Ne podmeći Fudo, nisam rekao d vas ne volimo, rekao sam da nemamo puno zajedničke priče...Fudo387 wrote:Jebem li ga, sad mi je palermo ubacio crva u glavu...mozda nas stvarno ne vole?
Zasto ste napustili BiH?
-
palermo
#1026 Re: Zasto ste napustili BiH?
-
palermo
#1027 Re: Zasto ste napustili BiH?
taj rad.....vidiš da sam u pravujeza u ledja wrote:
Ono drugo.
-
Fudo387
#1028 Re: Zasto ste napustili BiH?
Mani se Bate subare, on sta god napise ja sam, bez da citam, odmah protiv.palermo wrote:A zar vi stvarno ne vidite na ovoj temi da postoji taj misunderstanding...ili možda mislite da sam ja, Bata...još poneko, ono samo namćori koji pametuju nešto
-
Fudo387
#1029 Re: Zasto ste napustili BiH?
Kako nemamo?palermo wrote:Ne podmeći Fudo, nisam rekao d vas ne volimo, rekao sam da nemamo puno zajedničke priče...Fudo387 wrote:Jebem li ga, sad mi je palermo ubacio crva u glavu...mozda nas stvarno ne vole?
Pa vidis da pricamo.
-
palermo
#1030 Re: Zasto ste napustili BiH?
bog te maz'o na ovoj temi k'o u onoj pjesmi Branka Ćopića, deset na jednog o zar se i to može (mislim deset dijasporaca) 
-
palermo
#1031 Re: Zasto ste napustili BiH?
jok, sada se zajebavamo, onog trena kada počnemo ozbiljno pričati misunderstanding iskoči iz ormaraFudo387 wrote:
Kako nemamo?
Pa vidis da pricamo.
- Edin H.
#1032 Re: Zasto ste napustili BiH?
Brutalna dominacija, dijsporci u nezaustavljivoj ofanzivi.palermo wrote:bog te maz'o na ovoj temi k'o u onoj pjesmi Branka Ćopića, deset na jednog o zar se i to može (mislim deset dijasporaca)![]()
-
Fudo387
#1033 Re: Zasto ste napustili BiH?
Bi l' ti to tako rek'o, haj' karikiram, i malom Pjanicu da se igrom slucaja upustis u razgovor sa njim?palermo wrote:jok, sada se zajebavamo, onog trena kada počnemo ozbiljno pričati misunderstanding iskoči iz ormaraFudo387 wrote:
Kako nemamo?
Pa vidis da pricamo.
-
palermo
#1034 Re: Zasto ste napustili BiH?
K'a Josin Ćelzi iz najboljjih vremenaEdin H. wrote:Brutalna dominacija, dijsporci u nezaustavljivoj ofanzivi.palermo wrote:bog te maz'o na ovoj temi k'o u onoj pjesmi Branka Ćopića, deset na jednog o zar se i to može (mislim deset dijasporaca)![]()
-
palermo
#1035 Re: Zasto ste napustili BiH?
Nisam skontao....šta bi li mu rekao...ne vidim poentu tvoga pitanja ? de malo pojasniFudo387 wrote:
Bi l' ti to tako rek'o, haj' karikiram, i malom Pjanicu da se igrom slucaja upustis u razgovor sa njim?
-
Fudo387
#1036 Re: Zasto ste napustili BiH?
Da ga ne razumijes.palermo wrote:Nisam skontao....šta bi li mu rekao...ne vidim poentu tvoga pitanja ? de malo pojasniFudo387 wrote:
Bi l' ti to tako rek'o, haj' karikiram, i malom Pjanicu da se igrom slucaja upustis u razgovor sa njim?
- uglavnomja
#1037 Re: Zasto ste napustili BiH?
nerazumijevanje je normalno jer nisu ista iskustva i znanje.palermo wrote:jok, sada se zajebavamo, onog trena kada počnemo ozbiljno pričati misunderstanding iskoči iz ormaraFudo387 wrote:
Kako nemamo?
Pa vidis da pricamo.
dijaspora zna milion puta vise o zivotu u bosni nego sto bosanci znaju kako je u dijaspori. i to ona ratna 20+ godina staza vani.
a mi, ovi taze otisli, da ne pricam.
jedan je havana koji ima sve to u dzepu i sa njim nema nerazumijevanja.
- Edin H.
#1038 Re: Zasto ste napustili BiH?
Otaj ni sam sebe ne razumije, kaze mora NASU ozeniti, onda onoj Talijanki slozi maksuma.Fudo387 wrote:Da ga ne razumijes.palermo wrote:Nisam skontao....šta bi li mu rekao...ne vidim poentu tvoga pitanja ? de malo pojasniFudo387 wrote:
-
palermo
#1039 Re: Zasto ste napustili BiH?
Pa naravno da ne razumijem zašto neće više da ode iz RomeFudo387 wrote:
Da ga ne razumijes.
A i inče, kako bih ja mogao Pjanu razumjeti,ili on mene ? To što ga ne razumijem, ne znači da ga ne volim....ali da bi ja i on nešto imali pričati, vala i ne znam, Uglavnom bih ja njega pitao, te kakav je ovaj, te kakav je onaj...mo'š misliti što bi mu bilo zanimljivo
-
palermo
#1040 Re: Zasto ste napustili BiH?
Nism ni rekao da je nenormalno, samo sam konstatovao da postoji. U razloge nerazumjevanja nisam neštodublje ni ulazio.uglavnomja wrote:nerazumijevanje je normalno jer nisu ista iskustva i znanje.palermo wrote:jok, sada se zajebavamo, onog trena kada počnemo ozbiljno pričati misunderstanding iskoči iz ormaraFudo387 wrote:
Kako nemamo?
Pa vidis da pricamo.
dijaspora zna milion puta vise o zivotu u bosni nego sto bosanci znaju kako je u dijaspori. i to ona ratna 20+ godina staza vani.
A ako je jedini Havana sa kojim nema nerazumjevanja, onda je on i najbolji dokaz mojoj tezi...
Last edited by palermo on 03/06/2016 00:22, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#1041 Re: Zasto ste napustili BiH?
Uhvatila ga na foru, garant mu rekla da trosi pilule...a i on levatEdin H. wrote:Otaj ni sam sebe ne razumije, kaze mora NASU ozeniti, onda onoj Talijanki slozi maksuma.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1042 Re: Zasto ste napustili BiH?
timPra te siso malaFudo387 wrote:Mani se Bate subare, on sta god napise ja sam, bez da citam, odmah protiv.palermo wrote:A zar vi stvarno ne vidite na ovoj temi da postoji taj misunderstanding...ili možda mislite da sam ja, Bata...još poneko, ono samo namćori koji pametuju nešto
-
Fudo387
#1043 Re: Zasto ste napustili BiH?
Evo jos cu sad i necu vise,palermo wrote:Nism ni rekao da je nenormalno, samo sam konstatovao da postoji. U razloge nerazumjevanja nisam ni ulazio.
A sta se mi konkretno ne razumijemo?
Mislim, sta ti meni sad govoris a ja te ne razumijem jer kao imam drugacije misljenje i ne vidim neke stvari kako ih ti vidis?
Moze i neki banalan primjer....
-
Nokija
#1044 Re: Zasto ste napustili BiH?
Ne znam, ovo mi nije jasno. Ljudi se svugdje u svijetu upoznjau i razumiju a imaju sasvim razlicita zivotna iskustva i sudbine. Mislim da to "nerazumijevanje" domacih i dijaspore ima neke druge dublje razloge. Ja se kao dijaspora sa domacim cesto puno bolje razumijem nego sa dijasporom.uglavnomja wrote:nerazumijevanje je normalno jer nisu ista iskustva i znanje.palermo wrote:jok, sada se zajebavamo, onog trena kada počnemo ozbiljno pričati misunderstanding iskoči iz ormaraFudo387 wrote:
Kako nemamo?
Pa vidis da pricamo.
-
Fudo387
#1045 Re: Zasto ste napustili BiH?
Dok ne skolnes tog hajvana sa avatara, necu da pricam s tobom._BataZiv_0809 wrote:timPra te siso malaFudo387 wrote:Mani se Bate subare, on sta god napise ja sam, bez da citam, odmah protiv.palermo wrote:A zar vi stvarno ne vidite na ovoj temi da postoji taj misunderstanding...ili možda mislite da sam ja, Bata...još poneko, ono samo namćori koji pametuju nešto![]()
-
palermo
#1046 Re: Zasto ste napustili BiH?
jebem li mu miša Fudo, zar ova tema, koja se evo razvlači koliko već stranica ( a u suštini sve se isto priča) nije najbolji dokaz tome. Aerodrom vaki, aerodrom nak'iFudo387 wrote:Evo jos cu sad i necu vise,palermo wrote:Nism ni rekao da je nenormalno, samo sam konstatovao da postoji. U razloge nerazumjevanja nisam ni ulazio.
Mislim, sta ti meni sad govoris a ja te ne razumijem jer kao imam drugacije misljenje i ne vidim neke stvari kako ih ti vidis?
Moze i neki banalan primjer....
- Connaisseur Karlin
#1047 Re: Zasto ste napustili BiH?
aha,Rover se zaledio,al' ima i doba vijest: kolonija se grije od otpada iz kosmosa ,hvala Zemljanima na besplatnom grijanjujeza u ledja wrote:"Poledilo opet, komsijaaaa"Connaisseur Karlin wrote: na Marsu mozes pokusati naci zajednicke tacke u konverzaciji sa vanzemaljcima
- Connaisseur Karlin
#1048 Re: Zasto ste napustili BiH?
Znam da ste namcori ( kakav je ovo rijec) jer imam kontakt sa ljudima od S do J Pola.palermo wrote:zacrtao da ne pričam sa dijasporomConnaisseur Karlin wrote:
ma ima,ali ti si sebi zacrtao tako![]()
na Marsu mozes pokusati naci zajednicke tacke u konverzaciji sa vanzemaljcima,pa sto ne i na Zemlji,ipak je to licni izbor svakoga,bilo gdjebjeri bona......
naravno da možeš naći zajedničke tačke komunikacije, jebem li ga,ne kažem ja da se uz pivu ne može koja prozboriti, ali prilično je to postalo površno.....
A zar vi stvarno ne vidite na ovoj temi da postoji taj misunderstanding...ili možda mislite da sam ja, Bata...još poneko, ono samo namćori koji pametuju nešto
-
Fudo387
#1049 Re: Zasto ste napustili BiH?
A jebo aerodrom, koga briga za tim.palermo wrote:jebem li mu miša Fudo, zar ova tema, koja se evo razvlači koliko već stranica ( a u suštini sve se isto priča) nije najbolji dokaz tome. Aerodrom vaki, aerodrom nak'iFudo387 wrote:Evo jos cu sad i necu vise,palermo wrote:Nism ni rekao da je nenormalno, samo sam konstatovao da postoji. U razloge nerazumjevanja nisam ni ulazio.
Moze i neki banalan primjer....![]()
Mislim na nesta drugo, taman posla da cu sad sa nekim iz Bosne pricati o stegdozama na sarajevskom aerodromu.
Ako neko kaze, vidi, super nam aerodrom, ja cu mu reci, jeste, bas je super.
I ne zagledam ga, mene sto se tice mogu sator umjesto terminala postaviti, a ne bih progovorio. Isto kao sto ne primjecujem ni one koji
su velicine Sarajeva, bas me briga za svim nasminkanim glupostima.
-
Nokija
#1050 Re: Zasto ste napustili BiH?
Ko je za vaki, a ko je za naki aerodrom?
Kao dijaspora koje je malo proputovala odgovorno tvrdim da je aeorodrom u SA prva liga. Maltene u sred grada, u najgoroj spici treba ti pola sata da stignes, nema guzve na salteru. Za 10 eura si na kucnoj adresi. Manko: pusi se i osoblje uvijek nesto cool nadmeno arogantni. Sve u svemu TOP.