Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
- Streptokok
#1026 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
[
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:47, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#1027 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
hrabro se drzi....na prvoj crti,stisno zube s gacama svucenim do koljena....mO k3 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim da omjer snaga jednostavno nije pravedan.
Zato odustajem da ne bi bila kakva virtualna majorizacija. Helena sama je suviše verbalno jaka za njega.
Ovako je šamaranje mrtvog konja.
Mislim figurativno!![]()
![]()
Zardzo 'afiz ...
Nego nisam nesto imao vremena ovih dana pa me zanima kako je stanje jeli se cirilicar jos zrtvuje radi dodika??
al izdrzace Chova i to.....nista strasno,naucio je, ima dugogodisnje iskustvo.....
- Helena2014
#1028 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
mO k3 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim da omjer snaga jednostavno nije pravedan.
Zato odustajem da ne bi bila kakva virtualna majorizacija. Helena sama je suviše verbalno jaka za njega.
Ovako je šamaranje mrtvog konja.
Mislim figurativno!![]()
![]()
Zardzo 'afiz ...
Nego nisam nesto imao vremena ovih dana pa me zanima kako je stanje jeli se cirilicar jos zrtvuje radi dodika??
Naveo je to kao da su viši ciljevi u pitanju
"Trebamo ponovo sjesti za sto i pokušati napraviti funkcionalnu izvršnu vlast na nivou BiH koja se može uhvatiti u koštac kada je u pitanju evropski put i unutrašnje uređenje. Za nas je prioritetno pitanje izmjena Izbornog zakona BiH", istakao je Čović.
- Danguba
#1029 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
oohoohooo...i nocilo se u bakincima...
hajTe bobane reci nam sta ste Zdogovorili...
hajTe bobane reci nam sta ste Zdogovorili...
-
Hafis
#1030 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
Recimo, ne ulijevaju povjerenje neke izjave koje su se mogle čuti konkretno iz DF-a, i to u postizbornom razdoblju. Po njima se treba recimo orijentirati isključivo na S-F, zanemarujući u tome svemu ''hrvatsko pitanje'' , koje nazivaju takozvanim. I nakon toga ne stižu demanti takvih izjava. Zašto sklapati ad hoc koaliciju na takoreći ničemu, na nekim ''ustupanjima'' hrvatskih fotelja, ako može doći do razmimoilaženja u nekim krucijalnim pitanjima koja su daleko više značajnija za budućnost od današnje raspodjele plijena.... to jest da se ne ponovi ona glupa situacija od prije godinu dana kada je raniji vodeći politički savez pokušavao riješiti to pitanje.
Politički sasvim odmjeren i koristan Čovićev potez u cilju rasklimavanja tog saveza...pa ako prođe - prođe.
Recimo, ne ulijevaju povjerenje neke izjave koje su se mogle čuti konkretno iz DF-a, i to u postizbornom razdoblju. Po njima se treba recimo orijentirati isključivo na S-F, zanemarujući u tome svemu ''hrvatsko pitanje'' , koje nazivaju takozvanim. I nakon toga ne stižu demanti takvih izjava. Zašto sklapati ad hoc koaliciju na takoreći ničemu, na nekim ''ustupanjima'' hrvatskih fotelja, ako može doći do razmimoilaženja u nekim krucijalnim pitanjima koja su daleko više značajnija za budućnost od današnje raspodjele plijena.... to jest da se ne ponovi ona glupa situacija od prije godinu dana kada je raniji vodeći politički savez pokušavao riješiti to pitanje.
Politički sasvim odmjeren i koristan Čovićev potez u cilju rasklimavanja tog saveza...pa ako prođe - prođe.
- bh.tornjak
#1031 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Dodik: Ne zavisim od milostinje Izetbegovića i Čovića
izgleda da Chova nije zadovoljen.....sinoc....
bice da ce mu trebat novi .....partner

izgleda da Chova nije zadovoljen.....sinoc....
bice da ce mu trebat novi .....partner
- bh.tornjak
#1032 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
naravno da se slazes sa stozernikom....svaki njegov potez je velicanstven.....remek djelo politicke mudrosti ...itd....itd....Hafis wrote:Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
jbt......ne mogu da vjerujem da ovoliko slijepaca ima...
dok se Chova za slamku hvata da spasi vlastitu siju....narod to tumaci kao politicku mudrost i borbu za narod....
-
kopijas34
#1033 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Iz tvojih glupavih komentara covijek samo moze izcistati da ste najmudriji i da dominirate na svim poljima. A u stvarnosti ste unisteni. Neznam samo jeli tebi cilj da tu sliku plasiras da bi sam sebe uvjerio u te gluposti koje pises ili da bi uvjerio nas ovdje?Hafis wrote:Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
Hrvatskog pitanja ima isto toliko koliko ima Bosnjackog u Srbiji i Turskog u Bugarskoj. Pitanje je kada ce vam se i zvanicno uzeti konstutivnost i na koji nacin. Dal preko Sejdic Fincija ili preko Amerikanaca ili Ipak Inzka. To je jedino pitanje koje postoji.
A centralno pitanje je koliko cete se dugo nastaviti iseljavati u EU. Drugim rijecima; kada ce BiH uci u EU i prestici RH? Ja mislim zadugo ne.
-
Hafis
#1034 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Vidiš, i ja bih se ubio kad bi mi politički uzor u današnjem trenutku bio Bakir zvani Č ili neurozni malac Komšo.bh.tornjak wrote:naravno da se slazes sa stozernikom....svaki njegov potez je velicanstven.....remek djelo politicke mudrosti ...itd....itd....Hafis wrote:Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
dok se Chova za slamku hvata da spasi vlastitu siju....narod to tumaci kao politicku mudrost i borbu za narod....
Zato i jest ovo BiH...bogatstvo različitosti
Valja li ova
- bh.tornjak
#1035 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
slabo to nesto....slabo.....hajd ponovo....mozete vi to i bolje....Hafis wrote:Vidiš, i ja bih se ubio kad bi mi politički uzor u današnjem trenutku bio Bakir zvani Č ili neurozni malac Komšo.bh.tornjak wrote:naravno da se slazes sa stozernikom....svaki njegov potez je velicanstven.....remek djelo politicke mudrosti ...itd....itd....Hafis wrote:Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
Zato i jest ovo BiH...bogatstvo različitosti
Valja li ova
-
Hafis
#1036 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Sva sreća pa su ove žestoke patriJote još uvijek na programu socijalne skrbi EU zemalja, inače bi taman gusto bilo.kopijas34 wrote:Iz tvojih glupavih komentara covijek samo moze izcistati da ste najmudriji i da dominirate na svim poljima. A u stvarnosti ste unisteni. Neznam samo jeli tebi cilj da tu sliku plasiras da bi sam sebe uvjerio u te gluposti koje pises ili da bi uvjerio nas ovdje?Hafis wrote:Čovjek je lijepo rekao što ga u ovom trenutku više interesira od bilo kakve razdiobe vlasti.
Hrvatskog pitanja ima isto toliko koliko ima Bosnjackog u Srbiji i Turskog u Bugarskoj. Pitanje je kada ce vam se i zvanicno uzeti konstutivnost i na koji nacin. Dal preko Sejdic Fincija ili preko Amerikanaca ili Ipak Inzka. To je jedino pitanje koje postoji.
A centralno pitanje je koliko cete se dugo nastaviti iseljavati u EU. Drugim rijecima; kada ce BiH uci u EU i prestici RH? Ja mislim zadugo ne.
Jaro, da se odmah razumijemo - TVOJE pitanje ne postoji.
-
Hafis
#1037 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Ova tema došla k'o ona birvaktile ''Želje i pozdravi'' koja je bila isključivo namjenjena dijaspori.
Doduše, nekada je dijaspora u onoj hladnoratovskoj Europi morala raditi i privređivati, nije bilo trte mrte.
A ova današnja samo siše socijalu i bistri šuplju politiku, i uvijek po jednim te istim, a pola ih nije vidjelo Hrvata uživo.
Ali interesantno, svi k'o jedan misle i pišu ....već sam ih počeo brkati
Doduše, nekada je dijaspora u onoj hladnoratovskoj Europi morala raditi i privređivati, nije bilo trte mrte.
A ova današnja samo siše socijalu i bistri šuplju politiku, i uvijek po jednim te istim, a pola ih nije vidjelo Hrvata uživo.
- bh.tornjak
#1038 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Hafis wrote:Ova tema došla k'o ona birvaktile ''Želje i pozdravi'' koja je bila isključivo namjenjena dijaspori.
jbg.....nekima daleko Hrvatska pa da ih vide....
-
Hafis
#1039 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
slabo to nesto....slabo.....hajd ponovo....mozete vi to i bolje...bh.tornjak wrote:Hafis wrote:Ova tema došla k'o ona birvaktile ''Želje i pozdravi'' koja je bila isključivo namjenjena dijaspori.
jbg.....nekima daleko Hrvatska pa da ih vide....
-
hizo ramidovic
#1040 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
bit ce da ti je to halo efekat sa poskoka...Hafis wrote:Ova tema došla k'o ona birvaktile ''Želje i pozdravi'' koja je bila isključivo namjenjena dijaspori.
- SaraFina
#1041 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Hafisaga, opet dominira na temi. 
Kako god dragi Hafise pogledaš jedino najmnogobrojniji narod u BiH u stanju je svoje političke prestavnike poslati na marginu. Kazniti ih!
Shodno tome nemoj se samo ti i tebi slični ocitovati o uzorima.
Ni ljudskim ni političkim
Jer kod nas je Lagumdzija završio na smetlištu povijesti a prije njega Lepi Hare.
Dakle itekako smo sposobni prepoznati one koji ne rade za našu dobrobit.
Zna to i Bakir i shodno tome, ne smije izigrati birače i pogaziti dogovoreno.
Dozvolili da Covic Dodika na drzavnoj razini koristi kao polugu pritiska, a Dodik Čovića opet za prebacivanje krivice i deklarativnu podršku trećem završiće 2018 gdje su mu i predhodnici.
Zato ne zivi u zabludi.
Kako god dragi Hafise pogledaš jedino najmnogobrojniji narod u BiH u stanju je svoje političke prestavnike poslati na marginu. Kazniti ih!
Shodno tome nemoj se samo ti i tebi slični ocitovati o uzorima.
Ni ljudskim ni političkim
Jer kod nas je Lagumdzija završio na smetlištu povijesti a prije njega Lepi Hare.
Dakle itekako smo sposobni prepoznati one koji ne rade za našu dobrobit.
Zna to i Bakir i shodno tome, ne smije izigrati birače i pogaziti dogovoreno.
Dozvolili da Covic Dodika na drzavnoj razini koristi kao polugu pritiska, a Dodik Čovića opet za prebacivanje krivice i deklarativnu podršku trećem završiće 2018 gdje su mu i predhodnici.
Zato ne zivi u zabludi.
-
kopijas34
#1042 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Hrvati na svu srecu nemaju mogucnost za politicki pluralizam. To znaci kada ih HDZ spasava glasat ce za njih a kada ih vodi u propast opet ce glasati za njih.
- SaraFina
#1043 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
kopijas34 wrote:Hrvati na svu srecu nemaju mogucnost za politicki pluralizam. To znaci kada ih HDZ spasava glasat ce za njih a kada ih vodi u propast opet ce glasati za njih.
Stozernik se pobrinuo da jedino sebi obezbijedi " legitimnost" za ovo vremena.
Ma što ta definicija po stozernikovom poimanju znacila.
- spreca
#1044 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
jedino je izvjestno da ce Bosnjaci na sledecim izborima opet morati birati hrvatskog clana predsjednistva.......damo im da sami biraju a oni neznaju....dosta im je bolje kad to mi za njih odradimo
- Streptokok
#1045 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
.
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:47, edited 2 times in total.
- spreca
#1046 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
sta drugo ocekivati od kurave
- jao_situacije
#1047 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Dajte se kontrolirati malo djeco, nema me 5 minuta i odmah belaj ccc. Nego sad ozbiljno jel ovi iz stožera fkt misle da će im to neko pitanje kako ga oni zovu hrvatsko, proći igdje, mislim naravno osim u Kroaciji. Da pitam ovog hafiza jel se vi svi stožernikovi botovi znate mislim svakako vas ima manje nego stanovnika u općini Novi grad u KS.
Zamisli sad scenu pobuni se općina Novi grad i kaže nas ima više hoćemo da riješite "naše pitanje", ovaj popis je vrlo bitan da ove iz stožera spusti na zemlju i vrati u realnost.
Zamisli sad scenu pobuni se općina Novi grad i kaže nas ima više hoćemo da riješite "naše pitanje", ovaj popis je vrlo bitan da ove iz stožera spusti na zemlju i vrati u realnost.
- DrugaGimnazija
#1048 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Evo ga preokret. Dodik sinoć Covicu dao dozvolu da ide u vlast bez njega. Sad priča da je on odlučio da ne ide u vlast na nivou BiH, kao da je imao izbor.
Na žalost, izgleda da nećemo dobiti Europejca Raguza, nego Dodikovog potrcka Covica, ali bar ćemo formirati vlast.
Na žalost, izgleda da nećemo dobiti Europejca Raguza, nego Dodikovog potrcka Covica, ali bar ćemo formirati vlast.
-
Hafis
#1049 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Evo zamišljam....nego, kako glasi pitanje? Ti se raspričao a nigdje tog pitanja.jao_situacije wrote:Dajte se kontrolirati malo djeco, nema me 5 minuta i odmah belaj ccc. Nego sad ozbiljno jel ovi iz stožera fkt misle da će im to neko pitanje kako ga oni zovu hrvatsko, proći igdje, mislim naravno osim u Kroaciji. Da pitam ovog hafiza jel se vi svi stožernikovi botovi znate mislim svakako vas ima manje nego stanovnika u općini Novi grad u KS.
- jao_situacije
#1050 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?
Hafis wrote:Evo zamišljam....nego, kako glasi pitanje? Ti se raspričao a nigdje tog pitanja.jao_situacije wrote:Dajte se kontrolirati malo djeco, nema me 5 minuta i odmah belaj ccc. Nego sad ozbiljno jel ovi iz stožera fkt misle da će im to neko pitanje kako ga oni zovu hrvatsko, proći igdje, mislim naravno osim u Kroaciji. Da pitam ovog hafiza jel se vi svi stožernikovi botovi znate mislim svakako vas ima manje nego stanovnika u općini Novi grad u KS.