2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kakavdanakneiskustvu

#1026 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by kakavdanakneiskustvu »

__Phoenix__ wrote:Pravo pitanje je zašto bi neko uopšte igrao za ovakvu BiH kakva jeste, i ovakve saveze kakvi jesu.

Čestitke Hrvatima na Eurobasketu 2015.

kakva god da je,to je zemlja i u kojoj su ovakvi poput preldžića rođeni,srećom imamo mi teletovića i ostale pa nam ne ovisi sudbina od preldžića
Zokipfc

#1027 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Zokipfc »

Pa sta sad. Nek' covjek igra za bilo koji tim. Koga je on izdao? Tebe? :lol: @ leclerc
Blek Stena

#1028 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Blek Stena »

covjek igra za pare kao i svako normalan. ko ste mu vi u zivotu da igra dzaba za vas?
kakavdanakneiskustvu

#1029 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

insomnia99 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Emir je rođen u BiH, te bi trebao igrati za zemlju svog rođenja. Jer, naprosto je logično. Isto se odnosi i na Bojana Bogdanovića, kome, također, želim isto što i ovom.

Emir je imao pravo da igra za Sloveniju i za BiH. Nikako za Tursku. Kad ga je naš savez kontaktirao, tražio je PARE da izabere BiH, 'bem mu porijeklo. Ako ništa, smradovi tipa Bogdanović nisu postavljali uslove. To što neće da igraju za zemlju u kojoj su rođeni je kod takvih više stvar mentalne nesposobnosti i nezrelosti, nego stvarne zlobe.

P.S. Nije Beiha. Država - Bosna i Hercegovina. Pročitaj polako.
to znači da bi se ja trebao ljutiti na sinišu mihajlovica , peđu stojakovica , emira spahića , mensura mujdzu i još neke zato jer nisu htjeli igrati za hrvatsku?
ali ne ljutim se...jednostavno, zaboli me ona stvar i uopće ih ne doživljavam kao svoje sunarodnjake i izdajnike....

a ti kako hoćeš....

što se tiče eurobasketa mislim da je prilično debilno što ga daju i drugim zemljama....hrvatska je bez problema mogla sama organizirati natjecanje...dvorane su već tu

ovi nabrojani bar neke veze imaju sa državama za koje su nastupali,mihajlović i stojaković su živili u srbiji,spahićeva i mujdžina familija je valjda iz BiH,preldžić baš nikakve povezanost osim valjda novčane nema sa turskom
hau jes no

#1030 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by hau jes no »

Blek Stena wrote:covjek igra za pare kao i svako normalan. ko ste mu vi u zivotu da igra dzaba za vas?
ma nek igra za koga hoce, takvi firauni nam i ne trebaju. svi za repke igraju maltene dzaba ali eto firaunu se mora platiti :-) :skoljka:
Last edited by hau jes no on 08/09/2014 19:46, edited 1 time in total.
south

#1031 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by south »

Iker C je napisao/la:
Preldžić je imao dva izbora Sloveniju i Tursku s obzirom da KS BiH nije imao 100 hiljada eura da plati KS Slovenije ispisnicu. Nije lijepo drugome željeti zlo...
Preldžić je imao 2 izbora Slovenija ili Bosna i Hercegovina a nikako turska ;-) ali tu je fiba primila koji milion i dopustila govnetu da igra za turke sto je mimo svakih pravila ja ovom govnetu zelim sve najgore dabogda ne mogao hodati jer je pokazao kakav je covjek yebo sve po spisku
Phoenix__ je napisao/la:
Pravo pitanje je zašto bi neko uopšte igrao za ovakvu BiH kakva jeste, i ovakve saveze kakvi jesu.

Boze dragi zar ima ovakvih likova pfffffffffff :lol: :lol: oj jebem ti
Iker C

#1032 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Iker C »

Mi nismo imali 100 hiljada eura Turci jesu, vrlo jednostavno. Šta je trebalo da Preldžić iskešira 100 hiljada?
Bodkin

#1033 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Bodkin »

It_is_a_Leclerc wrote:Šteta što Preldžić nije izgubio. Ah, ostaje nam se nadati da će slomiti nogu u koljenu u nastavku takmičenja, te da će njegova "domovina" biti brutalno silovana od strane prijateljske Litvanije. Amin.
sa tobom nesto opasno nije u redu
area51

#1034 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by area51 »

@leclerc
Ne slažem se sa tvojim mišljenjem ama baš nikad ali ga poštujem.Ali nekako kada god se pojaviš na sportskim temama dođe do sranja,banovanja,nacionalnog prepucavanja...
Ili komentariši normalno ili ne kuvaj vazda
south

#1035 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by south »

Iker C wrote:Mi nismo imali 100 hiljada eura Turci jesu, vrlo jednostavno. Šta je trebalo da Preldžić iskešira 100 hiljada?
ali fol je u tome sto on nije nikako mogao igrati za Tursku odnosno jest jer fiba radi kako joj je cejf samo daj para :twisted:
a plus je prevario i slovence i nas pa jbt
bingov buraz

#1036 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by bingov buraz »

Iker C wrote:Mi nismo imali 100 hiljada eura Turci jesu, vrlo jednostavno. Šta je trebalo da Preldžić iskešira 100 hiljada?
Kakve veze to ima ako je uopste tacno,znaci da je KS Mozambika imao lovicu mogao je da ga kupi
pa to mu se i zamjera,jebeni placenik
Iker C

#1037 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Iker C »

Sve patriote na forumu a da mogu ukrali bi od države zadnju marku. Preldžić je od Turske naplatio masno svaki koš koji je postigao i zato kapa dole.
kakavdanakneiskustvu

#1038 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

mogao je odbiti igrati za tursku,čekati koliko treba da igra za svoju domovinu,da je htio,ali očito da on nikada nije htio igrati za repku države gdje je rođen,mislim poštujem ja to što on igra za tursku ali za mene je najobičniji šupak i tačka
kakavdanakneiskustvu

#1039 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

bingov buraz wrote:
Kakve veze to ima ako je uopste tacno,znaci da je KS Mozambika imao lovicu mogao je da ga kupi
pa to mu se i zamjera,jebeni placenik

otprilike tako
It_is_a_Leclerc

#1040 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by It_is_a_Leclerc »

Zokipfc wrote:Pa sta sad. Nek' covjek igra za bilo koji tim. Koga je on izdao? Tebe? :lol: @ leclerc
Mene ?! Ni najmanje. Izdao je svoju zemlju. Al' jebiga. To je odlika pizdi.
Blek Stena wrote:covjek igra za pare kao i svako normalan. ko ste mu vi u zivotu da igra dzaba za vas?
Što će reći da npr. Jusuf Nurkić nije normalan ?!
area51 wrote:@leclerc
Ne slažem se sa tvojim mišljenjem ama baš nikad ali ga poštujem.Ali nekako kada god se pojaviš na sportskim temama dođe do sranja,banovanja,nacionalnog prepucavanja...
Ako smatraš da moje pisanje krši pravila, izvoli prijavi, pa neka me banniraju ako je problem. Nemoj dijeliti lekcije (pogotovo ovo zadnje). Nemaš ti monopol na sportski dio foruma, pa da me tjeraš i upozoravaš. ;)
area51

#1041 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by area51 »

@leclerc
Nemam ja nikakav monopol niti se tako ponašam samo kažem da kad se par vas sa politike svali na ove teme uglavnom se završi na nacionalnim pizdarijama

Usput:
It_is_a_Leclerc wrote:Šteta što Preldžić nije izgubio. Ah, ostaje nam se nadati da će slomiti nogu u koljenu u nastavku takmičenja, te da će njegova "domovina" biti brutalno silovana od strane prijateljske Litvanije. Amin.
Po meni ovo normalna osoba ne može napisati i poželjeti :roll:
Blek Stena

#1042 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Blek Stena »

It_is_a_Leclerc wrote:
Zokipfc wrote:Pa sta sad. Nek' covjek igra za bilo koji tim. Koga je on izdao? Tebe? :lol: @ leclerc
Mene ?! Ni najmanje. Izdao je svoju zemlju. Al' jebiga. To je odlika pizdi.
Što će reći da npr. Jusuf Nurkić nije normalan ?!
area51 wrote:@leclerc
Ako smatraš da moje pisanje krši pravila, izvoli prijavi, pa neka me banniraju ako je problem. Nemoj dijeliti lekcije (pogotovo ovo zadnje). Nemaš ti monopol na sportski dio foruma, pa da me tjeraš i upozoravaš. ;)
ne nego da nije kokuz i da ima svoju racunicu a da neki drugi nemaju taj luksuz.
od patriotizma se ne zivi. mozda ti jedino
Renta

#1043 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Renta »

It_is_a_Leclerc wrote:
hrasno38 wrote:
Pozeljeti nesto tako jednom sportisti je zaista van svake pameti i ne mogu da shvatim da si tako nesto mogao napisati. A nije ni Emir niti bilo koji sportista kriv sto nam je drzava na samom dnu svih mogucih ljestvica i sto niko svoju karijeru nece da zapecati na onom da ce "mozda" igrati na nekom velikom takmicenju. Da nam je drzava onakva kakva je trebala i mogla da bude nikoga ona ne bi trebala zvati nego bi sami dolazili i igrali za nju. Znas kad ti zavrsi sportska karijera lijepo je imati u kolekciji medalju sa evropskog i svjetskog prvenstva a to je za sada sa BiH prosto nemoguca recenica tako da krivi nekoga drugog sto je Emir izabrao Tursku.
Vrlo jednostavno sam to mogao napisati. Prstima po tastaturi, ili tipkovnici, što bi rekli izmajorizirani.
Nije Emir kriv što nam je država na dnu, već je kriv što je jedno klasično ljudsko govno, jedna ljudska ništica i smrad.
Ako je mogao Mirza Teletović, NBA igrač, ili Jusuf Nurkić, NBA igrač, ili Edin Džeko, internacionalni fudbalski superstar, zapečatiti svoju karijeru time što će "možda" igrati na SP-u, ali će SIGURNO igrati za svoju zemlju, onda je mogao i morao i Emir Preldžić. Ali, s obzirom da je Emir idiot, prodana duša, i čovjek koji je tražio PARE da igra za svoju zemlju, to za njega nije normalno.

U najkraćem, dabogda on te medalje nikad ne osvojio. Ili ih osvojio, ali mu ih pokrali. Amin.

Halo administracija?? Ovakav serijal govora mržnje, zloće, vrijeđanja i nedostatka elementarnog kućnog odgoja je rijetko viđen na sportskim temama ovog foruma!

Zaista jadno i sramotno. :run:
Last edited by Renta on 09/09/2014 12:10, edited 2 times in total.
Better Man

#1044 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Better Man »

Koliko god Emir Preldžić bio šupak i obična nula od čovjeka, ovakvo nešto mu nikad ne bi mogao poželjeti. Ovaj post ti je zaista bolestan i treba da te je stid napisanog, ako uopće imaš obraza.
LSD

#1045 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by LSD »

popustite više sa Preldžićem :roll: koji vam je q :shock: covjeku se citav dan štuca

Španija - Francuska 80/20 (da ovi imaju Parkera, Noaha, Turiafa, DeColoa- bilo bi 60/40 za domacina)
Srbija - Brazil 50/50 (Srbija podigla formu, Brazil opasan...najneizvjesniji par)
USA - Slovenija 95/5 (jedino da slovenci sve živo pogađaju, a da jenkiji preko noći zaborave igrati košarku)
Litvanija - Turska 55/45 (još jedan neizvjestan par... Litvanija standardno nezgoda, Turska standardno nenormalno-nepredvidiva)
Bosanski_kralj

#1046 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Bosanski_kralj »

Što ne mogu lažne finoće u pm.

Slomi nogu Emire, pa nikad više ne zaigrao košarku.
bingov buraz

#1047 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by bingov buraz »

Kako se samo komsije i susjedi sikiraju za jadnog i napacenog Preldzica i njegova ljudska prava :D
jasno da je to napravio Teodosic ili Ante Tomic to razumijevanje bi nestalo brzinom svjetlosti
ko vas ne zna...
radostan dan

#1048 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by radostan dan »

pričaš na pamet...pola cg reprezentacije u rukometu su srpkinje-srebro na oi. više primjera ima i u muškom rukometu.
nataša janjić olimp. šampion, kći čuvenog janjića (janjić/ljubek) - mađarska.
šta da se radi...ovoj maloj ni čamc nisu mogli da kupe.
radostan dan

#1049 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by radostan dan »

nije baš tako. pola cg reprezentacije u rukometu su srpkinje iz srbijanske lige-srebro na oi.
više primjera ima i u muškom rukometu.
nataša janjić npr, olimp. šampion, kći čuvenog janjića (janjić/ljubek) - mađarska.
area51

#1050 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by area51 »

radostan dan wrote:nije baš tako. pola cg reprezentacije u rukometu su srpkinje iz srbijanske lige-srebro na oi.
više primjera ima i u muškom rukometu.
nataša janjić npr, olimp. šampion, kći čuvenog janjića (janjić/ljubek) - mađarska.
Pobjego si od bata iz Mostara na košarku ,sad ću ti ga ja zovnuti
Oho ti se :lol:
Locked