Euridika wrote: Može li nešto ovako? Doduše, nije baš burek, mantije/buredžici su u pitanju (meso je tu glavno), ali naglasak je na ono domaće...
Moj današnji ručak (+ krompir čorba)...![]()
znaš me ubosti u srce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Euridika wrote: Može li nešto ovako? Doduše, nije baš burek, mantije/buredžici su u pitanju (meso je tu glavno), ali naglasak je na ono domaće...
Moj današnji ručak (+ krompir čorba)...![]()
morel od kupovne jufkeheat wrote:Bloo wrote: ne volim burek![]()
haj napravi, ja volim
nisam muhanat, moReBloo wrote: morel od kupovne jufke?
heat wrote:nisam muhanat, moReBloo wrote: morel od kupovne jufke?
jel to dobro ili lose ?Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
ti si jedan od rijetkih
pukepuke wrote:A takva su vremena došla da muškarci pišu na ženskim, a žene na muškim temama![]()
Ma jok, to su taktike - "zbuni neprijatelja", "zavadi, pa vladaj" i sl. ...Buckethead wrote:pukepuke wrote:A takva su vremena došla da muškarci pišu na ženskim, a žene na muškim temama![]()
![]()
standardi se mijenjaju
ma joj... prošla su vremena taktika, barem za mene. ja volim da je sve transparentnoEuridika wrote: Ma jok, to su taktike - "zbuni neprijatelja", "zavadi, pa vladaj" i sl. ...
Ja pričam samo o ovim forumskim taktikama, a one ljubavne se ostave u srednjoj školi... (neki i nikad, nažalostBuckethead wrote:ma joj... prošla su vremena taktika, barem za mene. ja volim da je sve transparentnoEuridika wrote: Ma jok, to su taktike - "zbuni neprijatelja", "zavadi, pa vladaj" i sl. ...
bravoEuridika wrote: Ja pričam samo o ovim forumskim taktikama, a one ljubavne se ostave u srednjoj školi... (neki i nikad, nažalost)...
Euridika wrote:Mene privlači ako je medicinska sestra i zna njegovati nas bolesne.![]()
Ups, opet sam fulala temu...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/276 ... gledu.htmlSRPSKI GINEKOLOG U CENTRU SKANDALA: Pacijentica ga optužila da ju je "lizao na pregledu"
Ako je ona forumasica onda je walter kurz dr.ginekologije i to je njegovo maslo.Matzan wrote:Kad čovjek istinski voli svoj posao....![]()
![]()
![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/276 ... gledu.htmlSRPSKI GINEKOLOG U CENTRU SKANDALA: Pacijentica ga optužila da ju je "lizao na pregledu"
Drugim riječima ti razmišljaš kurcem!broj dva wrote:Znate onu seriju "Scrubs" i karakter "Tod" koji je u stvari hodajuci kurac i sve bi pojebo, staro i mlado musko i zensko tanko i debelo...
E takvi smo mi muskarci, sve i svasta nas privlaci a i kad ne privlaci nekad bi se dalo umocit cisto tek tako...
------fatamorgana wrote:Drugim riječima ti razmišljaš kurcem!broj dva wrote:Znate onu seriju "Scrubs" i karakter "Tod" koji je u stvari hodajuci kurac i sve bi pojebo, staro i mlado musko i zensko tanko i debelo...
E takvi smo mi muskarci, sve i svasta nas privlaci a i kad ne privlaci nekad bi se dalo umocit cisto tek tako...
Ma udri kapom o ledinu, zvekni kitom od tarabu!broj dva wrote:------fatamorgana wrote:Drugim riječima ti razmišljaš kurcem!broj dva wrote:Znate onu seriju "Scrubs" i karakter "Tod" koji je u stvari hodajuci kurac i sve bi pojebo, staro i mlado musko i zensko tanko i debelo...
Jedinstven slucaj u istoriji muskog roda