Daastrong69 wrote:Oreo?thekupus wrote:Honor 9, maloprije stigla notifikacija za update, 2,83 GB
Leti majke mi. Nisu drastične estetske izmjene, al je brži osjetno
Moderator: Benq
Daastrong69 wrote:Oreo?thekupus wrote:Honor 9, maloprije stigla notifikacija za update, 2,83 GB
Tastature ili texta..Point. wrote:Zna li ko kako da smanjim velicinu slova na porukama? Velika mi slova, neznam kako se to poremetilo, a ne moze se preko volume tipki kao sto moze na Samsung recimo. Ima li kakva caka?
Zahvaljujem, bilo je ovo drugo u pitanju, tj velicina teksta.kokuz_sa wrote:Tastature ili texta..Point. wrote:Zna li ko kako da smanjim velicinu slova na porukama? Velika mi slova, neznam kako se to poremetilo, a ne moze se preko volume tipki kao sto moze na Samsung recimo. Ima li kakva caka?
Tastaturu imas u opcijama za velicinu slova..a tekst poruke jednostavno sa 2 prsta povecas ili smanjis..tj razvuces po ekranu
Note 9hekaton wrote:mate 10 pro vs galaxy note 9 ?
ah izvini typo, u glavi mi bio ovaj 9 sto ce biti predstavljen 25.tog...editovao sam prvi post...Mega Man X wrote:Kume, Galaxy Note 9 nije ni izašao. Tek nekad u augustu ove godine.
A Mate 10 Pro je zvijer.
P9 lite drzi super cijenu jer je kvalitetniji od npr p9 lite 17.
Znam ja dobro Genelek... radio sa njima..Neda Dahnut wrote:2 GODINE GARANCIJE, nije Genelec piljara bato.kokuz_sa wrote:P9 lite drzi super cijenu jer je kvalitetniji od npr p9 lite 17.
A inace Nisu normalni sa cijenama...
Ja svoj p10 lite uzeo za oko 220KM jeftinije nego kod njih
I kakve to ima veze sa ovom temom zivota ti?Mega Man X wrote:
Kupiš telefon od 3000 maraka, i on ti krešuje samo zbog jedne ikonice u tekstu.
To je ta Apple "kvaliteta" i "stabilni" iOS.![]()
Preklopnu?permanentan wrote:Znate li gdje u Sarajevu kupiti originalnu huawei masku za p10?
Odakle izvuče cijene,msm odakle nabavit djelove za Huawei??kokuz_sa wrote:
Display za p10 lite je nabavna oko 55KM..ploca 50KM..poklopac 10..baterija 12KM..
Sve kad saberes ne vrijedi razliku u cijeni radi garancije..
Na boldirano ispod:skafiskafsnjak wrote: I kakve to ima veze sa ovom temom zivota ti?
Averus wrote:Moram podijeliti iskustvo, iako nije ništa novo na ovoj temi...
Jučer sam imao priliku da u jednom danu isprobam iPhone 7(S?), LG Q6, Samsung Galaxy S6+
Ljudi dragi, pa moj Honor 8 je za te telefone izmislio moderno, dizajn, sistem i rad.
LG i iPhone su novi, Samsung star par mjeseci. Jedino u čemu ih Honor 8 ne podere je kamera (osim Q6 koji je svakako niža klasa), ali ni ne zaostaje previše za njima.
Ja ne mogu da vjerujem na šta ljudi bacaju pare, samo zato što Samsung/Apple "nije kinez" (iako faktički jeste, al' haj'...)
Lijeeepi moj Honor
Odakle i svi nabavljaju..valjuga wrote:Odakle izvuče cijene,msm odakle nabavit djelove za Huawei??kokuz_sa wrote:
Display za p10 lite je nabavna oko 55KM..ploca 50KM..poklopac 10..baterija 12KM..
Sve kad saberes ne vrijedi razliku u cijeni radi garancije..