Dead or Alive 5 Last Round - 40 KM
Just Dance 2015 - 35 KM
Moto GP 2015 - 75 KM
BladeStorm Nightmare - 45 KM
Toukiden - 55 KM
Deal of the week je neki EA Sports Golf za 299 kuna, snizen 40 %
Moderator: Benq
Jbg, Heavy Rain znam ko je ubicarayman90 wrote:Grim Fandango Remastered na snizenju na usa radnji, 7,50$![]()
cujem, sprema se remastered heavy rain![]()
Ako je a mislim da jeste cd a ne kod koji dobijes na e-mail racunaj i porez na tu cijenu to ti je jos oko 50% cijene od igriceAnonymousBIH wrote:Da hoće PES sniziti, ja napravio pre-order na Zavviju, jeftiniji haman 40 KM nego na Store.
Od kada je to počelo?Mustang1 wrote:Ako je a mislim da jeste cd a ne kod koji dobijes na e-mail racunaj i porez na tu cijenu to ti je jos oko 50% cijene od igriceAnonymousBIH wrote:Da hoće PES sniziti, ja napravio pre-order na Zavviju, jeftiniji haman 40 KM nego na Store.
Mogu prodati igru kasnije, jedina prednost.Mustang1 wrote:Probaj ali se bezveze zamaras. Lakse ti je naci nekoga i uvezati se i uzimati igre pola pola. Ima vas ovdje nekoliko ali nece niko nikome da halali par igara ocigledno koje vec imate na accountima. Pa bolje halalit i razmijeniti igre i ubuduce placati u pola cijene nego i dalje nastaviti placati punu cijenu
Ti udjes na njegov account i aktiviras kao primary a on to uradi sa tvojim. Ti kada hoces skidati igrice ako je na njegovom accountu udjes na njegov dodas igricu i vratis se na svoj. I obrnuto. I ps plus isto moze. Svejedno ko ce kupiti ti ili on. Onaj drugi ne mora. Ja sam uvezan sa frendom ali tu smo blizu ali mislim da ne bi trebalo biti problema sto je u njemackoj ako imas samo jednog ako ne gomilas accounte kupujuci po piku .. Ja i frend imamo engleski i njemacki. I tebi je bolje da napravis US i tamo kupujes jer su najjeftinije. On ima EU kada bude snizenje kod njega kupi,kad bude kod tebe ti kupis. Jer nisu iste akcije na EU i USAnonymousBIH wrote:Mogu prodati igru kasnije, jedina prednost.Mustang1 wrote:Probaj ali se bezveze zamaras. Lakse ti je naci nekoga i uvezati se i uzimati igre pola pola. Ima vas ovdje nekoliko ali nece niko nikome da halali par igara ocigledno koje vec imate na accountima. Pa bolje halalit i razmijeniti igre i ubuduce placati u pola cijene nego i dalje nastaviti placati punu cijenu
Imam dobrog prijatelja u Njemačkoj, ali ne znam kako da se uvezemo.
Bas smo razgovarali o tome, ali nas nesto strah da nas ne banuju, jer sve sto smo na netu nasli nesigurno.
Kako ide taj način? Npr. ja imam par igara, on također, kako da ih razmijenimo, a i budućnosti da kupujemo različite igre?
Obojica imamo PS+ pretplatu, ja HR, a on njemačku.
rayman90 wrote:
Ništa, hvala ti. Uvezaćemo se onda. Tek smo aktivirali PS+ obojica, pa ćemo vidjeti kad istekne šta i kako. Uglavnom, kada se uvežemo možemo igrati igre nezavisno jedan od drugog? Npr. on bi uzeo novu Fifu, ja PES, i možemo istovremeno biti online, igrati myClub/Ultimate Team i svi saveovi će biti na našim nalozima? Samo da nas ne banujuMustang1 wrote:Pa nije bitno je'l igras puno online bolje platit 15 KM ili koliko vec nego 30Nece ti biti nista uskraceno. PS Plus igrice skidas sa accounta na kojem je aktiviran ps plus i to je to. Ja nemam ps plus a frend ima i nemam nikakvih problema sa igranjem online. A mozete obojica imati i mi smo imali jer nismo znali da moze da ima samo jedan
![]()
I sta kupujete sad igre stedite sad idu prave igre
Nismo se razumjeli, ovaj gore metod je legalan, pise user guide da je to moguce raditi. Znam ja sta ti govoris ali samo zbunjujes covjeka. Npr na najvecem regionalnom sajtu koji se bavi prodajom igara i accounta nije se desio niti jedan slucaj banovanja.Mustang1 wrote:Ma ima na nekim forumima moze se naci nekoliko osoba koje su banovane ali vecina ih je imala kamaru accounta odnosno kupovali su .. Ako imas jedan a i taj jedan ima tebe nema problema
neko kaze da david cage unistava industriju s ovim zanrom, iako je ovo druga produkcijaKPNCTNJAH wrote:rayman90 wrote:
Ovo je na fazon Raina... tonbe![]()
Evo ti ovaj gore ako misli kupovati odmah a ne za par mjeseci jer ti se ne isplati cekati, Sad u narednih mjesec dva je ludnica sto se izlazaka igrica ticer_faruk wrote:Onda cekam bozic i novu godinu,
Ako je neko raspolozen za razmjenu accounta neka se javi pa da kupujemo u pola cijene..