tuzli samo treba sposoban čovjek koji će znati izbore uzeti na projektima, a ne na strašenju naroda. Ako mislite da je SDP rješenje za Tuzlu, nek bude, ali valjda u tom SDP-u ima i drugih ljudi mimo Džasmina koji bi mogli voditi općinu. Ako je on najveća vedeta te stranke onda je ona baš jadna.howdy wrote:i sad treba da dodje lopov umjesto lopova?Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
- dale cooper
#1044 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Aha, ali u kurcu, zna se koja je stranka najviše vremena provela na vlasti u TK (ali i u drugim kantonima) u poslijeratnim godinama.Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
Isto tako se manje više zna ko je sjebao prijeratnu Tuzlansku industriju, bile su desetine članaka na ovu temu
tako da...uzalud vam trud svirači.
- MikroBelaj
#1045 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Prosjecan putnik u Tuzlu ostavi cirka 0,00 KM,mozda ostavi neku marku za kahvu na aerodromu ali to ne ide u budzet Grada Tuzla!Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
-
Hamolj
#1046 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Hajde samo jednu stvar da ti kažem, ali poslije toga moraš dati iskren odgovor. Nakon što je SDP 2000. preuzeo vlast u BiH sa poznatom Alijansom preuzeo je i mjesto direktora agencije za privatizaciju FBiH i svog čovjeka postavio na njeno čelo. Nakon što je SDA ponovo preuzela vlast, sve direktore je smijenila osim njega. On je još dugi niz godina bio njen direktor, iako je SDA vladala. Sad ti meni hoćeš reći da je SDA sve sama uradila bez svesrdačne pomoći SDP-a i njenih kadrova ?dale cooper wrote:Aha, ali u kurcu, zna se koja je stranka najviše vremena provela na vlasti u TK (ali i u drugim kantonima) u poslijeratnim godinama.Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
Isto tako se manje više zna ko je sjebao prijeratnu Tuzlansku industriju, bile su desetine članaka na ovu temu
tako da...uzalud vam trud svirači.![]()
Neko je krčmio mnogo, mnogo više.
- MikroBelaj
#1047 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ja stvarno ni u jednom svom postu nisam aludirao na to da na čelo općine mora doći SDA. Tuzli samo treba sposoban čovjek koji će znati izbore uzeti na projektima, a ne na strašenju naroda. Ako mislite da je SDP rješenje za Tuzlu, nek bude, ali valjda u tom SDP-u ima i drugih ljudi mimo Džasmina koji bi mogli voditi općinu. Ako je on najveća vedeta te stranke onda je ona baš jadna.[/quote]Hamolj wrote:i sad treba da dodje lopov umjesto lopova?howdy wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.Hamolj wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
Ko je po tebi sposoban ,ako mozes imenom i prezimenom navest jednog tuzlaka koji bi sad iz ovih stopa mogao zamjeniti Jasmina Imamovica?
-
sumirprimus
#1048 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ko je opterecen?Hamolj wrote:Opterećenost utiče na iskrenost.sumirprimus wrote:pa dobro namasu najvise krivi sarajevo i sda... cinjenica
na svakim se izborima potvrdi tuzlanska neopterecenost minder republici
al fakat.
aiskreniji ne mogu bit.
i tom bi se dalo raspravljat rijetko da sretnem tuzlaka da kaze otvoreno da glasa za sda, kad cemo vec o iskrenosti...
-
Hamolj
#1049 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Glupost, mnogo moje rodbine i mojih prijatelja putuje preko tuzlanskog aerodroma. Obično se u Tuzlu ode 2-3 sata prije leta, jede, popije kafa. Uz to ne zaboravi da dolaze sa veće udaljenosti pa ih neko mora i dovesti.MikroBelaj wrote:Prosjecan putnik u Tuzlu ostavi cirka 0,00 KM,mozda ostavi neku marku za kahvu na aerodromu ali to ne ide u budzet Grada Tuzla!Hamolj wrote:Plitak odgovor, znam da je jednom prosječnom SDP-ovcu teško priznati, ali prošle godine je čini mi se preko tog aerodroma prodefilovalo 400.000 putnika. Da svaki putnik ostavi samo 5 KM tokom svog dolaska u Tuzlu ( a ostavi daleko više ) to je 2 miliona KM.dale cooper wrote: Zašto da hvalim projekat koji je još jedna filijala i krava muzara SDA i mjesto za uvaljivanje njihovih kadrova?![]()
-
Hamolj
#1050 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Suprotno, dok ostatak BiH zadrto glasa za SDA, dotad Tuzla zadrto glasa za SDP. Znači da su i jedni i drugi zadrti, razlika je samo u stranci. Nema Tuzlak šta prigovoriti onom iz Banovića kad su isti.sumirprimus wrote:ko je opterecen?Hamolj wrote:Opterećenost utiče na iskrenost.sumirprimus wrote:pa dobro namasu najvise krivi sarajevo i sda... cinjenica
na svakim se izborima potvrdi tuzlanska neopterecenost minder republici![]()
![]()
al fakat.
aiskreniji ne mogu bit.
i tom bi se dalo raspravljat rijetko da sretnem tuzlaka da kaze otvoreno da glasa za sda, kad cemo vec o iskrenosti...