Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#1026 Re: Osmina finala
A jebote vratila se Belgija a na forumu su je razapeli.
- Bosanski_kralj
#1027 Re: Osmina finala
Navijam za Italiju, ali ne vjerujem da će proći Španiju. Jednostavno u ovoj Italiji nema dovoljno kvaliteta.
- Logovan
#1028 Re: Osmina finala
Ništa od iznenađenja Mađarske i tvog šetanja.Melbourne_Australia wrote: Ja sam covjek od rijeciDrug zapamti sta ti kazem veceras ce ih Belgija ubiti ...Jer Madzari su taraba od ekipe, Gera im je glavni igrac u veznom redu
nikad losija repka u zadnjih 20 godina nije prosla dalje..Cujemo se veceras
Mađari su se dobro držali do 70 i neke minute i onda su primili drugi gol i gotovi su bili, zreli za trpanja.
Wilmots sebi zacementirao klupu, neće se skidati u kvalifikacijama za SP, osim ako ne bude redao kikseve.
- AmiĐa_Idriz
#1029 Re: Osmina finala
Što ne mogu ovog, ne voli politiku neke zemlje ili ne voli narod odma zamrzi repku. Boli me q kakvi su ko ljudi. Mađari grizli na ovom EURU i pravo sam ih zagotivio
odmaknite malo tu jebenu politiku od fudbala.
Sutra Azuri šalju Furiju kući
. Englezi na guzove prolaze Vikinge, kod njih je pritisak samo takav.
Sutra Azuri šalju Furiju kući
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1030 Re: Osmina finala
Posto je usmjereno na mene i moj komentar, red je da i odgovorim.AmiĐa_Idriz wrote:Što ne mogu ovog, ne voli politiku neke zemlje ili ne voli narod odma zamrzi repku. Boli me q kakvi su ko ljudi. Mađari grizli na ovom EURU i pravo sam ih zagotivioodmaknite malo tu jebenu politiku od fudbala.
Sutra Azuri šalju Furiju kući. Englezi na guzove prolaze Vikinge, kod njih je pritisak samo takav.
Kakva politika?! Napises na osnovu licnog iskustva i odmah politika
Jedino ovaj dio sa izbjeglicama, to jeste politika.
A ne znam sto bi ih volio. Tvoja stvar, svidjaju ti se. Da su grizli, jesu. Cak i ovu s Belgijom sto su fasovali, posteno su izgubili.
- Dr Kova
#1031 Re: Osmina finala
Samo da se upišem
- asurbanipal
#1032 Re: Osmina finala
_BataZiv_0809 wrote: Prodjoh nesto malo svijeta i najvise klosarije vidjeh u Parizu, a najljubaznije i najsusretljivije ljude u Lisabonu. I zamisli da napisem da su svi Francuzi klosari, a da su Portugalci, suprotno uvrijezenom misljenju koje ih etiketira kao cigane, zapravo meleciNacija je skup pojedinaca, ovakvih i onakvih, generalizacija je glupost.
Ja gajim lijepe uspomene iz Mađarske i Budimpešte. Išao sam i na turbe Gul Babi. Fin pogled na dio grada sa tog mjesta

- Drvosjeca iz Dejcica
#1033 Re: Osmina finala
Čovjek ne smije ni reći koga podržava a koga ne podržava. Ne kontam da nekom Mađari mogu biti preći nego Hrvati.
Eno onaj se ibretio kada sam rekao da mi je žao Hrvata što su ispali a za Mađare me zalibo jer ne graničimo sa njima. Politički i ideološki za mene su ološ trenutno sa onim njihovim Orbanom i tu se sva priča završava.
Španci su mi dragi ali danas podržavam Italiju...nekako su mentalitetom bliže nama a i gotivim njihovu kulturu.
Zato...

Španci su mi dragi ali danas podržavam Italiju...nekako su mentalitetom bliže nama a i gotivim njihovu kulturu.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1034 Re: Osmina finala
Grad jeste zaista lijepasurbanipal wrote:_BataZiv_0809 wrote: Prodjoh nesto malo svijeta i najvise klosarije vidjeh u Parizu, a najljubaznije i najsusretljivije ljude u Lisabonu. I zamisli da napisem da su svi Francuzi klosari, a da su Portugalci, suprotno uvrijezenom misljenju koje ih etiketira kao cigane, zapravo meleciNacija je skup pojedinaca, ovakvih i onakvih, generalizacija je glupost.
![]()
![]()
![]()
Ja gajim lijepe uspomene iz Mađarske i Budimpešte. Išao sam i na turbe Gul Babi. Fin pogled na dio grada sa tog mjesta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1035 Re: Osmina finala
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čovjek ne smije ni reći koga podržava a koga ne podržava. Ne kontam da nekom Mađari mogu biti preći nego Hrvati.Eno onaj se ibretio kada sam rekao da mi je žao Hrvata što su ispali a za Mađare me zalibo jer ne graničimo sa njima. Politički i ideološki za mene su ološ trenutno sa onim njihovim Orbanom i tu se sva priča završava.
![]()
Španci su mi dragi ali danas podržavam Italiju...nekako su mentalitetom bliže nama a i gotivim njihovu kulturu.Zato...
Cuj navijas za Italiju....pored zivih Spanaca
(malo te zaj.....
- ExNihilo
#1036 Re: Osmina finala
Hajmo Italija, hajmo Island. 
- Drvosjeca iz Dejcica
#1037 Re: Osmina finala
Ma volio bih ja da obje ekipe prođu nekim čudom.Tomahawk11 wrote:
Cuj navijas za Italiju....pored zivih Spanaca![]()
![]()
(malo te zaj....., ilitiga salim se
)
- Dr Kova
#1038 Re: Osmina finala
Njemačka će ih sve presexat'. Najjači su 
- Pismonosa
#1039 Re: Osmina finala
Šteta za komšije. Jebena stativa! Ali šta ćeš, život je takav, čupav i dlakav
Barem se imaju čemu nadati u skorijoj budućnosti
Italija - Španija
Blage simpatije u korist Italije, osim ako Florenzi bude u prvoj postavi, naravno
Nijemci napokon izgledaju kao prvaci. Teško da će im se neko usrati u ćeif.
Belgija isto tako proigrala
Nadam se da će Belgija momački otresti one levate na čelu sa trkačim konjem
Volio bih da Poljska iznenadi Portugal, ali male su im šanse.
Englezi ubijaju Islanda nogama
I tako..
Njemačka prvak
Zaslužili su, peksin je doveo odličnu ekipu
Italija - Španija
Nijemci napokon izgledaju kao prvaci. Teško da će im se neko usrati u ćeif.
Belgija isto tako proigrala
Nadam se da će Belgija momački otresti one levate na čelu sa trkačim konjem
Volio bih da Poljska iznenadi Portugal, ali male su im šanse.
Englezi ubijaju Islanda nogama
I tako..
Njemačka prvak
Zaslužili su, peksin je doveo odličnu ekipu
Last edited by Pismonosa on 27/06/2016 11:11, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#1040 Re: Osmina finala
OK, poštujem, al kao što rekoše gore, na osnovu pojedinaca sve trpati u isti koš...kad su već izbjeglkce u pitanju ne bi vjerovao koliko je raja iz Mađarske pomagala izbjeglicama (ono standardno hrava voda). Orban jeste analni otvor to i ja kažem, i on je glavni razlog zašto te informacije i nisu dospjele u javnost jbg.Tomahawk11 wrote:Posto je usmjereno na mene i moj komentar, red je da i odgovorim.AmiĐa_Idriz wrote:Što ne mogu ovog, ne voli politiku neke zemlje ili ne voli narod odma zamrzi repku. Boli me q kakvi su ko ljudi. Mađari grizli na ovom EURU i pravo sam ih zagotivioodmaknite malo tu jebenu politiku od fudbala.
Sutra Azuri šalju Furiju kući. Englezi na guzove prolaze Vikinge, kod njih je pritisak samo takav.
Kakva politika?! Napises na osnovu licnog iskustva i odmah politikaNisam rekao da ne volim narod, nego da su bili neljubazni, mnoze te s nulom, ne zanimas ih. Da sam napisao da nekog mrzim, pa hajde. Treba nekad i shvatiti napisano.
Jedino ovaj dio sa izbjeglicama, to jeste politika.
A ne znam sto bi ih volio. Tvoja stvar, svidjaju ti se. Da su grizli, jesu. Cak i ovu s Belgijom sto su fasovali, posteno su izgubili.
Nego jebo to, ajmo 18:00 Azuri
- Pismonosa
#1041 Re: Osmina finala
Ono gore sam napisao u desetercu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1042 Re: Osmina finala
Ove Talijane volio ne volio, moras ih postovati.
Spanci....dosad neuvjerljivi....bili su i Nijemci, pa juce pokazase pravo lice.
Dobro, Talijani su veca prepreka. Ne znam, sve je moguce.
Pa i da Engleska ispadne od Islanda

Pa i da Engleska ispadne od Islanda
- pirmin
#1043 Re: Osmina finala
Brao za ovo!Drvosjeca iz Dejcica wrote: Politički i ideološki za mene su ološ trenutno sa onim njihovim Orbanom i tu se sva priča završava.![]()
- pirmin
#1044 Re: Osmina finala
Zabari prolaze spanske musice i padaju na Boatenku.
- AmiĐa_Idriz
#1045 Re: Osmina finala
Ma provući će se Englezi nekako na guzove, pritisak na njih je paklen.Tomahawk11 wrote:Ove Talijane volio ne volio, moras ih postovati.
Pa i da Engleska ispadne od Islanda![]()
- uglavnomja
#1046 Re: Osmina finala
veceras planeta navija protiv engleza 
- agent_zero
#1048 Re: Osmina finala
jethro wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1049 Re: Osmina finala
Na pogresnom ste podforumu drugovipirmin wrote:Brao za ovo!Drvosjeca iz Dejcica wrote: Politički i ideološki za mene su ološ trenutno sa onim njihovim Orbanom i tu se sva priča završava.![]()
On topic:
Naprijed Island!
- Pismonosa
#1050 Re: Osmina finala
Mora vala i sazviježđe Kasiopeja navijati za Island, al opet neće izbjeći karanjeuglavnomja wrote:veceras planeta navija protiv engleza