Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:Jedno pitanje,jaran mi rekao da vas pitam,dakle za jarana pitam.Zanima ga sljedeće,mog jarana svakako
Šta bi muškarac mogao za vas uraditi u ovom trenutku,da vas ostavi bez daha?(necete umrijeti ,mislim u pozitivnom smislu )
Odgovorite ako vam šta padne na pamet,da mogu jaranu javiti.
Da mi se skloni sa puta ..... ako on jarana Moli da na forumu pita kako da zenu ostavi bez daha - takav ce me najbolje ostaviti bez daha ako mi se makne
MOSALJOZE wrote:Jedno pitanje,jaran mi rekao da vas pitam,dakle za jarana pitam.Zanima ga sljedeće,mog jarana svakako
Šta bi muškarac mogao za vas uraditi u ovom trenutku,da vas ostavi bez daha?(necete umrijeti ,mislim u pozitivnom smislu )
Otkud vama muskarcima ideja da curama uopste treba da nesto posebno radite od cega bi mi padale s nogu?
Male, spmontane stvari, sitnice, ruka u ruci kad treba, osmjeh, dodir, onaj posebni nacin na koji izgovori moje ime....sta bilo kojoj curi vise treba?
Otkud vama muskarcima ideja da curama uopste treba da nesto posebno radite od cega bi mi padale s nogu?
Male, spmontane stvari, sitnice, ruka u ruci kad treba, osmjeh, dodir, onaj posebni nacin na koji izgovori moje ime....sta bilo kojoj curi vise treba?
djevojka bez imena wrote:
djevojka bez imena wrote:
Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Sorry, da ja samo upitam kako mi to trebamo odgovarati, pošto misliš da negdje fulamo?
Ne znamo se baš svi, ali ima nas 20-tak koji se međusobno znamo, mada to nije razlog da išta drukčije odgovaramo. Ako je neko pitanje škakljivo ili nam se ne odgovara, prosto ga preskočimo.
berenice wrote:Stvarno ova tema bezze. Pitajte! A vi drugarice, odgovarajte kako to prilici temi, a ne vama licno ili vasoj okolini - nego onako kako je. Ili je doslo do toga da svako svakoga zna vec, pa se ne usudjujete?
Sorry, da ja samo upitam kako mi to trebamo odgovarati, pošto misliš da negdje fulamo?
Ne znamo se baš svi, ali ima nas 20-tak koji se međusobno znamo, mada to nije razlog da išta drukčije odgovaramo. Ako je neko pitanje škakljivo ili nam se ne odgovara, prosto ga preskočimo.
pomogla cetka
Ma još se češkam, moj Muha. Sve se nadam da će proći, ali ovi komarci iz godine u godinu sve gori. Bože, čime li ih pumpaju?
Nisam_fin wrote:Kome bi od forumaša htjele poslati pp, a to do sad niste uradile?
S kojim bi forumašem htjele otići na sladoled?
Koji vam je totalni turn on na prvu kad vidite muškarca?
Šta vam je na prvu totalno odbojno?
Da li ste i da li bi mogle biti u vezi (bilo kakvoj) s nekim druge nacionalnosti/vjere?
Kome sam htjela i poslala sam
Heat
Gard, stav, držanje
Osmijeh bez zuba
Nisam bila..ali zbog mog praga tolerancije pretpostavljam da bih mogla. Iako to ne može baš biti crno/bijelo, mnogo faktora igra ulogu da bi se moglo tvrditi.