Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.PurpleSky wrote:
Tebi je to nekako hap klap. Meni je eto to vazda bila neka romantika a ne podmirivanje nekih životinjskih nagona. Ali eto, očito sam pala sa marsa, i pravo je čudo što sam jako sretna osoba s obzirom na to.
Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cLo
#1026 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
-
bella_ciao
#1027 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nije al jes rad na crno, ne kontas sustinu. Navodis ti sta je tebi okej i po tom mjeris sve ostalo, kad je eto tebi okej onda mora bit univerzalno pravilo. E nije tako.PurpleSky wrote:nemoralno je prati suđe u kafiću?
@supercali
One koje to rade za burek ili za milijun su po meni iste.
Pa za velik broj ljudi je npr. i seks prije braka nemoralan.
- supercali
#1028 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Na ovoj temi se tacno vidi da jos dosta djevojaka cekaju nekog princa na bijelom konju koji je idealan dok ja i clo pijemo kafu bamuchu i ne idemo nigdje
- cLo
#1029 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
svoji na svom, 'ta nas brigasupercali wrote:Na ovoj temi se tacno vidi da jos dosta djevojaka cekaju nekog princa na bijelom konju koji je idealan dok ja i clo pijemo kafu bamuchu i ne idemo nigdje
-
PurpleSky
#1030 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Stvarno mi je žao što ti je neko iskrivio ovako pogled na sve. Budi malo opreznija pri izborima u budućnosticLo wrote:Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.PurpleSky wrote:
Tebi je to nekako hap klap. Meni je eto to vazda bila neka romantika a ne podmirivanje nekih životinjskih nagona. Ali eto, očito sam pala sa marsa, i pravo je čudo što sam jako sretna osoba s obzirom na to.
- madner
#1031 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
To bi bilo podcjenivacki. Mislim da je stav vecine da se bave tim poslom jer imaju bolju satnicu nego u drugim zanimanjima, dok manjina iste posmatra kao objekte i zrtve masona.
- dobar osjecaj
#1032 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.cLo wrote:Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.PurpleSky wrote:
Gdje se nalazi nuzni znak jednakosti izmedju necije potrebe za romantikom i izvjesnosti da ce zbog toga sigurno biti slagana romantizmom, pa kako velis nogom napucana u dupe.
Moje skromno iskustvo prije i tokom ovog clanstva u IZ pokazuje da je izuzetno velik broj romanticnih muskaraca koji uz manje ili vise izrazen seksualni nagon imaju i potrebu za neznjoscu, bliskoscu i raznim sitnim detaljima koji se ponekad upakuju pod opsti nazivnik romantika
- alkalna_baterija
#1033 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ma kad njima samim nije žao sebe, zašto bih ih ja žalila?
Ma dajte molim vas.
Meni je samo žao zbog posljedica prostitucije i svega lošeg što ona sa sobom nosi.
Ma dajte molim vas.
Meni je samo žao zbog posljedica prostitucije i svega lošeg što ona sa sobom nosi.
- cLo
#1034 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nemoj meni mjerkanja i psihoanaliza, jer znam te forePurpleSky wrote:
Stvarno mi je žao što ti je neko iskrivio ovako pogled na sve. Budi malo opreznija pri izborima u budućnosti.
- madner
#1035 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da naglasim jos jednom da je oficijelni stav IZ da je prostitucija nelegalna rabota, no da se legalno osvojena robinja moze seksualno koristiti.dobar osjecaj wrote:Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.cLo wrote:Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.PurpleSky wrote:
Gdje se nalazi nuzni znak jednakosti izmedju necije potrebe za romantikom i izvjesnosti da ce zbog toga sigurno biti slagana romantizmom, pa kako velis nogom napucana u dupe.
Moje skromno iskustvo prije i tokom ovog clanstva u IZ pokazuje da je izuzetno velik broj romanticnih muskaraca koji uz manje ili vise izrazen seksualni nagon imaju i potrebu za neznjoscu, bliskoscu i raznim sitnim detaljima koji se ponekad upakuju pod opsti nazivnik romantika
Tako muskarac moze spojiti svoju zelju sa romantikom i drustveno prihvatljivim ponasanjem dok ne dodje do srodne duse.
-
PurpleSky
#1036 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
cLo wrote:Nemoj meni mjerkanja i psihoanaliza, jer znam te forePurpleSky wrote:
Stvarno mi je žao što ti je neko iskrivio ovako pogled na sve. Budi malo opreznija pri izborima u budućnosti.
Doduše, pošto voliš romantiku pustiću te živiš u zabludi kako je svačija namjera iskrena
Pa nisam luda da budem žrtva "svačijih" namjera. Ne bih to nikad sebi učinila. Mjerkaš mjerkaš, uvedeš neke druge kriterije osim fizičkog izgleda.. Na kraju krajeva da sad ne pišem ovdje kako da nađeš momka koji ne želi samo da te povali, odnosno da shvatiš na vrijeme da to želi.
- cLo
#1037 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Odgovor na ovo pitanje možeš naći u sigurnim kućama. Sve fini ljudi zaista kojima se eto omaklo, kamo sreće da su takvi hodali po prostitutkama.dobar osjecaj wrote: Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.
- dobar osjecaj
#1038 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ti rece, cini mi se, da je to sluzbeni stav ISIS-a? Sta moja IZ ima s timmadner wrote: Da naglasim jos jednom da je oficijelni stav IZ da je prostitucija nelegalna rabota, no da se legalno osvojena robinja moze seksualno koristiti.
Tako muskarac moze spojiti svoju zelju sa romantikom i drustveno prihvatljivim ponasanjem dok ne dodje do srodne duse.
- madner
#1039 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Mislim da imaju isti pravni osnov. Mozda IZ misli da je robstvo trenutno démodé, nisam tu siguran 100%.
- alkalna_baterija
#1040 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
madneru, zadnji post ti fakat nije na mjestu.
- cLo
#1041 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nisu sve žene dovoljno pronicljive da prepoznaju istinu od laži. Razmišljaj izvan kutije, subjektivan doživljaj je često nerealna mjera za bilo što.PurpleSky wrote: Pa nisam luda da budem žrtva "svačijih" namjera. Ne bih to nikad sebi učinila. Mjerkaš mjerkaš, uvedeš neke druge kriterije osim fizičkog izgleda.. Na kraju krajeva da sad ne pišem ovdje kako da nađeš momka koji ne želi samo da te povali, odnosno da shvatiš na vrijeme da to želi.
-
oskarboy
#1042 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
da imena tih kurvi sa tv-aalkalna_baterija wrote:Ma kad njima samim nije žao sebe, zašto bih ih ja žalila?
Ma dajte molim vas.
- dobar osjecaj
#1043 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
To opet nije nikakav odgovor, kojim se moze objasniti odakle se stvorio znak jednakosti izmedju trazenja romantike i izvjesnog dobijanja noge u guzicu zbog togacLo wrote:Odgovor na ovo pitanje možeš naći u sigurnim kućama. Sve fini ljudi zaista kojima se eto omaklo, kamo sreće da su takvi hodali po prostitutkama.
Pogledajte nebo, odavno nije bilo ljepse
-
oskarboy
#1044 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
jel arijana sa obn-a ravaku 
- alkalna_baterija
#1045 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Kako ste samo naivni...
Ali to mi vraća vjeru u ljudskost i dostojanstvo, zaista. Jer valjda svi polazimo od sebe pa mislimo da su i svi drugi takvi. Lijepo je vidjeti koliko postoji još uvijek neiskvarenih ljudi.
Ali to mi vraća vjeru u ljudskost i dostojanstvo, zaista. Jer valjda svi polazimo od sebe pa mislimo da su i svi drugi takvi. Lijepo je vidjeti koliko postoji još uvijek neiskvarenih ljudi.
-
oskarboy
#1046 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
otisli ste sa teme u moralisanje,to nije tema nase emisije.tema je zna neko djevojke iz komsiluka i faxa da prodaju sex i koliko kosta sex sa njima.to je tema
- madner
#1047 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Naravno da je na mjestu, kazem da su moralna nacela vjere jos puno gora od ovog.
- alkalna_baterija
#1048 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nije pf religija, ali ako hoćeš možemo se tamo premjestit pa da ti kažem koju i na ovu temu.madner wrote:Naravno da je na mjestu, kazem da su moralna nacela vjere jos puno gora od ovog.
-
PurpleSky
#1049 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da sumiramo.
Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.
Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time.
I na kraju krajeva, logično je da se bave time jer im je satnica veća nego u pekari ili bilo gdje..u kancelariji.
Odoh praviti ručak, odustajem fkt.
Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.
Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time.
- cLo
#1050 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Demagogijom do istine. DivnoPurpleSky wrote:Da sumiramo.
Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time.I na kraju krajeva, logično je da se bave time jer im je satnica veća nego u pekari ili bilo gdje..u kancelariji.