Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cLo

#1026 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

PurpleSky wrote:
Tebi je to nekako hap klap. Meni je eto to vazda bila neka romantika a ne podmirivanje nekih životinjskih nagona. Ali eto, očito sam pala sa marsa, i pravo je čudo što sam jako sretna osoba s obzirom na to. :lol:
Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.
bella_ciao

#1027 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

PurpleSky wrote:nemoralno je prati suđe u kafiću?

@supercali
One koje to rade za burek ili za milijun su po meni iste.
Nije al jes rad na crno, ne kontas sustinu. Navodis ti sta je tebi okej i po tom mjeris sve ostalo, kad je eto tebi okej onda mora bit univerzalno pravilo. E nije tako.
Pa za velik broj ljudi je npr. i seks prije braka nemoralan.
supercali

#1028 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Na ovoj temi se tacno vidi da jos dosta djevojaka cekaju nekog princa na bijelom konju koji je idealan dok ja i clo pijemo kafu bamuchu i ne idemo nigdje
cLo

#1029 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

supercali wrote:Na ovoj temi se tacno vidi da jos dosta djevojaka cekaju nekog princa na bijelom konju koji je idealan dok ja i clo pijemo kafu bamuchu i ne idemo nigdje
svoji na svom, 'ta nas briga :D
PurpleSky

#1030 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

cLo wrote:
PurpleSky wrote:
Tebi je to nekako hap klap. Meni je eto to vazda bila neka romantika a ne podmirivanje nekih životinjskih nagona. Ali eto, očito sam pala sa marsa, i pravo je čudo što sam jako sretna osoba s obzirom na to. :lol:
Jeste hap-klap, jer nemam ni direktne, a boga mi ni indirektne veze sa prostitucijom. Ti vidim više voliš da te neko slaže romantizmom, pa kasnije napuca nogom u du.pe, nego da te zaobiđe i ode na pravo mjesto.
Stvarno mi je žao što ti je neko iskrivio ovako pogled na sve. Budi malo opreznija pri izborima u budućnosti :) .
madner

#1031 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

To bi bilo podcjenivacki. Mislim da je stav vecine da se bave tim poslom jer imaju bolju satnicu nego u drugim zanimanjima, dok manjina iste posmatra kao objekte i zrtve masona.
dobar osjecaj

#1032 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

cLo wrote:
PurpleSky wrote:
Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.
Gdje se nalazi nuzni znak jednakosti izmedju necije potrebe za romantikom i izvjesnosti da ce zbog toga sigurno biti slagana romantizmom, pa kako velis nogom napucana u dupe.
Moje skromno iskustvo prije i tokom ovog clanstva u IZ pokazuje da je izuzetno velik broj romanticnih muskaraca koji uz manje ili vise izrazen seksualni nagon imaju i potrebu za neznjoscu, bliskoscu i raznim sitnim detaljima koji se ponekad upakuju pod opsti nazivnik romantika :)
alkalna_baterija

#1033 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by alkalna_baterija »

Ma kad njima samim nije žao sebe, zašto bih ih ja žalila?
Ma dajte molim vas.

Meni je samo žao zbog posljedica prostitucije i svega lošeg što ona sa sobom nosi.
cLo

#1034 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

PurpleSky wrote:
Stvarno mi je žao što ti je neko iskrivio ovako pogled na sve. Budi malo opreznija pri izborima u budućnosti :) .
Nemoj meni mjerkanja i psihoanaliza, jer znam te fore :D Doduše, pošto voliš romantiku pustiću te živiš u zabludi kako je svačija namjera iskrena :)
madner

#1035 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

dobar osjecaj wrote:
cLo wrote:
PurpleSky wrote:
Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.
Gdje se nalazi nuzni znak jednakosti izmedju necije potrebe za romantikom i izvjesnosti da ce zbog toga sigurno biti slagana romantizmom, pa kako velis nogom napucana u dupe.
Moje skromno iskustvo prije i tokom ovog clanstva u IZ pokazuje da je izuzetno velik broj romanticnih muskaraca koji uz manje ili vise izrazen seksualni nagon imaju i potrebu za neznjoscu, bliskoscu i raznim sitnim detaljima koji se ponekad upakuju pod opsti nazivnik romantika :)
Da naglasim jos jednom da je oficijelni stav IZ da je prostitucija nelegalna rabota, no da se legalno osvojena robinja moze seksualno koristiti.
Tako muskarac moze spojiti svoju zelju sa romantikom i drustveno prihvatljivim ponasanjem dok ne dodje do srodne duse.
PurpleSky

#1036 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

cLo wrote:
PurpleSky wrote:
Nemoj meni mjerkanja i psihoanaliza, jer znam te fore :D Doduše, pošto voliš romantiku pustiću te živiš u zabludi kako je svačija namjera iskrena :)

Pa nisam luda da budem žrtva "svačijih" namjera. Ne bih to nikad sebi učinila. Mjerkaš mjerkaš, uvedeš neke druge kriterije osim fizičkog izgleda.. Na kraju krajeva da sad ne pišem ovdje kako da nađeš momka koji ne želi samo da te povali, odnosno da shvatiš na vrijeme da to želi. :roll:
cLo

#1037 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

dobar osjecaj wrote: Mi u IZ osjecamo poriv da rijesimo jednu dilemu.
Odgovor na ovo pitanje možeš naći u sigurnim kućama. Sve fini ljudi zaista kojima se eto omaklo, kamo sreće da su takvi hodali po prostitutkama.
dobar osjecaj

#1038 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

madner wrote: Da naglasim jos jednom da je oficijelni stav IZ da je prostitucija nelegalna rabota, no da se legalno osvojena robinja moze seksualno koristiti.
Tako muskarac moze spojiti svoju zelju sa romantikom i drustveno prihvatljivim ponasanjem dok ne dodje do srodne duse.
Ti rece, cini mi se, da je to sluzbeni stav ISIS-a? Sta moja IZ ima s tim :shock:
madner

#1039 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Mislim da imaju isti pravni osnov. Mozda IZ misli da je robstvo trenutno démodé, nisam tu siguran 100%.
alkalna_baterija

#1040 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

madneru, zadnji post ti fakat nije na mjestu.
cLo

#1041 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

PurpleSky wrote: Pa nisam luda da budem žrtva "svačijih" namjera. Ne bih to nikad sebi učinila. Mjerkaš mjerkaš, uvedeš neke druge kriterije osim fizičkog izgleda.. Na kraju krajeva da sad ne pišem ovdje kako da nađeš momka koji ne želi samo da te povali, odnosno da shvatiš na vrijeme da to želi. :roll:
Nisu sve žene dovoljno pronicljive da prepoznaju istinu od laži. Razmišljaj izvan kutije, subjektivan doživljaj je često nerealna mjera za bilo što.
oskarboy

#1042 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by oskarboy »

alkalna_baterija wrote:Ma kad njima samim nije žao sebe, zašto bih ih ja žalila?
Ma dajte molim vas.

Meni je samo žao zbog posljedica prostitucije i svega lošeg što ona sa sobom nosi.
da imena tih kurvi sa tv-a :izet: mani se price,daj imena i dokaze.mani se price rekla kazala i price ljubomornih djevojaka koje cim vide neku ljepu trebu na tv-u odmah kazu za nju da je kurva.
dobar osjecaj

#1043 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

cLo wrote:Odgovor na ovo pitanje možeš naći u sigurnim kućama. Sve fini ljudi zaista kojima se eto omaklo, kamo sreće da su takvi hodali po prostitutkama.
To opet nije nikakav odgovor, kojim se moze objasniti odakle se stvorio znak jednakosti izmedju trazenja romantike i izvjesnog dobijanja noge u guzicu zbog toga :)
Pogledajte nebo, odavno nije bilo ljepse :)
oskarboy

#1044 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by oskarboy »

jel arijana sa obn-a ravaku :-)
alkalna_baterija

#1045 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Kako ste samo naivni...
Ali to mi vraća vjeru u ljudskost i dostojanstvo, zaista. Jer valjda svi polazimo od sebe pa mislimo da su i svi drugi takvi. Lijepo je vidjeti koliko postoji još uvijek neiskvarenih ljudi.
oskarboy

#1046 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by oskarboy »

otisli ste sa teme u moralisanje,to nije tema nase emisije.tema je zna neko djevojke iz komsiluka i faxa da prodaju sex i koliko kosta sex sa njima.to je tema
madner

#1047 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Naravno da je na mjestu, kazem da su moralna nacela vjere jos puno gora od ovog.
alkalna_baterija

#1048 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

madner wrote:Naravno da je na mjestu, kazem da su moralna nacela vjere jos puno gora od ovog.
Nije pf religija, ali ako hoćeš možemo se tamo premjestit pa da ti kažem koju i na ovu temu.
PurpleSky

#1049 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

Da sumiramo.

Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.

Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time. :( I na kraju krajeva, logično je da se bave time jer im je satnica veća nego u pekari ili bilo gdje..u kancelariji.

Odoh praviti ručak, odustajem fkt.
cLo

#1050 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

PurpleSky wrote:Da sumiramo.

Na svijetu uopće ne postoji romantika niti nježnji muškarci. Sve su to laži i zamajavanja, te je poštenije otići kurvi, nego se baciti u potragu za nečim iskrenim i lijepim.

Kurve pak, su visoko obrazovane osobe kojima nakon silnog truda ništa drugo nije preostalo u životu, pa se moraju baviti time. :( I na kraju krajeva, logično je da se bave time jer im je satnica veća nego u pekari ili bilo gdje..u kancelariji.

Odoh praviti ručak, odustajem fkt.
Demagogijom do istine. Divno :D
Post Reply