Ignorirala sam tvoj predhodni ost analize mene kao osobe, jer je degutantno bilo šta odgovarati. Ovaj post, zaista ne razumijem. Samo kažem da je dirljiva briga za radnike u realnom sektoru. A šta bi ja, kad bi ja, moje emocije, moja dob, to je nebitno totalno, time pokazuješ nemoć. Postovi su ti puni mene (pogledaj samo koliko puta je boldirano)mirza_15 wrote:A ne kontam sta hoces sa tim primjerima? Sta je tacno trebalo raditi u slucaju tih firmi? Hajde da cujem. Na stranu to sto bi ti prva pljuvala te radnike da posluju dobro i da imaju dobre plate jer se radi o drzavnim firmama kao sto sada pljujes po BH Telecom-u. Bili bi uhljebljeni u dobre drzavne firme. A sada ih uzimas u usta kada su propali. Sada su dobri. I niko nije likovao sto su propali. Svim normalnim ljudima je zao, ali sta su mogli i trebali? Izvrsiti kolektivno samoubistvo? Sta si ti konkretno uradila za njih? E vidis, isto toliko koliko si mogla ili uradila ti, toliko je mogao i neko ko je u drugoj drzavnoj firmi ili na budzetu. Ne kontam uopste poentu tvog posta. Totalno promasen primjer i pokusaj. Ako je neko ovdje licemjeran onda si to ti. Kao zao ti ih, a recimo BH Telecom-u prizeljkujes isto. I ko je sada tu licemjeran?
samo kažem da je dirljiva briga, i to ne valja..