SSemir wrote:bitanga_sa_otesa wrote:vecina od njih pojma nema o cemu pricaju ,nikad zavrnuli saraf na autu nisu .sve su im majstori radili ,a oni placali (tatinim parama vjerovatno) i supljirali po parkinzima i kafanama kako voze 200-300..jedino ovaj iz hr covjek je majstor ...
znaci, i Colin McRae, Raikonen, M. Schumaher, Danica Patrik (:D)....svi su oni ublehe obiccne i pojma nemaju, jer nisu sami sebi sastavljali vozila, nego voze ono sto su im drugi napravili ?? bravo genijac, bravoo!
ps ne ulazim u ostalu diskusije, ovu stoku sto divlja po putevima ne branim nimalo, nego mi samo ova gore izjava zapade za oko..
ooo djesi advokat ćunera ,ne prepoznasmo te odmah...
nisam ja dosao iz gorazda ,vec zivim u sarajevu od rodjenja,skoro 40 godina,i znam vrlo dobro sta se desavalo i sta se sad desava.
naravno da su ublehe ,ja ne pricam u zivotu nista napamet niti se sluzim lazima.sve ih poznajem uzivo,kao i oni mene .
poredis ljude koji su isli u racing skole i ucili putanje,ucili kako se vozi,ulagali u sebe da bi bili neko i nesto ,sa ćunerima koji ne znaju nabrojati 4 takta otto motora,koji su se, dok nisu imali vozacke skupljali na vrbanji i u interexu i gledali malo starije ćunere koji driftaju pod rucnom i pale gume.navecer dolazili kod otrova i kod holiday inna i slusali supljare rejserske.kad su polozili bacali rejsove s nekim poluraspadajucim grobovima od milju od semafora do semafora i skupljali se na parkingu kod energoinvesta jer su na vrbanji rampe i jer su ih otjerali ispred interexa i vf-a.poredis svjetske trkace se šit rejserima koji znaju samo pravo voziti..bravo i za tebe genijalac kad ne vidis dalje od nosa .imas mahanje