Popularne stvari koje ne kontam
- Cherry-Cherry
#1026 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je Vilsonovo super za šetnju.
I to posebno kada pada snijeg. 
- Cherry-Cherry
#1027 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uh jest i to je grozno i kompleksaški.Margita81 wrote:Jos je gore kad ovdasnje rvatine izostavljaju h potpuno. Pa tako imamo; kuinja, gra, odi, odnik, rana itd. Ide dotle da H izostavljaju i u licnim imenima. Bolest.Cherry-Cherry wrote:Pazi sad, smatram to glupiranjem, preseravanjem i pretjerivanjem i baš mi je nekako kompleksaški i jadno. U Sarajevu prije rata Hrvati nisu tako pričali.bull21 wrote:
A šta ako - pazi sad ovo - taj neko govori hrvatski a ne bošnjački/bosanski/kakogavećzovete jezik?
- ruzavjetrova
#1028 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cherry-Cherry wrote:Meni je Vilsonovo super za šetnju.I to posebno kada pada snijeg.
Ja volim kad pada kisa i opada lisce.
- Cherry-Cherry
#1029 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja kišu zaista volim.ruzavjetrova wrote:Cherry-Cherry wrote:Meni je Vilsonovo super za šetnju.I to posebno kada pada snijeg.
Ja volim kad pada kisa i opada lisce.
- ruzavjetrova
#1030 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ,nikad i necu, muskarce koji verbalno maltretiraju zene, koji na taj nacin pokazuju svoju nadmoc(fiktivnu),a nek ontam ni kako im to moze donijeti bilo koju vrstu zadovoljstva ni zasto to rade.Nazalost,ovo je izgleda jako popularna pojava oduvijek.
- JThomas
#1031 Re: Popularne stvari koje ne kontam
iz istog razloga što bilo ko drugi glumi bilo šta drugo.
- Ridjobrki
#1032 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije to ništa, neko veče je Nerma Turić na Hayatovim vijestima mrtva-hladna rekla "Vinston Čurčil"direktni wrote:Sada reklama na TVu za sok od jabuke sorte Jonagold (Džonagold), a treba izgovara po Vuku Karadžiću (čitaj kako piše), jebo je Vuk Karadžić. Nepismeni urednici, novinari, spikeri...
Jazuk lijepog lica.
Ja često idem u šetnje šumom sa starim i kumom - njih dvojica su oko 60 i teme su uglavnom šećer, tlak i priče iz davnih vremena u našoj mahali._BataZiv_0809 wrote:A vala i kabanica u najgorem slucaju.ruzavjetrova wrote:
I gumene cizme
Elem imam ja tako jednog dobrog prijatelja iz Zenice sa kojim setam tamo oko rijeke. Ono isto dva penzioneraAli fakat se lijepo ispricamo, a setnja povoljno utice na zdravlje i raspolozenje.
- Matzan
#1033 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Otto Skorzeny wrote:Jedna stvar mi nije jasna evo ima vec par godina . Zasto pojedine djevojke glume cednost na drustvenim mrezama. Pa tu ajeti i slicno a u stvarnosti jednake su onim na Stupskoj petlji. Ustvari ove sa petlje su postenije . Nikako to da skontam !

- Cherry-Cherry
#1034 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam cure, koje se furaju na časopis Cosmopolitan i na "Sex i grad". Urbane, fancy, cool cosmo klix, oh yeah
Last edited by Cherry-Cherry on 25/02/2015 19:23, edited 2 times in total.
- ruzavjetrova
#1035 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako im nije zao dati novac za te glupe novine.
Ne kontam ni konstantno istovjetne izjave fudbalera kao: ostavili smo srce na terenu,lopta je okrugla,nismo imali sportske srece,igrali smo dobro-igrali smo nerijeseno.
Ne kontam ni konstantno istovjetne izjave fudbalera kao: ostavili smo srce na terenu,lopta je okrugla,nismo imali sportske srece,igrali smo dobro-igrali smo nerijeseno.
-
kakavdanakneiskustvu
#1036 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ruzavjetrova wrote:Ne kontam kako im nije zao dati novac za te glupe novine.
mislis da znaju sta pametnije izjaviti?
- insomnia78
#1037 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Francuzi npr. sve izgovaraju po svomdirektni wrote:Sada reklama na TVu za sok od jabuke sorte Jonagold (Džonagold), a treba izgovara po Vuku Karadžiću (čitaj kako piše), jebo je Vuk Karadžić. Nepismeni urednici, novinari, spikeri...
Tako je Will Smith, Will Smis, Andjelina je Žoli...
-
mudrac2
#1038 Re: Popularne stvari koje ne kontam
e pa jedan takav je doguro do premijerakakavdanakneiskustvu wrote:ruzavjetrova wrote:Ne kontam kako im nije zao dati novac za te glupe novine.
mislis da znaju sta pametnije izjaviti?
- Ridjobrki
#1039 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat šta ima drugo reći?
Ima jedna dobra anegdota koju mi je pričao drug iz Mostara - veli gostovali prvotimci Veleža Sead Kajtaz i Semir Tuce nekad potkraj osamdesetih na Radio Mostaru uoči utakmice sa Radničkim iz Niša ili tako nekom ekipom:
- Semire, šta nam možete reći o današnjem protivniku Rođenih?
- Paaa... Sejo je duže od mene u prvoj ekipi i poznaje protivnika mnogo bolje budući da je puno više igrao protiv njih..
- Seade, šta vi kažete na ovo?
- Ja bih se samo složio sa Semirom.

Ima jedna dobra anegdota koju mi je pričao drug iz Mostara - veli gostovali prvotimci Veleža Sead Kajtaz i Semir Tuce nekad potkraj osamdesetih na Radio Mostaru uoči utakmice sa Radničkim iz Niša ili tako nekom ekipom:
- Semire, šta nam možete reći o današnjem protivniku Rođenih?
- Paaa... Sejo je duže od mene u prvoj ekipi i poznaje protivnika mnogo bolje budući da je puno više igrao protiv njih..
- Seade, šta vi kažete na ovo?
- Ja bih se samo složio sa Semirom.
- ruzavjetrova
#1040 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Francuzi npr. sve izgovaraju po svomdirektni wrote:Sada reklama na TVu za sok od jabuke sorte Jonagold (Džonagold), a treba izgovara po Vuku Karadžiću (čitaj kako piše), jebo je Vuk Karadžić. Nepismeni urednici, novinari, spikeri...
Tako je Will Smith, Will Smis, Andjelina je Žoli...
Sad je Vugdalic rekao: dobrodosli na pravo mjesto,a pravo mjesto su vase oci i OBN TV. Sta reci na to?
- avetinja
#1041 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije mi uopšte jasno zašto Bošnjaci upotrebljavaju riječ "posle" u riječniku i pisanju. Sve druge riječi izgovaraju i pišu ijekavicom, a "posije" ekavicom.
- dječak sa šibicama
#1042 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jedna Hayatovka je intervju sa poznatim dubrovackim pjesnikom regulare najavila "a sada, samo u progamru TV Hayat, Luka Palita"Ridjobrki wrote:Nije to ništa, neko veče je Nerma Turić na Hayatovim vijestima mrtva-hladna rekla "Vinston Čurčil"direktni wrote:Sada reklama na TVu za sok od jabuke sorte Jonagold (Džonagold), a treba izgovara po Vuku Karadžiću (čitaj kako piše), jebo je Vuk Karadžić. Nepismeni urednici, novinari, spikeri...
![]()
- Cherry-Cherry
#1043 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nervira me, kad neko svoju glupost pokušava prikriti arogancijom. Kao on je zeznut, ne smiješ mu proturječiti.
Mrš.
- Logovan
#1044 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam one koji pišu "posle". 
- supercali
#1045 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto vecina forumasa uzima forum za ozbiljno toliko da bi se fizicki obracunavali
-
kakavdanakneiskustvu
#1046 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote:Ne kontam sto vecina forumasa uzima forum za ozbiljno toliko da bi se fizicki obracunavali
- Joe McCarthy
#1047 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja nerazumjem zašto je /b/ postao sastavni dio mainstream kulture...
- Raigor Stonehoof
- Point.
#1049 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto Bosnjaci pisu ajde umjesto hajde.
- Cherry-Cherry
#1050 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam riječ "jerbo". Je li to "jer" ili "jebo" ili nešto u stilu: učini to, jebo te ja, jer.... Fakat ne kontam. A i zvuči nekako seljački.