Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Ova jedna kurva se udala za nekog inferiornog pripadnika juzih naroda, nakon sto je imala bar trojcu drugih muskaraca, da li je to znak da ima nada ako se spuste kriteriji ili da kriteriji nisu univerzalni? Da li svi mali brkati narodi imaju takve muskarce?
Eto, sve rekao, jos i postavio pitanje, napravio uvod za ostale i tako to.
Slacu ti sve svoje radove da pravis ubitacne sazetke za korice. Kad moji potencijalni citatelji procitaju ovakve socne i napete sazetke dace zadnju marku da kupe stivo
Ha ja ! Ako ne nadjes coeka poslije 25, ostaje ti macka i pisanje ljubavnih romana
Ljubavne ostavljam Bati. On ima zicu za sitne detalje iz bakine stare skrinje uspomena tipa "kratki pogledi koji su rekli sve bez rijeci".
Ja cu pisati o probavnim problemima macaka. To ce mi osjecam ici bolje
Može bit' ... ja sam bio tada mali, ali se sjećam kad su babo i mama pričali za branu ... k'o sad da čujem kad je babo rekao:
- "Vala ženo nemam gdje pecati, ona Hadita plitka i ribe sitne, odoh napraviti branu pa ćemo imati jezero, malo barka malo plaža, a mogao bih i hidrocentralu usput uraditi da imamo struje za vikendicu ... " - i tako pozva naše firme da je grade ...
Vjerovatno nam se znaju babe. Haj svakako sam ti mislio nesto pisati na pp, pa cu sve to smixati u jednu poruku
P.S. Dobih ime po igracu Veleza zbog nekih Mostaraca zajebanata koji su dole bili sa starim. Imam jos uvijek taj telegram koji je otac poslao majci sa zeljom za moje ime
Moram da upitam cisto radi zapisnika. Kad je tata otisao graditi branu u odnosu na tvoje rodjenje?
Freamon Lester wrote:
Moram da upitam cisto radi zapisnika. Kad je tata otisao graditi branu u odnosu na tvoje rodjenje?
Nisam siguran, morao bih pitati. Znam da su slavili Silvestarsku noc ilitiga Novu godinu 1987/88 skupa (a to znam jer sam tada začet ) i vjerujem da je otisao nekad u prvoj polovici 1988.
Sto pitas?
Nadam se da nemas neke nepristojne insinuacije, jako bih ti to zamjerio
Freamon Lester wrote:
Nisam siguran, morao bih pitati. Znam da su slavili Silvestarsku noc ilitiga Novu godinu 1987/88 skupa (a to znam jer sam tada začet ) i vjerujem da je otisao nekad u prvoj polovici 1988.
Sto pitas?
Nadam se da nemas neke nepristojne insinuacije, jako bih ti to zamjerio
Ma nemam insinuacije. Nego sam i sam tako nastao.. Mati mi je pricala da joj je bilo pravo tesko dok je stari bio na putu, a ona se poradjala.
Freamon Lester wrote:
Ma nemam insinuacije. Nego sam i sam tako nastao.. Mati mi je pricala da joj je bilo pravo tesko dok je stari bio na putu, a ona se poradjala.
Freamon Lester wrote:Elem da se vratimo na zene. Fakat mi niste jasni kad tvrdite da su ove mladje bolje...
Bolje ili gore u vezi čega? koji su kriteriji, izgled, intelekt, osobnost?
pređeni kilometri...?
pošto vjerujem da je u pitanju zrelija osoba (ti), vjerujem da znam na šta misliš (nažalost znam, čuh nekad ovaj termin i pojašnjenje istog), godine nisu mjerilo istog, pogotovo ne danas. Ako si iole upućen u živote mladih ljudi dobna granica kad"kilometraža" počinje spustila se na dob kad su moje generacije skupljale salvetice, nosile ruksak i patike, nažalost. Neki forumaš napisao je već nešto na poemenuto, kako "isprobava" mlade djevojke, što je vrlo vjerovatno, nažalost opet, jer kad se počne tako rano....
nadam se da si shvatio poentu, pošto ti je ovaj komentar bio blago rečeno ishitren
Hajmo realno. Seks je bolji sa starijim (cast izuzetcima) ali one preko 25 znaju sta hoce, a i znaju kako da uzvrate. Jednostavno iskustvo je ucinilo svoje. Ako cemo i kod razgovora, druzenja, pijanki i tad su bolje. Jednostavno imas sa njima o cemu da razgovaras. Naravno da postoje isfrustrirane osobe ali to nema veze sa godinama.
One mladje mozda imaju bolje tijelo ili podignute sise ali brate kad ja svijetlo ugasim i glavu u jastuk zabijem nema to puno razlike..
McMoy wrote:
bore, celulit, uticaj gravitacije, uvenulost, frustracije...
Da, ovo su normalne "pojave" s godinama, i za muskarce i za zene. Koliko god mladu curu da nadjes isto ovo ce je snaci...
Ako su ti (jos uvijek), fizicki kvaliteti (koji su prolazni), jedini bitni, mozda nisi jos uvijek dovoljno zrela osoba i za tebe je najbolje da nadjes sto mladju djevojcicu, s naglaskom sto mladju, da ti sto duze bude mlada
...naposljetku, muskarac ima onoliko godina koliko ima zena koju voli...
...nema tu mjesta egu i zalu za necim sto ionako ne valja, pri tome misleci na ove frajere koji rokcu svako malo i njihove doktrine te koji se satrase pobogu sa kvazi cinjenicama da strpaju djeve u drugu ligu i iste degradiraju ...