Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mega Man X wrote:Da hoće taj Nougat update da vidimo šta novo dolazi iz južnokorejske kuhinje.
Pročitao sam negdje da će navodno biti do kraja godine za S7 i note 5.
Sto se mene tice, da samo hoće vratit na onu verziju prije ove zadnje. Ovo je katastrofa, baterija ide ko luda, telefon se pregrijava.
A preko noći, dok spavam, ja ga ne ostavljao da se puni... Jos mi je život drag.
Ja večeras igrao "ticket to ride" od 21.20 do 00.10, baterija spala sa 77 na 42% i telefon se nije nimalo, ali nimalo ugrijao. E sad ja ne znam da li vi pretjerujete, da li ja previše ignorišem tu potrošnju ali fkt ne čini mi se tako dramatično. Jbt, 3 sata igranja, na Lg G4 bi potrošio preko 60% baterije sigurno...
da ne otvaram novu temu, vezano je za S7 Edge, ima li ono zastitno staklo se uzet, tj vidio sam da neki prodaju al kako se pokazalo jer je edge i koje/gdje preporucujete da uzmem
jes' ti jedan od onih što ne odgovaraju na viber odmah?
5 minuta čitam i ne kontam, gledam Viber reko da vidim jesi mi ti nešto pisao, pa onda prebirem po mozgu jesam li kad ostavljao broj
I tek onda skontam da to zbog ikonice... A vjeruj mi da sam sušta suprotnost, ja sam onaj freak koji je uvijek online, uvijek uz mobitel, uvijek svima dostupan itd itd. Buckethead će ti potvrditi da momentalno odgovaram
isto i ovdje, ako odmah ne odgovorim znači da te namjerno ignorišem
Kod mene hanuma voli reći da ja mobitel volim više od nje obzirom da ga nosim vazda uz sebe. A ja ne bih da proturječim, da se ne zamjeram mobitelu bezze