Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
mate is mate

#1026 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by mate is mate »

ma tko je spomenuo NW :-D ..................priznajem gresku - greska ispravljena.
helpdesk1

#1027 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by helpdesk1 »

I cemu tolike teorije o jednostavnom pitanju? Pitanje je jasno: koji HDG sa LOVE na XRAY? Niko vas nije pitao kako sa trenutne pozicije doci prvo na LOVE pa onda prema XRAY. Heading nije pravac izmedju trenutnog pravca kretanja i zeljenog (zadatog) nego je uvijek od N u smjeru kazaljke na satu do pravca kretanja vazduhoplova/zrakoplova.
nirmela85

#1028 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku :)

Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutros :D pozvana 10.12. :D PROLUPACU OD SRECE!!!!!!!!

Iako nemam nekih pozitivnih nagadjanja oko toga hocu li proci feast ili ne, nekako me tjesi da sjednem, osjetim to, i da barem za posao iz snova ne padnem na engleskom :D

Danas volim sve na svijetu :D

P.s. pitanjce, kada i na koji nacin javljaju za feast? isto kao i za engleski ili nesto znate odmah?
Cenk1986

#1029 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Cenk1986 »

nirmela85 wrote:Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku :)

Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutros :D pozvana 10.12. :D PROLUPACU OD SRECE!!!!!!!!

Iako nemam nekih pozitivnih nagadjanja oko toga hocu li proci feast ili ne, nekako me tjesi da sjednem, osjetim to, i da barem za posao iz snova ne padnem na engleskom :D

P.s. pitanjce, kada i na koji nacin javljaju za feast? isto kao i za engleski ili nesto znate odmah?
obavjestit ce sviju iza 20-og decembra... s obzirom da zadnja grupa radi FEAST 19.12.
nirmela85

#1030 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Cenk1986 wrote:
nirmela85 wrote:Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku :)

obavjestit ce sviju iza 20-og decembra... s obzirom da zadnja grupa radi FEAST 19.12.

Hvalaaaaaaaaaaaa :)
Bezstelni

#1031 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

.
Last edited by Bezstelni on 11/12/2014 22:17, edited 1 time in total.
nirmela85

#1032 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Bezstelni wrote:Bravo!!!! Neka je sa srećom! :)

:thumbup: hvalaaaaaaaaaaaaa :D Totalno sam prolupala :D

KO CE U ROBOT NA SOCIJALNOM DA PIJEMO KAFU LJUDI??? BILO KO I BILO KAD (U RADNO VRIJEME NARAVNO :) )
MrShadow

#1033 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by MrShadow »

koliko traje feast test, 2 sata ?
perfect_guy

#1034 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by perfect_guy »

MrShadow wrote:koliko traje feast test, 2 sata ?
2,5 je predviđeno, sa jednom pauzom
perfect_guy

#1035 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by perfect_guy »

nirmela85 wrote:
Bezstelni wrote:Bravo!!!! Neka je sa srećom! :)

:thumbup: hvalaaaaaaaaaaaaa :D Totalno sam prolupala :D

KO CE U ROBOT NA SOCIJALNOM DA PIJEMO KAFU LJUDI??? BILO KO I BILO KAD (U RADNO VRIJEME NARAVNO :) )
ima nas već dosta koji smo završili s testiranjem i tu smo za još kakav savjet ako treba
nirmela85

#1036 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafu :D ili na pisanja savjeta ovdje po zidu???

Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12. :D JA CASTIM :p

Bezstelni, sta kazes da se okupimo :o

P.s. Ako niste za kafu, pisite mi makar ovdje... Ja jos nista nisam pitala, zao mi da opet pisete vec ste pisali te neke stvari i ja sam ih i citala i pratila i prije nego su me pozvali... ali ako ne mozete na kafu, a imate neki brzinski koristan savjet... cekam ga :)
Bezstelni

#1037 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

.
nirmela85

#1038 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Bezstelni wrote:Na pp sam ti napisao. Šta god te zanima, slobodno pitaj, naravo na pp. Bio sam na testu i znam sve šta će biti. Vidim da se boriš i iskrena si.
Isto tako znam da ima još stotina onih koji samo vrebaju šta će bezštelni reći, napisati i otkriti. E zato na pp draga moja kolegice! :)
Gade jedan :D (za ovo) i ja mislim da se tebi samo cini za njihovo misljenje, mislim da to nije bas tako crno, zar ne raja? :)

a za pp meni nije nista stiglo :(
perfect_guy

#1039 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by perfect_guy »

nirmela85 wrote:Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafu :D ili na pisanja savjeta ovdje po zidu???

Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12. :D JA CASTIM :p

P.s. Ako niste za kafu, pisite mi makar ovdje... Ja jos nista nisam pitala, zao mi da opet pisete vec ste pisali te neke stvari i ja sam ih i citala i pratila i prije nego su me pozvali... ali ako ne mozete na kafu, a imate neki brzinski koristan savjet... cekam ga :)
za sve kombinacije :D
nirmela85

#1040 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

perfect_guy wrote:
nirmela85 wrote:Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafu :D ili na pisanja savjeta ovdje po zidu???

za sve kombinacije :D

Mozes li Perfektni onda doci jedan dan na kafu u robot na socijalnom? Ako da, samo reci kada, ja castim kao sto sam naglasila, pa eto mozes naruciti i toplu cokoladu :D Ja pusim, ako ti to smrdi ponesi dezodorans :D eto bujrum, najavi se :p ostavicu ti broj u pp
hodža

#1041 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by hodža »

:lol: :lol: :lol:

što pušiš a imaš bebu ? :roll:

maloprije sa testa....nije nešto pretjerano teško, mada se mora dobro poznavati engleski i biti dobro koncentrisan naročito u dijelovima testa koji su vremenski ograničeni ;) najviše su me one kocke ubile u pojam, nikad završiti, haman 40 komada :-)

@perfektni

hvala još jednom ;)
Bezstelni

#1042 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

.
hodža

#1043 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by hodža »

Bezstelni wrote:Na pp sam ti napisao. Šta god te zanima, slobodno pitaj, naravo na pp. Bio sam na testu i znam sve šta će biti. Vidim da se boriš i iskrena si.
Isto tako znam da ima još stotina onih koji samo vrebaju šta će bezštelni reći, napisati i otkriti. E zato na pp draga moja kolegice! :)
Zar nisi vec radio ?
501st

#1044 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by 501st »

Ovo što zovu da pitaju za podatke (zanimanje,stručna sprema,nacionalnost) da li je to neki vid eliminacije bez obzira na test koji će uslijediti ili baš za evidenciju?
natascha

#1045 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by natascha »

Kontrolori, nemojte me sad ružiti i negodovati, ali pitam ako je neko upoznat, ima li iko osim mene ko je išao na testiranje za ostale pozicije, raspisani konkurs za administraciju i slično. ja prošla testiranje, pa intervju isti dan i sad čekam...čekam...čekam odbijenicu ili ludu sreću i primitak. Kako inače to funkcioniše u BHANSI, je li iko upoznat, rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam da me možda pogodi luda sreća i budem primljena na osnovu toga što sam 100% položila testove za svih 5 radnih mjesta na koja sam konkurisala :)
perfect_guy

#1046 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by perfect_guy »

501st wrote:Ovo što zovu da pitaju za podatke (zanimanje,stručna sprema,nacionalnost) da li je to neki vid eliminacije bez obzira na test koji će uslijediti ili baš za evidenciju?
a ko će im znati. Jedino nacionalnost donekle razumijem što traže, ali ostalo sve već imaju u dokumentaciji koju su dobili od svakog od nas
drndalo

#1047 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by drndalo »

natascha wrote: rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam...
U BiH stele...? Nemoguce, nema toga vode... :twisted: Salu na stranu, ne nadaj se nicemu, pa ako te potrefi luda sreca, da bar padnes u nesvjest... Znas da po zakonu u BiH komisija pravi rang-list na osnovu nekoh rezultata ? E ta rang lista onda ide onome ko odlucuje koga prima, direktor, uprava, neko... A po zakonu, taj neko, nema obavezu da uzme prvog s liste, ni drugog, ni treceg, nego bilo koga ko je zadovoljio makar i min. potreban za biti na rang-listi... Dakle, neko makar bio i 29-i na listi moze biti primljen...

Opet, ljudski se nadati makar malo... :wink:
mitabl

#1048 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by mitabl »

eo dobio sam i ja. izgleda je ovo neka masovna grupa iz bl, nas 4 ili 5 koji smo radili test isto vrijeme.
Bezstelni

#1049 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

.
natascha

#1050 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by natascha »

drndalo wrote:
natascha wrote: rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam...
U BiH stele...? Nemoguce, nema toga vode... :twisted: Salu na stranu, ne nadaj se nicemu, pa ako te potrefi luda sreca, da bar padnes u nesvjest... Znas da po zakonu u BiH komisija pravi rang-list na osnovu nekoh rezultata ? E ta rang lista onda ide onome ko odlucuje koga prima, direktor, uprava, neko... A po zakonu, taj neko, nema obavezu da uzme prvog s liste, ni drugog, ni treceg, nego bilo koga ko je zadovoljio makar i min. potreban za biti na rang-listi... Dakle, neko makar bio i 29-i na listi moze biti primljen...

Opet, ljudski se nadati makar malo... :wink:

Vjeruj mi, bila bih sretna da iz tog razloga padnem u nesvijest, dosta sam nepravde na svojoj koži osjetila kad su te stvari u pitanju, pa više pobogu, da i mene nešto strefi zbog čega ću pasti u bandak od dragosti :)
Post Reply