Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#1026 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate 
- mad_max_ba
#1027 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
treba zaobilaziti sve, u širokom luku
i ove lijepe i zgodne jer su površne
a i ove manje lijepe i zgodne jer su... pa manje
pride bi dobro došao
pride bi dobro došao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1028 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pu, fali mi 4 cmBoemica wrote:Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate
- mad_max_ba
#1029 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
ovo sad samo kad se gledaTomahawk11 wrote:
Pu, fali mi 4 cm![]()
zaista čudno izgleda
- Boemica
#1030 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.Xavier1 wrote:Nije ti to tacno. Zene puno vise biraju od muskaraca. Pocevsi od fizickog izgleda pa do finansija, karaktera i ostalog.Pryda wrote:
Pa zar to nije nesto normalno?![]()
Zena i treba da je ljepsa i zgodnija.. Ja sam cuo da ustvari i ne vole izrazito lijepe i zgodne muskarce jer je takve tesko drzati i manipulisati pic.. vaginom![]()
Kad je momak predobar, pa jos i situiran ne mozes ga zajebavat.. ode on drugoj jaranice koja ce mu bit bolja pff
Vole zene lijepe muskarce itekako. Kad ima najboljeg frajera drugarice ce da joj zavide. A one obozavaju kad su druge ljubomorne na njih.
Pa pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.Tomahawk11 wrote:Pu, fali mi 4 cmBoemica wrote:Meni je svaki muškarac koji ima dva metra Adonis, ne znam više o kakvolj ljepoti pričate![]()
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1031 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Halo ba, visine, jok tomad_max_ba wrote:ovo sad samo kad se gledaTomahawk11 wrote:
Pu, fali mi 4 cm![]()
zaista čudno izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boemica wrote:a pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1032 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Savjet za sve oženjenemad_max_ba wrote:treba zaobilaziti sve, u širokom luku
pride bi dobro došao
- mad_max_ba
#1033 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Koju priču.Boemica wrote:
Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.
100% sam siguran i uvjeren da bez obzira na priču nećeš pasti na nekog ko ti nije ni najmanje privlačan te ne ispunjava (da banalizujem) barem jedan preduslov higijene npr.
Može se on satrat od prelijepe čuprice ali ako ima barem jedna stvar za koju vidiš na njemu da ti je iki nećeš preći preko toga jer će ti cijelo poimanje njega biti fokusirano na tu jednu stvar koja je tebi negativna.
- mad_max_ba
#1034 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
veliš mi oženjeni da se priključimo pride pokretu i slavimo duguTomahawk11 wrote:Savjet za sve oženjenemad_max_ba wrote:treba zaobilaziti sve, u širokom luku
pride bi dobro došao
tomo
nisam od tebe ovo očekivao
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1035 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Čekaj ba, da se organiujemomad_max_ba wrote:veliš mi oženjeni da se priključimo pride pokretu i slavimo duguTomahawk11 wrote:Savjet za sve oženjenemad_max_ba wrote:treba zaobilaziti sve, u širokom luku
pride bi dobro došao
![]()
![]()
![]()
![]()
tomo
nisam od tebe ovo očekivao
Mislio sam ovo zaobilaziti, mahanisati i tako to
A ti se priključuj ako hoćeš, ja neću
- Boemica
#1036 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
mad_max_ba wrote:Koju priču.Boemica wrote:
Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.
100% sam siguran i uvjeren da bez obzira na priču nećeš pasti na nekog ko ti nije ni najmanje privlačan te ne ispunjava (da banalizujem) barem jedan preduslov higijene npr.
Može se on satrat od prelijepe čuprice ali ako ima barem jedna stvar za koju vidiš na njemu da ti je iki nećeš preći preko toga jer će ti cijelo poimanje njega biti fokusirano na tu jednu stvar koja je tebi negativna.
Naravno da je ono zbog čega ću prvo obratit pažnju na nekoga, njegov cjelokupan izgled.
Što ne mora da znači da mora biti lijep i manekenski građen.
Kod izgleda mi je važno da je uredan, da nije sav pogužvan, da ne djeluje nezgrapno, da ima neku finu, uredno ošišanu frizuru, urednu bradu, kratke nokte (oj Bože kad vidim da momak ima makar malo duže nokte zlo mi je), da se ne ponaša bahato, da ima neki normalan hod a ne "gangster" sa kajlom hod.
Onda uđeš u komunikaciju sa nekim i ocjeniš neke druge karakteristike, koje su vezane za školu, posao .. Što opet ne mora da znači da mora da bude doktor nauka i radi kao direktor. Lijepo je kad zna kako da se izražava, kad ne zvuči kao kompletan idiot dok priča, kad vidiš da o nekim stvarima ima svoje stavove, da se trudi, bori, radi. Da ima ne znam ti kakvo školovanje ja sam svjesna koliko je u Bosni teško naći posao. Ali kad momak ima 25+ godina a nikad nije imao neki posao, to mi je veliki red flag.
Sviđa mi se kad radi, nebitno šta, samo da radi, privređuje, kad odemo na kafu da ne mislim kako je od babe tražio te 3 marke.
Dopadaju mi se muškarci koji imaju neku finu side zanimaciju, da li to bilo volontiranje, treniranje sporta, treniranje u teretani, to mi je pokazatelj da zna nečemu da se posveti. Recimo izlazila sam sa momkom koji je imao blog na kojem je pisao review filmova i redovno je pratio nove filmove koji izlaze pa pisao svoja mišljenja, ocjene, preporuke, to mi je zanimljivo interesovanje.
Uvijek ga ispitam o porodici suptilno, i veliki je plus kad vidim na koji način priča o roditeljima, braći i sestrama. Uvijek je lijepo čuti kad muškarac sa poštovanjem govori o svojoj porodici. Isto tako volim da čujem od njega da pozitivno govori o prijateljima i prijateljicama, i da ima neko društvo. Znači da je socijalan, da zna da se ponaša u društv...
Ali sve to nije interesantno, ako nema "priču", ono čime te osvoji, kod toga puno pomaže osjećaj za humor, neopterećenost, nezajedljivost.
Zamisli izađeš sa momkom koji je po svim tvojim kriterijama top, a ima (poput nekih ovdje
- superiska
#1037 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
A niko na temi da spomene da zaobilazi lijepe žene
Kako kažu, lijepa žena - svačija žena (i obrnuto).
Boni, fizička ljepota je samo pakovanje - eto, možda dodatni bonus na lijepu i čistu dušu.
Boni, fizička ljepota je samo pakovanje - eto, možda dodatni bonus na lijepu i čistu dušu.
- beni-bu-man
#1038 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
ne treba zene/djevojke nikako zaobilaziti, ko to radi taj nije dobar
- bleee_sa
#1039 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Svaka je dobra 
- beni-bu-man
#1040 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
bleee_sa wrote:Svaka je dobra
nema je da ne valja
- bleee_sa
#1041 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Samo dobra i boljabeni-bu-man wrote:bleee_sa wrote:Svaka je dobra![]()
![]()
nema je da ne valja
- beni-bu-man
#1042 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
i kazu neki frendzon, kakav frendzon picke maternebleee_sa wrote:Samo dobra i boljabeni-bu-man wrote:bleee_sa wrote:Svaka je dobra![]()
![]()
nema je da ne valja
- cendlerbing
#1043 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ma, ne primijeti se to odozdo.mad_max_ba wrote:ovo sad samo kad se gledaTomahawk11 wrote:
Pu, fali mi 4 cm![]()
zaista čudno izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
broj dva
#1044 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
The secret to happiness is beeing good-lookingmedvjed23 wrote:izgled je jako bitan.. ok, individualno gledano, čovjek može biti svašta nešto: nezainteresovan za fizički izgled, aseksualan, ovakav, onakav.. međutim, ako govorimo o općim tendencijama, one su lijepo oslikane u raspodjeli romantične pažnje između lijepih i duhovno siromašnih na jednoj te nelijepih i duhovno bogatih na drugoj strani.. prve je zapalo mnogo, druge malo.. zašto? zato što je izgled bitniji nego što volimo priznati..
- Xavier1
#1045 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.Boemica wrote: Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.
Pa pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju![]()
Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak.
- Xavier1
#1046 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Istina je da mnogi muskarci onim najljepsim ne prilaze jer misle da svakako nemaju sanse.superiska wrote:A niko na temi da spomene da zaobilazi lijepe žene![]()
- Boemica
#1047 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ne znam je li očito - ali šalim seXavier1 wrote:To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.Boemica wrote: Vi još uvijek niste svjesni da žene padaju na priču.
Pa pošto su dva metra rijetkost, sve preko 190 je top.
Jednostavno kad ja moram zavrnut glavu da gledam u njega, meni odmah koljena zaklecaju![]()
Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak.
Uostalom, šta ja znam da l' on ima 189 il 190 kad ga pogledam
- cendlerbing
#1048 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa, kako si tako smotan sa super visinom? 
- mad_max_ba
#1049 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa to je toBoemica wrote:
Naravno da je ono zbog čega ću prvo obratit pažnju na nekoga, njegov cjelokupan izgled.
Što ne mora da znači da mora biti lijep i manekenski građen.
Kod izgleda mi je važno da je uredan, da nije sav pogužvan, da ne djeluje nezgrapno, da ima neku finu, uredno ošišanu frizuru, urednu bradu, kratke nokte (oj Bože kad vidim da momak ima makar malo duže nokte zlo mi je), da se ne ponaša bahato, da ima neki normalan hod a ne "gangster" sa kajlom hod.
Onda uđeš u komunikaciju sa nekim i ocjeniš neke druge karakteristike, koje su vezane za školu, posao .. Što opet ne mora da znači da mora da bude doktor nauka i radi kao direktor. Lijepo je kad zna kako da se izražava, kad ne zvuči kao kompletan idiot dok priča, kad vidiš da o nekim stvarima ima svoje stavove, da se trudi, bori, radi. Da ima ne znam ti kakvo školovanje ja sam svjesna koliko je u Bosni teško naći posao. Ali kad momak ima 25+ godina a nikad nije imao neki posao, to mi je veliki red flag.
Sviđa mi se kad radi, nebitno šta, samo da radi, privređuje, kad odemo na kafu da ne mislim kako je od babe tražio te 3 marke.
Dopadaju mi se muškarci koji imaju neku finu side zanimaciju, da li to bilo volontiranje, treniranje sporta, treniranje u teretani, to mi je pokazatelj da zna nečemu da se posveti. Recimo izlazila sam sa momkom koji je imao blog na kojem je pisao review filmova i redovno je pratio nove filmove koji izlaze pa pisao svoja mišljenja, ocjene, preporuke, to mi je zanimljivo interesovanje.
Uvijek ga ispitam o porodici suptilno, i veliki je plus kad vidim na koji način priča o roditeljima, braći i sestrama. Uvijek je lijepo čuti kad muškarac sa poštovanjem govori o svojoj porodici. Isto tako volim da čujem od njega da pozitivno govori o prijateljima i prijateljicama, i da ima neko društvo. Znači da je socijalan, da zna da se ponaša u društv...
Ali sve to nije interesantno, ako nema "priču", ono čime te osvoji, kod toga puno pomaže osjećaj za humor, neopterećenost, nezajedljivost.
Zamisli izađeš sa momkom koji je po svim tvojim kriterijama top, a ima (poput nekih ovdje) ogorčen stav prema ženama, naravno da će te to odbiti. I onda će on opet da još jednom u svojoj glavi potvrdi tezu da žene traže neke ideale i da su ga odbile jer nije Brad Pitt, a ne može da skonta da ga žene odbijaju prosto jer je šupak
Traži se kompletan paket a ne samo jedna stvar. Mislim da ćeš se složiti sa mEnom kada kažem da će te nekoj osobi privući prvo izgled a ovdje ne govorimo o ober ljepotama nego cjelokupan paket, urednost, frizura, način oblačenja, znači vizualni dojam. Nakon toga slijedi "upoznavanje" kroz priču.... koja će dalje približiti ili udaljiti.
Sve ostalo što se piše na ovoj temi je suho naprđivanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1050 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Fino sa sobom metar, onaj tesarski i kad se dvoumiš, stani jarane, da izmjerimBoemica wrote:
Ne znam je li očito - ali šalim se![]()
Uostalom, šta ja znam da l' on ima 189 il 190 kad ga pogledam