Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ninoz wrote:samo da kazem da bih zabranio ljudima koji nisu sutnuli kvalitetno loptu u zivotu da komentarisu o fudbalu i nasoj reprezentaciji mogu zamisliti kako pojedini levati ne znaju potrcati
tek su dvije tekme prosle, cak i da imamo nula bodova nista nije gotovo svakako ni Njemacka nikada ne osvoji maksimalan broj bodova u kvalifikacijama...
protiv belgije je bitno samo ne izgubiti, ne zbog toga da mi dobijemo bod, vec d aoni ne dobiju 3, da se ne odlijepe.
pozz poznavaocima sporta i fudbala
Cuj da se Belgija ne odlijepi. Mi vec prosuli 5 boba i Safet najavljuje i da u Izraelu idemo na bod, a ti se brines da se Belgija ne odlijepi na celu. Poz od nepoznavaoca sporta, fudbala, te matematike.
pirmin wrote:
O cemu ti nindza?
Stvarno ne kontam.
Ma ništa. Onako ja. Ofirno mi bilo da ti ne kažem. Samo ti nastavi svoj poso majstore Sve ide u rok službe.
Ne radi se o trolanju vec o cinjenicama.
Dvije utakmice sa realno slabijim konkurentima - jedan bod na kontu. Ako se zanemari par blijeskova igra anemicna, nepovezana - nigdje veze.
Jedini koji mogu dici hampu da se nesto promjeni na bolje jesu BHF i nadam se da ce to i uciniti.
Sto prije.
A to za cetnike i zvezdu u BL, bolje da ti ne odgovorim.
Realno ljudi, i mi dosta precjenjujemo svoje igrace/reprezentaciju Osim Dzeke i Pjanica mi nemamo nekog vrhunskog igraca,ovo ostalo je evropski prosjek,ako ne i ispod toga
Pismonosa wrote:
I šta je trebo? Zamjeniti Tina, najboljeg igrača u obje ekipe sinoć a na terenu ostaviti nevidljivog Vedu? Sve ekspert do eksperta jebomater
Nema potrebe za psovanjem.
Ako ti ne vidis koliko nam fali na ubojitosti otkako je TSS postao standardni dio tima onda moras pregledati oci.
Pa jebomater, stvarno ne vjerujem Čuj nema potrebe za psovanjem.
Ti za razliku od mene ne samo da imaš problem sa očima, nego sa još pojedinim organima potrebnim da se donese ikakav racionalan sud. Pojeo Tino teren sinoć, al pojeo. Momak uzimao lopte kod naše korner zastavice, vodio borbu na sredinu, trčo za trojicu, probijao po krilu (šteta što Medo na zabi ono) i onda doktori porede njegovu igru i igru nevidljivog Ibiševića, kojem je bio i zadatak da postigne taj jebeni gol
pirmin wrote:
O cemu ti nindza?
Stvarno ne kontam.
Ma ništa. Onako ja. Ofirno mi bilo da ti ne kažem. Samo ti nastavi svoj poso majstore Sve ide u rok službe.
Ne radi se o trolanju vec o cinjenicama.
Dvije utakmice sa realno slabijim konkurentima - jedan bod na kontu. Ako se zanemari par blijeskova igra anemicna, nepovezana - nigdje veze.
Jedini koji mogu dici hampu da se nesto promjeni na bolje jesu BHF i nadam se da ce to i uciniti.
Sto prije.
A to za cetnike i zvezdu u BL, bolje da ti ne odgovorim.
Naša očekivanja poslije SP-a su puno porasala. Reprezentacija ima ozbiljan pad u igri, koji je počeo još prije odlaska u Brazil. Nemamo realizaciju, važni igrači su povrijeđeni, neki su se oprostili, dosta igrača slabo igra u svojim klubovima, imamo selektora koji guši igru bez krila, pa nam je igra spora i predvidljiva, i kad sve to uzmeš u obzir, ovi loši rezultati nisu iznenađenje a plasman na EP je gotovo nemoguć.
Skroz suprotno od onog što sam očekivao, momci su igrali brzo i imali brz protok lopte. Iznenađujuće dobro smo im parirali u tom trkačkom segmentu. Čak mislim da smo ih i nadtrčali. Ali ostaje taj problem jebene realizacije. Izjebo nas je njihov golman samo tako. Doduše, zaprdio je i Asmir Bejlu
Protiv Velsa su igrali dosta brže nego inače, zalaganje je bilo vrhunsko. Inače, svi kažu kad god da se igra protiv otočkih reprezentacija, dosta se mora trčati. Lopta ide dosta sporo jer nemamo krila da protivnika rašire na terenu. Zbog toga je i izostala realizacija jer se oni postave u odbrani, zgusnu u sredini, a mi sve pokušavamo kroz sredinu, nemamo krila da ih razvučemo. Sjajan okomit pas ima Pjanić i Medunjanin ali nemaju kome dodati loptu.
Jbg, mogu mislit kako će to biti mlako i neuvjerljivo protiv Belgije koja je baš jaka na krilnim pozicijama
Postaru, jel ono ti onomad napisa da ni Cristiano ne zabija golove ko Tino? Cisto da razjasnimo dok se nije neko upecao na ovu Tinovu "gurmanizaciju terena" i dobio ban.
Dead Man Walking wrote:Postaru, jel ono ti onomad napisa da ni Cristiano ne zabija golove ko Tino? Cisto da razjasnimo dok se nije neko upecao na ovu Tinovu "gurmanizaciju terena" i dobio ban.
Vidiš, zanimljivo. Nisam to bio ja, ali sad kad si me podsjetio, ima Tino tih nekih Ronaldovih damara, nije da nema
Stvarno ne mogu protiv zdravog razuma hajmo na temu o Papetu pa ćemo ga skupa pljuvat, ima hvala bogu dosta razloga za to. Al dajte ljudi nemojte, svi imamo oči, svi smo vidjeli kako je mali Tino odigrao sinoć. Ja dušu griješit neću i ne mogu. Vama nek je na obraz
Pismonosa wrote:Stvarno ne mogu protiv zdravog razuma hajmo na temu o Papetu pa ćemo ga skupa pljuvat, ima hvala bogu dosta razloga za to. Al dajte ljudi nemojte, svi imamo oči, svi smo vidjeli kako je mali Tino odigrao sinoć. Ja dušu griješit neću i ne mogu. Vama nek je na obraz
kako je odigrao? koliko je imao izgubljenih lopti? ako mi uspijes naci tu statistiku, bio bih neizmjerno zahvalan. sjecam se da je imao dva suta (sa najmanje razdaljine od gola od svih nasih igraca), jedan u 30. jedan u 75. minuti, sa 5 metara, oba je fulio. jedan u nebesa, jedan pored stative. to sam vidio. jesi li ti vidio isto?
Oko 80te minute (nisam siguran) navijači su okrenuli leđa i skakali uz "Ko ne skače...". Baš je dugo kamerman držao kameru na njima jer im očito nije bilo jasno zašto to rade.
"Jednog dana ćemo vidjeti koliko nam je značio ovaj bod, a vjerovatno jeste. Ovu godinu nećemo završiti na mjestu na kojem bi željeli, ali ispred nas je još mnogo utakmica. Ja ne strahujem", zaključio je Sušić.
Dead Man Walking wrote:Postaru, jel ono ti onomad napisa da ni Cristiano ne zabija golove ko Tino? Cisto da razjasnimo dok se nije neko upecao na ovu Tinovu "gurmanizaciju terena" i dobio ban.
Vidiš, zanimljivo. Nisam to bio ja, ali sad kad si me podsjetio, ima Tino tih nekih Ronaldovih damara, nije da nema
Pa normala, kad je sinoc zasjenio Balea, 'ta ce Cristiano ocam'
Herr Flick wrote:Realno ljudi, i mi dosta precjenjujemo svoje igrace/reprezentaciju Osim Dzeke i Pjanica mi nemamo nekog vrhunskog igraca,ovo ostalo je evropski prosjek,ako ne i ispod toga
Nije samo to potcjenjujemo protivnika ,to se desilo za Kipar
Pismonosa wrote:Stvarno ne mogu protiv zdravog razuma hajmo na temu o Papetu pa ćemo ga skupa pljuvat, ima hvala bogu dosta razloga za to. Al dajte ljudi nemojte, svi imamo oči, svi smo vidjeli kako je mali Tino odigrao sinoć. Ja dušu griješit neću i ne mogu. Vama nek je na obraz
kako je odigrao? koliko je imao izgubljenih lopti? ako mi uspijes naci tu statistiku, bio bih neizmjerno zahvalan. sjecam se da je imao dva suta (sa najmanje razdaljine od gola od svih nasih igraca), jedan u 30. jedan u 75. minuti, sa 5 metara, oba je fulio. jedan u nebesa, jedan pored stative. to sam vidio. jesi li ti vidio isto?
I šta ta dva šuta koja nisu ušla dokazuju? Da je bio lošiji od Vede i da je on trebao izaći? Da nije radio sve ono što sam rekao ranije? Dva šuta koja je fulao? Igrač sredine terena? Šta očekuješ da ti potvrdim? Da je bio loš? Pa nisam poludio.
Za statistiku stvarno ne znam. Mislim da je po broju oduzetih lopti, po pretrčanim kilometrima, po broju dodavanja, po kreiranim šansama svakako u vrhu. Ne samo u našoj ekipi, nego u obje.
Last edited by Pismonosa on 11/10/2014 10:38, edited 1 time in total.
"Jednog dana ćemo vidjeti koliko nam je značio ovaj bod, a vjerovatno jeste. Ovu godinu nećemo završiti na mjestu na kojem bi željeli, ali ispred nas je još mnogo utakmica. Ja ne strahujem", zaključio je Sušić.
isto kaze, na proljece cemo imati 4 lakse utakmice. dvije sa andorrom a dvije sa direktnim konkurentima za drugo mjesto! znaci, on racuna da su izrael i vels "laksi protivnici" a ujedno i direktni konkurenti. nastranu to sto mi se stomak okrene svaki put kad spomene drugo mjesto. od prvog je odustao onog trenutka kada je usao na izvlacenje grupa (na koje je zakasnio) i kada smo izvukli belgiju. cak se sjecam da je rekao, bolje da nisam ni isao, jer dok mene nije bilo dobijali smo lakse timove, a kada sam usao (u salu gdje je bilo izvlacenje), izvukli su belgiju. koji panj.
Pa normala, kad je sinoc zasjenio Balea, 'ta ce Cristiano ocam'
Ti si najbolji Tinov advokat, i svaka koju kažeš ti je zlatna. Primjetiš neke stvari bolje nego ja, priznajem ti. I ovaj put si u pravu, svojom igrom je sinoć zasjenio i Bejla
isto kaze, na proljece cemo imati 4 lakse utakmice. dvije sa andorrom a dvije sa direktnim konkurentima za drugo mjesto! znaci, on racuna da su izrael i vels "laksi protivnici" a ujedno i direktni konkurenti. nastranu to sto mi se stomak okrene svaki put kad spomene drugo mjesto. od prvog je odustao onog trenutka kada je usao na izvlacenje grupa (na koje je zakasnio) i kada smo izvukli belgiju. cak se sjecam da je rekao, bolje da nisam ni isao, jer dok mene nije bilo dobijali smo lakse timove, a kada sam usao (u salu gdje je bilo izvlacenje), izvukli su belgiju. koji panj.
lik nije normalan sviju mi.... odustao je od pozitivnog rezultata u ponedjeljak jbt