Koje djevojke treba zaobilaziti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Boemica

#1026 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate :-)
mad_max_ba

#1027 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mad_max_ba »

treba zaobilaziti sve, u širokom luku
i ove lijepe i zgodne jer su površne
a i ove manje lijepe i zgodne jer su... pa manje

pride bi dobro došao
Tomahawk11
Globalni moderator

#1028 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

Boemica wrote:Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate :-)
Pu, fali mi 4 cm :-? :D
mad_max_ba

#1029 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mad_max_ba »

Tomahawk11 wrote:
ovo sad samo kad se gleda

zaista čudno izgleda
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boemica

#1030 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Xavier1 wrote:
Pryda wrote:
Pa zar to nije nesto normalno? :lol:

Zena i treba da je ljepsa i zgodnija.. Ja sam cuo da ustvari i ne vole izrazito lijepe i zgodne muskarce jer je takve tesko drzati i manipulisati pic.. vaginom :zzzz:

Kad je momak predobar, pa jos i situiran ne mozes ga zajebavat.. ode on drugoj jaranice koja ce mu bit bolja pff
Nije ti to tacno. Zene puno vise biraju od muskaraca. Pocevsi od fizickog izgleda pa do finansija, karaktera i ostalog.

Vole zene lijepe muskarce itekako. Kad ima najboljeg frajera drugarice ce da joj zavide. A one obozavaju kad su druge ljubomorne na njih.
Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču. :lol:

Tomahawk11 wrote:
Boemica wrote:Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate :-)
Pa pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1031 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:
Tomahawk11 wrote:

zaista čudno izgleda
Halo ba, visine, jok to :lol: :lol: :mrgreen:
Boemica wrote:a pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju
:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1032 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:treba zaobilaziti sve, u širokom luku

pride bi dobro došao
Savjet za sve oženjene :mrgreen:
mad_max_ba

#1033 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mad_max_ba »

Boemica wrote:
Koju priču.
100% sam siguran i uvjeren da bez obzira na priču nećeš pasti na nekog ko ti nije ni najmanje privlačan te ne ispunjava (da banalizujem) barem jedan preduslov higijene npr.

Može se on satrat od prelijepe čuprice ali ako ima barem jedna stvar za koju vidiš na njemu da ti je iki nećeš preći preko toga jer će ti cijelo poimanje njega biti fokusirano na tu jednu stvar koja je tebi negativna.
mad_max_ba

#1034 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mad_max_ba »

Tomahawk11 wrote:

pride bi dobro došao
veliš mi oženjeni da se priključimo pride pokretu i slavimo dugu
:lol: :lol: :lol: :lol:

tomo
nisam od tebe ovo očekivao
:D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1035 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:
Tomahawk11 wrote:

pride bi dobro došao
veliš mi oženjeni da se priključimo pride pokretu i slavimo dugu
:lol: :lol: :lol: :lol:

tomo
nisam od tebe ovo očekivao
:D
Čekaj ba, da se organiujemo :lol: :lol:

Mislio sam ovo zaobilaziti, mahanisati i tako to :P :mrgreen:

A ti se priključuj ako hoćeš, ja neću :oops: :lol: :lol:
Boemica

#1036 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

mad_max_ba wrote:
Boemica wrote:
Koju priču.
100% sam siguran i uvjeren da bez obzira na priču nećeš pasti na nekog ko ti nije ni najmanje privlačan te ne ispunjava (da banalizujem) barem jedan preduslov higijene npr.

Može se on satrat od prelijepe čuprice ali ako ima barem jedna stvar za koju vidiš na njemu da ti je iki nećeš preći preko toga jer će ti cijelo poimanje njega biti fokusirano na tu jednu stvar koja je tebi negativna.

Naravno da je ono zbog čega ću prvo obratit pažnju na nekoga, njegov cjelokupan izgled.
Što ne mora da znači da mora biti lijep i manekenski građen.
Kod izgleda mi je važno da je uredan, da nije sav pogužvan, da ne djeluje nezgrapno, da ima neku finu, uredno ošišanu frizuru, urednu bradu, kratke nokte (oj Bože kad vidim da momak ima makar malo duže nokte zlo mi je), da se ne ponaša bahato, da ima neki normalan hod a ne "gangster" sa kajlom hod.

Onda uđeš u komunikaciju sa nekim i ocjeniš neke druge karakteristike, koje su vezane za školu, posao .. Što opet ne mora da znači da mora da bude doktor nauka i radi kao direktor. Lijepo je kad zna kako da se izražava, kad ne zvuči kao kompletan idiot dok priča, kad vidiš da o nekim stvarima ima svoje stavove, da se trudi, bori, radi. Da ima ne znam ti kakvo školovanje ja sam svjesna koliko je u Bosni teško naći posao. Ali kad momak ima 25+ godina a nikad nije imao neki posao, to mi je veliki red flag.

Sviđa mi se kad radi, nebitno šta, samo da radi, privređuje, kad odemo na kafu da ne mislim kako je od babe tražio te 3 marke.

Dopadaju mi se muškarci koji imaju neku finu side zanimaciju, da li to bilo volontiranje, treniranje sporta, treniranje u teretani, to mi je pokazatelj da zna nečemu da se posveti. Recimo izlazila sam sa momkom koji je imao blog na kojem je pisao review filmova i redovno je pratio nove filmove koji izlaze pa pisao svoja mišljenja, ocjene, preporuke, to mi je zanimljivo interesovanje.

Uvijek ga ispitam o porodici suptilno, i veliki je plus kad vidim na koji način priča o roditeljima, braći i sestrama. Uvijek je lijepo čuti kad muškarac sa poštovanjem govori o svojoj porodici. Isto tako volim da čujem od njega da pozitivno govori o prijateljima i prijateljicama, i da ima neko društvo. Znači da je socijalan, da zna da se ponaša u društv...

Ali sve to nije interesantno, ako nema "priču", ono čime te osvoji, kod toga puno pomaže osjećaj za humor, neopterećenost, nezajedljivost.
Zamisli izađeš sa momkom koji je po svim tvojim kriterijama top, a ima (poput nekih ovdje :skoljka: ) ogorčen stav prema ženama, naravno da će te to odbiti. I onda će on opet da još jednom u svojoj glavi potvrdi tezu da žene traže neke ideale i da su ga odbile jer nije Brad Pitt, a ne može da skonta da ga žene odbijaju prosto jer je šupak :roll:
superiska

#1037 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by superiska »

A niko na temi da spomene da zaobilazi lijepe žene :D
Kako kažu, lijepa žena - svačija žena (i obrnuto).

Boni, fizička ljepota je samo pakovanje - eto, možda dodatni bonus na lijepu i čistu dušu.
beni-bu-man

#1038 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by beni-bu-man »

ne treba zene/djevojke nikako zaobilaziti, ko to radi taj nije dobar
bleee_sa

#1039 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bleee_sa »

Svaka je dobra :mrgreen:
beni-bu-man

#1040 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by beni-bu-man »

bleee_sa wrote:Svaka je dobra :mrgreen:
:thumbup: :kiss:
nema je da ne valja
bleee_sa

#1041 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by bleee_sa »

beni-bu-man wrote:
nema je da ne valja
Samo dobra i bolja :kiss:
beni-bu-man

#1042 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by beni-bu-man »

bleee_sa wrote:
beni-bu-man wrote:
nema je da ne valja
Samo dobra i bolja :kiss:
i kazu neki frendzon, kakav frendzon picke materne :lol: :lol: :lol:
cendlerbing

#1043 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by cendlerbing »

mad_max_ba wrote:
Tomahawk11 wrote:

zaista čudno izgleda
Ma, ne primijeti se to odozdo. :lol:
broj dva

#1044 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by broj dva »

medvjed23 wrote:izgled je jako bitan.. ok, individualno gledano, čovjek može biti svašta nešto: nezainteresovan za fizički izgled, aseksualan, ovakav, onakav.. međutim, ako govorimo o općim tendencijama, one su lijepo oslikane u raspodjeli romantične pažnje između lijepih i duhovno siromašnih na jednoj te nelijepih i duhovno bogatih na drugoj strani.. prve je zapalo mnogo, druge malo.. zašto? zato što je izgled bitniji nego što volimo priznati..
The secret to happiness is beeing good-looking
Xavier1

#1045 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

Boemica wrote: Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču. :lol:

Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju :lol: :lol:
To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.

Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak. :zoka:
Xavier1

#1046 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

superiska wrote:A niko na temi da spomene da zaobilazi lijepe žene :D
Kako kažu, lijepa žena - svačija žena (i obrnuto).

Boni, fizička ljepota je samo pakovanje - eto, možda dodatni bonus na lijepu i čistu dušu.
Istina je da mnogi muskarci onim najljepsim ne prilaze jer misle da svakako nemaju sanse.
Boemica

#1047 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Xavier1 wrote:
Boemica wrote: Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču. :lol:

To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.

Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak. :zoka:
Ne znam je li očito - ali šalim se :roll:

Uostalom, šta ja znam da l' on ima 189 il 190 kad ga pogledam :-)
cendlerbing

#1048 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by cendlerbing »

Pa, kako si tako smotan sa super visinom? :(
mad_max_ba

#1049 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by mad_max_ba »

Boemica wrote:

Naravno da je ono zbog čega ću prvo obratit pažnju na nekoga, njegov cjelokupan izgled.
Što ne mora da znači da mora biti lijep i manekenski građen.
Kod izgleda mi je važno da je uredan, da nije sav pogužvan, da ne djeluje nezgrapno, da ima neku finu, uredno ošišanu frizuru, urednu bradu, kratke nokte (oj Bože kad vidim da momak ima makar malo duže nokte zlo mi je), da se ne ponaša bahato, da ima neki normalan hod a ne "gangster" sa kajlom hod.

Onda uđeš u komunikaciju sa nekim i ocjeniš neke druge karakteristike, koje su vezane za školu, posao .. Što opet ne mora da znači da mora da bude doktor nauka i radi kao direktor. Lijepo je kad zna kako da se izražava, kad ne zvuči kao kompletan idiot dok priča, kad vidiš da o nekim stvarima ima svoje stavove, da se trudi, bori, radi. Da ima ne znam ti kakvo školovanje ja sam svjesna koliko je u Bosni teško naći posao. Ali kad momak ima 25+ godina a nikad nije imao neki posao, to mi je veliki red flag.

Sviđa mi se kad radi, nebitno šta, samo da radi, privređuje, kad odemo na kafu da ne mislim kako je od babe tražio te 3 marke.

Dopadaju mi se muškarci koji imaju neku finu side zanimaciju, da li to bilo volontiranje, treniranje sporta, treniranje u teretani, to mi je pokazatelj da zna nečemu da se posveti. Recimo izlazila sam sa momkom koji je imao blog na kojem je pisao review filmova i redovno je pratio nove filmove koji izlaze pa pisao svoja mišljenja, ocjene, preporuke, to mi je zanimljivo interesovanje.

Uvijek ga ispitam o porodici suptilno, i veliki je plus kad vidim na koji način priča o roditeljima, braći i sestrama. Uvijek je lijepo čuti kad muškarac sa poštovanjem govori o svojoj porodici. Isto tako volim da čujem od njega da pozitivno govori o prijateljima i prijateljicama, i da ima neko društvo. Znači da je socijalan, da zna da se ponaša u društv...

Ali sve to nije interesantno, ako nema "priču", ono čime te osvoji, kod toga puno pomaže osjećaj za humor, neopterećenost, nezajedljivost.
Zamisli izađeš sa momkom koji je po svim tvojim kriterijama top, a ima (poput nekih ovdje :skoljka: ) ogorčen stav prema ženama, naravno da će te to odbiti. I onda će on opet da još jednom u svojoj glavi potvrdi tezu da žene traže neke ideale i da su ga odbile jer nije Brad Pitt, a ne može da skonta da ga žene odbijaju prosto jer je šupak :roll:
Pa to je to
Traži se kompletan paket a ne samo jedna stvar. Mislim da ćeš se složiti sa mEnom kada kažem da će te nekoj osobi privući prvo izgled a ovdje ne govorimo o ober ljepotama nego cjelokupan paket, urednost, frizura, način oblačenja, znači vizualni dojam. Nakon toga slijedi "upoznavanje" kroz priču.... koja će dalje približiti ili udaljiti.

Sve ostalo što se piše na ovoj temi je suho naprđivanje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1050 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Tomahawk11 »

Boemica wrote:
Ne znam je li očito - ali šalim se :roll:

Uostalom, šta ja znam da l' on ima 189 il 190 kad ga pogledam :-)
Fino sa sobom metar, onaj tesarski i kad se dvoumiš, stani jarane, da izmjerim :mrgreen:
Post Reply