Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Moderator: anex
-
mate is mate
#1026 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
ma tko je spomenuo NW
..................priznajem gresku - greska ispravljena.
- helpdesk1
#1027 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
I cemu tolike teorije o jednostavnom pitanju? Pitanje je jasno: koji HDG sa LOVE na XRAY? Niko vas nije pitao kako sa trenutne pozicije doci prvo na LOVE pa onda prema XRAY. Heading nije pravac izmedju trenutnog pravca kretanja i zeljenog (zadatog) nego je uvijek od N u smjeru kazaljke na satu do pravca kretanja vazduhoplova/zrakoplova.
-
nirmela85
#1028 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku
Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutros
pozvana 10.12.
PROLUPACU OD SRECE!!!!!!!!
Iako nemam nekih pozitivnih nagadjanja oko toga hocu li proci feast ili ne, nekako me tjesi da sjednem, osjetim to, i da barem za posao iz snova ne padnem na engleskom
Danas volim sve na svijetu
P.s. pitanjce, kada i na koji nacin javljaju za feast? isto kao i za engleski ili nesto znate odmah?
Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutros
Iako nemam nekih pozitivnih nagadjanja oko toga hocu li proci feast ili ne, nekako me tjesi da sjednem, osjetim to, i da barem za posao iz snova ne padnem na engleskom
P.s. pitanjce, kada i na koji nacin javljaju za feast? isto kao i za engleski ili nesto znate odmah?
-
Cenk1986
#1029 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
obavjestit ce sviju iza 20-og decembra... s obzirom da zadnja grupa radi FEAST 19.12.nirmela85 wrote:Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku![]()
Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutrospozvana 10.12.
-
nirmela85
#1030 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Cenk1986 wrote:obavjestit ce sviju iza 20-og decembra... s obzirom da zadnja grupa radi FEAST 19.12.nirmela85 wrote:Ljudi izvinite sto vas prekidam u vasem zadatku![]()
Samo zelim da vam kazem YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!! Koverta stigla jutrospozvana 10.12.
Hvalaaaaaaaaaaaa
-
Bezstelni
#1031 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
.
Last edited by Bezstelni on 11/12/2014 22:17, edited 1 time in total.
-
nirmela85
#1032 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Bezstelni wrote:Bravo!!!! Neka je sa srećom!
KO CE U ROBOT NA SOCIJALNOM DA PIJEMO KAFU LJUDI??? BILO KO I BILO KAD (U RADNO VRIJEME NARAVNO
-
MrShadow
#1033 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
koliko traje feast test, 2 sata ?
- perfect_guy
#1034 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
2,5 je predviđeno, sa jednom pauzomMrShadow wrote:koliko traje feast test, 2 sata ?
- perfect_guy
#1035 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
ima nas već dosta koji smo završili s testiranjem i tu smo za još kakav savjet ako trebanirmela85 wrote:Bezstelni wrote:Bravo!!!! Neka je sa srećom!
hvalaaaaaaaaaaaaa
Totalno sam prolupala
KO CE U ROBOT NA SOCIJALNOM DA PIJEMO KAFU LJUDI??? BILO KO I BILO KAD (U RADNO VRIJEME NARAVNO)
-
nirmela85
#1036 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafu
ili na pisanja savjeta ovdje po zidu???
Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12.
JA CASTIM :p
Bezstelni, sta kazes da se okupimo
P.s. Ako niste za kafu, pisite mi makar ovdje... Ja jos nista nisam pitala, zao mi da opet pisete vec ste pisali te neke stvari i ja sam ih i citala i pratila i prije nego su me pozvali... ali ako ne mozete na kafu, a imate neki brzinski koristan savjet... cekam ga
Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12.
P.s. Ako niste za kafu, pisite mi makar ovdje... Ja jos nista nisam pitala, zao mi da opet pisete vec ste pisali te neke stvari i ja sam ih i citala i pratila i prije nego su me pozvali... ali ako ne mozete na kafu, a imate neki brzinski koristan savjet... cekam ga
-
Bezstelni
#1037 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
.
-
nirmela85
#1038 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Gade jedanBezstelni wrote:Na pp sam ti napisao. Šta god te zanima, slobodno pitaj, naravo na pp. Bio sam na testu i znam sve šta će biti. Vidim da se boriš i iskrena si.
Isto tako znam da ima još stotina onih koji samo vrebaju šta će bezštelni reći, napisati i otkriti. E zato na pp draga moja kolegice!
a za pp meni nije nista stiglo
- perfect_guy
#1039 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
za sve kombinacijenirmela85 wrote:Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafuili na pisanja savjeta ovdje po zidu???
Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12.JA CASTIM :p
-
nirmela85
#1040 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
perfect_guy wrote:za sve kombinacijenirmela85 wrote:Perfect guy, je li se ovo odnosilo na kafuili na pisanja savjeta ovdje po zidu???
Rado bih zaista ako neko moze da doleti ovdje u robot pa da se vidimo, bilo koji dan prije 10.12.JA CASTIM :p
Mozes li Perfektni onda doci jedan dan na kafu u robot na socijalnom? Ako da, samo reci kada, ja castim kao sto sam naglasila, pa eto mozes naruciti i toplu cokoladu
- hodža
#1041 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
što pušiš a imaš bebu ?
maloprije sa testa....nije nešto pretjerano teško, mada se mora dobro poznavati engleski i biti dobro koncentrisan naročito u dijelovima testa koji su vremenski ograničeni
@perfektni
hvala još jednom
-
Bezstelni
#1042 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
.
- hodža
#1043 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Zar nisi vec radio ?Bezstelni wrote:Na pp sam ti napisao. Šta god te zanima, slobodno pitaj, naravo na pp. Bio sam na testu i znam sve šta će biti. Vidim da se boriš i iskrena si.
Isto tako znam da ima još stotina onih koji samo vrebaju šta će bezštelni reći, napisati i otkriti. E zato na pp draga moja kolegice!
-
501st
#1044 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Ovo što zovu da pitaju za podatke (zanimanje,stručna sprema,nacionalnost) da li je to neki vid eliminacije bez obzira na test koji će uslijediti ili baš za evidenciju?
-
natascha
#1045 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
Kontrolori, nemojte me sad ružiti i negodovati, ali pitam ako je neko upoznat, ima li iko osim mene ko je išao na testiranje za ostale pozicije, raspisani konkurs za administraciju i slično. ja prošla testiranje, pa intervju isti dan i sad čekam...čekam...čekam odbijenicu ili ludu sreću i primitak. Kako inače to funkcioniše u BHANSI, je li iko upoznat, rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam da me možda pogodi luda sreća i budem primljena na osnovu toga što sam 100% položila testove za svih 5 radnih mjesta na koja sam konkurisala 
- perfect_guy
#1046 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
a ko će im znati. Jedino nacionalnost donekle razumijem što traže, ali ostalo sve već imaju u dokumentaciji koju su dobili od svakog od nas501st wrote:Ovo što zovu da pitaju za podatke (zanimanje,stručna sprema,nacionalnost) da li je to neki vid eliminacije bez obzira na test koji će uslijediti ili baš za evidenciju?
- drndalo
#1047 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
U BiH stele...? Nemoguce, nema toga vode...natascha wrote: rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam...
Opet, ljudski se nadati makar malo...
-
mitabl
#1048 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
eo dobio sam i ja. izgleda je ovo neka masovna grupa iz bl, nas 4 ili 5 koji smo radili test isto vrijeme.
-
Bezstelni
#1049 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
.
-
natascha
#1050 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao
drndalo wrote:U BiH stele...? Nemoguce, nema toga vode...natascha wrote: rade li velike štele i slično. Negdje u dubini duše se nadam...Salu na stranu, ne nadaj se nicemu, pa ako te potrefi luda sreca, da bar padnes u nesvjest... Znas da po zakonu u BiH komisija pravi rang-list na osnovu nekoh rezultata ? E ta rang lista onda ide onome ko odlucuje koga prima, direktor, uprava, neko... A po zakonu, taj neko, nema obavezu da uzme prvog s liste, ni drugog, ni treceg, nego bilo koga ko je zadovoljio makar i min. potreban za biti na rang-listi... Dakle, neko makar bio i 29-i na listi moze biti primljen...
Opet, ljudski se nadati makar malo...
Vjeruj mi, bila bih sretna da iz tog razloga padnem u nesvijest, dosta sam nepravde na svojoj koži osjetila kad su te stvari u pitanju, pa više pobogu, da i mene nešto strefi zbog čega ću pasti u bandak od dragosti