Onaj Mektic kaze da je od hakera dobio neke informacije vezane za 'vijestiummeta'?
Jadni mi
Ne mere drug moj, jer Srbe i Hrvate boli kantica za selefistički terorizam. Kako sam već na nekoj drugoj temi rekla, oni su se pobrinuli da ih se to ne tiče i da svaki narod nosi svoj teret.arzuhal wrote:Ovu nesigurnost, ovo naše vječito ''izrađivanje strategije za borbu protiv terorizma koji je jasna prijetnja po BiH", ovu pravnu i normativnu zbrku oko nadležnosti kantonalnih odnosno državnih tužilaštava, nadležnosti MUP-a ili SIPA-e, koordinaciju bh. policijskih i sigurnosnih agencija ravnu motoričkoj koordinaciji pokreta 100-godišnjaka oboljelog od Parkinsona, sad treba započeti, na 20-godišnjicu Dejtona, za reformu policije, osnivanja državnog ministarstva policije i početi ba pravit državu.
Al nece da moze...arzuhal wrote:Ovu nesigurnost, ovo naše vječito ''izrađivanje strategije za borbu protiv terorizma koji je jasna prijetnja po BiH", ovu pravnu i normativnu zbrku oko nadležnosti kantonalnih odnosno državnih tužilaštava, nadležnosti MUP-a ili SIPA-e, koordinaciju bh. policijskih i sigurnosnih agencija ravnu motoričkoj koordinaciji pokreta 100-godišnjaka oboljelog od Parkinsona, sad treba započeti, na 20-godišnjicu Dejtona, za reformu policije, osnivanja državnog ministarstva policije i početi ba pravit državu.
Znale su.It_is_a_Leclerc wrote:Dragan Lukač (MUP RS): "Podatke o Omeragiću imaju obavještajci iz Srbije. On je išao u Sandžak i družio se sa onim Ganićem (Mirza Ganić, smrtno stradao u Aleppu, kao borac ISIL-a, op.a.). Što to agencije u Sarajevu nisu znale ?"
Razumijem. Kada sve kockice poslozim, mislim da je sve pod kontrolom. E sada, sto to obicnom narodu smeta i pravi smutnju, za velike igrace igra se pravo odvija na terenu...a ovo sve je kolaterala.arzuhal wrote:Nemaju, nisu nikad ni imali. Drugi imaju problem.Danguba wrote:
Pustili su duha a sada imaju problema da ga kontrolisu.
It_is_a_Leclerc wrote:ISIL treba uništavati sistemski, nemilosrdno, krvnički. Da nijedan od njih ne preživi, da od njihovih zvjerskih naseobina ne ostane ni kamen na kamenu. Poslije, kada svi budu pobijeni, izmjeniti nazive gradova, zabraniti svu simboliku i metode.
Kako to izvesti treba da odluče oni koji imaju vojnu i političku moć za to
Kikibombona wrote:
Je l' ovo onaj pubertetlija sto planira napad na Vojkovice?
To je ono sto zovu "dobro kontrolisan haos"Danguba wrote:Razumijem. Kada sve kockice poslozim, mislim da je sve pod kontrolom. E sada, sto to obicnom narodu smeta i pravi smutnju, za velike igrace igra se pravo odvija na terenu...a ovo sve je kolaterala.arzuhal wrote:Nemaju, nisu nikad ni imali. Drugi imaju problem.Danguba wrote:
Pustili su duha a sada imaju problema da ga kontrolisu.
Bato znas i sam da je tek neki dan nanisanio ISIL. Prije toga mu se slika mutila pa treso po FSA. I on svoju agendu gura kao i ovi na zapadu._BataZiv_0809 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:ISIL treba uništavati sistemski, nemilosrdno, krvnički. Da nijedan od njih ne preživi, da od njihovih zvjerskih naseobina ne ostane ni kamen na kamenu. Poslije, kada svi budu pobijeni, izmjeniti nazive gradova, zabraniti svu simboliku i metode.
Bog im može oprostiti..._BataZiv_0809 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:ISIL treba uništavati sistemski, nemilosrdno, krvnički. Da nijedan od njih ne preživi, da od njihovih zvjerskih naseobina ne ostane ni kamen na kamenu. Poslije, kada svi budu pobijeni, izmjeniti nazive gradova, zabraniti svu simboliku i metode.
Pripadnici i simpatizeri ISILa, neki i na ovom forumu, su 100 puta objasnili ove fotografije. Ti o islamu nemas blage veze za razliku od njih.prog321 wrote:ISIL je cionisticka kreacija.sokkia wrote: ISIL je islamska skupina. Skupina koja baca ljagu na islam i muslimane. Muslimani to moraju priznati i suociti se sa tim ako zele sebi dobro.
Ta zlocinacka organizacija nema nista sa Islamom koji se prakticira 1500 godina.
NIsu naucili ni gdje se treba okrenuti kada klanjaju![]()
Klix je u talu s njimaDanguba wrote:Zasto se dozvoljava objavljivanje ovih gnusnih objava IZMETA.
To moderacija treba da rijesi.
Za najobicnije linkove stavili su ''No links'' a ovo smece dozvoljavaju.
Sta fali da znamo kakvi nam bolesnici rade o glavi?Danguba wrote:Zasto se dozvoljava objavljivanje ovih gnusnih objava IZMETA.
To moderacija treba da rijesi.
Za najobicnije linkove stavili su ''No links'' a ovo smece dozvoljavaju.
Aj malo se obrazuj, nauci nesto o islamu. Vidim da ovi ISILovci znaju puno vise o islamu od tebe. 100 puta su objasnili ove slike sa dokazima. Njihove dokaze su prihvatili muslimani koji su protiv njih. Ne provaljuj se i knjigu u sake.prog321 wrote:@KikiBomb (on)a.
Ti si poznati Islamofob, i cudi me da ne znas nista o Islamu, kako ti kazes ?![]()
Naravno da se treba okrenuti prema Kibli, ali samo ako ne znas gdje je ili nije moguce u datom momentu moze se sagnuti bilo gdje.