To je to.Crvena Tifoza wrote:I onda se ovdje pitaju kako to da teme pred utakmice skupe samo neke bijedne četiri stranice. Jbt život dobili Vels i odma je došao DonEmir neumorivi troller da trola temu. Ne da ogadi temu nego ogadi forum sa svojim komentarima.
10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#1026 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
- Šibicar
#1027 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pama,tad smo imali Bešića u vrhunskoj formi i Džeku koji je,htio ti priznati ili ne,pola naše ekipe....i još nešto,nismo mi u prvoj utakmici rasturili Vels,bili smo bare-bare sa njima,kako smo ih mogli dobiti tako smo mogli i zijaniti.Paul F. wrote:Ne prestaju jer u fudbalu ima i faktor sreće. Mi smo tada rasturali Vels a sada nismo.LSD wrote:Paul F. wrote: Sa ublehašem iz Zavidovića smo bolje igrali i protiv Velsa i protiv Belgije. I Pape i Meša su dobri selektori a tebi preporučujem da se prebaciš na teme o poljoprivredi ili o nečemu o čemu barem nešto znaš.ne brukaj se
Sa "ublehašem iz Zavidovića" samo osvojili 2 boda iz 4 utakmicekarali su nas i Kipar u sred Zenice, a posebno nas je iskarao Izrael
....protiv Velsa se nije uspio izvaditi za kiks protiv Kipra, iako im tada nisu igrali Ramsey i Allen, glavni veznjaci, koji su nas veceras napatili u sredini... a protiv Belgije je izvukao bod u Zenici i to je sve što smo osvojili pod njegovim vodstvom
dva yebena boda iz 4 utakmice...sa Mešom dsmo osvojili 12 bodova iz 5 utakmica, vratio nas iz dubokih Papetovih govana.
I tu sva prica i poređenja prestaju momentalno.
Last edited by Šibicar on 11/10/2015 10:51, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1028 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
hajte otvorite temu Pape vs. Meša pa tamo iseravajte te pubertetske nebuloze Horde vs. Manijaci
- emigrazione
#1029 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pape je fudbalski bog Allah, najbolji i najuspjesniji nas selektor ikad...
-
Tuzla111
#1030 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ako odemo u baraz bicemo nosioci i moguci protivnici su Slovenija, TUrska, Norveska, Irska....
- seln
#1031 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Slovenija, inshallah!Tuzla111 wrote:Ako odemo u baraz bicemo nosioci i moguci protivnici su Slovenija, TUrska, Norveska, Irska....
- nKrkan
#1032 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Pape je prisustvov'o odlazku naših fudbalera na SP , čuj on ih odveo . Samo se sjeti BiH - Slovačka 0 : 1

-
palermo
#1033 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Kad ovako pobijediš onda možeš recimo reći, tako to rade iskusne ekipe, čekaju, čekaju i onda zavale.
A da nismo dali gol rekli bi da je ovo bila jedna od najlošijih utakmica BIH zadnjih godina. Sitnice uvijek opredjeljuju.
Samo, nisam siguran da bi ovako trebali igrati i protiv Kipra, kao prvo nadam se da će Edin igrati, bez njega smo mi jedna poptpuno druga ekipa,jednostavno bez njega nemamo posjed lopte, ono što smo danas odigrali je neka vrsta grčke igre iz nekih njihovih perioda. Ako Edin ne bude igrao onda bi se trebala ojačati sredina, ova trojke Salihović-Hadžić-Pjanić ne može ostvariti posjed lopte.....Kipar bi trebali fiudbalski dobiti, ne uz pomoć sreće...bojim se da smo je danas istrošili
A da nismo dali gol rekli bi da je ovo bila jedna od najlošijih utakmica BIH zadnjih godina. Sitnice uvijek opredjeljuju.
Samo, nisam siguran da bi ovako trebali igrati i protiv Kipra, kao prvo nadam se da će Edin igrati, bez njega smo mi jedna poptpuno druga ekipa,jednostavno bez njega nemamo posjed lopte, ono što smo danas odigrali je neka vrsta grčke igre iz nekih njihovih perioda. Ako Edin ne bude igrao onda bi se trebala ojačati sredina, ova trojke Salihović-Hadžić-Pjanić ne može ostvariti posjed lopte.....Kipar bi trebali fiudbalski dobiti, ne uz pomoć sreće...bojim se da smo je danas istrošili
- Logovan
#1034 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Daj Sloveniju ili Irsku.Tuzla111 wrote:Ako odemo u baraz bicemo nosioci i moguci protivnici su Slovenija, TUrska, Norveska, Irska....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1035 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
jahhh ovaj sjedio na klupi 5 godina a ovaj 6 mjeseci!!!!!!!trcicu trceci wrote:Pape nas je odveo na svjetsko prvenstvo, Mesa jos nije ni na evropsko, i tu svako poredjenje prestaje. Poredi najboljeg selektora u historiji reprezentacije sa solidnim MesomLSD wrote:Paul F. wrote: Sa ublehašem iz Zavidovića smo bolje igrali i protiv Velsa i protiv Belgije. I Pape i Meša su dobri selektori a tebi preporučujem da se prebaciš na teme o poljoprivredi ili o nečemu o čemu barem nešto znaš.ne brukaj se
Sa "ublehašem iz Zavidovića" samo osvojili 2 boda iz 4 utakmicekarali su nas i Kipar u sred Zenice, a posebno nas je iskarao Izrael
....protiv Velsa se nije uspio izvaditi za kiks protiv Kipra, iako im tada nisu igrali Ramsey i Allen, glavni veznjaci, koji su nas veceras napatili u sredini... a protiv Belgije je izvukao bod u Zenici i to je sve što smo osvojili pod njegovim vodstvom
dva yebena boda iz 4 utakmice...sa Mešom dsmo osvojili 12 bodova iz 5 utakmica, vratio nas iz dubokih Papetovih govana.
I tu sva prica i poređenja prestaju momentalno.
- luckylaka
#1036 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Igra 0 3boda upisana. Kraj price. Bolesnici na aparatima odigrao Hadzic haman pa utakmicu. Propala terapija haj ispocetka

-
channel10
#1037 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Mislim da Edin ne mora igrati. Neka zapocne sa Djuricem i Vedom tekmu, pa ako Edin zatreba, neka ga ubaci. Mislim da nema sanse da izgubimo na Kipru, tako da nam se baraz smijesi. A u barazu sta bude.palermo wrote:Kad ovako pobijediš onda možeš recimo reći, tako to rade iskusne ekipe, čekaju, čekaju i onda zavale.
- shake69
#1038 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Je li ono Timotije jedini kupio kartu za Kipar i u najusranijem trenutku za reprezentaciju? Sretno, druze!

-
LSD
#1039 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Turska, Irska, Norveška i Slovenija su nam moguci protivnici u baražu....ako ga izborimo uopšte
Pošto volim maštati unaprijed - onda samo da turke izbjegnemo
ostalo je podnošljivo.
Pošto volim maštati unaprijed - onda samo da turke izbjegnemo
- Edin H.
#1040 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Sa Ibisevicem moze, koji stalno trci kao muha bez glave, gubi lopte, ali i odvlaci suparnicke odbrambene igrace.hrasno38 wrote:Cuj ne moze a mi cijele kvalifikacije za SP odigrali sa dva centarfora i otisli na SP.......Upravo ova kombinacija protiv malesnih Kiprana je dobitna i ne bi Edin imao 2-3 igraca na sebi stalno a postojao bi uvik u kaznemom prostoru dvojac divova za igru glavomEdin H. wrote:
Ne mozes bolan igrati sa dva klasicna centarfora, djuricem i dzekom.
neka Djeko jos malo odmori, centarfora kada krene obicno daje golove u nizu.
Ali ti bi da igras sa dva klipana, istovjetna igraca.
i to u utakmici u kojoj ne treba rizikovati, nego odigrati na jedan - nula.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1041 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Da Laka upravo tako drvlje i kamenje na Hadzica a nistarecimo na Lulica koji se nije posteno sastavio sa loptom a imao prodatih jedno 20, Mujdza jos gori od njega, Visca osim onog prodora na samom pocetku i poslije toga one sanse isto nista, Vedad cijelu utakmicu katastrofa a brate i Pjanic je imao prodatih i izgubljenih u duelima lopti bruku....ali u principu tako je i trebalo da bude bas kao sto je opisao @Libero....taktcko-sahovska utakmica, dosadna za gledanje, gdje se cekala jedna greska protivnika jer mi jesmo zaista bili zestoko oslabljeni. Po meni nasa odbrana je kompletno vrlo solidno i pozrtvovano odigrala i nista se taj Hadzic koji se spominje nije losije ili bolje uklopio u citavo sivilo igre. Ali ponekad se moraju igrati i takve utakmice. Nema slavlja jer Kipar nije levatska reprezentacija jer su dobili i nas i Izrael u gostima i nikakve kalkulacije osim pobjede ne bi trebalo da nas interesuju. A ako dodjemo do baraza o tom potom ali ja bi licno najvise volio Sloveniju jer kao sto sam rekao fakticki obe utakmice bi igrali kuci:)luckylaka wrote:Igra 0 3boda upisana. Kraj price. Bolesnici na aparatima odigrao Hadzic haman pa utakmicu. Propala terapija haj ispocetka![]()
- cyprus
#1042 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Vjerovatno najgora naša igra u pobjedi ikad
Milan uradio upravo ono što je njegova jedina svrha, iako sam ja kao i većina više bio za to da Hodžić dobije priliku
Ono što je ispalo kako se i moglo pretpostavit: Salihović i Hadžić stvarno tanki 
Kipar se ne smije potcijeniti i drugi put... Ovo im je dosad najbolja historijska šansa i sigurno je da će uprijeti svim silama... Može biti zajebano... Podrobnije o tome ću pisat sutra ili prekosutra... Ali ne smijemo još razmišljati o baražu...
Kipar se ne smije potcijeniti i drugi put... Ovo im je dosad najbolja historijska šansa i sigurno je da će uprijeti svim silama... Može biti zajebano... Podrobnije o tome ću pisat sutra ili prekosutra... Ali ne smijemo još razmišljati o baražu...
- Billy The Pljuc
#1043 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Zahvaljujuci Papetu vecina forumasa zazire od Kipra, ja fakat nemam straha od te utakmice, mislim da ih dobijamo sigurno 1-2 razlike a i ako ne dobijemo fakat ne vidim kako bi mogli izgubiti. Mozda da neko od standardnih proda utakmicu, mozda da sudija pogura sa crvenim nama ili nesto drugo iz domena teorija zavjere. Bice to aBd sve OK, iz ponora u koji nas je bacio gore pomenuti Mesha dize repku uz dosta srece a sreca prati hrabre. Da Pape nije bio takav kakav jeste i da nam nije prodavao fore sa kalkulatorom u ovim kvalama mi do ponora ne bi ni dosli. Iz izgubljene situacije sa nekakvom smjenom igraca Mesha izvlaci maksimum, ne igramo dobro al imamo rezultate i to je ono sto mene raduje. Sa ublehasem kad god nismo igrali dobro obavezno smo dobijali po p..ci a prodavao nam je seljacke fore o pozivima pojedinim igracima, o taktici u bitnim utakmicama, o broju bodova koji su "jos u igri" itd.itd. Odlika dobrih trenera i jeste u tome da im ekipe pobjedjuju i kad igraju lose a nas prati sreca definitivno i to se ne moze osporiti.
- seln
#1044 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Jebaji ga, pobijedili smo, budimo milostivi. Neka su igrali, mozda se jos uspiju prodati u neku bolju ekipu.cyprus wrote: Ono što je ispalo kako se i moglo pretpostavit: Salihović i Hadžić stvarno tanki
- SkyLimit
#1045 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Velsanima tesko pao poraz

Mi smo njihov Kaunas

Mi smo njihov Kaunas
- seln
#1046 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Mi sretni, oni sretni.. sta's vise? 
-
marschall
#1047 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
hrasno38 wrote:Da Laka upravo tako drvlje i kamenje na Hadzica a nistarecimo na Lulica koji se nije posteno sastavio sa loptom a imao prodatih jedno 20, Mujdza jos gori od njega, Visca osim onog prodora na samom pocetku i poslije toga one sanse isto nista, Vedad cijelu utakmicu katastrofa a brate i Pjanic je imao prodatih i izgubljenih u duelima lopti bruku....ali u principu tako je i trebalo da bude bas kao sto je opisao @Libero....taktcko-sahovska utakmica, dosadna za gledanje, gdje se cekala jedna greska protivnika jer mi jesmo zaista bili zestoko oslabljeni. Po meni nasa odbrana je kompletno vrlo solidno i pozrtvovano odigrala i nista se taj Hadzic koji se spominje nije losije ili bolje uklopio u citavo sivilo igre. Ali ponekad se moraju igrati i takve utakmice. Nema slavlja jer Kipar nije levatska reprezentacija jer su dobili i nas i Izrael u gostima i nikakve kalkulacije osim pobjede ne bi trebalo da nas interesuju. A ako dodjemo do baraza o tom potom ali ja bi licno najvise volio Sloveniju jer kao sto sam rekao fakticki obe utakmice bi igrali kuci:)luckylaka wrote:Igra 0 3boda upisana. Kraj price. Bolesnici na aparatima odigrao Hadzic haman pa utakmicu. Propala terapija haj ispocetka![]()
ovo sto smo mi igrali nema veze sa taktikom i sahom. nisam negativac, drago mi je da smo pobjedili ali ovo je bilo nista niscim.
ovo je cista sreca da je Djuric dao gol i da ni velsani nisu igrali na pobjedu. a nama je bilo bit ili ne biti.
-
channel10
#1048 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Ja bih prije Salihovica stavio da igra nego Kolasinca, Medunjanina pa i Besica. OVdje mislim na ovu poziciju gdje je veceras igrao. Cim se on vratio, krenulo je na boljeseln wrote:Jebaji ga, pobijedili smo, budimo milostivi. Neka su igrali, mozda se jos uspiju prodati u neku bolju ekipu.cyprus wrote: Ono što je ispalo kako se i moglo pretpostavit: Salihović i Hadžić stvarno tanki
- O'zone
- Globalni moderator
#1049 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Last edited by O'zone on 11/10/2015 00:39, edited 1 time in total.
- DonEmir
#1050 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Cipar-BiH
Tako nekako a Vels je blago receno karina od nogometne rep. davno mi prokocali golemo bodova...marschall wrote:hrasno38 wrote:Da Laka upravo tako drvlje i kamenje na Hadzica a nistarecimo na Lulica koji se nije posteno sastavio sa loptom a imao prodatih jedno 20, Mujdza jos gori od njega, Visca osim onog prodora na samom pocetku i poslije toga one sanse isto nista, Vedad cijelu utakmicu katastrofa a brate i Pjanic je imao prodatih i izgubljenih u duelima lopti bruku....ali u principu tako je i trebalo da bude bas kao sto je opisao @Libero....taktcko-sahovska utakmica, dosadna za gledanje, gdje se cekala jedna greska protivnika jer mi jesmo zaista bili zestoko oslabljeni. Po meni nasa odbrana je kompletno vrlo solidno i pozrtvovano odigrala i nista se taj Hadzic koji se spominje nije losije ili bolje uklopio u citavo sivilo igre. Ali ponekad se moraju igrati i takve utakmice. Nema slavlja jer Kipar nije levatska reprezentacija jer su dobili i nas i Izrael u gostima i nikakve kalkulacije osim pobjede ne bi trebalo da nas interesuju. A ako dodjemo do baraza o tom potom ali ja bi licno najvise volio Sloveniju jer kao sto sam rekao fakticki obe utakmice bi igrali kuci:)luckylaka wrote:Igra 0 3boda upisana. Kraj price. Bolesnici na aparatima odigrao Hadzic haman pa utakmicu. Propala terapija haj ispocetka![]()
ovo sto smo mi igrali nema veze sa taktikom i sahom. nisam negativac, drago mi je da smo pobjedili ali ovo je bilo nista niscim.
ovo je cista sreca da je Djuric dao gol i da ni velsani nisu igrali na pobjedu. a nama je bilo bit ili ne biti.
Da nas je vodio bilo ko drugi imali bi iz 4 tekme vise od bodova, jok teleca formacija
Hadzic Anel igrac manje, dokazano po ko zna koji put..
Bravo Salihovic
COC COC COC
Last edited by DonEmir on 11/10/2015 00:39, edited 1 time in total.